Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vik-o
Næ, men det skal alligevel nævnes i hvert andet indlæg
Skrevet af OC
Næ, men det skal alligevel nævnes i hvert andet indlæg


Det kaldes at sætte tingene i relief.
La prende Vecino.
Skrevet af Vik-o
Det er du dygtig til så!
Skrevet af OC
Tak, og tak for input.
La prende Vecino.
Skrevet af Pirlo21
Vil gerne lige slå fast, jeg er inderlig modstander af ESL, men jeg er samtidig også kæmpe modstander af FIFA og UEFA som er lige så store skurke, selvom de prøver at fremstå som de små her, så er VM i Rusland, Qatar, obskure kampe i Azerbadjan, korrupte leder i Blatter, Infantino, Platini. Selv nationale forbund som vores egne skal nok ikke alt for langt frem i bussen med vennetjenester om billetter og støtte til Blatter. Det er pilråddent og det hele trænger til et opgør.

Jeg tror stadig det her er et køretøj på den korte bane om at få magten over CL over på de store klubbers hænder. Men det kan ende i noget forfærdeligt rod for alle parter.

Det er dog en skidt timing for holdet når vi stadig har en 4. plads at spille om, som stadig skal være målet, da en superliga kan have meget lange udsigter. Som jeg ser det.


Faktisk så er det bare hamrende svært at forholde sig til, ja... Nu skal man pludselig sætte sin lid til FIFA, UEFA og andre forbund, der immervæk er langt værre moralsk. En ting er at ødelægge fodbold, som vi kender den - en anden ting er indirekte mord på migrantarbejdere i tusindvis. Fuck, hvor er det et råddent system det hele.
Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det heller ikke handler om noget andet end penge for UEFA og FIFA - det har heller ikke for dem nogen som helst med fair konkurrence eller fans at gøre. Men det gør det for os ´legacy fans´.

Vi har jo alle fra starten været modstander af, at de helt store pengemænd kom ind i sporten, selvom vi selv er en forgangsklub med Berlusconi. Men man accepterer det, og når det så giver resultater, så glemmer man lidt belejligt, hvorfor man var imod det.

Jeg var også betænkelig ang Elliott i begyndelsen. Det harmonerede bare ikke rigtigt med min forestilling om Milan, at en amerikansk hedgefund var bag roret. Men så vendte man ligesom skuden, omlagde forretningsmodellen og gav den sportslige ledelse en overhaling med blandt andet mit store barndomsidol i en topposition. Vupti, så var jeg overbevist om, at en kapitalistisk, amerikansk hedgefund var perfekt som overgangsejere, fordi de jo vil beskytte deres investering og derfor vel har samme interesse som mig. Nu er jeg igen i tvivl!

Nu ved jeg ærligtalt ikke hvad jeg skal mene mere og jeg bliver faktisk oprigtig ked af det... jeg elsker fodbold, jeg elsker passionen, jeg elsker Milan og husker på alle disse glæder og nedture jeg fået af mit elsket hold.... er det slut nu? Er kampen imorgen ligegyldig?

Blot mine tanker drenge...

FORZA MILAN
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg bliver oprigtigt ked af at se min elskede klub rodet i ESL, omvendt kan jeg også langt hen ad vejen forstå hvorfor vi er gået med.

Personligt tror jeg bare jeg trækker stikket det næste stykke tid - jeg kan i hvert fald ikke motivere mig til at se kampen imorgen.

City og Chelsea er allerede ved at trække i land - det skulle ikke undre mig vi slutter i top 4, blot for at blive straffet og misse CL og så ender det i sidste ende med at ESL bliver skrottet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg forstår ikke timingen i det. Vent dog til efter sæsonen er spillet færdig. Og hvad med sommerens EM, hvis spillere bliver udelukket.

Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
“ Fx tror jeg der ville være bred opbakning til at se hold som Lyon, Ajax, Benfica og Porto.”

Fandme nej. Vi skifter bl.a turnering for ikke at blive slået ud af de hold hvert år.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Blate
I stedet for disse klubber mødes for at aftale hvordan de skal holde spillerpriser "nede" så går de fandme den modsatte vej og søger flere penge.
Skrevet af van_Basten7
Mit - meget naive - håb er at det som er resultatet af dette er at man indfører en form for lønloft i stil med NBA, hvor du hvis du går over din samlede lønsum skal betale en "luksus-skat" som så bliver fordelt imellem de resterende hold i turneringen (eller bruges på talent arbejde eller lign.).

Samtidig synes jeg at de store klubber har en pointe omkring hvilken værdi de bringer til en turnering som CL. De små hold får en uforholdsmæssig stor del af den samlede pulje når man tænker på, hvad de bidrager med. Siger ikke at eks. FCM ikke skal have penge, men det er lidt skævt at de skal have små 200 millioner bare for at være med. Det er sgu mere skævt end at vinderen får 6-700 millioner eller hvad tallet nu engang er.


Skrevet af Rossoneri
@gusten
Good point. Agnelli har givetvis fået indskrevet i stiftelsesdokumenterne, at de klubber IKKE må deltage under nogen omstændigheder.
Skrevet af Rossoneri
@van basten
Lønloft holder ikke i fodbold.

Klubberne opererer i forskellige lande med forskellig skattelovgivning.

Fx ville Monaco kunne tilbyde (mindst) dobbelt så høje lønninger som mange andre klubber.

Alternativt ville det være halvt så dyrt for dem, at drive fodboldklub (ift lønninger).

Lønloft i amerikansk sport fungerer, fordi de opererer indenfor samme skattemæssige område.
Skrevet af Martinovic
Et eller andet må de finde på, for der er for store økonomiske forskelle - selv i de bedste ligaer.

Flere klubber trækker sig fra ESL, så den turnering kommer ikke til at se dagens lys. Ikke i denne omgang i hvert fald.
Mojn do!
Skrevet af Friedman2
Lønloft i amerikansk sport fungerer, fordi de opererer indenfor samme skattemæssige område.


Fuldstændigt forkert. Der er enorm forskel på hvad man som lønmodtager betaler i skat fra stat til stat. Flere stater, eksempelvis Florida og Tennessee, har overhovedet ingen indkomstskat.
Skrevet af van_Basten7
@Friedmann

Rigtigt. Lokale skatter er en del af gamet, ligesom det ville være det i et evt. europæisk setup. Og de spillere som kun tænker på penge vil nok søge imod lande med lavere skat.

Tankegangen er imidlertid den samme. At spillerne får en del af den omsætning de genererer. Og at klubberne ikke gældsætter sig for at kunne følge med.

Det kommer ikke til at ske men håber virkelig der er nogen der tænker de store og modige tanker. Ellers kommer ESL bare tilbage i en ny version i de kommende år.
Skrevet af Rossoneri
Federal income tax gælder for alle i landet.
Skrevet af Caroe
Federal income tax gælder for alle i landet.


LOL
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Friedman2
LOL


I second that
Skrevet af Rossoneri
Mener I at dette ikke er tilfældet, eller?
Skrevet af Caroe
Det betyder da ikke at skatteniveauet er ens i hele USA.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
annonce
0