Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
DF

Du må naturligvis gerne have din egen mening. Jeg tænker bare, om du blot skriver noget for at kritisere Milan. Du har det jo med at kritisere Milan ret så ofte, derfor ved man ikke, om du blot gør det af rutine, eller om du virkelig mener, at vi ikke har en chance for at vinde Europa League. Synes du, vi står helt uden chancer for at vinde EL?
Grande Milan!
Skrevet af Neutral7
FD, bookmarkerne har også Milan som favorit lige efter Arsenal, og med de indkøb, der er lavet, er det vel ikke noget "bold statement" at sige, at Milan kan ende med at vinde EL. Selvfølgelig er det for en Inter fan som dig også besværligt at indrømme det.
Everton
Skrevet af Andre S
Tror i at der vil blive brugt flere store summer på spillere i dette transfervindue udover rygterne om belotti, eller er vi færdige med at bruge de mange millioner?
Forza Liverpool
Skrevet af Great Milan
Andre S

"Tror i at der vil blive brugt flere store summer på spillere i dette transfervindue udover rygterne om belotti, eller er vi færdige med at bruge de mange millioner?"

Det er et godt spørgsmål. Personligt tror jeg ikke, at vi er færdige med at købe ind. Kunne godt forestille mig 3-4 spillere mere til truppen, men hvor dyre eller hvor gode de bliver, er svært at svare på.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
@ GM

Øhm, jeg tror, du forveksler mig med en anden bruger - eller har milde hukommelsesvanskeligheder. Jeg "kritiserer" ikke Milan "ret så ofte". Jeg vil faktisk vove den påstand, at jeg, og især i den netop afsluttede sæson, har rost Milan noget mere end jeg har kritiseret det.

Synes du, vi står helt uden chancer for at vinde EL?

Så længe, I er med i turneringen, så har I en chance for at vinde den. Men der er milevidt fra "at have en chance for at vinde EL" til "at have ret gode chancer for at vinde EL".

Jeg hader at briste din FM-bobel, men gode indkøb oversættes ikke altid til gode enkelt- eller holdpræstationer. Du behøver ikke kigge længere end til jeres kære naboer (læs: os), for at finde klare beviser på det. Jeg er helt med på, at I har haft en forrygende transfervindue og at jeres hold ser noget stærkere ud i år end i sidste sæson. Men for hvert nye ansigt, er der et nyt spørgsmålstegn. Jeg finder det lettere naivt, at du og nogle af dine medfans tror, det her hold fra dag ét spiller sammen som enhed, og blæser hold af lignende kvalitet, men med mere kontinuitet, af banen. Der er simpelthen nogle hold med i EL (og Serie A, for den sags skyld), som ligeledes har gode trupper, dog med den ene forskel at de har spillet sammen i mere end en måned eller to.

Jeg vil absolut ikke udelukke, at Milan kan vinde EL - men jeg synes, at "ret gode chancer" er højt sat, de andre deltagere in mente.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Neutral

Jeg kunne da ikke være mere ligeglad, hvad bookmakerne synes - de rammer oftere ved siden af, end de rammer rigtigt. Endvidere går også de lige nu kun ud fra det hold, Milan kan stille på papir - og ikke ud fra præstationer, form, m.m..

Selvfølgelig er det for en Inter fan som dig også besværligt at indrømme det.

Jeg synes, du bør tage et par dage, sætte dig ind i de enkelte brugere og deres historik, og så begynde at komme med halvt generaliserende påstande som dette. Jeg har beviseligt ingen problemer med at indrømme, at Milan for det første har haft et noget nært perfekt transfervindue, og for det andet ligner en alvorlig spiller til en top fire placering, som tingene står lige nu. Det har jeg skrevet et par gange efterhånden.

Men som sædvanligt ser jeg også noget mere nuanceret på det end "ni nye tilgang = succes". Det er ikke FM, det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

Fair nok, måske jeg forveksler dig med en anden bruger.

