Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Di Marzio melder ellers at der ingen kontakt har været mellem den fede pizzabager og Maldini angående Donnarumma. Man venter til sidst i vinduet med at forhandle ny kontrakt, hvilket jeg tolker som at man er enige om at finde en fælles løsning i.e. at han bliver i klubben.

Man skal huske på at Donnarumma også har en stemme, det er ikke kun pizzamanden der er eneste aktør i det her spil.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Det bliver Raiola, der kommer til at sidde med de gode kort på hånden, hvis klubben og han venter til efter 1. oktober. Milan har ikke noget andet valg end give Donnarumma, hvad Raiola kræver, og der er ikke råd til at miste ham gratis. Til januar er det for sent.

En uge til Serie A starter. Jeg håber, vi kan lande en stopper inden da.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Fin optakt i dag og generelt en god pre-season, synes jeg. Colombo gjorde det godt i Zlatans fravær, Samu var også rigtig god med mange farlige aktioner og så god ud i samspillet med Calabria. Særligt ved 3-0 målet hvor Calabria modtager bolden og laver en klassisk cut back aflevering.

Glæder mig til næste uge, hvor Shamrock Rovers og Bologna venter
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanisti
Fiorentina er blevet villige til at gå ned i prisen på Chiesa, eftersom at spilleren ikke ønsker at forlænge kontrakten. Det kan godt være, at en højre kant ikke er vores første prioritet, men hvis muligheden byder sig - til en god pris - skal vi helt sikkert slå til. Måske Maldini kan presse prisen ned til en lejeaftale på 1 år med købsobligation på €35-40m.

Skrevet af Old Bull Lee
Vanvid hvis vi kan lande Chiesa. Godt jeg ikke sidder i økonomiafdelingen på Casa Milan, der skal sælges rimelig kraftigt ud.

Ren spekulativ hypotese, men kan et muligt salg af Donnarumma finansiere ankomsten af Chiesa og vi så henter en billigere (men driftsikker) keeper?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Malresi
@Old Bull Lee

Det er ikke utænkeligt at det er en model man bør prøve af. Martinez, reserve i Arsenal, har udviklet sig helt vildt og jeg troede egentlig ikke at man fra Arsenals side ville lade ham skifte selv om Leno er klar igen, men han er angiveligt tæt på Aston Villa. Han vil jo være 1.keeper for Argentina og det kræver fast spilletid. Han er stor og reaktionsstærk og tilmed markant bedre i spillet på jorden end Donnarumma. Ellers undrer jeg mig fortsat over at Onana render rundt i Amsterdam.
Skrevet af Pirlo21
Tror på ingen måder vi lander chiesa.
Pengene er der ikke, krunic ryger nok og en billig afløser kommer ind og ellers tror jeg vi overvejer en cb. Dog ik en dyr en.
Ser udtil at calabria bliver.

Så alt i alt, tror jeg, vi er done på markedet efter rebic handlen kom i hus.
Paqueta salg/lån spøger måske stadig - men kun uden et stort tab - hvilket gør at vi nok beholder ham. Fint nok, tror stadig på han kan gør en positiv forskel for os.
Skrevet af Old Bull Lee
@Malresi

Nu har jeg fulgt en del med i Ajax (min kæreste er Amsterdammer) og Onana er alt, alt for flagrende og risikabel til min smag. Martinez ville være en klar contender, men som du siger, så har han det ene ben i Birmingham.

Det er som sagt kun et spekulativt scenarie og vi kan ikke sprænge lønrammen (igen) for Gigio og vo har jo også en Plizzari som snart burde være moden. Derfor kunne en aldrende habil keeper vogte buret et par år indtil Pliz er klar. Det ville også give bedst mening økonomisk
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini17
Jo jo, men Gigio skal jo ingen steder.
Skrevet af Pirlo21
@old Bull Lee
Vi bliver jo desværre nok nød til at sprænge lønrammerne i forhold donnarumma - alternativet er jo at han kan skrive kontrakt til januar med en anden klub. Så en ny kontrakt skal forhandles på plads, jeg håber ikke rygterne taler sandt ang krav om 10 mio euro i løn...

ligegyldigt hvad så tror jeg klubben sælger donnarumma efter EM, så kan vi håbe på at plizzari er klar til at tage over.
Skrevet af Old Bull Lee
jeg håber ikke rygterne taler sandt ang krav om 10 mio euro i løn...


Corriere della Sera breakede historien omkring de 10M€, sidenhen fulgte Gazzettaen op og ifølge den lyserøde avis, var det start-udspil fra Raiolas side af. Man må forvente at der forhandles en del ned jvf. et modbud fra klubben hvor truppens forfatning tages i betragtning, præstationsrelaterede bonusser og eventuel Chl. deltagelse etc, samt en frikøbsklausul. Det bliver ingenlunde nogen nem opgave og skylden må primært falde tilbage på, som Lentini skrev i et tidligere indlæg, Gazidis der sad på hænderne i foråret. Dog tror jeg på ingen måder at de 10M er realistiske.

