Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Milans straffe i aftes er da helt ok. Tydeligt skub i ryggen. Desværre viste højdepunkterne ikke det, Cagliari skulle have haft, så den kan jeg ikke vurdere.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Jeg kan se, at jeg fik vendt sætningen om - der er ikke nogle herinde der mener, at der er en sammenhæng mellem skud pr. kamp og straffespark - der er dig, der bringer den op. Der er klart en sammenhæng mellem skud og mål generelt.

Jeg ved ikke hvilke tilgængelige data du henviser til? Jeg mindes aldrig at have set data på hvilke situationer, som giver straffespark. Udover de par situationer med hands, hvor Milan har fået straffe, så er det jo primært mislykkede tacklinger, som har givet straffespark. Og det er det jeg tror der menes, med aggressivt og offensivt spil - mange bolde i feltet, driblinger i feltet osv. Måske er "aggressiv" og "offensiv" ikke de rigtige ord, men jeg kan i hvert fald godt se, hvad Bishop mener.

Måske har det ligeså meget at gøre med, at vi har mange letbenede, driblestærke spillere i Hauge, Rebic, Leao, Ibra (jo, jeg synes, at han er letbenet), Diaz, Samu osv. De kan i mange situationer nå at prikke bolde eller tage et træk, når tacklingen sættes ind.
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
Desværre viste højdepunkterne ikke det, Cagliari skulle have haft, så den kan jeg ikke vurdere.


Jeg tror, at det er det, hvor Cerri river Brahim med ned over sig. Denne situation: https://twitter.com/MarcoMarcMarMaM/status/1351508129406717953?s=20
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Den kunne nu også godt være blevet dømt. Måske de ikke fik det pga. Saelemaekers halvtynde udvisning, selv om det ene ikke undskylder det andet.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Det kunne muligvis dømmes, hvis han ikke river i Brahim i trøjen. Uanset om det var nok til at rive ham omkuld, så gør det bare, at den er svær at dømme. Ligesom med straffesparket til Zlatan; skubber man i ryggen, er den svær IKKE at dømme, uanset om det måske eller måske ikke var nok til at vælte Zlatan. Dommeren kan kun dømme ud fra, hvad man kan se.
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
Har lige tjekket vores line ups vi har startet med i denne sæson. Kun én gang, har vi startet med, hvad jeg vil betegne som vores stærkste;
Donnarumma; Calabria, Kjær, Romagnoli, Theo; Bennacer, Kessie; Rebic, Hakan, Saelemaekers; Zlatan.

Det var i sejren over Napoli.

Det siger sgu lidt om holdet og bredden i truppen, som måske har været gjort til et lidt større problem end det egentlig har været.
Forza Milan!
Skrevet af Bishop
"Jo, det er jo netop det jeg gør. Det er en letkøbt konklusion at "offensivt spil + aggressivt spil = straffespark""

Ja det er muligt det er det, men det afhænger jo tydeligvis også af hvad man ligger i de ord. Antal skud på mål er ikke nødvendigvis det jeg udleder af citatet.
Men uanset for at koge det ned, så overrasker det mig ikke at Milan får flere straffe tildelt i år end tidligere år, da spillestilen er væsentlig ændret og episoder der har pontentiale til at udmunde sig i straffespark synes at være øget betragteligt. Milan er blevet væsentlig bedre på det hurtige spil med stikninger og afleveringer i modstanderens felt.

Men ja hvis der findes en opgørelse over situationer med straffespark og tildeling af disse så kunne det da være sjovt nok at se om der er hold som i større grad bliver snydt for ellers korrekte straffespark. For trods alt, er det jo ikke fejldomme vi snakker om her.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af paolomaldini
I sidste ende, er det jo ikke Milans "skyld" at vi får mange straffespark - det er jo forsvarsspillerne, som begår dem. Jeg synes, at der er en generel tendens til at "beskylde" Milan (og hold som Man United i øvrigt) for de mange straffespark. Milan har måske en spillestil som befordrer mange straffesparksgivende situationen, i der er stadig en forsvarsspiller, der skam mistime en tackling e.lign.
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
For øvrigt, fedt med så stor positivitet, der er omkring Mandzukic-signingen fra Milan-fans. Kunne godt have frygtet, at der ville være flere imod den, givet hans alder og baggrund i Juve. Måske er det et lurende mesterskab, som har bløder stemningen lidt op og fået øjnene op for, at han måske kan bidrage med lidt vindermentalitet med en meget lav oppotunity cost.
Forza Milan!
Skrevet af OC
@paolo

Jeg ved ikke hvilke tilgængelige data du henviser til?


