Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Kessie-handlen er bedste eksempel. Vi har lejet ham for to år med tvunget køb efter lejeaftalen.

Det bunder i, at Milan SKAL i Champions League inden for de næste par år. Som Lentini skriver - kalkuleret risiko.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jeg er næsten sikke på at det er sådan man anskuer det. Ellers har jeg svært ved at forklare vores aktivitet plus den måde man strikkede Kessié aftalen sammen på.

@ Sherif

Who cares about driften? Spøg til side, så er jeg da også ret så interesseret i at se hvordan lånet til Elliot ordnes plus hele forretningsplanen. Fodboldverdenen er bare sjældent særlig rationel.
Skrevet af Sheriffen
Ok ja.

Med det lort, vi har leveret de seneste par sæsoner, virker vi bare meget, meget langt fra CL.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Rossoneri
@Sherif
Der er faktisk flere eksempler på at FFP har accepteret en afvigelse fra deres forudsætninger, ved at de respektive klubber har præsenteret en økonomisk udviklingsplan, der gør at man lever op til reglerne.

Dette kan naturligvis være lidt risky business, da det beror på nogle forudsætninger som naturligvis ikke kan garanteres.
Jeg tænker dog at man, i vores tilfælde, farer forholdsvist risikofrit, da der nok ligger nogle asiatiske sponsorater og venter.
Kommercialiseringen af det asiatiske marked er sikkert også en indkalkuleret up-side.
Skrevet af Martinovic
Vi har jo også haft et lortehold på papiret, siden Zlatan og Thiago Silva blev solgt.

Nu er vi omsider ved at forstærke os, og næste sæson er der fire italienske hold i Champions League. Milan går all in.
Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
@Rosso

Ok, jeg troede FFP var noget mere rigid, men de er nok blevet presset af de store klubber til at implementere noget elastik.

Men vi mangler jo stadig det stadion, før vi for alvor kan booste omsætningen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sheriffen
"Vi har jo også haft et lortehold på papiret, siden Zlatan og Thiago Silva blev solgt."


Ja, men skræmmende nok har lønningerne stadig været høje, selvom man har arbejdet med det.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af MaggiMagg
hvis vi kommer i problemer med ffp betaler vi os bare fra det. nem løsning
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Hvis jeg husker ret, forpligtede de nye ejere sig til at investere €150M i første vindue. Dette kan man naturligvis komme om ved at strikke handeler sammen på pågældende måde.
Det er også påfaldende at man havde svært ved at frembringe selve købssummen, mens man så pludselig skulle have en god milliard til transfers.

Samtidig kunne det jo bestemt også være en måde at tækkes FFP.
Skrevet af Yetilover
Kan ikke rigtig lide alle rygterne med Niang døde igen. Håber virkelig ikke at han er vores satsning på venstre side.
Skrevet af Martinovic
Det er han ikke, og det får han også at vide, hvis han tror, han er en del af klubbens fremtid. Ikke et ondt ord om Niang, men han er bare ikke skræddersyet til italiensk fodbold.

Håber en engelsk klub melder sig på banen. Efter engelske forhold er han ikke dyr.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Sherif
Ja, FFP er en pudsig størrelse. Som du nævner, tror jeg bestemt også at "truslen" om en alternativ europæsik liga uden om UEFA, har gjort at de står lidt mindre stejlt på deres principper.

Og ja, stadion er den store hurdle (omend jeg tror at vi på den korte bane bliver boostet af asiatiske sponsorater). Men Fassone fremlagde en meget ambitiøs vision (det var for fluffy til at kalde en plan) omkring "matchday indtægter".
Ambitionen er at denne skal være dobbelt af den Juventus har. Det er ikke mindre end en otte-dobling af vores nuværende niveau.
Det lyder jo nærmest utopisk, men det var vel at mærke fremsat på seneste aktionærmøde og må derfor forventes at have en vis grad af realisme.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Det interessante er egentlig at Niang reelt ville være et meget godt fit til et to-mands angreb. Det viste han jo i hvert fald sidste sæson.

Men med hans historik med Montella, tror jeg bestemt også han er fortid.

Vi skal næppe ligge for meget i at der ikke er en løsning på afgangene endnu, det er jo faktisk os der er utroligt tidligt ude.
Mange klubber begynder først at handle når de samles igen efter ferien (typisk medio juni).
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Tja - vi ved jo egentlig ikke hvordan ordlyden har været ifbm de 150mio EUR. De journalister og eksperter som havde fulgt salget havde også svært ved at blive enige om driften for denne sæson skulle tages fra den investeringsplan eller ikke.

Men egentlig tror jeg ikke det krav spiller så stor en rolle, ihvertfald her i år 1 idet vi virker ualmindelig lystige efter at kaste omkring os med guld.

Vi har dog også sat barren højt når Fassone har et mål om at have 75% af holdet klart til ritiro d.3.juli. Fordi der er jo nok at tage fat på ifbm til- og afgang.
Skrevet af Lentini
Men jo – sammensætningen i offensiven bliver interessant at følge. I min optik har vi på nuværende tidspunkt kun Suso, som skal være en del af næste års offensiv. Så umiddelbart mangler vi fire offensiv spillere, for at være på plads. Og selvom vi skulle få idéen om at skubbe Jack frem fra sin 8er, så vil mezzalaen i stedet mangle i sammenhænget og kræve et starter-indkøb, med en type som har sine største forcer i at kreere noget på den sidste tredjedel af banen.

Og lige meget hvordan vi vender og drejer det, så vil det blive dyrt fordi de offensive spillere generelt har den største værdi på markedet.

Overordnet set bliver det dog et spændende transfervindue i toppen af Serie A. Jeg synes kun Juve og Napoli signalerer klarheder, mens Roma med evt. Di Francesco er lidt af et spørgsmålstegn. Trænermæssigt synes jeg det en væsentlig neddrosling, og jeg synes heller ikke Di Francesco virker særlig cool under pres. Lazio skal passe på med ikke at miste for mange profiler. Corvino i Firenze nærer jeg ikke stor tiltro, alt imens at Sabatini og Spalletti skal sætte en dagsorden og skabe en helt anden kultur i Inter, men de sorterer i moradset.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Drenge et nummer mere også er vi et sted, som Juventus ikke ved hvad er.
Skrevet af Lentini
Spændende at se udviklingen på Morata når han til Premium svarer; sicuramente no til spørgsmålet om han er på vej tilbage til Serie A.
Skrevet af Martinovic
Gider ikke se ham i Milan. "Juve er mit andet hjem". Ikke at han ikke er professionel nok pga. sådan udtalelse, men han vil sgu aldrig brænde for Milan-trøjen på samme måde som eksempelvis Belotti, der er Milan-fan.
Mojn do!
Skrevet af Yetilover
Jaa... dette er ikke just gode nyheder for min fester prediction.
Skrevet af Redondo´AcMilan
overordnet set har jeg det fint nok med at Morata ikke kommer. Hans lønkrav var ALT for højt når han ikke engang spiller fast. Jeg ser hellere Belotti og Dembele. to lynhurtige angribere, som ikke er blege for at tørre et par forsvarspillere selv og gå direkte mod mål. Belotti er lidt skarpere synes jeg. Men det ville være et ungt og spændende makkerpar i front. mest af alt realistisk.

Jeg må indrømme jeg lidt går og savner en klasse trequarista, som i gode gamle Rui Costa, káká eller en regista i Pirlo. det har bare være savnet på dette Milan hold længe.

Adam Ounas ville jeg gerne se i Milan, han har været ret vild i bordeaux i år.
Forza Milan!!!
annonce
0