Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(391545211002)
Spøjs udvikling i klubben med potentielt 5 nye udlændinge og ingen danske køb når man i en årerække nu har været vant til primært danske spillere samt unge spillere der blev rykket op.


Det er vel en erkendelse af, at det meste ikke har været godt nok. Det er der heller ingen der siger de her ender med, men tror truppen har godt af at blive "rystet" lidt.
Skrevet af Spindleshanks
Ikke for at benægte, at der er sket et markant skifte, men "primært danske spillere" er nu ikke helt korrekt. Tilgange de sidste fire sæsoner:

2019/20: 4 danskere, 2 udlændinge
2018/19: 1 dansker, 2 udlændinge
2017/18: 3 danskere, 6 udlændinge
2016/17: 1 dansker, 5 udlændinge

I alt ni danskere og 15 udlændinge, hvoraf fire har været skandinaver. Det er mere interessant, at ingen af de 24 spillere var teenagere, da de kom til klubben. Nu ser det ud til, at vi henter tre 18-årige på en uge.
Skrevet af JKo
Det er ikke umiddelbart opløftende at høre gårdsdagens AaB-podcast - Rød Aalborg.
I det mindste ikke når man hører Stiftidende journalisten fortælle om vores sportschefs indkøbspolitik fra hans tid iNorske Starbæk.
Ca 70 spillere ind fra nær og fjern, hvoraf langt hovedparten (som jeg forstod det) viste sig som de rene nulbonner. Altså en strategi der minder om at skyde med spredhagl og håbe på en par gode træffere. Og og en strategi, man kan frygte vil belaste træningsmiliøet, og som i al fald kun vanskeligt kan siges at flugte med Nordkraften-strategien.
Journalisten henviste et par gange til fyren fra Røde Stjerne, som har været lejet ud til en 2. Divisionsklub uden at kunne komme på hold der. Og når journalisten kontaktede en serbisk journalist, der følger Røde Stjerne tæt, anede denne ikke hvem den pågældende spiller var, da han aldrig havde set ham spille. Det lyder som om, Røde Stjerne ikke tror videre meget på ham.

Det er ikke nødvendigvis en dårlig strategi at hive mange billige spiller ind over og håbe nogle solide gevinster.
Men Er strategien ikke en konsekvent, er der ikke så meget tale om en StrategI som en famlen sig frem.
Og hvis dét viser sig at være tilfældet, falder det tilbage på bestyrelsen.
Bitre Nord
Skrevet af Bong
Det var iøvrigt en fremragende Podcast denne gang fra Rød Aalborg. De har ellers været lidt svingende i niveau. Og der skete jo iøvrigt akurat det de frygtede i forhold til Okore - en ligegyldig forlængelse på ét år.

Jeg er - som alle andre her - spændt på at se, hvad de unge folk kan. Tror det er fint med unge og sultne garderinger.

Apropos ud, så tænker jeg da at Thellufsen og Wessam er på vej permanent videre. Kan ikke se der er plads til dem i truppen på nuværende tidspunkt. Rinne er vel også stadig en bobler til at ryge, hvis det rigtige bud kommer.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af kim1a
Patrick O skifter til AGF? Hvad er logikken, der må være mange penge på bordet? Jeg læser nu at opjustering hedder fra -5 til 0 inden skift til -2 til +3 efter skift, dog indregnet fortsatte investeringer. Så reelt måske 5 mDKK?

Jeg forstår Patrick O, træner der måske lidt mere ligner ham i mentalitet, mulighed for lidt Europæisk bold og en større tilskuerbase.
Jeg forstår ikke AaB, men man skal heller ikke holde på en spiller som er blevet hooked på noget andet hvis prisen er ok. Patrick O er nok alligevel lidt af en nomade som finder glæde i nye udfordringer.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af ToonInStoke
Den er mærkelig den transfer. Forstår slet ikke prisen. Jeg synes som sådan ikke at Patrick Olsen er mere end 7 mio værd. Men han var stadig en af de bedste sidste sæson. Og at sælge ham til en direkte konkurrent i tabellen, det burde betyde en noget højere pris. I hvert falde på den gode side af 10 mio.

