Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jeg tror vi må vente lidt med at se Conti i fuld vigør. Han havde en meget lang sæson, i sidste sæson, og yderligere har han, efter eget udsagn, det altid svært med sommeropstarten at ramme samme form som andre spillere. Så det skulle ikke undre hvis han kører et separat opstartsprogram.
Skrevet af Martinovic
Conti spillede også som den eneste en halvskidt kamp mod Bayern med mange boldtab. Han skal nok komme i omdrejninger. Heldigvis ser Abate ud til at være klar igen.

Jeg er mere nervøs for venstre back. Rodriguez er startet forrygende, men der er et stykke ned til hans afløser. Antonelli har ikke meget at byde ind med på højeste niveau. Ærgerligt Calabria ikke er venstreback.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Synes nu Antonelli er en ganske ok Serie A spiller. Som reserve har jeg ingen betænkeligheder ved at spille ham. Han har sine tydelige defensive mangler, men leverer altid et stykke dedikeret arbejde.

Generelt er jeg meget tilfreds med kvalitet og bredden på backs.

Overordnet set har det dog heller ikke været der vi har set dårligst ud. Det er snarere den centrale midtbane som har været dårligt kørende.
Skrevet af Martinovic
Renato Sanches is close to joining Milan for a figure in the vicinity of €40m. The player should sign a four-year contract [L´Equipe].


Jeg forstår ikke, hvorfor Milan har så stort et behov for denne spiller.


Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Hvis Renato Sanchez kan spille som han gjorde i Benfica og til VM, gør vi efter min mening er kæmpe scoop! Derudover vil vores midtbane have en fin sammensætning og være sikret i mange år frem. Netop midtbanen har været for meget plaget af ældre lappeløsninger uden fremtid eller perspektiv.

Jeg tror, at han vil lære meget af at spille ved siden af en spiller som Biglia og træne med Montolivo og Bonaventura. 40 mio. er jo efterhånden billigt for et ungt talent, hvis man skal tro den pris der florerer. Til sammenligning kostede Tolisso 41,5 mio. og som lige et 2-3 år ældre.

Den optimale løsning for mig, havde dog været Leandro Paredes. Kostede omkring det halve, kender ligaen og har de egenskaber jeg mener, at vi mangler på midtbanen.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Bliver han, hvis han kommer, backup for Kessie, eller går han i startopstillingen med Biglia og Kessie?

Vi giver forhåbentligt ikke 300 mio. kr. for en spiller, der skal sidde på bænken.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Paletta: Han er droppet til turen til Rumænien.

Kilde: MilanNews


Musacchio og Zapata var jo alligevel favoritter til midterforsvaret. Bliver spændende at se, hvor Paletta ender. Fiorentina og Torino er mine bedste bud. Genoa? Hmm også en mulighed.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Husk nu! Det er i dag første spillerunde af Serie A anno 2017/18 bliver offentliggjort. Bliver spændende at se, hvem vi møder i første runde.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
40 mio euro, er altså 300 mio kr og det er altså mange penge også i dagens fodboldverden!
Så købes sánches, er det fordi Montella og co tror på ham!
Ligesom jeg også forventer at Andre Silva også kommer til at spille en stor rolle for vores hold.
Sánches er stadig kun 19 år og selvom det er mange penge at bruge på et talent, så vil han kun blive bedre med tiden.
Går handlen igennem, er det endnu et statement om at vores elsket klub vil opnå noget allerede denne sæson - men samtidigt også tænker fremadrettet :-)
Skrevet af Great Milan
Pirlo

"Sánches er stadig kun 19 år og selvom det er mange penge at bruge på et talent, så vil han kun blive bedre med tiden."

Nu ikke for at være på tværs, men det er der vel ingen garanti for? Han kan vel også gå hen og blive et evighedstalent som Niang og aldrig blive til noget brugbart? Tror man skal se det fra begge sider.

I min optik er Sanches næppe en starter for Milan. Han kan hverken slå Kessie eller Biglia af holdet. Så skal det være fordi, han skal spille i stedet for Bonaventura, og den kan jeg heller ikke se det fornuftige i. Måske Montella har tænkt sig at bruge ham i de kampe, han vil spille 3-5-2 eller med 4 mand på midten. Her kan der blive plads til ham ved siden af Kessie, Biglia og Bonaventura. Igen jeg kan virkelig ikke se det fornuftige i at købe et talent til 40 mil Euro. Det er alt for vovet.

