Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Det er jeg så yderst uenig i.

Montolivo har jo et løbepensum som Jan Mølby - han er aldeles ubrugelig på pladsen.

Sosa er ligeledes primært en kreativ spiller. Ham forventer jeg i øvrigt også er væk når vinduet lukker i.

Som sagt, så er jeg enig i at Locatelli kan dække pladsen. Det er dog bare ret tydeligt at Montella ikke er enig - og det er nu engang det der tæller.
Skrevet af Rossoneri
Hvis Cairo stadig er ude i forhandslingsteknik, er det umiddelbart en sær tilgang.

Kalinic´ agent nævnte da også at han håbede at kunne bringe nyt omkring din agent i starten af næste uge.

Meget kunne tyde på at kroaten bliver vores tilføjelse til angrebet.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Ja vi er uenig, længere er den vist ikke :)
Sosa virker iøvrigt meget opsat på at blive (afviste skifte til Tyrkiet) det kan jeg også sagtens leve med. Han dækker flere positioner på midten og er en udemærket brede spiller at have.
Skrevet af Bishop
Rosso. Nu var det ikke fordi jeg ville til at diskutere om hvorvidt Montella rent faktisk ville stille med et tomandsangreb. Jeg påpegede blot at var citatet korrekt så gav det mening at vi hentede en type som Belotti, altså fordi jeg mener denne vil være bedst ved siden af en spiller som Silva. Om det er det Montella reelt har tænkt sig ved jeg som sagt ikke, at Montella ikke har stillet med et tomandsangreb hidtil i træningskampene siger dog ikke så meget, da vores træner trods alt er så prakmatisk at han aldrig ville stille i system der skulle bygge på at Belotti måske blev hentet senere i vinduet, på nuværende tidspunkt er det klart at udgangspunktet er 4-3-3. Men som vi har snakket om så mange gange tidligere så er han sikkert villig til at tilpasse systemet efter hvilken trup der er til rådighed.

Mht Flyings "bekymringer" så er jeg meget enig i dine anskuelser. Og vil da lige tilføje at Bonucci såkalte ridser i lakken slet ikke synes så dybe endda, efter at flere holdkammerater har udtalt sig.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Vangioni: Han skulle nu være meget tæt på Monterrey fra Mexico.

Kilde: MilanWorld

Godt at komme af med ham.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Caïro virker ikke til at hugge og stikke i mht Belotti. Den ser sgu tough ud for at sige det mildt.
Skrevet af Great Milan
Mig bekendt har der ikke været noget møde mellem ham og Belotti i dag. Det var der ellers flere medier, der skrev. Han siger, at han intet har hørt fra Milan. Det betyder med andre ord, at han gerne vil høre fra Milan. Den er stadig åben.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
TMW melder sig da også i koret der sender Kalinic til Milan.
Prisen skulle være omkring €27m + bonusser. Så er han da egentlig også betalt, men lad os se om der ikke kan rykkes lidt ved den vurdering.

Skulle vi lande ham, er jeg egentlig fint tilfreds. Han er i hvert fald en spiller der kender ligaen godt og ikke mindst giver os nogle taktiske muligheder.
Først og fremmest ville jeg være glad for at have en angriber der fylder i modstanderens felt og som kan skabe noget plads til sine medspillere.

CM bringer i øvrigt en historie om at Lazio skulle være interesseret i Bacca, såfremt Keita forlader dem (hvilket vel mere eller mindre er mejslet i sten).
Det skulle satme glæde mig at se Lotito komme med hatten i hånden - første gang han nævner ordet rabat, skal han bare have en syngende cowboy-lussing.

Nuvel, det bliver spændende at se hvad der sker de næste dage - jeg har på fornemmelsen at der er flere overraskelser i vente.
Skrevet af Rossoneri
Han siger, at han intet har hørt fra Milan. Det betyder med andre ord, at han gerne vil høre fra Milan. Den er stadig åben.

Det kunne også betyde at vi ikke mener det giver mening at spilde tid på dialog, når der tydeligvis er lysår mellem mellem det vi vil give og det Cairo vil have.

Selvfølgelig skal vi da heller ikke lege med i hans cirkus, hvor han lige nu prøver at manifestere sig som stærk direktør.
Videre!
Skrevet af Lentini
Prisen for Kalinic, iflg. TMW´s artikel er i overkanten, da den på bonusser kan krydse 30mio€. Kontrakten derimod, er helt håbløs. 5 år til 3mio€ netto?! No, Nein, Nej bare nej.

Vi må sgu gerne ryste posen en del. Hvad blev der af Dembélé fra Celtic? Han er blevet helt glemt i alt hysteriet.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Vi må sgu gerne ryste posen en del. Hvad blev der af Dembélé fra Celtic? Han er blevet helt glemt i alt hysteriet."

Det sidste jeg læste om ham var, at Arsenal var ude efter ham.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Tja – han er måske heller ikke det vi søger. Det virker lidt som om vi søger en ”proven” målscorer, hvor Dembélé endnu er meget grøn i det store perspektiv. Både Belotti og Kalinic har vist de kan lave mål i Serie A.

Alfredo Pedullá smider det hele op på den store klinge, og hævder at Belotti og Kalinic ikke udelukker hinanden. Yderligere fortæller han her til aften at Kalinic har afvist to tilbud fra Premier League, fordi han udelukkende har sat øjnene på et skifte til Milan. Han mener at Milan og Fiorentina kan nå til enighed omkring en pris på 26-27mio€ med tilføjelser af bonusser som når den magiske grænse på 30mio€.

