Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Ingen idé.

Mod Viola stillede vi lidt i en blanding, hvor der trods alt blev til spilletid til Handanovic, Skriniar, Young, Vidal og Lautaro, som alle er i den stærkeste kæde - men nu er det jo jer, så mon ikke der alligevel stilles op i nogenlunde stærkeste opstilling?

Jeg kunne dog forestille mig, at eksempelvis Lautaro, Brozovic og De Vrij fik et hvil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af paolomaldini
I forhold til en europæisk superliga, så har Infantino udtalt, at spillere(!) og klubber som deltager i en sådan turnering, er udelukket fra alle turnering i FIFA, UEFA, COMNEBOL osv.

Klubber kan altså stille deres spillere i en situation, hvor man skal vælge om man vil spille for sit landshold til fx verdens- eller europamesterskab eller spille europæisk superliga.

Tror hellere man skal satse på at lave (et måske noget forældet) Champions League-system om.
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
[Slettet]
Forza Milan!
Skrevet af Pirlo21
Okay, folk herinde skriver herinde at Kjær nok ik er med imorg... øh ingen steder det er officelt - bliver han udtaget til truppen - så starter han helt sikkert. Mit bud, Kjær er med imorg

Spændende med tomori - håber der er en købsoption.
Skrevet af spandau
Vores opstilling til morgendagens kamp mod Atalanta vil ifølge Milannews.it være:

Probable Milan XI (4-2-3-1): Donnarumma; Calabria, Kjaer, Kalulu, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Castillejo, Diaz, Leao; Ibrahimovic.
Skrevet af Pindhunden
Kjær er klar, forlyder det. Så han spiller selvfølgelig.
Skrevet af Milanistar
Dejligt at Kjær er klar. Bliver det så ikke ham og Kalulu mon? Dejlig nyhed er det i hvert fald!

Vi har en købsoption på 25-28 millioner euro på Tomori. Ganske usandsynligt at den indløses medmindre han imponerer endnu mere end Kalulu altså.

Jeg er ikke fan af UEFA og FIFA fordi korruptionen og lobbyismen er jammerligt tydelig, men jeg bakker op om Infantinos udmelding. Den europæiske superliga skal ALDRIG se dagens lys. Håber også mange spillere er imod ideen.
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
Undre mig over - hvor folk havde læst Kjær ik skulle være klar? Han spiller 100 procent

Det er iøvrigt ikke blevet bekræftet nogle steder at vi har en buy options på tomori. Det håber jeg godt nok vi har!
Skrevet af Milanisti
Fabrizio Romano, Matt Law and Gianluca Di Marzio (via MilanNews) all stated last night that Tomori to Milan is a done deal and that it is a loan with an option to buy at €28m (£25m)
Skrevet af Promay
Milan er gået fra odds 2,6 igår til 3,1 idag. Det er ret voldsomt.

Nogen der har et bud på hvad så høje ændringer skyldes. Har vi nogle nye covid tilfælde eller har Atalanta spillere tilbage fra skade?
Skrevet af Pirlo21
Milan squad for Atalanta: A Donnarumma, G Donnarumma, Tatarusanu; Calabria, Dalot, Theo Hernandez, Kalulu, Kjaer, Musacchio, Tomori; Castillejo, Brahim Diaz, Hauge, Kessie, Krunic, Meite, Tonali; Colombo, Ibrahimovic, Leao, Maldini, Mandzukic, Rebic

Vores 2 nye signings fra denne uge er med, bredden ser endelig god ud. Spændende
Skrevet af Pirlo21
By the way, stadig ingen kontrakt forlængelse på plads med donnarumma og hakan - vores ledelse har sku is i maven.
Skrevet af Fox@Mulder
@Pirlo21

Tjaa, omvendt kan man sige at ville de skrive med en ny klub, så var det nok sket allerede.

Der er planlagt nye møder med Hakan og Donnarummas agenter de kommende uger og derudover er Calabria tæt på at forlænge til 2025 med en lønforhøjelse fra 1,1 til 2M.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Oddsene må være på baggrund af nogle tendenser. Der er hverken sket nyt hos os eller Atalanta. Eller også er der nogle der forsøger at lave en form for matchfixing? Jeg tror i hvert fald på mindst ét point og tillader mig ligeledes at blive lidt skuffet hvis vi ikke vinder.

Donnarumma og Hakan smutter ikke. Gigi elsker at være i klubben og vil spille CL med Milan, og Hakans forlængelse skulle også være meget tæt på at nå i hus.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Kan I huske dengang vi blev rundbarberet med 5-0 af Atalanta? Og den følelse af håbløshed der fulgte efter kampen? Gal, der kan ske meget på et år.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Kessie har udtalt, at den kamp var vendepunktet.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@fox
Det kan de jo stadig, så længe vi ikke har en kontrakt på papir - så kan de forhandle med hvem de vil.
Donnarumma virker 100 procent kun at vil lande en aftale med Milan... men altså, det er den 23 januar i dag og folk bliver ved med at mene de nok skal forlænge... men jeg syntes bare de sidder med alle kortene og jo længere tid der går, jo mere kan de kræve i løn. Sådan ser jeg i hvert fald situationen!

Ang kampen i aften, så er det vildt at atalanta simpelthen er favoritter. Vil mene det er en 50/50 kamp grundet skader og deres tiltider fremragende spil. Spændende bliver det. Glæder mig især over vores offensive bredde til kampen, Pioli har mange muligheder.
I min optik, er atalanta når det køre for dem - et af de bedste spillende hold i serie a. Men det mener jeg os vi er, forza Milan
Skrevet af Pirlo21
Milan: G Donnarumma; Calabria, Kalulu, Kjaer, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Castillejo, Meite, Leao; Ibrahimovic

Meite fra start istedet for Diaz? Hmm meget overraskende, nok for at styrke vores defensiv... vildt nok.
Skrevet af Fox@Mulder
Så godt rygter om det tidligere - synes det er fint nok. Vi kan altid smide Diaz og Manzu ind hvis der er brug for det.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pindhunden
Jeg synes, at det giver god mening at bringe Meite i stedet for Diaz, som ikke fylder så meget centralt og godt kan blive mast af Atalantas fysik og tempo.

Kessie og Meite har begge færdighederne til at støde med frem, og med Leao og Zlatan har vi folkene fremme til at slå forsvarerne mand mod mand. Atalanta leverer et meget stressende pres, men hvis man kan sætte en mand, er der store åbninger i banen.

Hvis vi kan vinde denne kamp, er vi forbi en stor hurdle.
annonce
0