Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Det kan vel ikke oprigtigt være din holdning at Gattuso ikke formår at motivere sit hold?

Du må endelig ikke tage dette på den forkerte måde, men har du nogensinde prøvet at arbejde med ledelse?
Det er som om der er en fantasi om at man som leder (træner) kan styre den enkelte ned i mindste detalje.
Sådan ser virkeligheden åbenlyst ikke ud.

Skulle han have startet med Castillejo i stedet for Suso? Måske. Men Castillejo har mildest talt ikke imponeret (overordnet set) når han har startet. Og det er vel også fair at have en forventning om at Suso kan finde sit topniveau frem til en kamp som denne.

Vi taber på individuelle fejl (foruden et ikke-eksisterende straffe).
Rodríguez leger snurretop og bliver forvirret over sig selv. Musacchio smider alt hvad der hedder markeringer. Romagnoli gør det samme på 0-2 målet.
Hvordan fører det til en konklusion af at Gattuso er "grøn"?

Paqueta er nu blevet hevet ud to gange. Mit bud er at det er fordi han ikke leverer på sin opgave i defensiven.

Gattuso gør jo netop det rigtige - han agerer. Havde det ikke været for dommeren og havde vi haft en smule mere skarphed, kunne det lige så vel være os der stod med pointene.

Det er for tyndt altid at skulle skyde på træneren når tingene ikke går som ønsket.

Gattuso er på ingen måde hævet over kritik - heller ikke i dag. Men det kan aldrig primært være trænerens fejl at der begås personlige fejl.

Skrevet af Milanistar
Det gjorde jeg fordi din første udlægning af situationen var meget voldsom.

Men det dommeren skal vurdere er om Vecino kommer med unødig stor kraft, og om han tilsidesætter hensynet til modstanderen (når der er tale om direkte rødt kort). Der står ikke noget om strakte ben i reglerne, så vidt som jeg har fulgt med i Carlsens Corner i Tipsbladet - det er blot blevet mere reglen end undtagelsen, fordi disse situationer med unødig stor kraft oftest indebærer et strakt ben. Var Vecino kommet sprintende mod Conti og sprunget, ja så havde der været rødt og tre spilledage!

Men det var nu engang ikke helt så voldsomt, og jeg mener sagtens gult kan forsvares. Det mente kommentatorerne også, og det mente de omkringsiddende Milan-fans også.

Skal vi endelig fastholde sammenligningen med Conti, så kommer han jo faktisk med stor kraft og løftet (strakt) ben, uden dog at ramme modstanderen. Det er derfor han i første omgang fik rødt. Da dommeren så kunne se at han ikke ramte Martinez med det løftede strakte ben, omstødte han det så helt korrekt til gult.

Jeg har ikke mere at bidrage med nu. Det korte af det lange er at vi taber fortjent, og at vi må se os selv i spejlet, hvilket aftenens dommer nok også hellere må gøre.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Og nåh ja, mht. Ambrosio:

Tre situationer der kunne takseres til gult? I så fald havde de godt nok været tynde. Igen, en udvisning jeg som fan ville have været arrig over.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Han bremser Paqueta ved at hive ham i trøjen efter han har fået et gult i forvejen.
Det er vel relativt efter reglerne at det også skal udløse gult og dermed et tidligt bad til D´Ambrosio.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan i øvrigt ikke lige få øje på hvorfor du løbende skal indskyde "som fan".
Mig bekendt er det ikke et begreb der dømmes efter.
Skrevet af Milanistar
Nej, men det er da vigtigt i forhold til hvad man føler omkring dommen. Havde han nu fået rødt, og havde det været en fejldom, ville du så ligeså indædt holde fast i at det var en fejldom, selvom det havde givet dit hold en fordel?

Jeg prøver at tage følelsesaspektet med i det. Jeg går ud fra at en af grundene til at du advokerer så stærkt for at han skulle have rødt er, at det havde givet dit eget hold en fordel - og ikke blot fordi du mener at det objektivt havde været rigtigt. Men det er måske fint nok at jeg ikke skal have dig som dommer.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Der mistede du mig godt nok.

