Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af paolomaldini
Hehe - springer lige over resten af dit nonsens, manglende evne/lyst til at læse og dine stråmænd, da det her jo meget godt forklarer, hvorfor du snakker i øst og vest.


Ja, det er jo en måde at aflsutte en diskussion på. Indtil videre har du jo sådan set ikke diskuteret, men blot konstateret, at jeg tager fejl og du har ret, uden belæg. Der tegner sig et billede af, hver gang nogen argumenterer mod dig, så ender det med spydigheder fra din side.

Mit oplæg var, at ADLI OG CDK ville komme til at løbe i samme rum, grundet de spillertyper de er.


Jamen det bliver jo spændende at se, om de kommer til at løbe og falde over hinandens ben.

Jeg logger af her, så du behøver ikke anstrenge dig for at svare. Orker ikke reelle diskussioner, som altid ender med nedværdigelser fra din side. Det er mit liv sgu for kort til.
Forza Milan!
Skrevet af Malresi
Nå hvis man ellers kan få en bedre tone i tråden kan det nævnes at Rennes noget overraskende har landet Theate... Den franske liga begynder altså at røre på sig. Det er rart at klubberne prøver at byde hinanden (og PSG) op til dans via et forhøjet ambitionsniveau. Serie A skal passe lidt på at de kære franskmænd ikke overhaler ligaen...
Skrevet af Rossoneri
Cry me a river.

Du må forvente, at blive svaret i samme tone du selv slår an.

Du har konsekvent cyklet rundt og svaret i øst og vest ift emnet - selvfølgelig krydret med de obligatoriske stråmænd.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte en dialog, skal du bare holde dine fingre fra tastaturet - et simpelt trick der virker så godt som hver gang.

Skrevet af OC
Nå hvis man ellers kan få en bedre tone i tråden kan det nævnes at Rennes noget overraskende har landet Theate... Den franske liga begynder altså at røre på sig. Det er rart at klubberne prøver at byde hinanden (og PSG) op til dans via et forhøjet ambitionsniveau. Serie A skal passe lidt på at de kære franskmænd ikke overhaler ligaen...


Fordi en klub der har kvalificeret sig til Champions League køber en spiller som har spillet én god sæson for Bologna?

Hvad ellers får dig til at synes, at Ligue 1 skulle være på vej mod mere end de er pt.?
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Flere medier melder, at CDK er en done deal.

€32m + €3m i bonusser, samt 15% af et fremtidigt salg over €32m. Spilleren kommer til på en løn på €2.2m.

Det fortæller også lidt om hvad lønnen betyder for en samlet aftale. Lønmæssigt koster han lidt over €3m om året, hvilket giver en samlet investering (baseret på en 5-årig kontrakt) på €50m.

Til sammenligning ville Ziyech (rygtet €5m net) koste os omkring €48m i samme periode.

Ziyechs gensalgsværdi vil dog være tæt på nul, mens CDK har potentialet til at udvikle sig til en klassespiller med stor gensalgsværdi (om det ender sådan er selvfølgelig ikke givet).

Men det tegner et fint billede på logikken bag Elliotts strategi.
Skrevet af Janus
Ja, det ligner endnu en god signing af Milan. Han bliver spændende at følge i Serie A.
Skrevet af Malresi
Hvad ellers får dig til at synes, at Ligue 1 skulle være på vej mod mere end de er pt.?


Nu siger jeg jo ikke just at det sker i morgen, men der er flere projekter igang. Fx Nice har noget undervejs - eller egentlig fint igang - som mange tilsyneladende ikke har opdaget, da bold-brugerne skriger til himlen at Schmeichel er ambitionsløs for at tage dertil - hvis det går igennem.
Rennes køber en spiller som har været rygtet til andre CL-spillende klubber - heriblandt Milan.

Dertil er franskmændene jo markant bedre til at udvikle talent. Serie A og Italien mangler jo i den grad unge kvalitetsspillere, hvilket den missede kval til VM bl.a. er et udmærket symbol på.
Roma vandt godt nok ECL i sidste sæson, men ellers har der været lidt langt imellem dybe UEFA-runs fra italienske hold på det seneste.
Skrevet af Martinovic
Bør Lazetic lejes ud?

Med Giroud, Origi - til dels Rebic til 9´eren og efter nytår også Zlatan, så vil der ikke blive meget spilletid til ham.

Jeg er også spændt på Kjær. Klubben tager ingen chance med ham, men jeg synes, vi bør prioritere en bedre midtstopper end Tanganga. Hellere D´Nicka til forsvaret end Renato Sanches til midtbanen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er et glimrende spørgsmål og personligt hælder jeg til et ja.

Det handler dog også om hvordan Pioli vil spille. Hvis det bliver en 4-2-3-1 eller 4-3-3, bliver der næppe mange minutter til den unge serber.

Hvis Pioli derimod kigger mod en 4-2-2-2 eller 3-5-1-2, kunne der være flere muligheder.

