Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini17
Tonali, done deal.

Hårdt trukket læs af Maldini selv.

Jeg syns journalisterne i Italien skal grave lidt i det Inter Showdown møde, fordi prioriteringerne er skiftet markant. Det var Inters to lose.

Edit: Iflg Vitiello. 10mio€ for lån + 20mio€ købsoption.
Skrevet af L'Imperatore
Tillykke med ham. Beholder man Brozo og eriksen kan jeg sagtens forstå meningen med at vi har trukket os. Der er andre kvaliteter, som vi savner mere, særligt i en kontekst, hvor der er ikke er uanede ressourcer efter corona.

Men han bliver super spændende at følge - desværre :)
Pazza Inter Amala
Skrevet af Old Bull Lee
Sindssygt godt arbejde af Maldini hvis det er sandt at vi har fået Tonali for 5M mindre end Inter. 2M på en fem-årig lyder også yderst fornuftigt.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg er virkelig glad for Tonali - faktisk ovenud ekstatisk.
Det er klart et af landets største talenter vi henter. Og en midtbane bestående af Bennacer, Tonali, Kessíe og Bakayoko, vil jeg påstå kan måle sig med alle i ligaen (pending toptransfers fra de andre klubber).

Umiddelbart jeg dog ikke imponeret over Maldini & co. ift at vi henter Tonali. Vi henter ham, efter alt at dømme, kun fordi Inter melder hus forbi. Og eftersom han vil blive i Italien, stod vi som eneste mulige destination - det kræver, ærligt talt, ikke de store overtalelsesevner.

Hvad jeg derimod er meget imponeret over, er vores forretningsmæssige disciplin. Det har længe været rapporteret, at vi har haft stor interesse i spilleren, men at vi ikke ville indgå i en budkrig. Det må virkelig have kløet i fingrene (og checkhæftet) når så stort et talent rykker ned, er erklæret Milan-fan og passer som Hans i Grete ind i strategien. Men vi holdt linjen og slog til da muligheden opstod - og vi viste samtidig, at vi var parat til at lade ham gå hvis ikke omstændighederne var til stede.

Det er virkelig tegn på stor professionalisme og en stærk ledelse. Guderne må vide, at vi har sukket efter netop det i mange år.
Skrevet af Old Bull Lee
Men Maldini & co er vel ensbetydende forretningsdisciplinen?

Eller mener du at Maldini skulle have forhandlet en bedre aftale hjem, efter Inter havde trukket sig?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Janus
Virkelig en god handel for Milan. Helt klart en fremtidens mand.
Skrevet af Lentini17
Vitiello justere tallene.

10mio€ lån
15mio€ købsoption
10mio€ diverse bonus ordninger (ved ikke hvor stor del af den sum er let vs svært opnåeligt).
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Der er bestemt ikke nogen kritik af Maldini & co. Det var blot en konstatering af at det er Inter-ledelsen der har serveret Tonali for os på et sølvfad. Pludselig blev det købers (vores) marked og det må umiddelbart have været en relativt simpel forhandling.
Jeg er dog ikke i tvivl om at vi har fået så god en handel som vi kunne.
Skrevet af Old Bull Lee
Ahhhh, så forstår jeg bedre. Det var heller ikke fordi jeg ville ud i en længere debat, jeg var bare i tvivl om hvad du mente med den først del af din tidligere post.

Den ene mands skrald er den andens guld, som man siger. Jeg forstår til gengæld ikke helt hvad Inter laver og som Lentini skrev tidligere, må der være en del italienske journalister som er meget, meget interesseret i det møde mellem Zhang og Conte.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@oldbull
Sådan oplevede jeg det bestemt heller ikke. Jeg ser hvordan indlægget nemt kunne misforstås.

Og ja, interessant hvad der har gjort, at Inter har skiftet spor. Det må dog nødvendigvis forblive ved spekulationerne.

Et bud kunne være, at de satser stort på at få Eriksen til at fungere. Her ser jeg umiddelbart ikke en spiller som Tonali som værende nøglen til det. Skal man tro på rygtestrømmen, skulle Kanté være ny førsteprioritet og det kunne tolkes derhen, at der skal findes en spiller der kan tillade en mere fri rolle til Eriksen. Måske de ligefrem har skelet til hvad Pioli har gjort så godt med vores centrale blok...

Men, det er naturligvis bare gætværk fra min side.

Skrevet af Pirlo21
Lad os nu bare glæde os over at vi får en af de mest hypet talenter fra serie a, så må vores konkurrenter sejle deres egen sø. Endelig signer vi et stort hypet talent igen, hvem husker fx ik hvad der skete med verratti og dybala - spillere vi os drømte om dengang - men aldrig fik.
Dejligt at se, at vi griber chancen og jeg tror virkelig på knægten på sigt kan blive en stjernespiller. Vild spændende midt vi kan sammensætte nu og markedet er endnu ikke lukket. Det ser lovende ud


Skrevet af Fox@Mulder
Vores 3 mulige modstandere i Europa League:

Unseeded
Bodø/Glimt (NOR)
Hibernians (MLT)
Shamrock Rovers (IRL)

Vi skal selvfølgelig kunne slå alle 3 klart, men personligt vil jeg gerne undgå et ubesejret Bodø/Glimt hold som er godt igang med deres liga og dermed formentlig i bedre form end os. De spiller iøvrigt også på kunstgræs så lad os for alt i verden undgå dem på udebane.

Vigtigste i mine øjne er dog vi får hjemmebane, så vi undgår at skulle rejse - vores program for de første 3 uger kan jo blive helt vanvittigt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Fox@Mulder:

Jeg har tilfældigvis set en del af Bodø/Glimts kampe i denne sæson, og selvom de er ubesejrede og spiller fantastisk og offensiv fodbold, så spiller de den stadig i Norge. Deres helt store spiller indtil videre i sæsonen er Philip Zinckernagel, som aldrig slog igennem i Superligaen (eller i NordicBet-ligaen for den sags skyld).

Lige meget hvilke ambitioner Milan har i forhold til europæisk fodbold næste sæson, så bør vi ikke blive skræmt af B/G.
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
@paolomaldini

Det ved jeg godt, men vi kommer uden kamp træning og det hele afgøres over én kamp - den behøver ikke være på kunstgræs mod et hold godt igang med deres sæson.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Bare vi får hjemmebane, er jeg fortrøstningsfuld. Ellers vil jeg også gerne undgå en udebanekamp i Norge.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det ligner at Zlatan tager nr. 11, som han også spillede i sidst.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Puha udebanetrøjen er jeg ikke meget for.

Er meget mere til den klassiske hvide og ikke alle de mønstre - det er en fodboldtrøje ikke Milano Fashion week
Skrevet af Fox@Mulder
Nå, vi skal en tur til Irland mod et hold hvor vi kan spare de 11 bedste og alligevel bør vinde.

Vi får et mega presset program de første 3-4 uger, så fint med en kamp hvor vi ikke nødvendigvis behøver stille i stærkeste formation.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Ikke at vi skal stille i stærkeste, men det vil måske være satset at spare for mange spillere. Når det kun er én kamp, skal vi ikke dumme os.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
God lodtrækning for jer. Jeg har lidt ondt af de irske tilskuere. Det er noget af en oplevelse de bliver snydt for.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0