Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/164023/report-donnarumma-offered-%E2%82%AC7m-season

Ikke sært andre klubber byder sig til, når de ikke kan få snøvlet sig færdige.

Jeg tror på, han bliver, men hvis eksempelvis Juve henter ham, vil jeg hjertens gerne have Szezzzzzny den anden vej.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Gentager gerne mig selv for Prins Knud. Gigio ryger ingen steder.
Skrevet af Martinovic
Det tror jeg nu heller ikke med indeværende sæson in mente.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Schöne ville i mine øjne være spild af penge. Det han gjorde i Ajax var virkelig godt, men der var han - som nævnt - en klassisk regista. På mange måder minder han om Tonali, men er slet ikke så god i den defenisve del af spillet.

Vi har brug for en der kan bryde bolde, støtte forsvaret og løbe mange kilometer.
"Old Lull Bee"
Skrevet af MILANMILAN
Nu ved jeg ikke om hvor meget der er blevet snakket om ham herinde før, men jeg kan virkelig godt lide de rygter om Soumaré fra Lille. Synes han ser vildt spændende ud, selvom der selvfølgelig er plads til forbedring. At hente sådan to unge, sultne Ligue One talenter i ham og Simakan i Januar, så ville jeg blive en glad mand. Men jeg ved ikke hvad budgettet er.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Rossoneri
...men også Andrea Conti, skulle en fornuftig løsning opstå.

Det ligner i hvert fald, at der er meget langt til spilletid.

Jeg har dog omvendt tænkt tanken om det også kan være hans "redning". Kalulu var jo i første omgang udset som back og med Dalot der mest er brugt i venstresiden, er der pludselig ikke en dedikeret reserve for Conti.

Og interessant nok, ser jeg noget af det samme i Conti som Saelemaekers og Dalot. Men spørgsmålet er omvendt, om alle Contis skader har smadret hans dynamik og speed.

Men altså, i 16/17 sæsonen stod han for otte mål og fire assists fra sin position som højre midt/wingback.

I mit univers kunne vi sælge Samu og lade positionen dække af Dalot, Conti, Brahim og Hauge efter behov og spilsituation.
Skrevet af Rossoneri
Nu ved jeg ikke om hvor meget der er blevet snakket om ham herinde før, men jeg kan virkelig godt lide de rygter om Soumaré fra Lille.

Han har faktisk været vendt en del og jeg tror der er bred enighed i dit synspunkt. Han ser virkelig spændende ud.

Spørgsmålet er dog om prisen bliver for høj (der tales €20-25m). Kan man lave en struktureret deal, vil det naturligvis være virkelig fedt, men jeg tror også, at Moncada, Massara og Maldini har andre navne i kikkerten, som vi slet ikke kender noget til.

Og det har jo netop været en af de ting der har tegnet vores ageren på markedet i de seneste vinduer - meget lidt er kommet ud før en aftale var helt tæt på at blive lukket.
Skrevet af Fox@Mulder
>>>Schöne<<<

Big time NEJ TAK. Gammel og arbejder slet ikke hårdt nok ift. vores måde at spille på. Det er en HELT anden type vi har brug for!

>>>Conti<<<

Hans forcer har aldrig været i det defensive, der er han rent faktisk ret så middelmådig, men i den offensive del. Jeg tror personligt aldrig han finder tilbage til sit Atalanta niveau, efter sine alvorlige skader, og i mine øjne hører han nu hjemme hos en midterklub ala Torino.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanisti
Zlatan ventes først tilbage d. 18 Januar. Det er virkelig ærgerligt at vi ikke har ham med mod Juventus, men omvendt spår jeg os gode chancer for at vinde kampen. Selv uden svenskeren.

Man kan dog blive nervøs for om kroppen holder til endnu et år på topniveau for ham. Det mest bekymrende ved Zlatans potentielle afsked er lederskikkelsen, som vi mister. Kjær er ikke nok, og Romagnoli har tydeligvis ikke personligheden til det.
Skrevet af Rossoneri
...men omvendt spår jeg os gode chancer for at vinde kampen. Selv uden svenskeren.

Nu er "gode" naturligvis en relativ størrelse, men jeg er enig så langt, at det nok, alt i alt, er det svageste Juve-hold vi har set i 10 år.

Favoritter vil jeg dog ikke gøre os til.

Man kan dog blive nervøs for om kroppen holder til endnu et år på topniveau for ham.

Zlatan har, mig bekendt, kun haft én alvorlig skade i sin karriere (knæskade i United). Her talte folk også om hans alder, men han kom tilbage på rekordtid.

Hans nuværende skade mener jeg også skal ses i et isoleret perspektiv. Alt tyder på at hans fysik fortsat er outstanding.

Dertil kommer, at han jo først og fremmest er en spiller der beror på sin styrke - ikke eksplosivitet m.m.

Jeg tror sådan set fint han holder (mindst) en sæson mere. Måske med lidt færre kampe, men hans betydning udenfor banen er minimum lige så stor som på.

Kjær er ikke nok, og Romagnoli har tydeligvis ikke personligheden til det.

