Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Som jeg så det lå Tomori ude på HB indtil Kjær blev skadet, altså ikke en 3-4-x-x formation med 3-back kæde. Eller så jeg forkert?

Pioli har i øvrigt bekræftet, at han ser i den retning, men at det kræver, at alle er 100% fit.

Hvor ser du dette? Det jeg har set Pioli sige er at han ikke er specielt låst til en bestemt talkombination - selvom 4-2-3-1 virker om vores mest faste udgangspunkt. Han har jo også gentagende gange vist at han tør indstille vores formation efter såvel modstander som spillere til rådighed.

Hvor ser du iøvrigt Leao, Rebic og Saelemakers i den formation? Tænker du 4-3-3, med Leao/Rebic og Saelemakers/Messias på de to wings? Eller tænker du 4-3-1-2 med Diaz bagved Leao/Rebic og Zlatan/Giroud?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg bed mærke i, at Kessie et par gange var nede og dække af for Theo. Det var det, Gattuso gjorde, når Cafu havde sine raids.

Det var i øvrigt et fremragende løb af Theo, da han prikker bolden til en fremadstormende Kalulu. Det er den Theo, vi gerne vil se. Defensivt synes jeg stadig, han skal forbedre sig ved at spille mere simpelt. Han mister boldene på farlige positioner, når han holder for længe på den.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Som jeg så det lå Tomori ude på HB indtil Kjær blev skadet, altså ikke en 3-4-x-x formation med 3-back kæde. Eller så jeg forkert?

Jeg så det umiddelbart som meget lig vores normale forsvar - fire når vi forsvarer og tre når vi bygger op.

Forskellen ift hvordan vi har spillet hidtil i sæsonen var, som jeg så det, at Tomori ikke tog nogle løb frem i banen.

Hvor ser du dette?

I Piolis pre-match interview før Lazio-kampen udtalte han (oversat):
"A three-man midfield could be an alternative, but we need all our midfielders to be in peak condition. Franck and Isma are recovering, with this also applying to Bakayoko. However, we have the quality to do something different tactically in some matches. It’s important for us to bring everyone up to the same level physically and in terms of tempo so we can make such decisions."

Hvor ser du iøvrigt Leao, Rebic og Saelemakers i den formation?

På papiret anser jeg, at en 4-3-3 vil være oplagt.

Leaos rolle ser jeg som uændret. Rebic er lidt et spørgsmålstegn, men han kan både rotere med Leao og ikke mindst som 9er, hvor han jo virkelig har vist sig effektiv.
Saelemaekers/Florenzi ser jeg (fortsat) som wings, dog med den ændring, at de skal spille langt mere centralt og indgå i hurtige kombinationer i rummet foran modstandernes forsvar.

Det synes jeg generelt Saelemaekers lykkes rigtig godt med.

Og hermed kan man egentlig argumentere for, at det hurtigt kommer til at ligne Carlettos "juletræ".

En diamant vil dog også være oplagt i visse scenarier - ikke mindst hvis man virkelig vil have noget sysik i boksen med både Zlatan og Giroud.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Modtaget, jeg overfortolkede din kommentar om at Pioli havde udtalt han vil gå over til en 3 mands midtbane, når alle var klar. Altså erstatte vores 4-2-3-1 formation.

Der han reelt siger, hvilket også er fint i tråd med tidligere udtalelser fra ham er jo at "ja, 3 mand på midten kan sagtens være en mulighed". Han kigger på hvilke spillere der er klar/fit, hvem vi møder og hvordan de spiller og så sætter han taktikken ud fra dette - om det så hedder 4-2-3-1, 4-3-3, 4-2-2-2, 4-3-X-X eller 3-4-X-X.

Jeg tror fortsat vores 4-2-3-1 formation bliver den mest brugte, men også at vi kommer til at se flere af ovenstående. Overordnet synes jeg kun det er en styrke at vi har en træner der ikke er "låst", men som istedet arbejder dynamisk med tingene - ligesom vores egen Kasper Hjulmand også gør det :)

Vi blev fuldstændig overløbet på midtbanen mod Liverpool og der kunne jeg sagtens ha set god idé i at starte med 3 på midtbanen, for at match Liverpools 3 midtbanespillere.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Iøvrigt godt nyt fra Milano:

- ingen alvorlig muskelskade til Kjær! Et par dages hvile og han skulle være klar igen. Ville være oplagt at give ham lidt minutter i weekenden og ellers vente til CL kampen i næste uge.

- Giroud løber igen og bør være klar senest i weekenden ude mod Spezia.

- Zlatan arbejder individuelt, måske klar mod Spezia, ellers Alt. Madrid.

- Krunic og Bakayoko er nok først tilbage igen efter landskampene. De skal tjekkes næste uge.

- Messias er igang med sin sidste uge af hans individuelle program som havde til mål at bringe ham i form igen.

