Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Tja, jeg ved ikke helt hvor oplagt det er. Han blir 33 i år hvis han ikke er allerede er blevet det, og mon ikke han har rettet øjnene imod den pokal med de store ører. Ydermere har jeg læst mig til at han har det rigtig godt i Paris, trives og har et stort ord. Zlatan udtalte engang at ejeren først snakker med Silva inden den sportslige ledelse omkring nyindkøb. Bl.a. derfor hentede man i sin tid David Luiz.

Flere og flere medier popper frem med nyheden omkring Donnarummas ja til forlængelse.

Iflg MN, så har parterne ikke rykket sig siden mødet i Montecarlo, hvori Mirabelli tilbød 4.5mio net i løn på en 5årig aftale. Raiola villa ha en klausul i, hvori Mirabelli stejlede og ville ha en klausul på minimum 100mio indført, før der overhovedet kunne blive tale om en klausul. Så må vi se hvad enderesultatet bliver.

Imorgen kommer PSG til byen og mon ikke Raiola vil prøve nogle numre. Andet ville ligne ham dårligt.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Hehe, det er okay, GM. Det er fint nok vi har vores egen lille pundit i tråden, der holder os opdateret på alle nyhedsfronter."

Altid til tjeneste for Milan folket ;)
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Nå - møde mellem Mirabelli/Fassone & Jorge Mendes. Snakken går på André Silva, beløb 45-50mio håber Milan på med Mendes´ hjælp. Kilde; MN.
Skrevet af Lentini
Breaking: André Silva er åbenbart med Mendes i Milano. Undergår lægetjek imorgen.

Kilde: Di Marzio.

Vores forhåbentlige nye hitman. Spændende at se hvad han kan drive det til.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Thiago Silva er ikke den samme, som han var engang. Jeg vil elske ham tilbage i klubben, men jeg ved faktisk ikke, om at han ville få fast spilletid.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Spændende at se hvad André Silva kan udrette i Milan. Potentielt set er han jo en ny stjerneangriber og hvad Portugal har manglet i mange, mange år.
Skrevet af Great Milan
Bliver spændende med André Silva. Har set alt for lidt fodbold med Porto denne sæson. Tror dog ikke, at dette udelukke endnu en angriber til Milan her til sommer.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Typemæssigt er André Silva ihvertfald skræddersyet efter Montellas hoved. Så det er da ihvertfald et godt basisgrundlag at starte fra. Så må vi se om han kan udfri forventningerne.

En potentiel starter 11er begynder efterhånden også at blive synlig med de ongoing forhandlinger omhandlende Biglia(alternativt Krychowiak) samt Conti.

Edit; @ GM; Snakken med Kalinic er uafhængig af denne handel. Så det ligner man henter to 9ere.
Skrevet af Pirlo21
Hold nu op.
Det gik da vildt hurtigt. Syntes han har været mega dygtig i de kampe jeg har set Porto denne sæson.
Virkelig spændende spiller og sikke et talent vi render med. Det havde jeg ikke turdet håbe på bare for nogle måneder siden.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Hvordan ser du denne potentielle start 11er? Jeg har satme svært ved at gøre mig klog på det.
Skrevet af Martinovic
Han må komme min tvivl til gode. Jeg fastholder min skepsis, til han modbeviser anderledes. Om han er ønskeangriberen for Montella, er jeg ikke så sikker på. Han blev nævnt noget tid efter, at det gik op for Milan, at de andre var for dyre.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Og igen må jeg bare kippe med hatten for den sportslige ledelse.

Det er sgu lidt af en kanin at hive op af hatten. Ikke mindst fordi han synes at have haft en del bejlere.
Endnu et meget spændende navn - hentet inden vinduet officielt er åbnet.
Det er fire markante navne på et par uger.

Læg dertil at Silva eftersigende hentes til 38m - det er sgu skarpt når knægten har en frikøbsklausul på 60m. Navnlig så tidligt i vinduet.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Der er ingen tvivl om at Silva var/er et alternativ. En ikke lige så udviklet spiller som eksempelvis Morata. Men vi taler også ca. halv pris.

Som type passer han perfekt til Misters filosofi.
Skrevet af Martinovic
Okay. Bare han kan banke 20-25 mål ind i Serie A.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Hvor meget er i op på i transferudgifter? Og hvordan står I i forhold til FFP?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Personligt er jeg meget glad for, at det blev Silva fremfor Morata. 8 mil Euro i løn til Morata er en kæmpe hjerneblødning i min bog! Så lad endelig Man. U. betale det for 3. violin fra Real Madrid.

Silva ser virkelig lovende ud. Kun 21 år. Umiddelbart skrives der ikke meget om pris, løn osv. Det jeg kom frem til: 35 mil + bonus (38 mil Euro) for at købe ham fra af Porto. Han havde ellers en frikøbsklausul på 60 mil Euro, men agenten Mendes fik fjernet den. Han får 5 år i Milan. Lønnen kan jeg ikke finde noget på.

Glæder mig til at se ham spille i den smukke Milan trøje.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Det fedeste ved denne handel er, at det hele foregik helt og aldeles for lukkede døre. Der var naturligvis rygter om, at vi var i dialog med Porto. Men der var ingen information om, at vi sad til møde med hverken Silva, hans agent eller Porto her henover weekenden. Lige pludselig kom historien om, at Silva i morgen skal til lægetjek. Det er sådan det skal være. Hold samtalerne hemmelige og meld først ud, når der er en aftale på plads med både klub og spiller.


Håber på en lignende handel med Biglia! Han må IKKE glippe.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Emil Forsberg: Der går rygter om, at vi er blevet enig med spilleren om en handel. Nu skal der snakkes med hans nuværende klub Leipzig.

Kilde: ESPN
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Krychowiak: Ifølge Alfredo Pedullà kan Milan både købe polakken fra PSG samt Biglia. En evt. ankomst af Krychowiak vil ikke udelukke en evt. af Biglia skriver han på sin side. PSG vurderer Krychowiak´s pris til omkring 20 mil Euro.

Kilde: Alfredo Pedullà


20 mil Euro for Krychowiak er peanuts. Synes han er en dygtig spiller.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Andre Silva, noget af et talent at lande! Montella får i den grad sit at se til med så mange nye unge spillere der skal spilles ind på holdet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0