Det skal lige siges, at jeg på ingen måder forventer, at vi blæser andre hold af banen, bare fordi vi har hentet Bonucci og Biglia. Der skal meget mere til. Jeg frygter faktisk kampene mod rumænerne, som vi møder i næste uge. Vi har et helt nyt hold, som nærmest ikke har spillet sammen. Dels mangler vi kamptræning osv. Det bliver næppe en walkover.

Vi har et helt nyt hold, hvilket jeg personligt forventede. Efter seneste Milan kamp i Serie A skrev jeg "så skal der ryddes op", og som du kan se, bliver der renoveret noget så grusomt. Det har Milan i den grad haft behov for. Med andre ord er jeg fuldstændig enig med Milan ledelsen i den overall renovering (tilgange/afgange) af spillere. Det var et "must be".

Min personlige bekymring ligger hos Montella. Jeg har aldrig været gode venner med den mand, og muligvis bliver jeg det heller aldrig. Du har sikkert læst, at jeg ikke synes, han er den rette mand for Milan, da jeg finder ham for ide løs, mild i sin personlighed samt det værste ved ham - at han ikke formår at stille med de helt rigtige spillere til kampene. F.eks. brugte han Pasalic fremfor andre bedre spillere i flere kampe. Det er blot et af mange eksempler. Så det helt store spørgsmål er, om Montella kan håndtere disse store navne, der er kommet til. Jeg ved det ikke, og jeg vil heller ikke begynde at klantre manden for noget, han endnu ikke har gjort. Men har jeg mine tvivl herom? Det kan du tro jeg har. Kunne du f.eks. forestille dig, at han lader Biglia sidde på bænken og i stdet bruge Montolivo? Eller Paletta i stedet for Mussachio. Eller Mauri i stdet for Kessie osv... Jeg håber, han kan styre spillerne, og at han kan udpege de bedste 11 spillere. Og ja jeg er godt klar over, at han skal roterer i nogle kampe, men jeg taler om "kernen", altså de foretrukne 11 spillere.

Kort og godt... hvis Montella bruger de helt rigtige spillere, tror jeg på, at vi får et sammenspillet hold, som nok skal gøre det godt i både Serie A og EL.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg frygter faktisk kampene mod rumænerne, som vi møder i næste uge. Vi har et helt nyt hold, som nærmest ikke har spillet sammen. Dels mangler vi kamptræning osv. Det bliver næppe en walkover.

Korrekt (selvom jeg nu tror, I nok skal ordne Craiova) - så hvorfor kan du gå fra at være lettere nervøs inden en kvalkamp til at synes, at Milan er ret store favoritter til at vinde hele baduljen?

I øvrigt tror jeg ikke, du skal blive overrasket at Paletta (eller hvem der nu bliver tredjevalg) får et hav af kampe i den her sæson, Musacchio´s skadeshistorik in mente.

I øvrigt ser jeg også netop Montella som et af spørgsmålstegnene ved jer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

"Korrekt (selvom jeg nu tror, I nok skal ordne Craiova) - så hvorfor kan du gå fra at være lettere nervøs inden en kvalkamp til at synes, at Milan er ret store favoritter til at vinde hele baduljen?"

Netop fordi vi ikke er klar. Vi er et helt nyt hold, som ikke er sammenspillet. Desuden er vi udenfor kamptræning. Derfor anser jeg Craiova kampene som betydelig svære. Vi kan dog vokse med opgaven henover sæsonen, når vi bliver mere sammenspillet.

Jeg kunne godt forestille mig, at Montella stiller med flere af de "gamle" spillere til den første kamp mod Craiova. Fordi de er mere sammenspillet. De kender hinanden bedre. Dog må og bør han sætte Biglia, Bonucci og Kessie på banen fra første fløjt. Hvad han så gør i returkampen, må afhænge af resultatet i den første kamp.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Montella har en kæmpe opgave på vej. Og der er altså nogle spørgsmålstegn. Kessié faldt lidt sammen i løbet af foråret, og var til sidst ikke engang sikker på en startplads i Atalanta - hvad er hans reelle niveau? Silva´s fysik, kontra det gængse Serie A forsvar? Hvor er Donnarumma henne, rent mentalt? Kan Mussachio holde sig skadesfrit? Hvordan kommer Bonucci til at kapere, at ikke alt går så glidefrit som det gjorde i Juventus? Og hvordan reagerer Montolivo, Bonaventura og måske endda Donnarumma på, at Bonucci overhalte dem indenom som anfører? Kan Calhanoglu holde styr på sine primadonna-nykker? Hvordan reagerer de etablerede spillere, der trods alt gav deres alt i samtlige kampe i sidste sæson, på at blive erstattet? Der er også kommet nogle markante personligheder på holdet - kan Montella få og holde styr på det?

