Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er op ad bakke. Vanvittigt som de skader konstant rammer holdet.

Nu må de hive muldvarpen op af lommen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
En måned er tomori nok ude, desværre - men heldigvis ik så slemt som man kunne ha frygtet. En 5 serie a kampe misser han desværre nok
Det betyder, tror jeg, at vi helt sikkert henter en cb med et vist niveau nu…

Skrevet af Fox@Mulder
@Pirlo21

2 af de kampe er så mod Juventus og Inter.....

Må være rart at holde med Inter - sæson efter sæson skøjter de lige igennem uden nævneværdige skader eller udfordringer.

Var vi en bare nogenlunde seriøs klub havde vi forlængst udskiftet den flok latterlige amatører der udgør vores fysiske stab.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Maldini må gå all in på Botman eller Bremer og ikke en billig løsning.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Bremer ville være fantastisk - jeg er virkelig fan af ham. Han kender desuden ligaen og kan gå direkte ind på holdet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af andib
Han neutraliserede også Vlahovic fuldstændig i sidste mandags kamp. Vlahovic fik ikke et ben til jorden, men der var selvfølgelig heller ikke en Fiorentina-spiller overhovedet, der havde fået det rigtige ben ud af sengen. Det var pinligt at se på. I øvrigt i stærk kontrast til kampen i går mod Napoli, hvor alle udover Dragowski spillede en god kamp.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Pirlo21
Milan and Tomori hope that he can make a quick recovery from his knee issue. His target is to be ready for the Milan derby on February 6
Skrevet af Martinovic
Bare de ikke forhaster noget, og det så koster en ny skade. Vigtigere er derbyet ikke. Er Romagnoli på dupperne, må han og Kalulu spille.

Tatu og Calabria er også testet negative, så nu mangler kun Romagnoli.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Med Kjær, Tomori og Romagnoli som foretrukne til midterforsvaret stod det ikke ligefrem skrevet i stjernerne, at Gabbia og Kalulu skulle være makkere sammen i op til flere kampe i denne sæson.

De ventes at starte igen i aften. Hvor det tidligere var offensiven og målmandsposten, der var ramt af skader, er det nu defensiven.

Inden sæson slutter, må det være midtbanens tur.

Med håb om bedre tider til næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Milan-tråden er uddøende.

Selv i de dårlige år fra 13-19, var der langt flere Milan-fans i tråden. Nu hvor det går bedre end længe set, forsvinder folk fra dette ellers udmærkede forum.

Efterhånden kun Fox, Pirlo21 og jeg, som er aktive samt enkelte andre brugere med sporadiske kommentarer i ny og næ. Det er lidt trist.

Jeg kommenterer selv på https://www.facebook.com/milandanmark, som er gode til at opdatere, men derfor synes jeg ikke, at tråden her skal begraves.

Jeg skriger ikke efter nye Milan-fans, men jeg savner nogle af de gamle brugere. Det bliver lidt trivielt, når de samme, få mennesker skal holde gang i en tråd.

Der sker ellers stadig en masse spændende omkring Milan. En ung, talentfuld trup, en økonomi som er i bedring, et nyt stadion på trapperne m.m. Det var mere frustrerende at være Milan-fan for fem år siden.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(202137220502)
Hejsa ny her
FORZA DE RØDE
Skrevet af Slettet(202137220502)
Hesa
FORZA DE RØDE
Skrevet af Slettet(202137220502)
Prøver iegn
FORZA DE RØDE
Skrevet af Bolt
Jeg vil også gerne prøve at bidrage lidt mere, men det er mest manglende tid, og ikke lysten, der er skyld i den manglende aktivitet.
Skrevet af Slettet(202137220502)
Kræver storsejr af drengene. FORZA MAGICO MILAN<3
FORZA DE RØDE
Skrevet af Milanisti
Klart straffe.
Skrevet af Milanisti
Kæft hvor er det ringe sparket.. hvad sker der
Skrevet af MaggiMagg
klasse af leao
Skrevet af Milanisti
Leao er bare klasse. Så vigtigt mod det her bundhold.
Skrevet af Bolt
Leao har jo ene mand ødelagt Spezias defensiv! Nøj hvor er han på vej i mod en kæmpe karriere.
annonce
0