Jeg henviser til de data jeg synes er mest retvisende, når det kommer til at modbevise Bishops postulat om at "Milan skaber masser af chancer i modstanderens felt, hvilket alt andet lige forhøjer chancen for spraffedpark."
Hvis der var andet tilgængeligt, så havde jeg naturligvis taget udgangspunkt i det.

Udover de par situationer med hands, hvor Milan har fået straffe, så er det jo primært mislykkede tacklinger, som har givet straffespark. Og det er det jeg tror der menes, med aggressivt og offensivt spil - mange bolde i feltet, driblinger i feltet osv.


Og der stiller jeg mig tvivlende over for, om det er særlig unikt for Milans spillestil, især i forhold til om Milan befinder sig specielt meget mere i modstanderes felt end så mange af de andre tophold.
Specifikt, om Milan befinder sig så meget i modstandernes felt, at det retfærdiggøre den uhyre mængder af straffespark som de har fået tildelt.
Igen, summa summarum, det synes tallene ikke at bevise, men det kan være jeg misser noget.

Måske har det ligeså meget at gøre med, at vi har mange letbenede, driblestærke spillere i Hauge, Rebic, Leao, Ibra (jo, jeg synes, at han er letbenet), Diaz, Samu osv. De kan i mange situationer nå at prikke bolde eller tage et træk, når tacklingen sættes ind.


I teorien, måske. Du ser flere af Milans kampe end jeg gør - hvilke konkrete straffesparkssituationer har det vist sig at være udslagsgivende?
Er Milans offensiv mere letbenede end Romas, Napolis eller Atalantas dittoer? Jeg har svært ved at se, at det skulle være tilfældet.

sidste ende, er det jo ikke Milans "skyld" at vi får mange straffespark - det er jo forsvarsspillerne, som begår dem.


Er det en interessant diskussion, synes du selv?
Når Zlatan på 05 kg. får et let skub af Lykogiannis på 78 kg., og falder som en død og får straffespark, mens Sottil ikke får straffespark for en lignende situation, så tænker man naturligvis ´argh´. Milan får jo fordel af kampafgørende kendelser, så er det mere relevant om dommen er rigtig, end hvem der er skyld i den.

@Bishop

Men uanset for at koge det ned, så overrasker det mig ikke at Milan får flere straffe tildelt i år end tidligere år, da spillestilen er væsentlig ændret og episoder der har pontentiale til at udmunde sig i straffespark synes at være øget betragteligt.


Men det er jo ikke retvisende at kigge på Milan i et vakuum. At Milans spillestil er ændret, gør jo ikke at Atalanta og deslige ikke stadig spiller hæsblæsende fodbold med mange mænd i feltet - forskellen er eksempelvis, at Milan har fået 12 straffespark, mens Atalanta har fået 2.

or trods alt, er det jo ikke fejldomme vi snakker om her.


Der er en del i den tynde ende. I går, mod Lazio, mod Torino...
Jeg synes personligt at Milan har fået nogle favorable kendelser i deres favør, som er værd at diskutere, selvom de ikke er deciderede fejldomme.

La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@oc
Hvad er pointen? At Milan får flere fejlagtige straffespark end andre, eller?

Og hvad underbygger I så fald det?
Skrevet af paolomaldini
Forskellen på situationen med Sottil og Zlatan er, at Zlatan bliver skubbet i ryggen - Sottil har fat i Brahims trøje, og det er uhyggelig svært at se, om han river ham med den eller om Brahim skubber ham.

Jeg har bare ikke set noget retvisende data, som har med straffespark at gøre. Expected Goals har intet med straffespartsituationer at gøre (udover selvfølgelig straffesparket selv, men det er jo slutproduktet). Måske er jeg tungnem, i så fald må du undskylde, men jeg kan bare ikke se, hvad skud og skud på mål, har med mængden af straffespark at gøre? Det er jo netop sjældent, at skud fører til straffespark - nærmest det modsatte.

Det er jo i bund og grund ikke til at sige, om det er spillestil eller hvad det er - dette er bare min/vores mening eller syn på det. Vi er mange, som ser hver kamp og klart kan se en forskel i approach, stil og direktehed.