- Calabria er nok umiddelbart ude 3-4 uger mere.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Var Calabrias ikke bare en overbelastningsskade?
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Jo, jeg læste forkert - målet er at há ham klar til Alt. Madrid kampen.

Davide Calabria: The Italian full-back reported an elongation of the right thigh flexor muscle.

Bliver spændende at se Kalulu mod Venezia og Spezia - jeg tror faktisk det kan vise sig at blive en fordel med en HB der har SÅ meget speed, fysik og drive.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Probable Milan XI (4-2-3-1): Maignan; Kalulu, Gabbia, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Bennacer; Florenzi, Diaz, Leao; Rebic.

- Fint med Kalulu og Gabbia fra start og at vi forsøger at spille Bennacer i form.

- Fuldt fortjent Saelemakers starter ude efter de sidste præstationer.

Med Zlatan, Giroud og Messias ude er mulighederne i front desværre begrænsede - Pellegri bør få den sidste halve time, forudsat vi er foran på det tidspunkt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Kunne man også give Maldini lidt mere end fem minutter at vise noget frem i? For eksempel en halv time?
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Ærligst talt synes jeg ikke, at han er god nok. Han spiller pga. sit navn.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Nuvel, han er jo ung. Men han er også snart kommet dertil, hvor han skal begynde at vise nogle ting på banen. Ellers skal han naturligvis videre i karrieren, i stedet for at være med på en badebillet.
Sempre Milan.
Skrevet af Pindhunden
Er også skeptisk med Maldini. Jeg kan ikke helt se, hvad hans spidskompetencer er, og hvordan han skal gøre ondt på modstanderne.
Skrevet af Old Bull Lee
Godt nok har far og farfar spillet i klubben, men at påstå at Maldini er i klubben pga nepotisme er godt nok blå-øjet. Maldini er eneste reelle back-up for Diaz og jeg er overbevist om at talentet rækker til førsteholdet. Altså vi taler om en top-tunet organisation hvor der er kamp om pladserne. Alt andet ville være grotesk
"Old Lull Bee"
Skrevet af Flying Dutchman
Fordi Antonio Donnarumma var også tredjemålmand på grund af hans evner og talent? ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Det er muligt Maldini har noget talent, men jeg har endnu til gode at se noget der retfærdiggør en plads i truppen.

Messias kan iøvrigt også sagtens spille Diaz pladsen, omend en god backup ville lune i en sæson med SÅ tæt program.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Vik-o
Antonio gjorde det nu fornuftigt de få kampe han fik. Blandt andet en kamp mod Inter. Vi er dog enige om hans løn var lige til den høje side.
Skrevet af Old Bull Lee
Fordi Antonio Donnarumma var også tredjemålmand på grund af hans evner og talent? ;)


@Flying

Nu er der tale om to ret forskellige sager, trods alt. En tredjemålmand som fik en håndfuld kampe af mindre betydning over 3-4 år og så et ungt talent som alligevel har bevist sit værd op igennem ungdomsafdelingen - selv da hans far ikke var sportsdirektør.

@Alle jer andre konspiratorikere

D. Maldini har været en fast bestandel af samtlige U-hold i Italien. Hvorfor berettiger en italiensk u-landsholdsspiller ikke en plads i truppen? Skulle vi hellere satse på Messias, end et certificeret talent? Eller har I set noget på træningsbanen som indikerer at han ikke er berettiget til en plads? Eller endnu bedre, måske rækker P. Maldinis indflydelse helt ind i FIGC?

Desuden spiller Maldini en plads som i forvejen er tyndt besat. Desuden har hans indhop denne sæson været temmelig begrænset af at han sammenlagt har spillet 10 minutter mod hhv. Liverpool på Anfield og Juve på Allianz.

Men helt sikkert. I kører bare videre i jeres vanlige spor. Fyr hele banden. Vi burde spille i serie c.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull
You said it!
Skrevet af Flying Dutchman
@ OBL

Det var nu også skrevet med et glimt i øjet, for selvfølgelig har en klub af Milans størrelse ikke en spiller i truppen, der ikke har sin berettigelse dertil.

Men der hersker vel næppe noget tvivl om, at Antonio D næppe havde været der, hvis ikke lillebror havde været a) god og b) haft Raiola som agent?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Old Bull Lee
@Flying

I know og det er helt fino bambino. Du er en lille drillepind og jeg overvejede også at inkludere det i mit indlæg. Nuvel, der var noget mistænkeligt ved hele Storebror Donna affæren, men i sidste ende betød det at Lillebror forlængede uden en lav frikøbsklausul, hvis jeg husker korrekt. Og det var "ofret" værd. Desuden var det en af de legandariske Fassone/Mirabelli forhandlinger mener jeg.
"Old Lull Bee"
annonce
0