Tage det "følelsesmæssige" med i det? Det giver jo ingen mening. Der er ikke noget følelsesmæssigt i regler.
Selvfølgelig holder jeg da fast min påstand fordi jeg objektivt set mener det er korrekt iht reglerne.

På samme måde som jeg har gjort det når domme går vores vej.

Jeg synes altid det er et problem når domme er forkert - ikke mindst når de påvirker kampens resultat i så høj grad som igår.

Er jeg frustreret i samme grad over domme der går vores vej? Nej absolut ikke. Men det ændrer da ikke mit syn på om dommen er korrekt eller ej.
Skrevet af Martinovic
Jeg er mest skuffet over, at vi skal bruge en time på at finde den rigtige taktik og så kampens dommer, der var for afgørende i sine kendelser.

Inter-fansene havde travlt med at kritisere dommeren efter Fiorentina-kampen, men når de får jordens billigste straffespark, så fejler dommerens kendelser ingenting. Ak ja, den dobbeltmoral.

Det er ærgerligt, at der venter en svær udekamp mod Sampdoria inden landsholdspausen. Nu er et point måske ikke engang nok.

Vi må undvære Romagnoli, der har karantæne. Et gult kort han fik for brok oven på det latterlige straffespark.

Rino kan passende bruge denne uge på at spille Caldara og Musacchio sammen. Jeg håber, at Suso og Kessie får en pause mod Sampdoria. De var ikke imponerende i går.
Mojn do!
Skrevet af Chino
Jeg er noget forundret over, at I bruger så mange kræfter på at skyde mod dommeren, når jeres hold var totalt fraværende i over en time, og at Milan reelt var heldige med, at der overhovedet blev spænding om resultatet.

Hvorfor ikke i stedet diskutere, hvordan Gattuso slet ikke formår at sætte et ellers formstærkt Milan-hold op til så vigtig en kamp? Det ville jeg være mere bekymret over.

Dommeren var på ingen måde en skandale.
Skrevet af Martinovic
Prøv læs mit indlæg ovenfor, Chino. Der peger jeg da netop fingre af holdet og Gattuso - at de skulle bruge en time på at komme i gang. Det var ikke en god første time af Milan.

Jeg synes dog, at vi kommer meget bedre med den sidste halve time, hvor vi er det bedste hold, indtil I får et straffespark foræret. Det ødelægger lidt vores momentum, selv om vi fik reduceret lige efter.

Dommeren var på ingen måde en skandale.


Nej, det siger alle Inter-fans sjovt nok.

Dommeren var jo heller ingen skandale i 3-3-kampen mod Fiorentina, men det er nok øjnene, der ser..
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@chino
Tak for en lang smøre med decideret vrøvl. Det er super.

Du har ret - hvorfor bruge tid på at klage over dommeren? Det er så også den linje vores ledelse har valgt at tage - fremfor Inters der taler om største fejl siden indførelsen af VAR, når en lignende situation går imod dem i Firenze.

Det er regulært til grin at høre enhver Inter-fan stå på mål for hvordan det da godt nogenlunde på en eller anden måde måske til dels potentielt kan ligne at Politano søger kontakten med sit højreben.

Kampen igennem lægger Guido en linje der fuldstændig favoriserer Inter.

Man skal endda høre på at Piatek bliver "lukket ned" af Skriniar og De Vrij. Det er jo absurd, når Piatek gang på gang bliver flået ned og der gudhjælpemig bliver dømt frispark imod ham. Det er himmelråbende når tilsvarende situationer bliver dømt med direkte modsat fortegn i den anden ende.

Jeg har sågar læst Inter-fans påstå at Conti risikerer at brække benet på Martinez. Jamen altså, hvad skal man efterhånden sige? Conti Rammer Martinez med baglåret og er ikke i nærheden af at ramme ham med foden.

Behændigt nok, får man ikke lige med at Vecino skulle være vist ud tidligere for en stempling med strakt ben på samme Conti. Den slags kan derimod give benbrud.

https://www.trollfootball.me/others/view/andrea-conti-milan-straight-red-card-against-inter-changed

Jeg savner simpelthen at se bare én Inter-fan med antydningen af format i dag - som man fx så det med Fiorentina-fans efter kampen for nogle uger siden.
Skrevet af Rossoneri
Hvor er det i øvrigt dejligt at være fan af en klub, hvor den slags episoder som den med Biglia og Kessíe bliver løst som voksne mennesker.