Der er i hvert fald ingen tvivl om at der vil være et Zlatan-formet hul ift lederskab, når han stopper.

Det sagt, så synes jeg der findes andre der træder i karakter - navnlig Donnarumma, udover Kjær som du nævner.

Jeg synes dog sin kritik af Romagnoli er lidt hård. Som jeg oplever det, er det ikke hans lederegenskaber der mangler (set ift at skabe en vinderkultur). Jeg synes mere isoleret det handler om at han ikke er god til at dirrigere et forsvar (omend han gjorde det godt i mod Sassuolo og Lazio).
Men det anser jeg umiddelbart snarere som en teknisk mangel.

Det forekommer mig dog, at Maldini og Pioli har meget skarp fokus på netop trupsammensætningen ift ledertyper og et generelt sundt og stærkt hieraki.
Skrevet af Milanisti
Netop på grund af styrken - eller rettere mangel på samme - af det nuværende Juventus-hold vil jeg mene, at det er 65-45 i vores favør. Som jeg ser det, har vi nemmere ved at udfolde os mod hold der ikke pakker sig sammen.

Jeg håber at Zlatan modbeviser mig, men jeg må indrømme at jeg har mine tvivl. Alt kan ske, og kroppen bliver sværere at holde i topform jo ældre man bliver. Særligt på så højt niveau.

Romagnoli har bare ikke det der fandenivoldskhed. Det ville jeg dog ønske han havde. Jeg er mere rolig når Kjær er i forsvaret end ved Romagnoli. Han er ikke længere et ungt talent, og han har desværre ikke udviklet sig som jeg mener mange havde forventninger om dengang. Han er ikke elendig, men han er heller ikke supergod. Lidt en mellemvare.
Skrevet af Rossoneri
...vil jeg mene, at det er 65-45 i vores favør.

Hehe - de procentfordelinger skal du vist lige have genbesøgt (det giver 110%).

Men jeg er naturligvis med på din pointe.

Jeg synes Juventus er en rodebutik uden strategi - både på og udenfor banen.

Det sagt, så har de den falske Ronaldo. Han har, gang på gang, vist, at han kan afgøre kampe på egen hånd.
Og han stepper bare (næsten) altid op i de store kampe.

Men altså, jeg er helt enig i at en sejr ikke være nogen sensation - så langt fra endda.

Alt kan ske, og kroppen bliver sværere at holde i topform jo ældre man bliver. Særligt på så højt niveau.

Både og - nu kender jeg fx et par elitesoldater. De skal, om nogen, være i konstant topform. De siger selvfølgelig også, at de ikke har den samme stamina, eksplosivitet som da de var 25. Men omvendt er de blevet klogere til at bruge deres kroppe.

Sådan ser jeg det også med Zlatan. Fx så man jo også en spiller som Luca Toni der leverede på meget højt plan langt op i sine 30ere. Netop fordi han ikke levede af eksplosivitet, fart osv.

Jeg er mere rolig når Kjær er i forsvaret end ved Romagnoli.

Som jeg ser det, opstår udfordringen med Romagnoli, oftest når han ikke har en "styrmand" ved siden af sig.

Han har været aldeles fremragende når han har spillet sammen med Kjær. Det samme var også tilfældet, da han spillede sammen med Bonucci.

Men nej, nogen styrmand a la Nesta, Maldini, Baresi osv. er han (desværre) ikke.
Skrevet af Pirlo21
I dag er det den 30 december, stadig ingen kontraktforlængelser på plads - Nu skal det til at være! Slapper sku ik rigtig af før de er i hus.... bekymret fan
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Man kan sige, at hvis Hakan og Donnarumma ville smutte, gør det ikke den store forskel om vi skriver. 30. december eller 4. januar.

De kan rigtig nok ikke officielt skrive med en anden klub, men i praksis ændrer det ikke det store.

Som @lentini var inde på den anden dag, føler jeg mig overbevist om at Donnarumma skriver ny kontrakt. Meget tyder også på at det samme er tilfældet med Hakan.

Men altså, jeg vil anturligvis også rigtig gerne have vished!
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Når man går over den 1, så kan spillerne frit forhandle med andre klubber og klubber kan komme med tilbud helt officelt. Du har ret i det ikke gør den store forskel umildbart - på den anden side - stiller det os i en dårlig og usikker situation. Ved godt at klubber helt sikkert haft været i kontakt med Donna og hakans agenter - men nu kan de gøre det helt officelt...
Jeg håber da os vores klub har styr på det, is i maven har vi i hvert fald - donnarumma føler jeg mig os overbevist om nok skal signe... men man ved aldrig - undre mig oprigtigt
Skrevet af Pirlo21
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/playing-style-stats-and-timing-why-belotti-is-the-perfect-heir-to-ibrahimovic-for-milan

Jeg har selv peget på Belotti flere gange og med tanke på hans kontrakt situation og hans personlige mål ligger den lige til højrebenet til sommer.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Belotti vil være en drømmesigning, men har vi økonomi til det?
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Giv Cairo 25 mio. euro og Conti i bytte på fredag.
Mojn do!
annonce
0