Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Ja ja vi fik da spillet os op i slutningen af kampen, men for satan hvor var det skidt at se første halvleg, Balo var en skændsel, Kaka løb forgæves og driblede ind i ingenting et utal af gange, Monty var direkte pinlig, ja det er sgu ikke nemt når de bedste spillere alle strejker samme dag.

Gabriel er i sin helt egen liga, længe skal man lede, for at finde en spiller der handler så retarderet. billedet her opsummere ganske pænt has aften.
https://pbs.twimg.com/me…a.jpg:large

Allegri karantæne, hvilket jf tidligere kampe betyder en sejr til Milan, det var sådan vi kickstartede sæsonen sidste år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Aske K
Allegri karantæne, hvilket jf tidligere kampe betyder en sejr til Milan, det var sådan vi kickstartede sæsonen sidste år.

får træneren karantæne for brok? hvor mange dage er der tale om?
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Martinovic
Forhåbentligt resten af sæsonen :-D
Mojn do!
Skrevet af Lentini
“Keisuke Honda can play with Kaka, Balotelli and Matri. It’s just a matter of finding a balance.” Citat: Allegri.

Jeg kan huske at Rossoneri tidligere har argumenteret for at Honda kunne spille på den centrale midtbane, som jeg har haft svært ved at se fungere, da Honda aldrig har spillet central midtbane. Men det kunne tyde på, at Allegri har det i tankerne.

Man kan vel argumentere for at samarbejdet mellem Rino & Pirlo fungerede, så måske er der mulighed for en alliance mellem Honda & de Jong på vej. Det ville da være fantastisk hvis Keisuke Honda rent faktisk kunne spille midtbane sammen med Nigel de Jong og Riccardo Montolivo. Man kan vel sige at Honda med sin teknik, ikke vil lave så håbløse boldtab som fx Muntari gjorde igår, og derved vil omstillingsmulighederne blive færre. Omvendt er Honda jo ikke ligefrem kendt for sin defensive styrke når vi er på plads i organisationen, men det var Seedorf så heller ikke. Dog væsentlig bedre alligevel.
Skrevet af Martinovic
Kunne være fedt, hvis Allegri prøver med 4-2-3-1, men det har han nok ikke fantasi til.

I øvrigt er juletræsformation ikke brugbar, når Montolivo ikke aner, hvor han skal placere sig, og Balotelli konstant søger ned i banen.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"får træneren karantæne for brok? hvor mange dage er der tale om?"

Han blev udvist, så går ud fra at han i det mindste må side over i næste kamp, omend Foggys forslag var klart at foretrække.

Monty De Jong og Honda på midten ser jeg bestemt ikke som en god løsning, slet ikke med vore forsvar in mente. Matri Kaka og Balo laver jo ikke alverden i defensiven, og det samme kan siges om Monty, og sikkert også Honda. Den gode De Jong kommer i hvert fald på overarbejde.

Og når Allegri allerede nu har svært ved at finde plads til Matri, så kan jeg ærlig talt ikke se at tilkomsten af Honda skulle hjælpe. Og hvad med SES?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Manchester United har for alvor tabt sutten. Firstteamcoach Phil Neville scouter på Cristian Zapata! Køb ham endelig, og gerne for alt for mange penge !

Bishop,

Nej, jeg har også svært ved at se det fungere. Særligt med spillets udvikling de sidste ti år og vores elendige forsvar. I de gode gamle dage havde vi jo Pirlo, Seedorf, Kaka, Sheva og Pippo på banen samme tid.

Spillet er som sagt anderledes idag, og samtidig så er ingen i vores nuværende forsvar ligeså gode som Cafu, Stam, Nesta og Maldini.
Skrevet af Martinovic
Det forsvar var også topklasse ud over det sædvanlige. Savner holdet fra 2003-2006.

Og ja, United må meget gerne byde på Zapata. De kan sende Kagawa den anden vej.
Mojn do!
Skrevet af Coppell
Oh no, oh no, oh no.
Ikke smide Kagawa efter en - efter sigende - middelmådig forsvarer. Men det ville ligne vores sommertransfervindue fint.