P.S.: Hvis han var så god (40 mil euro), så havde Ancelotti også brugt ham i startopstillingen. Der er vel også en grund til, at Bayern kun vil leje ham ud, hvis Milan går med til et tvunget køb. Hvorfor går de ikke med køb, hvis Milan selv ønsker det? Det er da klart fordi, Bayern ikke selv tror han kan overbevise Milan under lejemålet. Den er da så tydelig. Han har mildest talt haft en elendig sæson i Bundesligaen. Det er immervæk ikke særlig lovende for hans fremtid. Serie A bliver meget hårde for ham. Man køber ikke en udskifter for 40 mil Euro slet ikke et talent, som intet har vist i Bayern (det sidste fra hans side). Lej ham og se ham an. Det er mit syn på Sanches.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Craiova: Calhanoglu og Sosa nu også ude af billedet mod rumænerne.

Kilde: MilanWorld


Jeg er glad for, at det er en nem modstander vi er oppe imod.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Undskyld, det giver INGEN mening at hente Sanches for 40 millioner euro, når vi tydeligvis har mangler andre steder.

Locatelli, Sanches, Kessie, Biglia, Montolivo, Hakan C, Sosa, Mauri og Bonaventura der kan spille på midtbanen.


Vi mangler kantspillere og en til angriber.
Skrevet af Milanisti
Nu skal Milan til at styre sig. Alle fans vil gerne have at Locatelli bliver. Drop nu Sanches og fokusér andetsteds.
Skrevet af Milanisti
... Medmindre man lejer Locatelli ud i 2 år til en klub i Serie A - og sælger Montolivo om 2 år samt Sosa nu.

Så vil vores midtbane se således ud om 2 år:
Sanches, Biglia(Locatelli), Kessie
Biglia vil i dette tilfælde kun have 1 år tilbage af kontrakten, som så ikke forlænges - og året efter vil det være Locatelli på den plads.
Skrevet af Milanisti
Ifølge Sky spillede Milan 4-3-3 til dagens træning inden kampen i morgen.

Donnarumma
Abate, Zapata, Musacchio, Rodriguez
Kessie, Montolivo, Bonaventura
Borini, Cutrone, Niang

Fin opstilling. Den kamp vinder vi selvfølgelig.
Skrevet af Sheriffen
Sanchez er på ingen måde bedre end de spillere, vi allerede har på midtbanen. Jeg er helt uforstående for, hvorfor vi viser interesse i ham.

Han kommer til at floppe fælt til den pris.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Pirlo21
@GM

Selvfølgelig er der ingen garanti, det har du helt ret i. Der findes jo ingen garantier i fodboldverdenen, en skade kan ødelægge alt osv...
Men at tro, at en knægt på 19 år ikke skulle blive bedre med tiden er... der heldigvis ikke megen sandsynlighed for ikke skulle ske. Derfor er jeg ikke så bange for at kaste mange penge efter et ungt super talent som sánches, da synligheden for at være en god investering,på sigt,er stor!
At Bayern ikke lige pt kan bruge sánches fast, betyder jo ikke noget i forhold til hans talent.
Altså bare se hvordan det fx gik matic og Lukaku m.m
Bayern har et bedre hold end os og sánches har haft det svært. Hos os vil han have lettere ved at komme i start 11´veren og udvikle sig.
Men lad os nu se om han kommer og hvad prisen bliver.
Endvidere udelukker sánches handlen, jo ikke en ny angriber!

Skrevet af Great Milan
Romagnoli: Han skal måske under kniven. Han har problemer med menisken. Milan overvejer en operation.

Kilde: MilanWorld


Så kan jeg ikke se det fornuftige i at lade Paletta gå. Slet ikke hvis ham der kommer til er på samme niveau som argentineren. Synes ærlig talt Milan er ved at slippe grebet omkring en ellers flot transfer kampagne. Mangala blev tilbudt os på lån af City i sidste uge, men vi slog ikke til (hjernedødt). Nu vil Juventus have ham, og de har angiveligt forberedt et bud på 20 mil euro for den stærke forsvarer. Han er i øvrigt kun sølle 26 år. Vi skal til at tage os sammen.
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
jeg synes det er lidt morsomt at GM er bange for at kaste de penge efter sanches, mens han er helt ok med at smide det dobbelte efter belotti. en af dem flopper. det er den italienske.
Skrevet af Milanisti
jeg synes det er lidt morsomt at GM er bange for at kaste de penge efter sanches, mens han er helt ok med at smide det dobbelte efter belotti. en af dem flopper. det er den italienske.

Vi har ikke brug for Sanches. Vi har brug for Belotti.
annonce
0