Gianluca Di Marzio har rapporteret at der ingen kontakt har været mellem klubben og Gigio/Raiola og derfor er de 10M pure opspind. Man kunne dog spekulere i at Raiola har lækket beløbet til pressen, for at spille (pres)bolden over på Milan.

Peppe di Stefano har så bidraget til sagaen ved at skrive at et salg ikke er et tema og en fornyelse er en prioritet, mens man samtidig er sikker på at nå til enighed. Man har snarere et forhandlingsudgangspunkt fra de 6,5M han får nu. At man vælger at forlænge så sent i transfervinduet, mener di Stefano, skal ses som et tegn på at man er fortrøstningsfuld vedrørende de økonomiske aspekter.

Lige nu foregår der altså et spil i pressen, hvor man føler hinanden an. Jeg tror på ingen måde at han kommer i nærheden af de 10M, men at han ikke desto mindre får en lønstigning med en række klausuler.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
@Lentini

Nej, Gigio skal ingen steder foreløbig, det har du ret i. Det var egentlig bare en strøtanke, men selvfølgelig ikke realistisk.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Malresi
@Lentini

Håber vel egentlig at du har ret til trods for antallet af underbukser jeg forbruger pga hans tvivlsomme spil med fødderne. Men egne talenter, af den rang, holder jeg naturligvis i klubben.


@Old Bull Lee

Jeg tilkendegiver at han, Onana, kan virke lidt flagrende. Men har vi ikke en tendens til at have succes med flagrende målmand:) Jeg mindes Rossi, Abbiati og Dida... hvilket jo egentlig retfærdiggør Donnas spil med fødderne. Jeg trækker mig og opsiger mit JBS-abonnement.
Skrevet af Martinovic
Romagnoli er ude til udgangen af september.

Maldini og co. må simpelthen få en god stopper som førsteprioritet.
Mojn do!
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Hmm jeg kan ikke forstå hvorfor en kontrakt ikke allerede er forhandlet på plads, eller at han er sat til salg. Man har med Mino Raiola at gøre, så ved man sgu aldrig.

Jeg så ham vældig gerne i Juventus næste sommer på en fri transfer, og som tiden går bliver det vel også mere og mere sandsynlig.
Jeg forstår bare ikke at Milan ikke er mere kyniske i denne situation.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Old Bull Lee
eller at han er sat til salg


Han er netop ikke sat til salg. Dertil kan man formode at klubben er overbevist om at en forlængelse er, hvis ikke en formalitet, så ret sikker. Jeg tvivler på at man vil lade Italiens største målmandstalent gå på en fri transfer.

Jeg så ham vældig gerne i Juventus næste sommer på en fri transfer, og som tiden går bliver det vel også mere og mere sandsynlig.
Jeg forstår bare ikke at Milan ikke er mere kyniske i denne situation.


Jeg tror mange klubber monitorærer situationen, men tror ikke på at han går på en fri uagtet hvor strid Raiola er. Som Lentini skriver i et tidligere indlæg, har man simpelthen ventet for længe med at starte forhandlingerne hvilket man nu må tage konsekvensen af.

Han kommer ikke til at få en lønstigning på 3,5M€ men vi kommer til at sætte Gigio og co. i en mere gunstig position og derfor må æde en klar lønstigning. DEt er ærgerligt, ja, men Gigio er symbolet på Milans genrejsning og klubloyalitet.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Der findes jo også den (i mit univers) lidt mere plausible forklaring, at man har haft en principiel aftale med Donnarumma i et stykke tid, som både Romano og Di Marzio har skrevet.

Udover den fejlslagne rekruttering af Giampaolo, synes jeg umiddelbart den sportslige ledelse fortjener stor ros. Skal vi ikke antage, at de godt er bekendt med de udfordringer der ville være, ved blot at negligere forlængelsen med det måske mest eftertragtede keepernavn i verden?

Derudover skal vi jo huske på, at Raiola selv blev kørt ud på et sidespor ifm de den seneste forlængelse, hvor det bl.a. kom som en stor overraskelse for ham, at der ikke fandtes i frikøbsklausul i hans kontrakt.

Personligt tager jeg situationen med fuldstændig sindsro.
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Det lyder alt samme godt, men også en smule naivt. Hvis ikke han kan få den løn han ønsker, men muligvis kan, ved at forhandle den til januar med en anden klub, som spare en smule penge ved "kun" at skulle betale Mino Raiola, ja så ville jeg ikke udelukke den mulighed.