Twitter fortæller i øvrigt, at Gattusos hjem er blevet ransaget i en match fixing sag.

http://football-italia.n…tting-probe
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Martinovic
Han har vel skullet bruge nogle af de mange millioner, han har tjent i Milan på noget :-)
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Hæhæ Galliani udtaler at Urby minder ham om Serginho. Jeg venter spændt på Lentinis reaktion....

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Emanuelson var super i går. Dejlig offensiv wingback. Han gjorde det også fint defensivt. Hvis han kan holde det niveau, er det måske mindre vigtigt med en ny venstre back.

Serginho var heller ikke særlig stærk i det defensive, men blev populær pga. hans offensive raids - Il Concorde.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Ja helt enig, jeg, som den eneste her på forummet vil jeg tro, har ofte talt positivt om Urby, han har gjort det ret godt de seneste kampe, og stærkt at han kommer sådan tilbage efter at have være udlånt. Dog er der stadig lidt vej til vi kan kalde ham den nye Serginho.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Ja helt enig, jeg, som den eneste her på forummet vil jeg tro, har ofte talt positivt om Urby, han har gjort det ret godt de seneste kampe, og stærkt at han kommer sådan tilbage efter at have være udlånt. Dog er der stadig lidt vej til vi kan kalde ham den nye Serginho.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hehe, Bishop. Du har fuldstændig ret i din antagelse. Mine øjne slog lige et ekstra stykke op, da jeg læste udtalelsen fra Galliani om Emanuelson. Men lad os nu lige blive enige om, at Serginho også kun figurerede på den venstre back fordi man i Milan var ramt af skadesregn på netop den post på den tid. Maldini og Jankulovski spillede dæleme ikke mange kampe i 05-06 sæsonen grundet skader. Faktisk var hele forsvaret alvorligt ramt af kontinuerlige skader. Serginho var også oppe i alderen, og havde mistet sin topfart som gjorde ham farlig som midtbanespiller. Som back kunne han komme op i fart, og slå sine vanvittige skarpe indlæg. Men jeg er enig i betragtningen om Emanuelson som MoM i går for Milan. Jeg synes også til tider, at vores backs bliver bollet i røven, fordi der er skødesløs boldbehandling af vores centrale midtbanespillere. Fordi vi skubber backs højt op i banen, og det indebærer en risiko mod omstillinger. Derfor kræves det god teknisk boldbehandling af de centrale midtbanespillere, og den var ikke tilstede i går. Overhovedet! På nær De Jong(selvfølgelig!)

Og lad os nu ikke rive os med af stemningen. Emanuelson har langt op til Il Concorde.

Et eller andet sted kan jeg håbe at Gallianis udtalelser bærer præg af at man hellere holder på Emanuelson frem for Constant. Men det er naturligvis ønsketænkning. Der er også kommet seriøse meldinger om at det er Milan som tilknytter Danilo D’Ambrosio til truppen. Det skulle faktisk være på det stadie, at Milan og Torino skulle være enige om en lille sum her til januar. Men at Milan lige overvejer ekstra, om D’Ambrosio skal støde til nu eller først til sommer. Det ligner unægtelig at der er en backgardering på vej ud. Mit bud er Cristian Zaccardo. Mit håb er Kevin Constant.

Desuden arbejder man stadigvæk i Marco Parolo. Man har tilbudt en halvpart i Niang, men det var tilsyneladende ikke tilfredsstillende for Parma, så man forhandler videre. Jeg ser ikke Parolo som en Messias, men han er væsentlig mere anvendelig end fx Nocerino. Faktisk udtalte deres ejer Ghirardi sig meget positivt om Matri(!). Frit oversat til dansk kaldte han Matri for en ”klassespiller”. Jeg er målløs. Men altså, Cassano snakker hele tiden om Sampdoria og Amauri kan ingenting overhovedet.

Så er der selvfølgelig Hernanes rygterne. Men dem skal man ikke lægge for meget i, også fordi det er Tuttosport som fører de historier. Byttehandel med Matri og nogle penge, for Hernanes.
Skrevet af Lentini
Ift. historien som Coppell linker til, er den god nok. Men den gælder ikke kun Rino, men også Cristian Brocchi.

