Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Calabria var også god under Rino i 2018. Han er dog ligesom De Sciglio en type, der har meget behov for tillid, som deraf avler selvtillid. Han er også mindre skadet nu end i tidligere sæsoner.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Måske forholder det sig også sådan med Calabria at han altid har været middelmådig, indtil 2020.

Men det holder bare heller ikke.

Før 2020 har han også været fremragende. Faktisk må man bare betegne hans downperiode i anden halvdel af 2019 som en anormalitet.

Ser man på hans stats (både defensive og offensive), var han blandt de allerbedste i ligaen på sin position - det gælder også før Giampaolo.

Stats fortæller ikke hele historien, men omvendt er det meget sjældent, at stats direkte lyver. De er jo nu engang en upartisk repræsentation af virkeligheden.

Jeg har min mening vedrørende Calabria, og du og mange andre fans har en anden.

Og du er naturligvis fuldt ud berettiget til at have en holdning. Jeg anholder bare tanken om at alle holdninger er lige meget værd eller lige rigtige.

Jeg (og dem der deler min holdning til Calabria) kan bakke vores holdning op med stats. Du bygger helt og holdent din holdning på synsninger.

Man kan ikke bare synes noget om virkeligheden og derfra forvente, at ens holdning skal sidestilles med andres.

Omend fuldstændig objektivitet næppe findes, kan man heller ikke bare bygge sin verden op omkring komplet subjektivitet. Calabria har gjort det glimrende over en lang periode (med et udfald), ud fra de parametre vi ofte måler spillere på.

Dermed skal der også et meget overbevisende argument til, for at fremsætte en seriøs påstand om det modsatte.

Jeg mener bare, at højreback- og kant er de to svageste positioner på vores hold, på trods af at Saele og Calabria har overrasket positivt.

Heri vil jeg påstå, at du simpelthen ikke forstår hvordan Pioli spiller fodbold.

Omend vi stiller op i en symestrisk 4-2-3-1 på papiret, så er det reelle billede meget anderledes.

I angrebsfasen, bliver vores venstre wing reelt til en angriber. Og da navnlig Zlatan ofte falder ned i banen, bliver venstre wing også ofte til forreste angriber.

Samtidig har vores venstre Back (Theo), en langt mere offensiv rolle end Calabria i den modsatte side. Når vi angriber, er Theo og Saelemaekers i virkeligheden sidestillet og får, nogenlunde, samme roller.

I mange år har restforsvaret været vores helt store akilleshæl - af flere årsager. Efter min bedste overbevisning, er det blandt Piolis største bedrifter som træner, at der er kommet styr på det.

En af løsningerne, har været at bruge Kessíe i en langt mere kontrollerende rolle. Det er også grunden til at han nu ligger til venstre for Bennacer, til trods for at de begge dermed spiller i den forkerte side ift deres foretrukne fod.

Kessíe skal nemlig bl.a. dække det rum Theo efterlader. Når han gør det, skal Romagnoli steppe nogle meter frem, mens Kjær træder mod venste og Calabria rykker ned i backkæden.

Det samme gælder Saelemaekers, der skal falde tilbage, når det er Theo der angriber bredt i venstre side.
I parantes brmærket, er denne rollefordeling også årsagen til at jeg ikke er fan er Thauvin.

Men altså, man kan ikke bare sammenligne de to sider og veje dem på samme vægt, da de har vidt forskellige roller.

Så nej, Calabria leverer ikke det samme offensivt som Theo. Dels fordi Theo bare er bedre offensivt (men han er sådan set bedre end de fleste backs i verden på den skala), men også fordi Theo har en mere offensiv rolle.

Når Calabria spiller frem i banen, gør han det dog også med ganske fin succes og på et niveau der er langt højere end for et midterhold.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Helt enig i din analyse ift. balancen på holdet - dog mener jeg Thauvin er for oplagt en chance at få på fri transfer - han kan jo erstatte Samu som vi kan sende retur til Spanien.

Mod små hold kan man også godt forsvare at bruge Thauvin og Rebic/Hauge på de to wings. Eller hvis Theo er skadet, skal hviles eller har karantæne.

Derudover så udfører Calabria sin rolle perfekt og det samme gælder iøvrigt for Alexis.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Caroe
Komplet håbløs diskussion omkring Calabria.... Det er bare at kigge på nøgle stats for backs i Serie A og det er tydeligt han har været blandt de 3 bedste i 2020.


Ikke fordi det nødvendigvis er forkert, men hvilke stats kigger du på? De stats jeg kigger på er han ret langt efter ligaens bedste backs. Nu er stats generelt rimeligt misvisende for især forsvarsspillere, så man skal bestemt ikke ligge for meget i dem. Men du bringer dem jo selv på banen.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
@fox
Omend der ikke er en transfersum forbundet med en Thauvin-handel, så vil den stadig være ekstremt dyr.

Ikke mindst fordi han, efter sigende, kræver en monsterløn.
Skrevet af Malresi
Enig med @Rosso. Thauvin er en formidabel spiller, men jeg mener også at vi får brugt for meget af lønbudgettet på en spiller - særligt når vi i forvejen kæmper med at holde profiler i klubben pga deres formodede lønkrav. Ser hellere at vi fokuserer på forlængelser end tilføjelser som situationen er pt.