Det vidner om en stærk kultur i truppen at de begge kan se hinanden i øjnene og få talt ud om tingene så snart pulsen er kommet ned igen.

Så kan man komme videre uden det skal trækkes ned på børnehave-niveauer i uger og måneder.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg synes generelt du skriver mange fine ting herinde, men dine skriverier om kampen i går tangerer altså det pinlige. Og det pinlige består i at du tilsyneladende slet ikke kan se, at dine tolkninger (som du så helt useriøst framer som objektive sandheder) foregår gennem dine sort-røde briller.

Der er sågar medfans som Milanistar der forsøger at forklare dig (i en fin og sober tone), at du nok er lidt (for) følelsesmæssigt påvirket, når du insisterer på at behandle og fremlægge subjektive tolkninger som objektive sandheder.

Tag fx situationen med Conti. Mener du at han med vilje lader sine knopper på højre ben ryge 10 cm forbi Lautaros skinneben/knæ og at han derfor ikke tilsidesætter Lautaros sikkerhed? Og mener du så samtidig at det er fuldstændig umuligt at se hans aktion - herunder hans udstrakte højrefod med knopperne forrest der farer centimeter forbi Lautaros skinneben/knæ - som en der tilsidesætter Lautaros sikkerhed og dermed potentielt kan skade hans ben noget så voldsomt farten in mente?

For god ordens skyld: Jeg prøver ikke at tage patent på sandheden her. Jeg prøver bare at forklare dig at man godt kan tolke aktionen anderledes end dig uden at "tage objektivt fejl".
Skrevet af Rossoneri
@inter
Interessant - Jeg synes præcis det samme om dine ytringer. Jeg har læst lidt med ovre i jeres tråd, men blev simpelthen for træt i hovedet. Men lad mig bare konstatere at dobbeltmoralen trives rigtigt godt hos jer.
Husk nu på det næste gang I bruger uger på at flæbe om en dom.

Der er sågar medfans som Milanistar der forsøger at forklare dig (i en fin og sober tone), at du nok er lidt (for) følelsesmæssigt påvirket, når du insisterer på at behandle og fremlægge subjektive tolkninger som objektive sandheder.

Og i hvilket parallelunivers tilskriver det mit synspunkt mere eller mindre værdi?

Jeg har netop set ovre i jeres tråd at en medfan har skrevet at alle I andre lever under et kollektivt AGF-syndrom. Skal vi til at bruge det som målestok også?

Tag fx situationen med Conti. Mener du at han med vilje lader sine knopper på højre ben ryge 10 cm forbi Lautaros skinneben/knæ og at han derfor ikke tilsidesætter Lautaros sikkerhed?

Det er under alle omstændigheder mindst lige så legitimt at påstå at det ikke skulle være tilfældet, som at det modsatte var tilfældet (som er din påstand). Og i den slags sager, må tvivlen jo komme den anklagede til gode.

Tilbage er det fakta at Conti ikke er i nærheden af at ramme Martinez med dupperne og dermed selvfølgelig heller ikke tilsidesætter sin modspillers sikkerhed, som du så fint skriver.

Hvordan i al verden mener du at kunne tolke på Contis intention? Det er jo det du skal kunne for at din påstand holder vand. I andet fald, laver Conti en tackling bagfra på Martinez, som efter reglerne skal give en advarsel.

Min egen tese er at Conti nok meget nemt kunne kan stemplet Martinez ind på knæet hvis det reelt var det han ville. Martinez står jo med ryggen til. Men det er som sagt bare gætværk. Forskellen er at min påstand ikke er afhængig at mit kendskab til Contis intentioner - modsat din.

I tilfældet Vecino derimod, kommer han ind med strakt ben og knopperne forrest og rammer (vigtigt) rent faktisk Conti. Dermed adskiller den sig fra førnævnte episode fordi der er en reel handling og ikke et gætværk om intentioner - håber du kan se den åbenbare forskel.

