Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
uff en basse fra theo. utroligt hvad han kan når han ikke smider sig
Skrevet af Acheron 3
Selvfølgelig er det et klart frispark. Skidt at overse det.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Bolt
Kalulu er jo et absolut monster!
Skrevet af Flying Dutchman
Tillykke med mesterskabet. Det kan ikke glippe nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Stærk anden halvleg!

Kom så, Cagliari!
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Shit. Jeg er et vrag. Eller det var jeg. Nu er jeg træt. Forza.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pippomeister
Helt klart den kamp, hvor jeg har haft flest nerver på i sæsonen. Nu tror man sgu på det! Theo, fød mine børn altså, hold nu kæft et drive. Smukt!
AC Milan
Skrevet af MaggiMagg
stærkt drenge. nu skal vi bare afgøre det i sassuolo (eeps). 1 point fra mesterskab. uanset hvad der sker, er det fandme en præstation af drengene
Skrevet af Pirlo21
Hold da op mand, nu er vi SÅ tæt på. Men vi er ikke i hus endnu. Men puha sikke en kamp, kønt var det ikke - især ikke efter vores 1-0 scoring. Men defensivt stod vi solidt igennem hele kampen og udover hjørnespark så vi godt ud defensivt.
Os lækkert at se vores subs igen går ind og bidrager, sikke en intelligent bold af Messias i dybden til leao og smuk scoring af leao.
Theos mål kunne heller ikke komme på et bedre tidspunkt, hvor vi havde lidt og WOW et mål han scorede - shit mand. Theo er så vild mand.
Igen, sikke en indsats af hele holdet, synd for Zlatan ik kunne komme ind til sidst, men vi havde jo brugt vores 5 subs og manden kan desværre kun holde til maks 10 min pt.
Nå gutter 1 point mere og så er vi mestre! Men inden da har Inter en svær udebane kamp, kom Cagliari.
Forza Milan
Skrevet af Ole K
Tillykke med sejren. Nu krydser vi fingrene for, at Cagliari giver den gas og hiver en sejr hjem
Skrevet af Fox@Mulder
Intet er afgjort, men vi er SÅ tæt på nu og det må simpelthen ikke glippe!!!

Vi har ikke tabt i 15 kampe i træk i ligaen, og det var da vi blev bestjålet mod Spezia. Vi har ligget nummer 1 i 23 af 37 runder. 1 sølle point som kan komme til at definere vores fremtidige historie og vores muligheder for at komme tilbage mod de 10-15 bedste hold.

Er for udkørt til at gå i detaljer med kampen - hvor må det ha været en fantastisk oplevelse.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/1525896713982074881?cxt=HHwWgoCzjcK-ia0qAAAA
Først krunic tackling og så Theo magic. Elsker det her mål.
Forza Milan
Skrevet af Fox@Mulder
Som forventet bliver det en gyser i sidste runde.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det bliver afgjort i sidste runde. Cagliari er pivringe.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Ja, de har slet ikke niveauet til at true Inter det mindste - fuldt fortjent de rykker ned.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Et par tanker herfra.

Først og fremmest var sejren selvfølgelig fuldt fortjent sejr over et hold vi traditionelt har haft det svært mod.

Men kampen sætter en tyk streg under hvad Milan er - et stærkt, veltrænet kolletiv, krydret med nogle individualister der kan afgøre kampe.

Leao bekæfter hvorfor han, sammen med SMS, må anses som ligaens bedste spiller, mens Theo med en fuc***g cost to coast scoring bare viser at han er ekseptionel.

Men ikke mindre vigtigt, har vi et hold der fuldstændig neutraliserer Atalanta. Ikke mindst med et par stoppere der også har noget speed og fysik som ingen andre i ligaen kan matche.

Vores udfordringer som hold bliver dog også sat under lup i dag. Først og fremmest omkring 9er positionen.

Vi kan altid tale om hvorvidt spillere har en god eller mindre god kamp. Men Giroud er kort og godt bare fejlcastet til den rolle han skal udfylde. For min skyld kan vi sagtens sige tak for nu og sende ham videre til sommer.

Vi SKAL simpelthen ud og have (mindst) én 9er der kan falde ned i banen, holde fast i bolden og sætte sine medspillere op.
Det formår den gode franskmand ikke - selv på hans bedste dage.

Problemet omkring en fejlcastet Kessíe løser selvsagt sig selv. Men jeg håber personligt på en lidt anden midtbanekonstellation. en tre-mands midtbane med Bennacer som 6er, Tonali som to-vejsspiller og Adli/Saelemaekers som mezzala, vil jeg være svært tilfreds med.