Di Marzio nævner derimod ikke den tese omkring Belotti og Kalinic, men siger at Milan ikke deler Torinos værdisættelse af Belotti til 100mio€, men vil strække sig til 60mio€. Det er immervæk en forskel i vurderingerne.

Vi kan, for min skyld godt låne Petrachi og Caïros lommeregner, som tilsyneladende inkluderer et x2.5 på prisen af en spiller, og se om de synes prisen på hhv. Paletta og Niang er morsom. Oversat til dansk; så skal det glade vanvid stoppe her, og så må Torino håbe på at de ikke har en desillusioneret stjerneangriber stående tilbage i truppen. Det tror jeg ikke de vil have, fordi Belotti indeholder samme ukuelige tørst og determination efter at lave mål, som en vis Pippo Inzaghi. Men Milan skal på ingen måde vige fra deres bud, og gå på kompromis med Caïro og Petrachi. 60mio€ er rigeligt. Og det skal være eksklusiv Paletta og Niang.

Milan er dog desværre presset lidt på tiden, fordi vi snart skal være nogenlunde klar til Craiova-kampene, og skal forsøge at sikre bedst mulige vilkår for Montella.

Richarlisons agent siger desuden at han ikke kan bekræfte Milans interesse i spilleren, men at Inter og Sampdoria har udvist interesse, sammen med lidt engelske og hollandske klubber. Ærgerligt, eftersom han ser spændende ud, selvom han stadigvæk er lidt rå i det, og bl.a. savner noget træning i hans afslutningsevne, som skal pudses til.
Skrevet af Great Milan
Tror ikke vi skal forvente ret meget, før vi vender hjem fra Kina.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Nej, selvfølgelig ikke. Men mobilen er opfundet og man må forvente at Mirabelli konstant har den kørende, så groundworket er i orden til når vi returnerer fra promotion turen i Orienten.

Jeg vil da også forestille mig at de tager sig en snak med Bayern omkring Renato Samches nu når de alligevel alle er tilstede og vi tilsyneladende har en interesse i spilleren.
Skrevet af Great Milan
Mirabelli og Rummenigge skal nok få sig en snak omkring Sanches. Vi vil højst sandsynligt forsøge at leje ham, da han er meget grøn og EKSTREM dyr. Bayern vil have 48 mil Euro for ham. Jeg ved ikke om Rummenigge har misforstået noget? Kan være han har forvekslet Milans interesse i Vidal og ikke i Sanches.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Belotti: I skrivende stund afholdes der et møde mellem Cairo og Belotti på et hotel.

Kilde: Di Marzio

http://gianlucadimarzio.com/it/torino-cairo-e-belotti-a-colloqui-adesso-in-hotel


Det var godt nok noget sent at holde et møde. Der må da næsten være noget i gære, når nu det møde absolut skal holdes her midt om natten og ikke i morgen.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
€27m + €5-6m for Kalinic? Det er ALT for meget. Det er som at give €100m for Belotti. Vanvittigt.

Hold kæft en fesen afslutning på et ellers utrolig flot transfervindue det vil være. Alene at ende med Kalinic ville være skidt ift. alternativerne - men til den pris? Milan er ved at blive narret godt og grundigt. Hvis han koster samlet set mere end €24-25m, så behold Bacca.
Skrevet af Milanisti
Ifølge Sky er mødet slut. Belotti har forladt hotellet og tilbage er Kairo samt Petrachi.
Forhåbentligt er de kommet til fornuft og har accepteret Milans bud på €60m.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Jeg tror du har helt ret omkring Dembele. Jeg tror at tre spillere var i spil til den rolle, foruden ham, Silva og Dolberg.
Det endte som bekendt med portugiseren.

Ift Kalinic, så lad os se omkring transfersummen.
Som @flying skrev den anden dag, så skal vi jo nok forvente at betale en smule på toppen.
Fred være med det.

@milanisti
At sammenligne at betale et par millioner på toppen af Kalinic´ pris med at betale 50m for meget for Belotti. Det kan næppe være dit alvor (?)

Kontrakten derimod, kan jeg ikke forestille mig holder. En fem-årig kontrakt til en spiller på 30. Det ville undre mig.

3m til spilleren er vel egentlig OK - det kunne jo meget vel være inklusive bonusser for CL deltagelse m.m.
Vi skal nok også til at vænne os til et andet lønbudget end vi har været vant til.

Men giv dog manden en kontrakt på tre år.
Han er nærmest desparat for at komme til os, så mon ikke han er til at tale med?
Skrevet af Rossoneri
Det bliver givetvis heller ikke til nogen Sanches handel. Prisen er alt for høj.
Bayern gav 35m for ham sidste sommer - dog med mulighed for at den samlede sum kan stige til 80m.

Enhver spiller der bliver hentet til den position, må anses som reserve for Kessie, som jeg tror bliver et sandt monster. Foruden Bonucci, sommerens bedste handel i mine øjne.

Set idet lys, skal vi naturligvis ikke ud og bruge beløb der overstiger 15-20m på den plads.
Min personlige favorit er Benassi - han burde kunne hentes indenfor det budget.
Men omvendt - hvis Belotti koster 100m, kunne Cairo vel finde på at kræve 50m for Benassi.
Jorden til Cairo....
annonce
0