Så nu gentager jeg lige, jeg fatter ikke man i Milan er villig til at løbe den risiko at står med nul kr og nul målmand til sommer.
I mine øjne er det vanvid ikke at tvinge en afklaring frem, og hvis ikke det kunne blive til en kontrakt, ja så ville man vel kunne få +50m euro i en handel.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Lentini17
Jamen så gentager jeg også lige. Gigio skal ingen steder.

Den som Raiola er mest træt af i det her forløb er formentlig Gigio selv.
Skrevet af Rossoneri
Henover weekenden er det i øvrigt blevet annonceret, at vi har sendt Silva permanent til Frankfurt, mens Rebic er på kontrakt i Milan til 2025.

Det er der i sig selv ikke den store overraskelse i.

Det er dog værd at bemærke, at begge klubber har været meget opsatte på ikke at ville oplyse nogle finansielle detaljer omkring handlen.

Skulle man tage de spekulative briller på, er der her en historie der omfatter Fiorentina.

Ifm med Frankfurts køb af Rebic, sikrede Fiorentina sig en gensalgsklausul (diverse medier er uenige om tallet er 30 eller 50%).

Det har naturligvis skabt en lidt uhensigtsmæssig situation for Frankfurt, da man egentlig har været enige om at de to spillere er vurderet til samme pris og at et direkte bytte var en fair løsning.

Problemet heri er dog, at de reelt vil påvirke regnskaberne i de to klubber ret forskelligt.
Man har tidligere talt om en pris på omkring €25m, hvilket ville givet et pænt capital gain hos Milan (ca. €10m). Rent likviditetsmæssigt, ville det heller ikke gøre en forskel - af indlysende årsager.

Hos tyskerne, skulle de dog pludselig sende op mod halvdelen af det beløb retur til Italien og ned i florentinernes klubkasse.

Som jeg ser det, kan de manglende information dække over to scenarier - det ene mere plausibelt end det andet.

Scenarie #1 er at vi har deltaget i at buttfucke Fiorentina. Jo lavere de registrerede pris er, jo mindre skal Frankfurt sende til Firenze.
På trods af de vandtætte skodder, har Bild alligevel meldt ud af de mener, at salgsprisen for Silva skulle være €9m.

Det kan umiddelbart godt være sandt, men kun som del af en større manøvre (scenarie #2). Da Silvas afskrivningsværdi fortsat er på noget der ligner €15m, ville det give nul mening, hvis vi havde accepteret et direkte bytte med en opgivet værdi på €9m for begge spillere.
Vi synes at være ekstremt opmærksomme på capital loss (ift FFP) i disse dage og derfor virker ovenstående decideret ulogisk.

Desuden tvivler jeg også på at vi rent faktisk ville indgå i et sådant dick move overfor Fiorentina, i en situation hvor vi, efter sigende, er meget interesseret i mindst to af deres spillere.

Det er sjældent, at kompetente mennesker foretager handlinger der direkte strider imod logisk tænkning - derfor anser jeg også dette som mindre plausibelt.

Det andet scenarie omhandler Chiesa. Flere pålidelige kilder har længe peget på at Chiesa er en reel ide. Situationen har dog været "lidt" svær, fordi Commisso synes at have spurgt Caïro til råds omkring prissætningen.

Den gode amerikaner synes dog at være havnet i en situation der på nogle måder minder om den der var med Tonali. Chiesa er blevet lovet en transfer denne sommer, hvis det "rigtige" bud kom.

Spilleren selv synes dog at have besluttet sig for at ville blive i Italien. Og hvilket marked efterlader det så? Inter og Lazio spiller ikke med wings, Juve har købt Kulusevski til selv samme plads og Napoli og Roma synes ikke at kigge den vej.

Og hvad er så det "rigtige" bud?

Her kan Rebic have været en brik. Egentlig løb låneaftalen jo et år endnu, og der var/er reelt ingen økonomisk ræson i at hente ham nu (med FFP in mente).
Ved at gøre det, sender vi dog automatisk en god sum penge (og ikke mindst et væsentligt capital gain) til Firenze. Noget der giver Pradé & co. noget handlefrihed.
Da Commisso ellers risikerer at stå med en spiller der måske ikke har motivationen 100% på plads (og som i øvrigt ikke passer ind i trænerens system), må han unægtelig føle et vist pres for at finde en løsning. Et pres der naturligvis ikke bliver mindre af at spilleren frit kan tale med andre klubber om noget der ligner 15 måneder.

Jeg startede med at skrive, at dette er set med spekulative briller. Og det er naturligivis en væsentlig pointe. Det er dog ikke grebet ud af blå luft og @lentini var også inde på det den anden dag.

Hvis vi skulle have held med at hente Chiesa, har jeg slet ikke ord for hvor vildt et vindue jeg synes dette har været. Men der forbliver dog fortsat et meget stort "hvis".
annonce
0