Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
Er det virkelig så sårende for dig hvad jeg skrev?
Er det kontroversielt at De Jong kun skulle være god den ene vej på banen?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Ro på, KunMilanOgOB.

De Jong er den bedste i Serie A på regista-positionen, hvis man vælger en oprydder, der også kan fordele boldene. Resten af materialet på midtbanen er ikke Milan værdigt. Heller ikke Montolivo. Han er bedst på De Jongs plads og har vist, at han ikke kan spille på en af siderne eller som offensiv midt. Han bør sælges, da han stadig har værdi.

Overordnet skal der ske en del, før Milan igen bejler til en top3.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det er vel lettere at sige, hvem du ikke synes skal sælges, Foggy?

Vurderer man alle spillere udfra sæsonen hidtil, er det jo kun Nigel de Jong som har bestået.
Skrevet af Viola 4 Ever
De Jong som den defensive midtbane, kan en klub som Milan sagtens være bekendt. Det handler, som Foggy nævner, om hvem man omgiver ham med på midtbanen. Montolivo har ganske rigtigt ikke spillet op til sit niveau i denne sæson, men umiddelbart synes jeg der er god grund til at holde fast i ham, for han har trods alt kvaliteterne.

Som jeg så kampen mod Roma, så er Milan bedre end deres øjeblikkelige placering i ligaen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
KMOO,

Rolig nu, der er intet odiøst i V4E’s pointering af Nigel de Jongs primære styrke i det defensive. Derudover var det da en hulens masse spørgsmål, i et indlæg.

For at starte et sted mht. snakken omkring backs, så står det fast at den eneste sikre er Mattia De Sciglio, hvilket er ganske forståeligt. At Abate ikke er 100% sikker, er med statsgaranti et spil som hans nyansatte agent, Mino Raiola, står bag. Mesteren i at skabe penge til sig selv, og mester i at skabe klubskifter. Ganske givet en agent, som klubberne har et had/kærligheds-forhold til. D’Ambrosio er ganske givet ikke hentet ind til at være en spiller til startopstillingen, om end han vil være en ganske nyttig reserve. Fordelen er også at han kan agere både højre og venstre back. Raiolas arbejde består i at overbevise Juventus i at skille sig af med Lichtsteiner, for at hans klient Abate kan overtage positionen. Tidligere har der været nævnt en købspris på omkring de 12mio€. På den anden side vil han kunne bruges Juventus´ interesse i at presse Milan mht. en lønforhøjelse til Abate. Det skal være et no-go, og i så fald må Abate forlade klubben..

Personligt vil jeg ikke græde snot, hvis Abate forlod os såfremt det betød at der kom en venstre back ind med kvalitet. Domenico Criscito er et godt bud, taget Criscito selv og hans agent udtalelser i betragtning.

Samtidig er Milan nok i et dilemma med hvorvidt hvem man skal beholde, som backup til venstre back. Er det en forlængelse af Urby? Eller kan man skille sig af med Constant? Umiddelbart med den seneste udvikling ligner det at man gerne afsætter Constant, og det kunne også være en af de ting Braida har diskuteret med Caïro. Det andet man har diskuteret er muligheden for at knytte D’Ambrosio hurtigst muligt, hvorfor det kunne ligne en afgang af Valter Birsa. Det vil redde Robinhos tilværelse i Milan.

Ift. din snak om Hernanes er der flere elementer som ikke er realistiske. 1) Lazio vil aldrig bytte lige over med Matri. 2) Lazio får aldrig nogensinde 20mio€ for en mand, som har halvandet år tilbage af sin kontrakt, og ganske klart med offentlig udmelding, ikke har tænkt sig at forlænge kontrakten.

Det er muligt at man kan sende Matri af sted til Lazio, men skal Hernanes den anden vej vil det koste nogle penge yderligere, og jeg tvivler på at Milan har den sum penge. Modsat skulle det ikke undre mig, hvis Galliani forhører sig om muligheden, omend chancen er lille.

