Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Vi bliver nødtil at forlænge med donnarumma ellers kan vi aldrig på sigt få ham solgt til et crazy beløb.
Men nok er nok og har pressen ret, har vi også givet ham en deadline ellers sælger vi ham.

Tror ikke jeg gider bruge mere tid på donnarumma rygter. Nu må vi bare se hvad der sker.
Skrevet af Lentini
Hehe rolig nu, Foggy. Lad dem spille sine kort. Nu skal du også have for øje at Milan, ligeledes som Raiola, kan plante nogle historier i pressen.

Men vi kan da fint indføre en kontraklausul at såfremt vi kvalificere os til CL er samarbejdet mellem Gigio og Raiola opsagt og han tilmed skal betale os 50mio EUR i kompensation for at være træls.
Skrevet af Lentini
Midt juni er dog den deadline hvori Milan har udbedt sig svar fra Donna. Og iflg sammenstemmende forlydender så nåede man ikke til enighed i Montecarlo fordi Mirabelli ikke ville indsætte den klausul som Raiola efterspørger.

Det er meget muligt jeg står ene med den mening, men syns det er fint arbejde af Mirabelli. Der er fremlagt et projekt. Syns om det eller ej. Either you´re in or you´re out. Støt projektet 100pct uden bagdørsklausuler eller find en anden klub. Syns det er fint at forlange en fuldstændig dedikation.

Milannews siger i øvrigt at kontakterne omkring Andrea Conti blir genoptaget i næste uge igen. Jeg har stadigvæk lidt svært ved at forstå den hede interesse om så han skal spille wingback eller normal back.
Skrevet af Lentini
Sky Sports snakker i øvrigt om at Cafú er på vej tilbage til klubben i en rolle. Jeg håber at det har noget at gøre med den ikke-eksisterende scouting i navnligt Brasilien, som blir opgraderet. Vi har været svage på det punkt i samme øjeblik som Leonardo forlod klubben.
Skrevet af Pirlo21
Conti er bestemt dygtig og han har virkelig et godt drive i sig. Men vi har allerede Abate, de Sciglio og Calabria. Ved ikke om conti kan dække venstre side.

De Sciglio er jo nok fortid, han afløses af Rodriguez. Hvem skal Conti afløse?

Fokus bør være på en erfaren midt med leder evner, en meget dygtig kant med fart og fleksibilitet samt en klasse angriber der kan spille alene på toppen via fart og fysisk, men samtidig skal han også kunne indgå i opspillet.
Skrevet af Martinovic
Abate og Calabria er jo mere skadede, end de er klar.

Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Abate og Calabria er jo mere skadede, end de er klar."

Enig, og så er Calabria ikke god nok til at starte for Milan. Derfor er det klart og tydeligt for enhver, at vi har brug for en højre back. Snakken om De Sciglio forstår jeg slet ikke, da han jo er en færdig mand for Milan. Det eneste man venter på er, at CL finalen skal færdig spilles, så Juventus har tid til at se på transfer.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Mødet mellem Jorge Fassone, Mirabelli og Jorge Mendes i Cardiff bliver spændene. Han har jo flere spillere under sig, så gad vide, hvem der her skal tales om. Måske er det bl.a. Pepe, der er på tapetet. Ham vil jeg virkelig gerne have til Milan. Synes stadig han har et højt niveau, og så gør det ikke noget, at han er transfer fri.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Enig. Pepe skal være hjertelig velkommen. Vi har brug for den slags rutine og kvalitet.
Mojn do!
Skrevet af Yetilover
Arrh skal vi nok ikke lige holde os fra Pepe, 34 år og kræver nok en heftig løn. Bevares manden ved hvad han laver men syntes ikke der er meget fidus i lige den der.
Skrevet af Great Milan
Det er virkelig imponerende, som Fassone og Mirabelli arbejder. Det er ca. 50 dage siden de kom til, og hold da op en fart de har kørt med siden deres ankomst. De flyver fra by til by for at snakke transfer med diverse klubber. I skrivende stund sidder de måske til møde med Jorge Mendes. Sæsonen sluttede for en uge siden, og vi har allerede officielt sikret os to dygtige spillere ved Musacchio og Kessie. Synes også rigtig godt om deres fremgangsmåde - at købe til de pladser der skal forstærkes først og sælge de spillere, der ikke har slået igennem bagefter. Det er ganske enkelt imponerende! Flot arbejde af de to herrer ... Dette vender pilen i retning mod kineserne, som har ramt ret godt ved at udpege netop Fassone og Mirabelli. Naturligvis er de blevet vejledt af andre, men at de har udpeget og valgt dem, skal de have stor ros for. Er ret sikker på, at de ikke har været helt billige at hyre.