Desuden husker jeg godt Thauvins tid i Newcastle. Han har jo formentlig udviklet sig, men han virkede dengang som en spiller, der var nem at kue.
Skrevet af Rossoneri
...han kan jo erstatte Samu som vi kan sende retur til Spanien.

Uden at have fulgt meget med i Thauvins gøren og laden de seneste sæsoner, har du givetvis ret.

Men det er netop dét, jeg mener ikke vi skal hente en erstatning for Samu, jeg mener vi skal hente et supplement til Saelemaekers.

Samu (og dermed også Thauvin) har det problem i vores system, at udgangspunktet er relativt dybt. Det var i øvrigt helt det samme problem der var med Suso.

Det naturlige mønster er, at han trækker ind i banen. Her løber han som regel i de samme rum som Bennacer/Tonali.

Samtidig er han ikke god til at spille Rebic/Leao bedre, da de er bedst når de får flade indlæg de kan komme først på. Her er det, qua at Samu er klart bedst med venstreskøjten, sjældent, at han kommer til baglinjen.

Dermed mener jeg simpelthen, at der er et rolle-mismatch. Så er det meget muligt, at Thauvin bringer noget mere kvalitet, men der vil fortsat være et rolle-mismatch.

Egentlig forstår jeg ikke, at vi ikke "bare" satser på at finde en ny venstre back og lader Dalot være backup/rotation derude (på højre wing). Han minder enormt meget om Saelemaekers i stil og kompetencer og det ville, for mig, være ganske oplagt.
Skrevet af Pirlo21
Det er i dag, den 27 dec - nu skal de kontrakt forlængelser fandme i hus. Kom nu, forza milan
Skrevet af Rossoneri
Sidste år fik jeg Zlatan i fødselsdagsgave og regner da helt sikkert med, at Maldini og Gazidis har et lille es oppe i ærmet til mig igen!
Skrevet af Lentini17
@ Pirlo

Tror du kan tage den med ro mht forlængelserne.

Hakan virker meget nær at signere en ny kontrakt til 2024 til 3,5€ net + bonus pr år. Hans agent, Stipic, har imo været en smule kluntet og letgennemskuelig ved at plante nogle rygter i det tyske. Særligt hos Christian Falk og BILD.

Iflg Paolo Condó har Gigio sagt til Mino, skarpt skåret, at "tag hvad du kan få, bare at jeg fortsætter i Milan". Så den ene arm på Raiola er bundet. Samtidigt, objektivt set; hvem skulle honorere Gigio med den monsterkontrakt? Vi er i top 10 klubber i verdenen, der er eneste realistiske arvtagere.

Ergo, du kan tage det roligt.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg er fuldstændig på linje med Lentini her. Hakan løber rundt med en kæmpe IOU-mærkat til Milan på ryggen og Donna er tydeligvis begejstret for at være o centrum for genrejsningsprojektet - senest eksemplificeret ved hans Video-opkald med Mister efter sejren over Viola (mener jeg det var).

Jeg er helt rolig. Vi har et kæmpe projekt kørende for tiden samt et EM til sommer, så det ville være åndsvagt at sætte det over styr, selvom man har set mærkelige ting ske før.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Fedt at se dig tilbage!
Skrevet af Lentini17
Jo tak. Det blir et jule- og nytårsvisit alt imens jeg har smidt mig permanent på sofaen, og forsøger at genoplade batterierne frem imod et travlt 2021.

Samtidig er mercato snart aktuel igen, og følger spændt med om der kan laves mere "shrewd business" i Milan regi.
Skrevet af Rossoneri
Samtidig er mercato snart aktuel igen, og følger spændt med om der kan laves mere "shrewd business" i Milan regi.

Jeg har læst nogle interviews med både Maldini, Gazidis og Pioli der gør mig ganske tryg - ikke mindst fordi de synes at være 100% i synk.

De taler alle tre om at det er vigtigt, at der findes en balance ift mulighederne for de talenter der er så vigtige for strategien. Her bliver bl.a. Kalulu nævnt. De siger samstemmingt, at det ikke giver mening, at bruge en masse ressourcer på at scoute, hvis man ikke samtidig skaber muligheden for at de kan få spilletid.

Specifikt omkring Zlatan siger de, at der ikke ses på en erstatning, og at de har stor tillid til Leao, Rebic, Colombo og Maldini, der alle kan spille pladsen.

Mit eget bud er, at vi ser en-tre signing(s), afhængigt af hvilke muligheder der opstår.

Jeg anser det som ret sikkert, at der fokuseres på en central midt med nogenlunde samme kompetencer som Kessíe. Det primære target synes at være Boubakary Soumare, men jeg ser også løbende André Anguissa og senest Kouadio Kone blive nævnt.

Derudover tror jeg man går efter en ny CB, under forudsætning af at man sælger mindst én af Duarte og Musacchio.
Men Kalulu har helt klart givet Pioli, Maldini og de andre noget at tænke over.