Men kontinuerlig spilletid på et mindre Serie A hold, ville give god mening.
Skrevet af Pirlo21
https://twitter.com/acmilan/status/1553754103599218688?s=21&t=wnDVBUHisdRP-OPeUbrqvA

Stærkt hold vi stiller med i dag,

Og hvor er det fedt ketelaere handlen er i hus. Meget spændende spiller vi henter, bliver spændende at følge ham.
Skrevet af Pirlo21
Hold da op vi har jo nærmest fuldstændig udspillet Marseille i første halvleg. Et Marseille hold der er på hjemmebane på et næsten udsolgt stadium - bliver fuldstændig outplayed i store dele af de første 45 min.
Kombinationspillet sidder lige i skabet, og det samme gør vores genpres og omstillinger. Messias ejer højre siden og rebic shiner os på venstre. Diaz gør det os super. Altså hvis de 3 kan lægge på denne sæson, så ser det godt ud.
Hold da op hvor har de første 45 min været en sand fornøjelse.

Skrevet af Rossoneri
Overbevisende første halvleg i Marseille.

Navnlig synes jeg vores presspil sidder lige i skabet, hvilket både er positivt og velsagtens også overraskende, taget i betragtning, at der er tre uger til sæsonstart.

Tomori har manglet lidt skarphed i nogle af sine indgreb og Rebic ligner den dårlige udgave. Men det er vist også det eneste negative der er at skrive hjem om.

Og så kunne man mistænke Pioli for at læse med her i tråden. I hvert fald er det interessant at se, hvordan Brahims rolle er ændret når vi angriber.

Dels falder han meget ned i banen ifm spilopbygning (det har han nu også gjort før), men han han har praktisk talt ingen berøringer i det centrale rum foran Marseilles forsvar. Til gengæld trækker han meget bredt i banen i det rum Messias efterlader, når han trækker ind i banen.
Altså med andre ord en mezzala-rolle og meget mere sammenlignelig med Tonalis - selvfølgelig præget af de to spilleres forskelligheder..

Det bliver spændende at se om Adli kommer ind i anden halvleg med lignende instrukser.

Generelt set er vores midtbane også (som sædvanlig) meget flydende, hvor Bennacer primært falder ned mellem de to CBs i spilopbygning, men til andre tider også bytter med Tonali der ligger til venstre.

Giroud viser også hvad det er han kan (og ikke kan). Men han er eminent til at placere sig rigtigt og forudse spillet.

Personligt føler jeg at jeg skylder Messias lidt oprejsning. Han har været skandaløs i de andre kampe (og jeg bliver helt sikkert aldrig fan). Men han har set skarp ud til aften og både hans mål og assist til Giroud, er høj klasse.

Og så er der vist omkring 60.000 på stadion. Det er sgu vildt til en træningskamp.
Skrevet af van_Basten7
Har Saelemakers været i spil som en del af CDK handlen?

Kunne måske have været en mulighed, da han vel kun får færre minutter med CDK i truppen også.
Skrevet af Rossoneri
Saelemaekers synes at være central i Piolis planer - ikke mindst fordi han han kan spille begge wings. Og hvis Pioli er mere konsekvent omkring en trio på midtbanen, vil han også kunne spille mezzala´en.
Skrevet af Pirlo21
Flot første halvleg vi spillede i dag. Dejligt at se endda mod et fransk hold hvis sæson starter næste uge og på et fyldt stadium. Klasse nok, men altså syntes Marseille spillede ret hårdt efter pausen hvilket jeg ik syntes var charmerende at se.

Nå men undre mig lidt over de rygter om, at vi nok sender gabbia på lån i Sampdoria - lige pt har vi jo kun 4 cb’er i klubben… tænker man skal have 5…
Ang bakayoko tænker i, at vi overvejer at beholde ham endnu en sæson?
Skrevet af Fox@Mulder
Meget moden, koncentreret og kontrolleret indsats idag - virkelig stærkt at se.

Super positivt Messias spiller en flot kamp - hans bundniveau er stadigvæk skandaløst, men når det kører for ham, kan han godt gøre ondt på modstanderene.

En CM og en CB mere så ser det super positivt ud ift. den kommende sæson.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/milan-back-in-as-renato-sanches-frustrated-by-psg/

Jeg håber ikke, Milan længere er interesseret. Efter min mening bør vi ikke gå efter en spiller, der har klubben som andetvalg.

Hvis der er mere at gøre godt med, håber jeg, at vi går efter en solid midtstopper og en defensiv midtbanespiller.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Jeg er meget på linje med dig.

Spørgsmålet er om Sanches, rent personligt, er et godt fit. Han befandt sig ikke godt i Bayern og manglede, efter sigende, noget ydmyghed ift hans naturlige rolle i hierakiet.

I Lille havde/har han stjernestatus og det passer ham måske bedst. Skal man tro rygterne, kræver han også en meget markant hyre (€5,5m), hvilket står i ret væsentlig kontrast til en spiller som De Ketelaere, der både har opgivet bonusser og også har slækket sit lønkrav for at komme til Milan.

Dernæst kan man spørge hvad vi skal bruge Sanches til.

Vil vi virkelig smide omkring €5m (net) efter en spiller der ikke kan anses som starter? Hvordan man end stiller det op på taktikbrættet så tror jeg, at Bennacer, Tonali og Adli anses som de tre startere på den centrale del (og muligvis kun to af den afhængig af formationen).

I rotation har vi så Pobega, Brahim og Krunic, hvilket jeg anser som mere end fint.

Selvfølgelig kan det være tillokkende, at hente en spiller af hans kaliber til €12m, men jeg ser lidt for mig, at det ikke vil blive et lykkeligt ægteskab.

Lad os lukke vinduet med enten N´Dicka eller Diallo - det ligner for mig en trup der bør ses som mesterskabsfavorit sammen med naboen (afhængig af hvad der sker på afgangssiden hos dem).
annonce
0