Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Nu snakker jeg om dagene siden ankomsten af Biglia og Bonucci ;)

Men ja, jeg kan da godt se det fra en Inter fans side he he ... det er dælme noget hø jeres ledelse har gang i FD ;)
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
I øvrigt nu hvor jeg har dig... Har læst flere steder, at i vil byde 50 mil euro for Vidal. Hvad er sandhedsværdien bag dette? Og mener du, at i har en chance for at lokke ham til?
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Vi har ikke brug for en starter til midtbanen, men en habil backup for Kessie. Sådan en backup skal ikke koste 40 mio. euro.

Bayern er dog fornuftige at handle med, så handlen skal nok gå igennem.

Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

For et år siden købte de Sanches for 35 mil euro. Nu vil de have 48 mil euro. Hvordan hænger det lige sammen, når selvsamme spiller har siddet det meste af tiden på bænken gennem sæsonen? Vores egne spillere ryger til nærmest ingen penge, men andre klubbers bænkevarmere skal koste det hvide ud af øjnene... øhh ...
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
I de ti dage siden Biglia har der godt nok været stille ved jer, ja...

Ahr, er det ikke lige en tak for forkælet at ønske sig meget mere end det? Alt hvad I får herefter er vel en bonus? Det er jo ikke fordi Renato Sanchez ville have været en dårlig spiller at tilknytte?

Men ja, jeg kan da godt se det fra en Inter fans side he he ... det er dælme noget hø jeres ledelse har gang i FD ;)

Hvad tænker du specifikt på?

Det har i øvrigt intet at gøre med at jeg er Inter fan: jeg finder det sjovt, at man som Milanfan kan skrive, at man har brug for en smule godt nyt, når man i én og samme vindue har købt for 183 mio. € i spillere, hvoraf alle er forstærkninger på deres respektive positioner, og et par af disse endda er regulære verdensstjerner...

Har læst flere steder, at i vil byde 50 mil euro for Vidal. Hvad er sandhedsværdien bag dette? Og mener du, at i har en chance for at lokke ham til?

Det skal nok passe, Inter har gjort tilnærmelser - men jeg tror ikke et øjeblik på, vi lander ham. Bayern vil ikke sælge - og Ancelotti vil i dén grad ikke sælge. Så er den ligesom ikke længere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

"Men ja, jeg kan da godt se det fra en Inter fans side he he ... det er dælme noget hø jeres ledelse har gang i FD ;)"

Det jeg tænker er, at i ikke får hentet nogle spillere. Samtidig går i efter spillere, som ikke kan løfte jer til et højere niveau. Vecino, Berardi osv. Ikke nok med det er i vist nok ved at sælge Perisic og måske Candreva.

Hvis du vidste, hvilke spillere vi de seneste dage er blevet kædet sammen med, så ville du forstå min frustration ;) Niang bliver måske også i Milan. 45 min god boldomgang i en træningskamp var åbenbart nok til at give ham en ny sæson i Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jow.

Men som jeg har skrevet til dig et par gange tidligere: det er ikke FM, det her. Husk nu, at vores trup var noget stærkere end jeres - så det er klart, jeres træng til at forbedre jer var noget større end vores. Der skulle og skal ikke alverden af forstærkninger til vores trup. Endvidere har vi da hentet enkelte spillere: en habil andenmålmand; et stort talent til midterforsvaret og en tiltrængt og længe savnet metronom til midtbanen. Vi mangler i mine øjne egentlig kun en habil venstreback, og så er jeg sådan rimelig fortrøstningsfuld - og da især med, for første gang siden Mourinho, en klar og stærk trænerkapacitet på bænken. For os kan Valero og måske især Spalletti vise sig at være lige så vigtige tilgang som Bonucci og Kessié for jer - hvis ikke vigtigere endnu.

Endvidere er der altså også en klokkeklar værdi i, at vi (endnu) ikke har solgt nogle af vores profiler. Set i det lys, står jeg fortsat ved, at vores trup, på papir, ikke er meget efter jeres - og så må vi jo se, hvem der får mest ud af det.

Jeg er ovenud tilfreds med vores ledelse indtil videre. Vinduet er i øvrigt heller ikke lukket endnu.

Hvis du vidste, hvilke spillere vi de seneste dage er blevet kædet sammen med, så ville du forstå min frustration

Med al mulig respekt, men du og resten af Milanfansene har simpelthen ikke lov til at være frustrerede.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes det er ganske fornuftigt lige at slå bak ift Sanches.
Jeg tror han kan blive en fantastisk spiller og vi mangler én på positionen.

Men vi taler rigtigt mange penge og hvis Kessie fortsætter sit imponerende spil, skal han naturligvis være førstevalg.

I den sammenhæng kan jeg også undre mig over at Sanches rent faktisk ønsker at tage til Milan - han vil, som sagt, næppe være starter.
Med mindre han decideret skulle slå Kessie af og så kan man stille spørgsmålstegn ved trupsammensætningen.


Benassi ville være et fint bud - og det virker også som en mulighed såfremt Torino får held med at hente Imbula.
Skrevet af Fossa dei Leoni
"For os kan Valero og måske især Spalletti vise sig at være lige så vigtige tilgang som Bonucci og Kessié for jer - hvis ikke vigtigere endnu."