At Barbara lægger pres på Galliani, er ikke videre overraskende med det forløb der har været. Barbara ved jo godt, at klubben fattes penge til at kunne gøre sig nogle gode handler. Særligt i et traditionelt svært januar-vindue. Det er jo en politisk udmelding, som er til for at presse Galliani, fordi Barbara er jo ikke så dum at hun ikke ved at man ikke kan lave drastiske ændringer.

Til sidst men ikke mindst, er der overhovedet ikke en chance for at få Ricardo Rodriguez fra Wolfsburg på en lejeaftale, med købsoption. Først og fremmest er han sikker mand på holdet, for det andet er han et stort talent med interesse fra Chelsea også, og for det tredje er Wolfsburg ikke en klub, som fattes penge. Rodriguez skal nok koste et sted mellem 10 og 15mio€.

Edit: Naturligvis skal man ikke skaffe Montolivo af vejen. I så fald skulle vi også skille os af med Balotelli, skulle vi anvende den underlige logik, fordi han har ligesom resten af holdet haft en svingende sæson.
Skrevet af HamfraKøbenhavn
hvad tror i herinde at formationen vil være efter nytår?
selvom jeg godt kan lide juletræet, håber jeg lidt på en 4-2-3-1.
Jeg tror også denne vil gavne holdet mest, eftersom Montolivo kunne rykkes tilbage i banen, hvor hans bedste tider i Milan trøjen har været.
Plus at det ville gøre plads til både en Honda, Kaka og muligvis en
el Sharaawy.
Klædt i hvid og blå! Rossoneri!
Skrevet af Martinovic
Det er vel lettere at sige, hvem du ikke synes skal sælges, Foggy?

Vurderer man alle spillere udfra sæsonen hidtil, er det jo kun Nigel de Jong som har bestået.


Abbiati - færdig til sommer
Gabriel - færdig til sommer, har bare ikke niveauet
Amelia - må gerne blive som backup
Coppola - må gerne blive som backup

Abate - skal blive
Bonera - skal blive
Constant - ikke god nok
De Sciglio - fremtidens mand
Mexes - har forårssæonen til at bevise sit værd, ellers er han for dyr i løn
Silvestre - retur med ham
Vergara - ikke god nok
Zaccardo - ikke god nok, heller ikke som reserve
Zapata - kan bruges som backup
Emanuelson - har forbedret sig en del og skal blive
Rami - ny spiller

Birsa - ikke god nok
Cristante - lejes ud
De Jong - vigtigste mand
Montolivo - den er svær, men han er bedst på en position, hvor vi har en spiller, der er bedre end ham. Kommer der et godt bud, skal han sælges
Muntari - en kriger, men bør kun være backup
Nocerino - ikke god nok
Saponara - lejes ud
Poli - bør kun være breddespiller

Balotelli - på tide han mander sig op, ellers vil jeg hellere have en pæn sum penge for ham
Kaká - en dyr herre, men han har bare et niveau mere end de andre, skal blive
Shaarawy - skal blive
Matri - skal sælges
Pazzini - skal blive
Niang - lejes ud
Robinho - retur til Brasilien
Honda - ny spiller

Allegri - UD

Det efterlader os med 18 spillere: Amelia, Coppola, Abate, De Sciglio, Emanuelson, Bonera, Zapata, Mexes, Rami, De Jong, Montolivo, Muntari, Poli, Balotelli, Kaká, Shaarawy, Pazzini og Honda.

Vi mangler en førstemålmand, en midterforsvarer, en venstre back, to boks-til boksspillere og to angribere. Det bringer os på 25 spillere.

Det er ikke realistisk, men det er reelt, hvad der bør ske. Alt for meget skrammel i truppen.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Vi skal simpelthen sælge Montolivo og Balotelli nu!

Du synes ikke det er normalt at spillere der har deltaget i en mindre slutrunde i sommers bliver ramt af en formnedgang på et tidspunkt? Ovenikøbet med småskader tilfølge, som ikke fremmer deres formniveau. Og de to spillere du vil af med, er to af de største hovedingredienser til den slutspurt Milan lavede sidste sæson.

