Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Det ender nok med Kalinic.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Palacio kan ansættes til at pudse støvler :)

Kalinic er en god angriber, men jeg synes ikke, han er 25 mio. euro værd.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Det værste er, at han sikkert ville gøre det, hvis det vil gavne holdet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
@ FD

Hov – missede din reference til Plizzari. Det der kan siges om Plizzari er at han får meget ros for hans tekniske kunnen. Desværre har jeg ikke haft tid til at se særlig meget Primavera-bold meget længe.

Det som er rigtig svært at blive klog på, er hans mentale tilstand, når man sidder på afstand, og som jeg, ikke har haft nok tid til at se Primavera-bold. Og det mentale er fx en af de parametre hvor Donnarumma er unik. Alle målmænd dropper eller laver fejl, og som regel kommer reaktionen prompte hvordan målmanden tackler fejlen. Donna kan høvle den udover sidelinjen ti gange i træk, uden at han virker synderlig shaky.

Derudover vil situationen være noget anderledes for Plizzari end den var for Donnarumma, da han i sin tid fik sin debut. Donnarumma kunne kun overraske positivt, da han blev introduceret, i en nedgangsperiode med sparsommelighed, mens Plizzari ville blive kastet for løverne i en tid hvor Milan opruster gevaldigt med nye mere faste ambitiøse mål, hvor der skal præsteres dag ét.

Videre var City ude efter Plizzari i vinters, men blev afvist af Galliani.

Men umiddelbart vil jeg ikke mene, på et begrænset grundlag nævnt tidligere, at Plizzari vil være klar til at overtage stafetten fra Donna når/hvis han skifter. Det ville også være rimeligt heftigt hvis vi producerer Donna-materiale på målmandsposten hvert år.
Skrevet af Martinovic
Hvad med Michy Batshuayi fra Chelsea? Han har bombet i Marseille og har også scoret fornuftigt for Chelsea, når han har fået chancen.

Hvis vi misser de andre angribere, vil det være en ide at prøve ham. Chelsea gav 39 mio. euro for ham, så byder vi 40 har de tjent en mio. euro. Det er de gode til i forvejen.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Undskyld, Donnarumma er blot 18 år og påstår selv, at han er Milan mand af hjertet af. Hvad er det for et krav at stille, CHL eller farvel? Enten så er du Milan mand, ellers er du ikke. Han har stadig 10 år cirka før en målmand peaker. Milan har gang i et spændende projekt, hvor vi får nye spillere, og han får fast spilletid til en rigtig god løn i trygge rammer.

Han lyder fandme utaknemlig.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg takker for det, som altid, udførlige svar, Lent.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Donnarumma og Raiola hardballer klubben, så har jeg tre ord.

Next. Man. Up.

Skrevet af Great Milan
Rolig nu drenge! Der er immervæk langt imellem Belotti og ligegyldige Kalinic. Vi har stadig masser af tid til at finde os en weltklasse angriber - Belotti burde være første prioritet allerede fra første fløjt, og derfor bør han være største prioritet frem til aller sidste fløjt.

Mihajlovic er stor fan af flere af vores spillere, så det er ikke en umulig opgave at fremtvinge en Belotti handel. Tålmodighed er en dyd.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Donnarumma: Zidane har takket nej til Donnarumma. Han vil fortsætte med Navas og Casilla på målmandsposten den kommende sæson.

Kilde: Marca
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Fdl

" Hvis Donnarumma og Raiola hardballer klubben, så har jeg tre ord.

Next. Man. Up."

Vil du uddybe denne? Hvordan forestiller du dig dette? Hvad skal der evt. ske med De Gea?
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Mendes: Fassone og Mirabelli holder her til aften et møde med super agenten Mendes. På tapetet er André Silva og James Rodriguez.

Kilde: Repubblica
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Plizzari.
Skrevet af Great Milan
Nåå det var det du mente, ok. Jeg tror bare Plizzari skal finde sig en ny klub, hvor han kan få mere spilletid. Forventer helt klart, at han bliver udlånt. Efter min mening har han slet slet ikke klassen til at tage over i Milan nu. Men om han kan blive klar på sigt? Det kan han muligvis godt ja.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
James Rodriguez er dygtig, men det er ikke det, vi har brug for, med mindre Suso bliver solgt. Desuden er det vanvittigt dyrt at handle i Madrid.

Mojn do!
Skrevet af Magnifico
@ Lentini

I forlængelse af din ellers udmærkede analyse af Plizzari, som dog også bærer præg af lidt manglende syn for sagn i denne sæson (som du også selv understreger), er her et udmærket indlæg fra en milanista, der åbenbart har et ganske godt kendskab - og i hvert fald en interessant holdning - til det store talent:

http://www.milannews.it/la-lettera-del-tifoso/la-lettera-del-tifoso-in-sostegno-di-plizzari-di-matteo-240678

Lyder ikke som om at Plizzari er så langt efter Donna - både i følge tifoso´en og andre, inkl. jeres målmandstræner.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Foggy

" James Rodriguez er dygtig, men det er ikke det, vi har brug for, med mindre Suso bliver solgt. Desuden er det vanvittigt dyrt at handle i Madrid."

Fuldstændig enig, det er slet ikke en spiller vi har brug for. Han er heller ikke 70 mil Euro værd, slet slet ikke. I Real Madrid koster alle deres spillere åbenbart minimum 60-70 mil Euro inkl. alle deres reserver. Så længe der er tumper nok til at smide de penge efter deres reserver, så kan de jo sådan set også bare blive ved med at forlange tredobbelte priser for deres bænkevarmere.
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
kunne det tænkes at vi skifter til 4-3-1-2 med rodriguez bag angriberne?
Skrevet af Flying Dutchman
Ricardo Rodriguez?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af MaggiMagg
james rodrigues. hvis vi altså er efter ham. ser ud til at vi er blevet det nye city/psg. alt med puls har interesse :<
annonce
0