Slutteligt tror jeg, at man ser på mulighederne på højre wing, såfremt der kommer et fornuftigt bud ind på Castillejo (Atl. Madrid har været nævnt som destination).
Her ville jeg ikke blive overrasket hvis Lucas Vazquez blev manden der kom ind - Real vil givetvis slippe ham for en meget overkommelig sum og hans lønpakke skulle ogås være overskuelig.

Thauvin har været flittigt nævnt, men jeg tror ikke på ham af en række årsager. Hans lønkrav rimer ikke på vores lønstruktur, han har givetvis andre bejlere og hans kompetencer matcher ikke den måde Pioli definerer rollen som højre wing.
Skrevet af Rossoneri
På denne dag i 1988 blev Balon D´Or uddelt. Vinderne hed (i nævnte rækkefølge): Marco van Basten, Ruud Gullit, Frank Rijkaard.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Jeg har gået med tanken om at hende Schøne ind på en 6-18 mdr. kontrakt?

Han vil væk for enhver pris og han er erfaren.
Ville være en god back-up på 6´eren istedet for krunic.
Men det vil nok ikke være en afløser for kessie
Skrevet af Martinovic
Schöne er vel heller ikke bedre end Krunic?

Jeg ser mere Schöne som en registatype foran forsvaret og ikke med en 6´er-makker.

Det tyder ikke på, at Maldini vil hente en angriber, så håber jeg, at han øremærker lidt flere penge til en midtbanespiller.

Mojn do!
Skrevet af Lentini17
@ Rossoneri

Jeg tror du får ret derhen at vi ser 1-3 nye signings i januar.

Yderligere deler jeg også din anskuelse af at Kalulu´s præstationer har sat gang i yderligere overvejelser hos den sportslige ledelse. Mit bud er at de har størst indvirkning på afgangssiden, forstået således at man nu føler sig tryg ved at afgive både Duarte, Musacchio, men også Andrea Conti, skulle en fornuftig løsning opstå.

Jeg føler mig ret overbevist om at der ikke er rokket ved beslutningen om en ny central stopper. Hvorvidt denne så hedder Özan Kabak, Simakan eller noget helt tredje må vi så se. Tiden under Maldini & Massara har bevist at de holder flere gryder i kog på samme tid for at opnå den bedst mulige aftale. Og ift det jeg har set fra både Kabak og Simakan, som de to navngivne, deler de styrkefelter omkring duelstyrke og hurtighed. At de så begge til tider er ret chancebetonet og hasarderede i sit forsvarsspil er forhåbentlig noget man kan pudse til med tiden.

Det er i øvrigt meget Ajaxsk af Pioli, uden at kigge tilnærmelsesvis til dåbsattesten, bare at kyle Kalulu i kamp da Gabbia blir skadet.

Vi mangler jo sådan set også en venstre back som supplement til Theo. Jeg tror dog den rekruttering er sværere end man lige tror, fordi Theo sidder så tungt på positionen. Ret kvalitet, til rette løn med udsigt til max 15 kampe på en sæson.
Skrevet af Lentini17
@ Rossoneri

Jeg syns du gør en god observation omkring Dalot. Jeg kendte ham ikke inden han pludselig blev offentliggjort, men udfra den small samplesize jeg har set hos Milan, kan jeg godt se lighederne med Alex.

Som en bemærkning til HW diskussionen, som jeg kan se i har ført herinde, tror jeg ikke Pioli giver det større betydning om hvorvidt denne er venstre- eller højrebenet. Tror han ligger mere vægt på det relationelle. For både Alex og Samu gælder det, at man aldrig kan kritisere for manglende workrate eller intensitet. Derimod syns jeg flowet på holdet, og deraf de relationer på banen blandt de offensive fungerer væsentlig bedre med Alex fremfor Samu. Afstemningen og balancen er ganske enkelt bedre med Alex. Det er dog bare my 2 cents.

Jeg vil dog være varsom med at stirre sig for blind på outputtet fra HW, som jeg tror er udslagsgivende for manges ønske om en "opgradering" på den position, netop med reference til føromnævnte funktion og balance.

Det er min opfattelse at de nøgne tal er den tungeste argumentation når talen fx går på Thauvin. Og det er forståeligt når han kan præstere 22mål og 14 assist på hans seneste 50kampe for Marseille i Ligue 1. På de nøgne cifre, papiret og individuel kvalitet, vil han være en klar opgradering. Funktionelt for holdets overordnede balance er jeg meget mere i tvivl. Kollektivets styrke vil imø altid give forudsætninger for udfoldelse af den individuelle kvalitet.

Personligt er jeg ikke videre begejstret over Thauvin. Alligevel finder jeg Milans interesse i Thauvin pirrende. For vi er ude i en gråzone omkring Milans overordnede U23-rekrutterings strategi. Hvordan forholder Milan sig til muligheden at signe en 27årig transferfri spiller? Hvad siger Almstadts lommeregner? Jeg tror næppe Thauvins personlighedsprofil bonger ud som en stærk leder af omklædningsrummet i Milan som fx med Kjær og Zlatan. Der ligger nogle svar deri, som kunne være interessant at få belyst.
annonce
0