Man må virkelig håbe at man har en god afløser på plads.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Spindleshanks
Altså, fint nok at sælge ud af de spillere som ikke passer helt til spillestilen, men at sælge selve personificeringen af den spillestil til vores største rival, det forstår jeg ærlig talt ikke en brik af. Jeg håber da, at den beskedne opjustering betyder, at der er linet up til indkøb af en erstatning, som er endnu bedre (og at prisen på Olsen derfor er højere end det opjusteringen antyder).
Skrevet af YouKnowIt
Sælger Patrick Olsen, men forlænger med Okore. Vorherre bevares..
Skrevet af DaveEricGrohl
Man må da give Inge at han er en man of action, det er ikke kedeligt ude Hornevej. Vi må se hvad han kan gøre med de penge frem til oktober i et corona ramt marked. Patrick leverede en fornuftig sæson, det er dog kun en sæson, så det er et ret højt beløb at skyde efter ham. Men de må have set noget de manglende, Agf har bare fået nogle flere muskler og spille med, og det ser vi nu. Så længe vi ler sidst så er jeg tilfreds
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af JKo
Der er vel reelt ingen udenfor kernen i klubben, der kender prisen og eventuelle klausuler.
Og det er sin sag at holde på en spiller, der - hvis det skulle være tilfældet - vil til en anden klub.
Men i forhold til, hvordan Patrik Olsen tegnede AaB i den forgangne sæson og blev noget der ligeledes en publikumsfavorit, er den godt nok hård at æde.
Og så til AGF - suk.
Som andre skriver må vi dæleme håbe at vores Norske ven har en god plan.
Det Giver selvfølgelig God mening at sælge dyrt på et købers marked.
Men den her Kom sgu som et lyn fra en klar himmel.
Og den sved.
Bitre Nord
Skrevet af kim1a
Den svider også fordi vi har talt meget om mentalitet, og Patrick nok trods alt havde en lidt anderledes tilgang end Børsting, Magnus C og alle de andre lidt stille nordjyske drenge.

Vi må håbe der er en ny serber, franskmand eller lignende som overtager den vildskab som skal frem.

Jeg lyttede også til Rød Aalborg nu, 70 spillere igennem på 6 år er egentlig interessant i sig selv, de nævner 3 gode salg, så bliver det lidt skræmmende. Jeg var især opmærksom på det med et nyt sted at lave lidt penge på at udvikle talenter der måske er gået i stå i andre klubber, på det "almindelige" arbejdsmarked er det jo ret almindeligt at erfaring fra udland viser noget robusthed og dermed stiger ens værdi en smule på cv´et - så hvorfor ikke også i fodbold.

AaB bør dog stadig være konkurrencedygtige, og måske er disse handler også et udtryk for at pipeline skal bygges op.

Hvad bliver det til med den højre back Ocampos, som jeg via youtube synes så mest interessant ud af dem alle?
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Spindleshanks
AaB bør dog stadig være konkurrencedygtige, og måske er disse handler også et udtryk for at pipeline skal bygges op.

Det tror jeg er helt rigtigt: vi kommer med garanti ikke til at hente samme antal unge i hvert vindue. Rød Aalborg´s kritiske perspektiv på Inge´s fortid bør i øvrigt suppleres med seneste afsnit af Ripodsten, hvor Inge selv får lov at forklare projektet. Selvfølgelig siger historikken fra Stabæk noget om, hvordan Inge agerer, men jeg tror ikke, at Stabæk-Inge og AaB-Inge kan sammenlignes én-til-én. Han er i et andet setup med en anden strategi og andre muligheder. Det resulterer nødvendigvis i en anden version af Inge, hvor kompetencerne bringes i spil på en ny måde. Akkurat som det er tilfældet for alle os andre når vi skifter arbejdsplads.

Hvad bliver det til med den højre back Ocampos, som jeg via youtube synes så mest interessant ud af dem alle?

Han sidder enten stadig i corona-fælden hjemme i Paraguay eller også er han på vej. Jeg har ikke set noget, som giver anledning til bekymring; det virker mest som et logistik-problem.

Største spændingsmoment er fortsat midtbane-profilen, hvor salget af Olsen ikke ligefrem har gjort behovet mindre. Fossum skal have en værdig makker. Inge taler om erfaring, men åbner også en lille dør på klem for at erstatningen kan findes i egne rækker. Det sidste lyder mest som et signal til truppen (´vis mig at jeg ikke behøver købe ind´) og til markedet (´vi er ikke desperate´). De eneste navne jeg har set nævnt er Mike Jensen - realistisk, men lidt vel gammel - og Markus Henriksen - burde være urealistisk, men nogen mener at kende nogen, der er i familie med nogen, der ved noget og som måske har sagt noget, der måske kan tolkes i retning af, at Inge måske arbejder på sagen... javel ja, de tre gange måske er nøgleordet her.
Skrevet af Bong
Men hvad hulen vil vi med Mike Jensen? Det er da det mest intetsigende og perspektivløse jeg længe har hørt. Nuvel, der er noget rutine - og det mangler vi. Men fodboldmæssigt kan jeg ikke se, at han tilfører noget nævneværdigt. Han er iøvrigt lige blevet udnævnt til en del af anførergruppen dernede, så ikke umiddelbart på vej videre.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af kim1a
Ripodsten gav lidt nuance af det hele. Om jeg så køber hele tal der understøtter ved jeg ikke, men Stabæk-Inge og AaB-Inge er to forskellige ting, og han er måske hentet for netop netværket, fremfor indkøbspolitik/succesrate.