P.S.: Har også læst flere steder, at de er ret dygtige til at fremlægge og overbevise spillerne omkring det nye Milan projekt. Det har både Musacchio og Kessie udtalt.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Personligt vil jeg gerne, at vi betaler 6 mil Euro for 2 år med Pepe. Vi har i den grad brug for spillere i top klasse i midterforsvaret. Han skal blot hjælpe os med at komme tilbage i CL. Så ikke nogen langtidssigtet kontrakt - 2 år er fint. Så har vi både en dygtig men samtidig også er meget erfaren spiller i midterforsvaret. Romagnoli var jo ikke ligefrem super god eller super sikker for den sags skyld den forgangne sæson, og så døjede han med skader og kort i ny og næ.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Calabria kan da blive god på lang sigt. Lej ham ud i to år med tilbagekøbsklausul.


Jeg mister rigtig meget respekt for Donnarumma, hvis han vælger, at skride nu. Jeg nægter at tro på, at han bliver så meget manipuleret af det fede svin til Raiola.
Skrevet af Great Milan
Conti: Nogle Milan fans spurgte Conti, om en transfer til Milan var muligt. Til det svarede han smilende "Vi ses i næste uge". Hmm der er da vist planlagt et møde med Atalanta og Conti i næste uge med henblik på at trække Milan trøjen ned over hovedet på den unge højre back.

Billeder af Fassone, Mirabelli og Jorge Mendes i Cardiff:

http://gianlucadimarzio.com/it/calciomercato-milan-incontro-con-jorge-mendes-le-foto-esclusive
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Omkring den nye ledelse, så må jeg sige at de imponerer mig. Først og fremmest med deres ageren på markedet, hvor vi allerede nu har sikret os to klare forstærkninger.

Men de imponerer mig også i hele sagaen omkring Donnarumma. Hvis det står til troende, har de (Fassone og Mirabelli) gjort det klart for Donnarumma (og i særdeleshed Raiola) at der er en klar grænse for hvor langt man vil strække sig.
Det er et vigtigt signal at sende ift at diverse agenter ikke bare kan vælte ind og diktere diverse termer.

Dét sagt, så forlyder det at Donnarumma har ladet Raiola forstå at han vil blive i klubben - de omtalte klausuler skulle være pizzabagerens påfund. Jeg tror derfor stadig på en forlængelse.

Ender det med dette, vil det også være en yderst vigtig styrkeprøve med Raiola.
Og også et signal om styrke udadtil som forhåbentlig kan smitte af på truppen.
Skrevet af Rossoneri
Af spillerne i Mendes´ stald, ser jeg egentlig kun ét realistisk emne.

Og vel at mærke et emne som jeg personligt er yderst ambivalent omkring.

Jeg HADER Pepe. Jeg synes han er forfærdelig at se på. Omvendt er han en rigtigt dygtig spiller der kommer ind med noget kvalitet og ikke mindst en kultur fra en absolut topklub.

Egentlig havde jeg det lidt på samme måde da vi hentede van Bommel - omend han ikke havde det samme "kællingeri" som jeg hader så voldsomt ved portugiseren.
Skrevet af Far
Nogen der kan forklare mig hvad der foregår her og hvorfor Milan lægger en video op af Donna, som sidder og tegner kruseduller i stedet for at underskrive en effing kontrakt!!! https://twitter.com/acmilan/status/870976497724661761
Skrevet af MaggiMagg
kreativ målmandstræning?
Skrevet af Lentini
Der blev min optakt til finalen lige smadret. 12 år efter og jeg blir stadigvæk sur af at se de highlights fra Istanbul.
Skrevet af Lentini
Nå - for at få tankerne væk fra datiden og fokusere på nutiden, så er Pedulla og Di Marzio enige i at Milan henter information på Mendes klienten, Andre Silva. 21 årig topscorer for FC Porto.

Ydermere var Fabinho et emne der blev diskuteret og fundet aller helveds dyr alt imens også Jamés Rodriguez var en del af de to samtaler man har haft med Jorge Mendes idag.
annonce
0