Okay.
Skrevet af Great Milan
Er der mon en udenlandsk kanal, der viser kampen? De danske kanaler kan vi jo som altid godt skyde en hvid pil efter, når det gælder Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Rygter: Der går rygter om to mulige byttehandler i Milan. Kalinic for Suso og Benassi for Niang.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Manchester_United17
Valero/Spaletti &kvgt; Bonucci/Kessie? Hvor i alverden har du drukket henne i nat? Er du sikker på, du ikke lige skal tage en tur forbi bodegaen igen og lige adspørge, hvorvidt der var nogen, der havde hældt noget i din øl? Herre Jemini en snævretsynet kommentar.

Jeg tror, at Mourinho kan vise sig at være endnu mere vigtig end Ferguson. Nej, vent..
Manchester United.
Skrevet af Flying Dutchman
Forståelsesbesvær, Manchester_United?

Et godt råd: læs det lige igen. Eller subsidiært: lær at læse først, og læs det så igen. Derefter er du mere end velkommen til at vende tilbage med yderligere spørgsmål - men gør det lige i Intertråden, ikke også? Jeg tror, naboerne gerne ser, at du ikke mudrer deres fine tråd til med flere stupide indlæg, ej heller at jeg bruger unødvendigt spalteplads på at forklare dig nuancerne mellem en direkte kvalitativ sammenligning og en analyse af hvad de nævnte spillere og Spalletti er blevet hentet ind for.

Kan du have det godt så længe? Hej hej.

PS: Bare fordi du frekventerer de lokale vandhuller en onsdag aften, betyder ikke, alle gør det. Igen, det med nuancerne. Men det er jeg sikker på, du nok skal komme efter med tiden - og måske med lidt vejledning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af paolomaldini
Pak lige det der sammen! Der er ingen der gider at læse sådanne kommentarer herinde! Opfør jer dog ordentligt og kom med noget konstruktivt i stedet for det der - det er under lavmålet for voksne mennesker!
Forza Milan!
Skrevet af Great Milan
Mr.X: Nogle italienske medier mener, at de nu har identificeret, hvem Mr.X er. Navnet er verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo. Milan skulle efter sigende være klar med et bud på 150 mil euro samt en løn på 20 mil euro. Man har talt med Ronaldo´s agent samt henvendt sig til Florentino Perez herom. Hvad Real Madrid og Ronaldo siger til dette, melder historien ikke noget om p.t.

Kilde: MilanWorld


Hmm icing on the cake? Ja, hvis historien passer, så kan man da vist godt kalde det icing on the cake ;) I fodbold er intet umuligt til de rigtige penge, men men men lad os nu lige først høre, hvad Real og Ronaldo har at sige til dette. Om historien passer? Tja det må tiden jo vise.. Beløbene er i hvert fald ikke ved siden af.
Grande Milan!
Skrevet af paolomaldini
Så vidt jeg kunne læse i går, var der hverken snak om et reelt bud eller kontraktudspil eller noget lignende. Det eneste der var i det var, at Milan bad Jorge Mendes kontakte dem, hvis der lægges op til et skifte. Resten er spekulationer og rygter fra medier, der udnytter Milans situation til at skabe overskifter.

Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig - jeg tænkte det samme om Bonucci, om end Ronaldo er lidt en anden liga og prisklasse.
Forza Milan!
Skrevet af Great Milan
Det er naturligvis svært at forestille sig Ronaldo i Milan p.t., og mange journalister spørger også Fassone og Mirabelli, om det blot er en joke eller om der faktisk er sandheder bag disse Ronaldo rygter. Fassone og Mirabelli er dog tavs. De siger blot "vi vil helst ikke angive navne på spillere, som vi har i sigtekornet".
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
P.S.: Måske er det bare ren provokation fra Milan´s side efter, at flere klubber har brokket sig over de penge vi bruger. Nu hvor nogen har ondt i røven over, at vi bruger mange penge, så kan vi da lige sætte lidt ekstra fut under deres brændende bagdel ;) blot en tanke he he ...
Grande Milan!
Skrevet af paolomaldini
Ja, forstår ikke kritikken af Milan i denne sammenhæng. Manchester City har i dette vindue brugt 204 mio. pund på spillere indtil videre - Milan har brugt 161 mio. pund. Dertil kommer beløbene til beløbene til Borinis og Kessies tranfers om hhv. 1 og 2 år.
Vi overhaler altså ikke City, der har gang i et "Top 5 transfervindue" over dyreste vinduer. Her skal det bemærkes, at det er 3 år i træk at de kommer i top 5.

Jeg synes derimod, at man kan rose Milan for den måde de har købt ind på. Der er købt ungt ind og det må derfor formodes, at de næste år ikke bliver transfervinduer af samme størrelsesorden. Man har hentet 10 spillere, hvor City har hentet 6, to af dem i top 3 over dyreste forsvarsspillere nogensinde (den sidste i top 3 hentede de sidste år).

Der er snak om, at PSG henter Neymar for 220 mio. euro, men ikke en eneste gang har jeg læst kritik af den eventuelle handel. Klubber som City og PSG er med til at forskrue markedet, hvorimod jeg mener, at den måde Milan har håndteret det på, i hvert fald ikke bidrager til dette.
Forza Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
Måske fordi City har en omsætning der vel er over det dobbelte af hvad Milan kan præstere? Det er nok i det lys kritikken skal ses.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0