Som jeg læser det, er det en Francesco Bazzani, som har forsøgt at påvirke nogle kampe tilbage i 2012. Jeg har svært ved at se en af mine helt store favcritter, Rino, lave matchfixing. Hvis historien har noget på sig, tror jeg mere det er noget a la Conte. At han har været vidende om forsøg på matchfixing, men ikke underrettet de rette myndigheder.

Andet vil være særdeles skuffende, for en mand, der indeholder så meget grinta som Rino.
Skrevet af El Rifle
Mon ikke Cristian Brocchi er involveret? Ham og playboy Bobo var da på et tidspunkt undersøgt for konkurs med deres tøj virksomhed.

Brocchi er forresten en flot mand, han er jo en Vieris Mini-Me.

http://milano.repubblica…o-50288963/
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Skal man antage at Galliani har held med at hente Parolo, ligner han og D’Ambrosio de to tilføjelser ekstra man ville tilføje truppen. Kigger vi positionelt på holdet, og dækker med to mand på hver position tegner der sig også et billede af dem som er undværdelig i Milan, og denne dag d.17.12.2013 skal fremover være festdag, da første rygte om en mulig afgang til Constant er kommet, da han anses som en mulighed for Torino…. efter D’Ambrosio forventes at skifte til Milan hurtigst muligt.

Sjovt nok har Amelia formået at komme lidt tættere på varmen, og det uden at være på banen og desuden skadet, men gårsdagens ”opvisning” af brasilianske Gabriel, har gjort at man ikke er tryg ved spilleren, efter en enorm formnedgang. Ganske forståeligt, da publikumsvenligheden tog overhånd!

Tager vi udgangspunkt i de to nye transfers, og en positionel inddeling med to spillere til hver position, ligner det noget a la det her:

Målmænd: Abbiati, Amelia, Coppola.
Forsvar: Abate, D’Ambrosio, Rami, Mexes, Zapata, Bonera, De Sciglio, Emanuelson, (Silvestre).
Midtbane: Montolivo, Nocerino, de Jong, Muntari, Parolo, Poli
Second strikers: Kaká, Honda, El Shaarawy, Valter Birsa.
Spidsangriber: Balotelli, Pazzini, ny(?).

Jeg forestiller mig ikke, at man opsiger lejeaftalen med Silvestre, trods dennes mange skader denne sæson. Og slet ikke hvis Manchester United skulle gøre alvor i deres interesse i Zapata. Jeg har med vilje sat Birsa som en af de fire til de to positioner bagved den enlige angriber, for at illustrere at man ikke behøver Robinho. Både fordi han tjener det dobbelte af Birsa, og tilmed ikke har overgået sloveneren i niveau. Cirkusklovnen kan dog blive reddet af skaderne pt. til Faraoen og Birsa. Men reelt set er han unødvendig. Nocerino er langt fra spilletid, og Torino skulle også have en interesse i ham, så han er en mulig afgang blandt de 23 spillere opskitseret ovenfor. Det samme kan siges om Pazzo, hvori Lazio skulle have en interesse, men grundet hans skade er man usikker på hvor han står, hvorfor man foretrækker en anden Milan-angriber, floppet Matri.

Det efterlader et væld af spillere, med muligheden for afgang fra Milanello:

Gabriel(?), Zaccardo(?), Vergara(?), Constant(Torino), Cristante(Parma, Genoa, Cagliari, Atl. Madrid), Saponara(Genoa, Parma), Robinho(?), Niang(Parma, Cagliari) og Matri(Lazio). Klubberne i parentes er de klubber som hidtil har været nævnt som interesserede. Skulle man have held med at komme af med Matri, er en ekstra angriber dog nødvendig.
Skrevet af Martinovic
Jeg kan ikke se, hvad vi skal med D´Ambrosio og Parolo. Spild af kroner og øre.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Så find selv på bedre emner, med Milans økonomi in mente. Jeg er som den første, spændt på hvilke sensationer du vil hive op af hatten. Vel og mærke realistiske tilgange.
annonce
0