Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Der er få spillere i denne verden, som man ALDRIG må afvise ALDRIG. Ronaldo er en af dem, Maldini og Zlatan. Uanset hvor gammel han (Zlatan) er, så leverer han varen. Ergo er der ingen, der kan pege fingre af ham. Manden er 35, og han scorer stadig mål på samlebånd. At sige nej tak til en spiller som Zlatan er på ingen måde på sin plads. Èn og kun én årsag til et "nej tak" kan skyldes, at hans agent er Raiola. Udover dette siger man ikke nej til Zlatan. Zlatan er den største vinde jeg nogensinde har set. Han løfter resten af holdet så meget med hans leder evner og vinder mentalitet. Ifølge min optik er han altid velkommen til Milan, men som sagt kun hvis Raiola ikke ødelægger alt samarbejdet med Milan ved at sælge Donnarumma.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg elsker Zlatan og ikke mindst den person han er.

Og selvom han enehændigt kan hive mesterskaber hjem i Frankrig, Italien etc., har jeg et problem med at alt spil skal lægges op på den store svensker. Det er en enstrenget violin som er yderst velstemmet.

Men jeg vil bare gerne have et hold, hvor man forsøger at få alle kvaliteter til at stemme flerstrenget.

Ift den anden svensker, så ser jeg sjældent Leipzig. Af familiære årsager er jeg dog tvangsindlagt til svenske landskampe. Og ud fra den betragtning er han en spiller med udgangspunkt i venstre, men bevæger sig meget indover banen, og er dygtig til at finde de rette rum, hvor han kan blive retvendt.
Skrevet af Flying Dutchman
Man kan jo ikke se i fremtiden - men Zlatan har, som 35-årig i en ny liga, losset 17 mål ind i 28 kampe, samt lavet fem assists, for et subtop hold. Han bliver ved med at bombe og skabe ravage i modstanderens forsvar - og jeg har personligt ingen grund til at tro, at hans skade kommer til at ændre nævneværdigt på det.

Der er ingen fremtidsperspektiver i ham, men Zlatan ville pynte på de fleste store hold i Europa i i hvert fald næste sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Jep, det ville han. Jeg, personligt, søger bare noget andet.

Hvad der ikke pynter, er dog den sæk lort han slæber med sig; Mino Raiola.

Og ser bort fra mine personlige præferencer, så er bare det ene fact grund til at vende ryggen til.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan ikke få øje på øje på hvad det store problem med Raiola (i denne sag) skulle være.
Han kræver givetvis en klækkelig løn - men sådan er det jo med Zlatan.
Skriver vi en to-årig aftale med ham, kommer vi næppe ud i en vanskelig situation omkring en forlængelse. Det vil være Zlatans sidste kontrakt.

Det kunne måske ligefrem være at det hjalp til med en forlængelse af Donnarumma.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

"Det kunne måske ligefrem være at det hjalp til med en forlængelse af Donnarumma."

Jeg skrev også, at det eneste der skulle afholde os fra en Zlatan aftale, skulle være et afsked med Donnarumma. Skulle det ske, synes jeg ikke vi skal handle med Raiola længere. Ved godt han er agent for et par af vores spillere, men så må vi bare samarbejde så vidt det er nødvendigt og ikke mere end det. Synes ikke vi skal forhandle mere med Raiola, hvis han sælger Donnarumma. Hvorfor? Fordi han kun gør det for sin egen skyld og ikke for spillerens skyld. Det handler kun om at tjene penge for det svin.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
P.S.: Donnarumma har fortalt Milan ledelsen, at han gerne vil forlænge med Milan, hvis de forstærker holdet så meget, at det er realistisk at komme med i CL næste år. Det kan jeg udmærket godt forstå ham i, da han gerne vil spille der, hvor det er sjovest og hårdest. Så kan man så sige, er Milan holdet forstærket så meget, at der er håb om CL bold næste år? Svaret er p.t. et klokkeklart og stort NEJ!