Forstå mig ret, I har alle forudsætninger for at være favoritter til tredjepladsen, og med en smule medgang mere endda gøre et alvorligt forsøg på at få en Scudetto - men hold da vimmer, der er mange ubesvarede spørgsmål, som gør det svært, at vurdere Milans reelle niveau lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@bisp & foggy
Nu skrev jeg jo også at Kalinic og Belotti udelukker hinanden i et to-madsangreb. Begge kan naturligvis fint spille sammen med eksempelvis Silva.

Jeg tror det er vigtigt lige at se på hvad aviserne skriver. De skriver at Belotti skulle være Montellas foretrukne valg (det er jo velkendt at vi er i markedet efter endnu en angriber).
Underforstået at de mener at pilen peger i retning mod italieneren - hvilket i øvrigt står i kontrast til hvad andre aviser skriver.
Så jeg har meget svært ved at se hvordan dette skulle give noget ny info - udover at avisen gætter på hvem Montellas favorit er.

Når det er sagt, så tror jeg også at et to-mands angreb er en option Montella vil kunne gøre brug af - hvilket han selv har udtalt og som jeg i øvrigt også skriver.
Det er ikke ensbetydende med at det vil være hans udgangspunkt.

Hertil har han udtalt at tridenten vil være hans udgangspunkt - i en eller anden form.

Man kan i den forbindelse også hæfte sig ved at han netop ikke har brugt et to-mands angreb i de to træningskampe - med undtagelse af ti minutters tid mod Lugano.

Hvis ideen fx var at spille med to i front, kunne han jo bare gøre det (Borini + Bacca).

Jeg bygger det også på de spillere som jeg antager som værende startere:

Donnarumma

Romagnoli
Bonucci
Musacchio
Rodriguez

Biglia
Kessie
Bonaventura
Calhanoglu

Med det in mente, passer "pengene" ikke med udgangspunkt i et to-mands angreb.
Umiddelbart skulle det betyde at enten Romagnoli/Musacchio skulle sidde over (4-3-1-2) eller Calhanoglu/Bonaventura (3-5-2 / 3-4-1-2).

Jeg hæfter mig i øvrigt ved Montellas udtalelser omkring Silva, der peger i retning af at han ikke ser ham som starter.

Men, jeg forventer en sæson med masser af taktiske tilpasninger fra vores træners side. Det vil formentlig betyde alt fra 3-4-3, 3-5-2 og 4-3-3.

Jeg tror dog på at dette vil være Misters idealopstilling:
http://lineupbuilder.com/?sk=f23s

Skrevet af Rossoneri
Paletta er 100% fortid - både han, hans agent og klubben har bekræftet at samarbejdet ophører denne sommer. Årsagen er at Milan ikke vil forlænge kontrakten som udløber næste sommer.

Zapata bliver formentlig og har da også vist fine tegn i pre-season. En ganske hæderlig backup. Det samme med Gomez som vi allerede har afvist et bud på €10m på.

Mangala bliver dog ikke afløseren for Paletta. Den simple grund er at han er venstrefodet og Montella vil ikke "risikere" at skulle spille med to venstrefodede spiller i et en fire-back kæde.

Rygterne opstod fordi vores nye bedste ven (Jorge Mendes) er hans agent og at City ønsker at sælge.
De mere seriøse medier i Italien fik da også hurtigt understreget at vi ingen interesse havde.
Skrevet af Rossoneri
@FD
Bare lige for at give mit besyv med.
Jeg tror at vi som Milan fans, skal vente til næste sæson med at skrue forventningerne alt for meget op.
I har jo netop bevist at indkøbet af profilerede navne, ikke gør det alene (no offense).