Og stop nu det der fjollede pjat med at sige; "det er også bare fordi I er sure og skuffede over resultatet". Med mindre du mener at samme argument kan gøre sig gældende for Fiorentina-kampen.
Skrevet af Pizarro
Hverken Gazzettaen, Corriere dello Sport eller andre italienske medier er efter dommeren. Gazzettaen mener endda at det var en fejl at omstøde det røde kort til konti. Alle mener at der var straffespark. Det er tydeligt at Politano bliver ramt. Dumt lavet af Castillejo, men derfor er der jo altså stadig straffespark.

https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/17-03-2019/serie-a-moviola-milan-conti-era-rosso-juve-mancano-due-rigori-3202287404349.shtml

http://www.corrieredellosport.it/news/calcio/moviola/2019/03/18-54714454/moviola_serie_a_milan-inter_conti_da_rosso_juve_mandzukic_da_var/


BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Rossoneri
Hverken Gazzettaen, Corriere dello Sport eller andre italienske medier er efter dommeren.

Det kunne vel have noget at gøre med at Milan-ledelsen (modsat gårsdagens modstander) ikke råber op om konspirationer m.m.

Det er tydeligt at Politano bliver ramt. Dumt lavet af Castillejo, men derfor er der jo altså stadig straffespark.
Ja og lige så tydeligt er det at Politano stikker benet ud for at søge kontakten. Dermed skal der ikke dømmes straffe - det burde være åbenlyst for enhver.
Skrevet af Rossoneri
Så var der racistiske ytringer fra Curva Nord igen. Det er flot at se.
https://www.football-italia.net/135939/kessie-subjected-racist-abuse
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Det her er klippet ud af regelbogen (godt nok DBUs men mon ikke den er universelt gældende?):

Direkte frispark

Der dømmes direkte frispark til modspillerne, hvis en spiller begår én af følgende forseelser mod en modspiller på en måde, som efter dommerens skøn er satset, hensynsløs eller med unødig stor kraft:
• angriber med skulderen
• springer på
• sparker eller forsøger at sparke
• puffer
• slår eller forsøger at slå (omfatter også at nikke en skalle)
• tackler eller angriber med en anden del af kroppen
• spænder ben eller forsøger at spænde ben.

Hvis en forseelse medfører fysisk kontakt, er straffen et direkte frispark eller straffespark.

• Satset vil sige, at spilleren har udvist manglende forudseenhed eller handlet risikobetonet eller undladt at tage forholdsregler i sin kamp om bolden. Der skal ikke tildeles følgestraf.
• Hensynsløst vil sige, at spilleren har handlet uden hensyntagen til den fare eller de konsekvenser, som hans modspiller kan udsættes for. Spilleren skal advares.
• Unødig stor kraft vil sige, at en spiller er gået ud over den nødvendige kraftanvendelse og udsætter sin modspiller for fare. Spilleren skal udvises.
Det der står sort på hvidt her, er at sådanne domme netop beror på en tolkning af intention (jf. især det sidste punkt). Derfor giver det altså ingen mening ligegyldig hvordan du vender og drejer det at affeje andre holdninger end din som "objektivt forkerte". Jeg tolker på intention ligesom dommeren gør og bør gøre.

I øvrigt er det en fejl når du skriver, at det er "fakta at Conti ikke er i nærheden af at ramme Martinez med dupperne"? Så vidt jeg kan se er han mindre end 50 cm fra - måske endda kun 10-20 cm fra. Hvordan kan det nogensinde blive til "ikke i nærheden"? Og hvordan passer det med "unødig kraft" egentlig ind i din argumentation. I min optik er det netop et springende punkt at Conti kommer med så stor hastighed som tilfældet er.

Jeg kan ærligt talt slet ikke huske den Vecino-situation du omtaler. Har du et link til den?
Skrevet af Martinovic
Mon Inter-fansene kvit og frit havde accepteret et sådan straffespark til Milan?

Jeg tvivler. Og bare fordi, der er kontakt, er det ikke ensbetydende med, at det er lig med straffespark. Politano spiller så meget på det, at jeg fristes til at tro, at han er i familie med Luis Suarez - kongen af dives.

Mojn do!
Skrevet af Pizarro
I forholder jer bare ikke til at det kun er jer som mener at der ikke skal dømmes straffe.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
annonce
0