Næste spørgsmål? Kan man bebrejde Donnarumma for så at ønske at komme til f.eks. PSG, som efter min mening har gode muligheder for at vinde CL næste sæson? NEJ, det kan vi ikke. Men.. vi kan bebrejde Donnarumma for ikke selv at være med til at styrke Milan og tilspille sig til CL. Han ved udmærket godt, at hvis han bliver, så får vi nemmere ved at tiltrække de bedre spillere til klubben. Omvendt får vi svært ved at tiltrække bedre spillere til Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
CdS skriver at Gigio har besluttet sig for at blive. Kontrakten skulle indeholde en release clause hvis vi ikke kvalificerer os til CL i næste sæson.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri

Et eller andet sted bliver det nok løsningen, hvis vi skal beholde ham. Vi har ikke indfriet hans ønske om at forstærke holdet markant, så vi har realistiske muligheder for at komme i CL. Så kan han jo pænt vende den mod Milan og sige "jamen fint, hvis i mener, at i har styrket holdet nok til at komme i CL, så bliver jeg gerne sæsonen ud" - "hvis vi så ikke kommer i CL, så er jeg den der er smuttet". Det har han jo sin fulde ret til.

Fassone og Mirabelli har gjort et godt stykke arbejde hidtil, og jeg takker dem begge for at knokle så meget, som de to har gjort. I min optik har de hentet to dygtige spillere i Musacchio og Kessie, og de arbejder fortsat på højtryk for at styrke holdet yderligere. Men som tidligere nævnt skal de vise sig, om de forhandlingsdygtige nok til at lukke en handel med eks. vis Biglia. Vi er i den svære fase af forhandlinger nu, og det bliver næppe nemt at lukke de kommende handler.

En anden ting som gør forhandlingerne endnu svære nu er, at alle ved, at vi er kommet til penge. Alle klubber kræver flere penge end, hvad de egentlig bør kræve. Udelukkende fordi vi muskler rundt med vores pengepung. Med andre ord får vi svært ved at lukke store handler a la Biglia og Belotti f.eks. Men igen.. når man har været så langt nede i lortet, og gerne vil op af lortet igen, så bør man også vide, at det koster! Så hvis Lazio kræver 25 mil Euro for Biglia, så skal man i den sidste ende betale de fucking 25 mil Euro og kigge fremad mod bedre tider. Det er dyrt at være elendig i så mange år for en fodboldklub.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Donnarumma: Corsport reporterer, at Donnarumma har besluttet sig for at blive hos Milan efter at havde drøftet situationen nøje med sin familie. Mediet oplyser videre, at Donna vil få en løn på 5 mil Euro.

En anden avis, Corriere dello Sport skriver også, at Donna har besluttet sig for at blive hos Milan. Dog skulle lønnen ligge lidt over 4 mil Euro. Desuden skriver avisen, at der er tale om en frikøbs klausul på 100 mil Euro, men at dette tal kan falde yderligere, hvis ikke holdet kvalificerer sig til CL. Hvor vidt Milan er villige til at acceptere denne klausul, må tiden vise. Endvidere oplyser avisen, at Milan allerede har afvist PSG´s bud på 40 mil Euro.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg vil gerne bare holde Raiola så meget på afstand som muligt.

Og nu er der jo sådan at Zlatan er skadet pt., med en prognose der siger han er tilbage til foråret. Så hvis vi skulle lave et lille regnestykke hvor Zlatan er gavmild til en løn a la Higuain på en tidsperiode fra sep til og med mar, ryger det op i ca 90mio EUR inkl skatter uden medregnet sign-on fee til spiller og tyksakken, Raiola, på en spiller som vi ikke kan bruge i perioden. Hvad er rationalet i det?