Jeg synes i øvrigt også at @GM har en valid pointe omkring Montella. I hvert fald er dette året hvor der skal leveres - sidste sæson bød i hvert fald på en række "skønhedsfejl".

Jeg kommer lige med mine tanker omkring nogle af de spørgsmålstegn du nævner (som er helt relevante):

Kessié faldt lidt sammen i løbet af foråret, og var til sidst ikke engang sikker på en startplads i Atalanta - hvad er hans reelle niveau?
Klubben er opmærksomme på dette og jagten går på et alternativ til Kessie. Renato Sanches har været på tale, men jeg tror at Bayerns prisskilt på €47m har fået os til at trække følehornene til os.
Alternativt har "jeres egen" Benassi været nævnt. I hvert fald nævnes Imbula meget tæt på Torino, hvilket ville frigive Benassi til os. Jeg ville være ganske tilfreds med at hente ham (for en rimelig pris forstås).

Silva´s fysik, kontra det gængse Serie A forsvar?
Der har jeg nu ikke så mange bekymringer. Dog håber jeg personligt at vi henter Kalinic, så vi har muligheden for at bringe en mere decideret target man - det får vi bestemt ikke med Belotti.

Hvor er Donnarumma henne, rent mentalt?
For mig også det største spørgsmålstegn. Som fan, vælger jeg dog at tage udgangspunkt i den fantastiske mentale styrke han faktisk har vist. Omvendt har hans præstationer under U21 vist at der bestemt kan slås flænger i panseret, så at sige.

Kan Mussachio holde sig skadesfrit?
Tremands forsvaret er en konsekvens af den uventede mulighed omkring Bonucci. Vi har for det første en hæderlig reserve i Zapata.
Dertil kommer at vi let kan slå over i en fire-back kæde hvor Romagnoli-Bonucci også ser ganske fornuftigt ud på papiret (for nu at komme med en underdrivelse).

Hvordan kommer Bonucci til at kapere, at ikke alt går så glidefrit som det gjorde i Juventus?
Bonucci har altid slået mig som en ægte vindertype og en sand leder. Jeg tror han kaperer den nye situation rigtigt fint, omend der selvfølgelig aldrig findes garantier.

Og hvordan reagerer Montolivo, Bonaventura og måske endda Donnarumma på, at Bonucci overhalte dem indenom som anfører?
Jeg er ret sikker på at Montolivo har affundet sig med at være udskifter - herunder også at anførerhvervet skifter ejer. Reelt tror jeg bare han er glad for at være tilbage på fodboldbanen. Med de skader han har haft, var det ikke sikkert at han kom til at spille på topplan igen.

Kan Calhanoglu holde styr på sine primadonna-nykker?
I Milan har vi jo egentlig god tradition for at kunne tøjle de lidt mere "kulørte" typer. Det skal dog siges at der som bekendt er en helt ny ledelse, hvilket kan have en indvirken.

Klubben synes dog at have øje på netop det med kulturen, hvor både Gattuso og Abbiati er henten ind for at være med til at præge denne.

Hvordan reagerer de etablerede spillere, der trods alt gav deres alt i samtlige kampe i sidste sæson, på at blive erstattet?
Nu er virkeligheden vel at det kun er få spillere der reelt mister en status som starter. Jeg kan kun få øje på Suso (måske Abate) og jeg er sikker på at der kommer rigeligt med kampe til begge.

Der er også kommet nogle markante personligheder på holdet - kan Montella få og holde styr på det?
Det er også et åbent spørgsmål for mig. Dog sætter jeg min lid til at Gattuso og Abbiati kan være med til at få styr på tropperne.
Hvis nogen kan banke respekt i folk, er det i hvert fald de to herrer.