Hvad jeg har kunne læse at udtalelser fra bl.a. Rizzoli, så er det eneste fejldømte straffespark til Milan, det mod Roma, som "udlignede" det fejlagtige til Roma. Correct me if I´m wrong.
Forza Milan!
Skrevet af Bishop
" Men det er jo ikke retvisende at kigge på Milan i et vakuum. At Milans spillestil er ændret, gør jo ikke at Atalanta og deslige ikke stadig spiller hæsblæsende fodbold med mange mænd i feltet - forskellen er eksempelvis, at Milan har fået 12 straffespark, mens Atalanta har fået 2."

Nej det er jeg klar over, men samtidig vil jeg ikke udtale mig om kampe jeg ikke ser. Og nu du nævner Atalanta er der så noget som helst der underbygger at de har været tilsvarende yderligere 10 situationer hvor de burde/kunne have fået straffe? Hvis ikke så ser jeg stadigvæk ikke problemet.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
@Bishop

Det er der selvfølgelig en pointe i, men jeg synes ikke man behøver at se Atalantas kampe for at vurdere, at Milan over sæsonen har fået for mange og for tynde straffespark.

Det er i givet uenige i, og det er der heller ikke som sådan noget galt i.
La prende Vecino.
Skrevet af Bishop
I og med at 11 ud af 12 straffespark isoleret set kan dømmes uden at det er kontroversielt, så bliver lidt omsonst at sige at Milan har fået "for mange" straffespark.

Hvis Atalanta ikke har de her 7-8 straffesparksituationer der kunne/burde dømmes til deres fordel. Så bliver det i hvert fald useriøst at sige at Milan er tilgodeset i den henseende i forhold til Atalanta.

Som nævnt tidligere så ser jeg stort set ikke andre kampe end Milans kampe, så derfor har jeg intet forhold til om Milan bliver tilgodeset i forhold til andre hold. Det jeg forholder mig til, er at Milan faktuelt har tilspillet sig de her 12 straffesparksituationer, og tillige har en spillestil der modsat tidligere år gør at spillerne oftere befinder sig i situationer der kan lede til straffespark.

Jeg kan forstå du ikke vil købe præmissen om at Milan har været i flere straffesparkssituationer end de andre hold, men hvis det ikke er det, hvad er det så du har ændret sig. Mener du at Milan ud af det blå har tilordnet sig en sammensværgelse og købt dommerbestanden?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af paolomaldini
@OC:
Vel at bemærke en sammensværgelse med 11 forskellige dommere, som har dømt straffespark til Milan + en række VAR-dommere oveni hatten. Eller er det Maldini, som har lukket Rizzoli inde i omklædningsrummet?
Forza Milan!
Skrevet af Milanistar
Atalanta har manglet kvalitet i de seneste par kampe. Vi kommer også til at mangle kvalitet lørdag, men med Zlatan, Leao og Kessie i forrygende form begynder jeg lidt at tro på, at vi godt kan hente en sejr. Hvis det sker, og hvis vi også tager sejren mod Inter, så begynder jeg altså for alvor at drømme om mesterskab!

Desuden ser det ud til at Mandzukic allerede lørdag kommer til at spille en rolle. Spændende!
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
https://sempremilan.com/pundit-claims-real-madrid-star-ramos-would-tremble-if-he-got-a-call-from-maldini

Denne historie er lidt mere i høhø-afdelingen. Vi skal så sandelig ikke have Ramos rendende på vores hold, men det er ikke desto mindre sjovt fordi det aldrig tidligere har virket som et muligt match. Skulle Ramos komme til skulle Kjær ofres, og det er ikke i nogens interesse.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanisti
Selv om at klausulen ser ud til at ligge på €22m for Tomori, så kan jeg ikke se hvorfor at vi bruger den slags penge, når vi har Kalulu. Nu får vi 5 spillere, der alle gerne vil spille kontinuerligt.
Skrevet af spandau
Med "salget" af Andrea Conti (det bliver et salg, såfremt Parma sikrer sig overlevelse i Serie A) har vi nu kun tre spillere fra transferåret 2017, nemlig Musacchio, Calhanoglu og Kessie.
Musacchio har kontraktudløb til sommer, og der er blevet indikeret fra ledelsens side, at hans kontrakt ikke forlænges.
Calhanoglu har ligeledes kontraktudløb, men der arbejdes hårdt på at forlænge. Vi står dog stadig med risikoen for at han forlader os for ingenting.
Kessie har kontraktudløb sommeren 2022, og han kan derfor være den eneste af de indkøbte spillere, der stadig har en transferværdi for os.


Den sommer brugte vi 195 millioner euro på indkøb. Lad det lige synke ind.
annonce
0