Selvom Zlatan er et fysisk monster er der en risiko omkring hans skade.
Skrevet af Bishop
Det ville jo ikke være overraskende hvis Raiola bruger Donna som afpresning i forhold til at få en lønsom kontrakt i hus til Zlatan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Hvordan kommer du frem til 90m EUR?
Skrevet af Lentini
Higuains netløn 7.5 plus skat 7.5. Samlet løn 15mio EUR pr måned. Sep, okt, nov, dec, jan, feb og mar-løn. 15x6 = 90mio EUR eksklusiv signon-fee.
Skrevet af Rossoneri
Men det er jo en årsløn der er tale om.....
Skrevet af Lentini
Ah ja, sorry. Tanketorsk.
Skrevet af Lentini
Idéen omkring André Silva blir varmere og varmere. Angiveligt fordi Jorge Mendes mener at kunne reducere transferbeløbet med 10mio pga Portos problemer med FFP. Kilde; Sportitalia(Pedulla)

Yderligere skulle Zhang Jr have smidt et bud på 28mio til Atalanta på Conti. Men spilleren selv vil kun til Milan. Vores bud skulle samlet ligge på 23-24mio, og der skulle komme snak igen i den kommende uge. Kilde; Sportitalia(Pedulla).

Fassone er i ongoing snak med Ramadani, agenten til Kalinic, hvor spilleren har et ønske om at prøve sig selv af i en klub med større målsætninger end i Firenze. Han har klausul på 50mio, men Milan ville holde sig indenfor 30mio. Kilde; La Gazetta dello Sport.

Vigtigt at sige at Kalinic og André Silva ikke udelukker hinanden. Det er en tosporet strategi så at sige.

Omkring Biglia transferen, forstår jeg godt at Mirabelli stiller sig lidt på bagbenene. Man havde aftalt en samlet værdi af Keita og Biglia, men da førstnævnte kun vil til Juventus(og endda vil tage et år på tribunen for et skifte) ændrede forudsætningerne sig og Lazio øgede prisen på Biglia. Relativt træls move, omend forventeligt når Lotito er den ene afgørende part i denne triangle.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg har det stadig sådan, at man kan ikke give nogle garantier. Donnarumma kyssede klubbens logo, han kunne passende blive i Milan i mindst to sæsoner før, at han kan stille sådan nogle krav om CHL bold. Det bevidner bare om, at han ikke er en ledertype.

Plizzari reddede iøvrigt to straffespark.
Skrevet af Lentini
Det ved jeg ikke om man kan danne konsensus om, Fossa. Jeg har forståelse for de fans som blir sure, og jeg kan også være ærgerlig på hans vegne fordi han i bund og grund virker som en ung reflekterende introvert knægt. Men jeg er ikke videre overrasket, fordi Raiola har positioneret sig som han har gennem længere stykke tid, selvom han hævder anderledes. Raiola har sendt lowblows afsted flere gange ifbm salgsprocessen imod den nye ejerkreds. Og det er den historik med Raiola som ikke har været i samme retning som Donna har snakket. Det var det, som var interessant i mit perspektiv fordi de snakkede æbler og bananer, og hvordan ville de nå til enighed om hvad de reelt gør i sidste ende.

Nu har jeg læst artiklen fra CDS, selvom deres historik og hitrate, normalvis forbyder mig mod det. Og den siger jo reelt at Donna har sagt ja til at blive, men det er Raiola som insisterer på klausuler. Om det er i enighed med Donna er svært at blive klog på.
Skrevet af Bishop
Jeg kan godt leve med en frikøbsklausul så længe den har et mindstebeløb i en serøs størrelse, for mig at se handler det lige nu mest om at sikre sig så man ikke bliver tvunget ud i et billigt vintersalg.

Optimalt havde Donna selvfølgelig bare sagt ja til en 4 årig kontrakt uden klausuler, selv uden CL så vil 3 yderligere år i Milan på ingen måde skade hans karriere, snarere tvært imod.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0