Forstå mig ret, I har alle forudsætninger for at være favoritter til tredjepladsen, og med en smule medgang mere endda gøre et alvorligt forsøg på at få en Scudetto - men hold da vimmer, der er mange ubesvarede spørgsmål, som gør det svært, at vurdere Milans reelle niveau lige nu.
Jeg mener slet ikke det er realistisk at tale om scudetto - ej heller med "en smule medgang". Målet må være en 4. plads og CL.
Skrevet af Blate

Min personlige bekymring ligger hos Montella. Jeg har aldrig været gode venner med den mand, og muligvis bliver jeg det heller aldrig. Du har sikkert læst, at jeg ikke synes, han er den rette mand for Milan, da jeg finder ham for ide løs, mild i sin personlighed samt det værste ved ham - at han ikke formår at stille med de helt rigtige spillere til kampene. F.eks. brugte han Pasalic fremfor andre bedre spillere i flere kampe. Det er blot et af mange eksempler.


Hvordan kan du vide bedre end ham hvem de bedste spillere er på dagen ? Han er sammen med dem hver dag året rundt, og har bedre indblik end alle os herinde tilsammen. Prøv tag dig sammen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror at vi som Milan fans, skal vente til næste sæson med at skrue forventningerne alt for meget op.

Det tror jeg, er meget klogt.

I har jo netop bevist at indkøbet af profilerede navne, ikke gør det alene (no offense).

Non taken. Jeg har ofte fremhævet os som skrækeksempel på, at gode indkøb ingenlunde altid er lige med en forbedret indsats.

I hvert fald er dette året hvor der skal leveres - sidste sæson bød i hvert fald på en række "skønhedsfejl".

Mine tvivl om Montella bunder ikke helt så meget i hans kunnen som træner, mens snarere som taktikker og manager. Som jeg ser det, så har han stor andel i jeres, trods alt, okay sidste sæson (materialet in mente). Han fik banket en arbejdsvilje og -moral i holdet, som reddede jer adskillige point.

Milan anno 17/18 er dog et helt andet bæst - og jeg er ikke sikker på, at Montella kan klare de mange personligheder, der er kommet ind på holdet henover sommeren (Bonucci, Biglia, Calhanoglu og vel egentlig også Bacca og Donnarumma). Endvidere har jeg aldrig syntes, at han er et taktisk vidunder.

Jeg ville være ganske tilfreds med at hente ham (for en rimelig pris forstås).

Benassi ville være en glimrende løsning. Vi har også været efter ham (og Duncan) som eventuel erstatning af Kondogbia. Men har I egentlig ikke fine alternativer i truppen, i form af Montolivo og Locatelli?

Jeg tror han kaperer den nye situation rigtigt fint, omend der selvfølgelig aldrig findes garantier.

Vindertype ja, men der kommer godt nok nogle detaljer frem om Bonucci´s opførsel i Juventus, der giver nogle ridser i lakken.

Ellers tak for dit besyv - jeg har ikke adresseret det hele, men det betyder ikke, jeg ikke har læst det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
<blockquote&kvgt;Men har I egentlig ikke fine alternativer i truppen, i form af Montolivo og Locatelli?</blockquote&kvgt;
Med udgangspunkt i en to-mands central midtbane, ligner det at Montella går efter playmaker der også kan forsvare (Biglia) samt en mere dynamisk bolderobrer (Kessie).
Montolivo er alt andet end dynamisk og dermed afskrevet som backup for Kessie. Man kan diskutere at Locatelli kunne udfylde pladsen, men Montella ser ham ikke sådan. Han ser ham tydeligt som playmaker.

På en tre-mands midtbane, er Locatelli ligeledes option som regista. Montella har sågar valgt at bruge Montolivo som mezalla i kampe hvor de har spillet sammen.

Så med andre ord skal vi på markedet - med mindre Mister har set et lys i José Mauri som egentlig har gjort fin reklame for sig selv i de to første træningskampe.
Skrevet af Flying Dutchman
Okay.

Jeg hører, Vecino kan købes for 24 mio. €, hvis det er? :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Hahaha - I rørte ham sidst ;)
Skrevet af Flying Dutchman
... Vi havde handsker på...?

Satans...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Sosa kan nu godt være en god backup for Kessie, Biglia kan også. Så Montella har nu muligheder, med vores nuværende spillemateriale. Monty og Locatelli kan nu også... så muligheder har han. Dermed ikke sagt at vi kan ikke kan finde på at hente endnu en spiller til midten... men hvis vi gør det, må det være fordi en er på vej væk.
annonce
0