I dag prøvede Pioli helt klart Saele i en mere central rolle, hvilket jeg synes kastede noget spændende af sig. Det er helt klart ikke alt han lykkes med, men har er fandme skarp i småspillet - noget der kun vil blive endnu mere værdifuldt med en 9er der kan spille fodbold.

Og så vil det også give den nødvendige balance - noget jeg da også er sikker på var ræsonnementet bag Piolis valg af Krunic i dag.

Nu skal vi selvsagt krone sæsonen med mindst ét point i næste weekend. Men uanfægtet hvad der måtte ske, så anser jeg Milan som værende det bedst trænede og bedste ledede hold i ligaen. Det er den slags længerevarende succes bygges på.

Læg dertil at der er imponerende meget talent i truppen, hvilket tegner godt for de kommende år.

Det er klart at Maldini og Massara skal addressere de spørgsmålstegn der fortsat er. Det synes jeg dog også ligner en overkommelig opgave.
Skrevet af Martinovic
Problemet omkring en fejlcastet Kessíe løser selvsagt sig selv. Men jeg håber personligt på en lidt anden midtbanekonstellation. en tre-mands midtbane med Bennacer som 6er, Tonali som to-vejsspiller og Adli/Saelemaekers som mezzala, vil jeg være svært tilfreds med.


Jeg håber, Maldini og co. stiler lidt højere. Vi har en trup med masser af talent. Nu skal den gerne suppleres med to-tre topspillere.

Renato Sanches ligner en ny mand til midtbanen i stedet for Kessie.

Dertil skal vi have en bedre højre kant og en bedre 9´er, så begynder det at se godt ud. Det er tydeligt, at vi halter en del offensivt i højre side.
Mojn do!
Skrevet af Pindhunden
Jeg tænker, at transfervinduet er relativt simpelt for ledelsen i Milan - især hvis mesterskabet kommer i hus, for så vil klubben igen være et attraktivt sted at spille for nogle af de rigtigt gode spillere.
Det er meget åbenlyst, hvor der skal købes ind (I prioriteret rækkefølge en 9´er, en højrekant, en offensiv midt og måske en central midt).

Resten ser rigtigt fornuftigt ud. Forsvaret ser virkeligt godt ud, og det kan godt være bekymrende for Kjær, som vi gerne vil have i god form til VM.

Skrevet af Old Bull Lee
Egentlig syntes jeg at Giroud blev spillet ret godt det første kvarter, hvor han faldt langt længere tilbage i banen og lagde den af til en medspiller. Men han er og bliver bare en lige-ved-og-næsten spiller.

Ikke at jeg skal tage noget fra kollektivets præstation, men jeg sidder egentlig med en følelse af at vores sejr over La Dea delvist ligger på Gasp´s skuldre. Da Malinovskyi og især Zapata kom ind var de langt mere farlige. Hvis vi havde spillet 90 minutter med en Tomori/Kalulu der skulle håndtere et bæst som Duvan havde det set anderledes ud. Bevares, skadessituationen etc., men av av vi manglede fysik. (Zapata ville være en totalt urealistisk men absolut fantastisk tilføjelse.)

Og apropos fysik bliver det edderbankeme spændende hvad man gør når Kessie er væk. Ja, hans niveau har været nedadgående men den fysik han bringer alligevel kan jeg ikke se hverken Tonali, Bennacer eller Sanchez for den sags skyld komme med.

Saelemaekers sov i dag. Jeg kan godt blive nervøs for hans manglende evne til at sætte sig op i visse kampe.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Ærlig talt @rossoneri din kritik af kessie i dag er forfejlet, han var bund solid i dag. Ellers enig i mange af dine betragtninger, men Giroud i form ser jeg nu ik som et fejlcast og han fortjener bestemt en sæson mere hos os. Men lige pt er Giroud ik skarp nok og bidrager ikke med nok. Men syntes stadig man skal have i mente at manden har start i samtlige kampe for os her i 2022, så vel forståeligt han er slidt. Nuvel vi bliver ikke enig om giroud.
Men vi er enig om at vi skal hente mindst en ny 9´er ind - origi ser udtil at komme og profi mæssigt passer han perfekt… men manden har spillet 6 PL kampen denne sæson og 9 sidste, sulten må han være - men er han god nok… og hvilken hyre giver vi ham!

Men @rossoneri alt i alt meget enig i dine betragtninger
annonce
0