Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Meite aftalen skulle være på plads lån til en 1 mio euro + løn - med købsoption på 8 mio euro. Giver god mening.

Mandzukic aftalen, hmm ja kan ik fordrage ham. Men det sagt så er han en dygtig spiller og kunne aflaste Zlatan. Dog har jeg mange forbehold, hvilken løn skal han have og hvilken fysisk forfatning kommer han i? Personligt mener jeg han skal aflønnes efter hvor mange kampe han får og maks tilbydes en kontrakt til sommer, endvidere: hvis han skal bruge mere end 1 måned til at komme i form - så er det no go!

Kan iøvrigt se at Pato tilbyder sin service os - elskede den mand.
Skrevet af Pirlo21
Hmm kan i øvrigt læse mig til at Mandzukic ik har været på kontrakt siden januar 2020! Hmm
Skrevet af Martinovic
Jo, Mandzukic har været på kontrakt i Qatar fra januar 2020 til juli 2020. Det sidste halve år har han været uden kontrakt.

Jeg tror ikke, at Maldini og Massara vil forhandle med ham, hvis hans form er så dårlig, at han først kan spille om et par måneder.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Interessen er kun reel hvis han kan bidrage efter en uge eller to. Hvis ikke så lader man klogeligt muligheden passere. Men hvis han er fit, så bliver det et kæmpe JA TAK herfra. Ja, han er pisse irriterende og har spillet for Juve, men nøj, hvilken motivation han kunne komme med! Han ville elske at hjælpe os til titlen på bekostning af Juve, det er der ingen tvivl om. Desuden kommer Zlatan maks til at spille 2/3 kampe, så det er nødvendigt med en fuldgod erstatning når det spidser til.

Jeg elsker Pato. Men det bliver nok ved en edited udgave af FM hvis jeg skal se ham i Milan-trøjen igen. Skaderne har simpelthen gjort ham så middelmådig. Kan I huske hans ophold i Chelsea og Villarreal? Der var dælme langt til Pato anno 2008-2012.
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
Mandzukic har spillet i 10´mdr, så kamp fit er han helt sikkert ikke. Det sagt, så har nok holdt sin form ved lige. Igen, hvilken løn forlanger han og hvad er hans forventninger til spille tid?
Dog må man konstatere at colombo ik virker til at være klar og Pioli ik har meget tiltro til ham pt.

Personligt ville jeg hellere fortrække at man fik styr på hakans og donnarumma kontrakt forlængelser end at bruge penge på at gamble på en mandzukic der højst sandsynligt skal bruge en måned på at komme i kampform.

Skrevet af spandau
Ifølge Sempremilan vil det blive til en 6måneders kontrakt til Mandzukic, der kan se frem til en løn på 1,8m euro. Er han det værd? Den er svær. Han har bare at være klar og i form.
Skrevet af Ole K
Mandzukic er altid i form.
Skrevet af spandau
Det er rigtigt, Ole. Det er også en af grundene til, at jeg synes han kunne være en god signing - han er en rigtig arbejdshest.
Men han kan vist siges at være ude af kampform, og spørgsmålet er så, hvor meget det betyder ift skarphed for ham.
Skrevet af Martinovic
Er det spandau fra acmilan.dk-forummet eller måske fra IRC #Oddset? Navnet siger mig et eller andet.
Mojn do!
Skrevet af spandau
Det er satme skarpt, ja, det er mig. Blev træt af at læse her i forummet og ikke bidrage med noget, så oprettede en bruger idag.

Og du er Milan- og SønderjyskE-fan....Nesta?
Skrevet af Martinovic
Præcis :)

Jeg bruger ikke rigtig acmilan.dk mere. Der hed jeg Fogh og på IRC Nesta.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Zlatan var bestemt heller ikke fit da han kom til. Men har man mentalitet, erfaring og klasse (samt kender spillerne og ligaen fra tidligere indbyrdes møder), så behøver man ikke en længerevarende indkøringsperiode. Jeg håber man kan finde de 1,8 millioner euro og at Mandzukic kan acceptere en joker-rolle. Selvfølgelig skal Hakan og Gigi lige i hus, det er naturligvis topprioriteterne. Men herefter ser jeg Mandzukic som næste punkt på listen. Herefter kommer et salg/udlejning af Mussachio for at et køb/leje af en ny midtstopper overhovedet giver mening.
Sempre Milan.
Skrevet af spandau
Enig. Jeg forstår ikke den besættelse fra ledelsens side, der er for at få en midterforsvarer ind. Musacchio spillede mod Torino og gjorde det sgu udmærket! Behold ham indtil sommer, og så få ham skibbet videre, istedet for at vi lejer en engelsk 23-årig uprøvet spiller - det er sgu gak i mit hoved. Desuden har vi Kalulu som har vist sig fremragende centralt i forsvaret.
Skrevet af Milanisti
Meite aftalen skulle være på plads lån til en 1 mio euro + løn - med købsoption på 8 mio euro. Giver god mening.


@Pirlo

Hvorfor giver det god mening? Er han god?
Skrevet af Fox@Mulder
Han er en rigtig god bredde spiller, kender ligaen og kan gå direkte ind på holdet. Kessie og Bennacer vil være klare førstevalg, men han er flere skridt op fra Krunic
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
@milanisti
Vi bruger pt calabria på midten - fordi vi er så tyndt besat og vi har intet alternativ til Kessie.
Skrevet af Pirlo21
Der går rygter om at mandzukic får en kontrakt på 6 mdr og 2 mil euro i løn. Den løn passer forhåbentligt ikke!
Skrevet af Milanisti
Lad os håbe, at han viser sig at være et skridt op. Det er dog en lappeløsning. Havde hellere set en yngre spiller med større potentiale.

I øvrigt skal vi ikke gå med til Tomori. Chelsea kræver vanvittige €30m i købsoption.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror også, det bare bliver et lån og så finder klubben en bedre løsning til sommer.
Mojn do!
Skrevet af spandau
Meite er netop nu til lægetjek.
annonce
0