Lyder godt at vi forventer han kommer (Ocampos) så mangler vi blot den midtbanespiller,
Mike Jensen nej tak, nap Jens Jønnson som signalværdi :-)
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Spindleshanks
Ja, jeg burde nok også have tilføjet, at jeg får nogle svært ubehagelige sure opstød ved tanken om Mike Jensen i bolsjestriber. Jeg tror bare ikke, at det påvirker Inge´s mavesyre og hjerterytme på samme måde. At MJ netop nu er blevet en del af anførergruppen kan også være ren forhandlingstaktik: ´Så I vil købe en af vores anførerer, siger du. Uha, det bliver dyrt. Ham kan vi godt nok dårligt undvære.´

Men nej, jeg håber da også, at der bliver hevet noget andet op af hatten. MJ passer dog godt på profilen ´rutineret svin med hurtig boldomgang, stort løbepensum og lederegenskaber´. Han er bare for gammel og en anelse for blågul i hjertet.
Skrevet af JKo
Selvfølgelig siger historikken fra Stabæk noget om, hvordan Inge agerer, men jeg tror ikke, at Stabæk-Inge og AaB-Inge kan sammenlignes én-til-én. Han er i et andet setup med en anden strategi og andre muligheder. Det resulterer nødvendigvis i en anden version af Inge, hvor kompetencerne bringes i spil på en ny måde. Akkurat som det er tilfældet for alle os andre når vi skifter arbejdsplads.


God pointe
Bitre Nord
Skrevet af MikkelF
- Jeg synes, vi var dårlige. Jeg synes, vi mangler rigtig meget både på presdelen og også at spille os ud af deres pres, når vi har bolden. Det er som om, vi ikke helt har nogen plan for, hvad vi skal gøre, når vi har bolden. Folk står og kigger på hinanden og venter på, at der en, der opfinder den dybe tallerken. Vi mangler meget, når der er nogen, der står kompakt og bare venter på, at vi dummer os, og så dummer vi os som regel, siger han.


https://nordjyske.dk/nyheder/sport/klar-tale-fra-boersting-jeg-fortjener-at-spille-mere/f301285c-a9a1-449d-8f39-c21de5b2555d?utm_source=nyheder&utm_medium=rss&utm_campaign=aalborg

Hovsa. Hvorfor har man ikke en plan? Det falder tilbage på Friis. Det har hele tiden været mit klare indtryk, at man netop ikke har en klar offensiv strategi fra trænersiden. Presspil er jo ikke en plan alene. Ofte samme problem under Wieghorst. Ikke nok løb. Det er nemt at lukke ned.

Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Spindleshanks
For slutspillet isoleret set er jeg enig. Offensiven bestod af presspillet og intet andet. Ved erobringer midt i banen er der dog en klar plan. Se bare Patrick Olsen´s mål mod BIF og FCM, og sammenlign med Prica´s mod SIF. Rene kopier. Kakeeto erobrer, spiller nærmeste offensivspiller (Olsen/Prica) som sætter fart, spiller på kant (Kusk/Klitten), løber direkte i feltet, modtager fladt indlæg/indspil og afslutter.

Etableret angrebsspil med en plan har vi til gengæld ikke for alvor set siden efteråret. Her blev der til gengæld næsten gjort rent bord mod de mindre hold, af og til ganske overbevisende. Wieghorst´s ørkenvandringer var det langt fra (men fantastisk var det heller ikke). Sådan lidt firkantet sat op kan man vel sige, at etableret angrebsspil mod hold der pakker sig er blevet løst fint når vi har spillet med firekæde bagi, imens trekæden har knækket koden mod de stærkere hold via presspillet og aggressivt forsvarsspil. Helt så simpel er virkeligheden nok ikke, men mønsteret er der.
Skrevet af Dr Phil
Jeg synes vi lidt mangler en playmaker type, særligt når Lucas ikke spiller, men samtidig skal en eventuel erstatning for Patrick Olsen vel være en mere defensivt stærk type, for der er ikke noget der tyder på at vi fremover kommer til at spille med en kontrollerende midtbanespiller bag to 8´ere - vi kommer til fast at spille i en 3-4-3.

Men jeg tror nu bestemt ikke vi er færdige med at handle endnu. Forhåbentlig får man hentet en højre back, en midtbanespiller, og så må vi se hvad der sker af afgange, særligt på den offensive del - tror man nok på Ali til at give ham chancen igen f.eks?

Men ellers tror jeg vi får se en del afgange - Thellufsen, Ali, Kakeeto eller MC, og måske Kasper P og endda Kusk kunne jeg godt forestille mig skal finde nye græsgange.

Iøvrigt synes jeg den nye strategi, og de mange udskiftninger er en logisk konsekvens af at vi har hentet to stærke personligheder ind til klubben i form af Søren Krogh og Inge, det er tydeligt at de begge har sat stærke aftryk på den nye retning, og det bliver i den grad spændende at se om det kommer til at give pote. Svaret får vi vel reelt først om et år eller to, selv om jeg er sikker på vi allerede i denne sæson kommer til at se et stort gennembrud fra Prica II.
.
Skrevet af Halil
Messi blir ledig.

Ville være oplagt at signe ham på en 2-årig kontrakt.

Sæt igang, Inge.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0