Ingen af vores italienske landsholdsspillere, har ramt niveau her i efteråret. Det er da påfaldende at allesammen har haft form- og skadesproblemer.

Skal vi følge logikken, skal vi sælge dem allesammen.

Edit: Desuden synes jeg lige vi skal have slået fast, at i foråret var det Ambrosini, som spillede De Jongs plads på den defensive midtbane. Og i foråret storspillede Montolivo, så det er ganske enkelt noget vås at han ikke kan fungere på den plads han besidder nu, fordi det er der han i store dele af sin tid i Milan, har figureret, og desuden med succes.

Skrevet af Martinovic
Montolivo spillede med stor succes regista i forårssæsonen - den plads De Jong har nu foran forsvaret.

Balotelli er ikke så meget pga. det niveau, han præsterer, men mest pga. hans opgivende og lallende attitude. Han må se at vokse fra den.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Montolivo spillede 10 kampe på De Jongs plads, samtidig med at Ambrosini tog 8, og Muntari med to. 17 optrædener har Montolivo i foråret, hvor han gennemgående spillede stærkt. Altså både på regista samt mezzalapositionen.

Jeg medgiver at jeg var for hurtig på aftrækkeren ifbm. mit Ambrosini-statement, men at Montolivo kun kan fungere som regista er stadigvæk noget vrøvl.
Skrevet af Martinovic
Jeg er bare ikke imponeret af hans evner som tovejsspiller. Han er langt bedre i playmakerrollen.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det er da meget muligt. Jeg foretrækker ham ved siden af Nigel de Jong, med en offensiv midtbane. Det var den eneste del, der fungerede i starten af sidste sæson hvor vi igen var i krise. Men det var ikke det, som blev diskuteret i første instans. Det var hvorvidt Montolivo har vist sine evner i rollen som mezzala.

Og faktuelt, siden holdet begyndte at performe i slutningen af november 12´ med 2-2 i Napoli, hvor bl.a. Montolivo trådte i karakter, har han i den periode spillet mere som mezzala end regista.

Ud af de 26 kampe, var han med i 21, hvoraf 11 er som mezzala og 10 som regista. Mod Juventus, strålede han igennem med en super indsats, og det var i rollen som mezzala. Så igen, må jeg pointere at Montolivo sagtens kan spille mezzala, og andet er vås.
Skrevet af Martinovic
Jeg husker slet ikke hans præstationer på siderne - blot dem foran forsvaret, hvor han var fabelagtig til at fordele boldene.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Han spillede den også ganske blændende i hjemmekampen mod Barcelona.

Og hvordan kan du konkludere at han ikke fungerer som mezzala, hvis du ikke kan huske hans præstationer? Så er det da først en underlig konklusion.

Så vidt jeg husker, spillede han regista i sin sidste sæson i Fiorentina i et 3-5-2 system, og gjorde det ganske forfærdeligt, men han har jo bevist at han mestrer den position også, både i Viola og Milan.
Skrevet af Bishop
Jeg må indrømme at i mit hoved der spillede Monty næsten alle kampe på regista pladsen, og gjorde det rigtig godt, mens De Jong var skadet. Men du Lentini har tydeligvis undersøgt det nærmere.

Jeg kan sagtens godtage at et hårdt sommerprogram kan være tærende og dermed have indvirkning på en spillers sæson, men nu har vi snart nået vinterpausen, det er jo yderst uholdbart at Monty er ramt SÅ hårdt. Jeg håber da selvfølgelig at De Jong og Monty kan fungere sammen på midtbanen, jeg har bare min tvivl. Men jeg husker heller ikke at deres konstellation i starten af sidste sæson fungerede særlig godt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Og hvordan kan du konkludere at han ikke fungerer som mezzala, hvis du ikke kan huske hans præstationer? Så er det da først en underlig konklusion.


Måske fordi han ikke har imponeret på den plads.

Monty er en playmakertype. Han er hverken en offensiv kreatør, en defensiv oprydder eller en tovejsspiller ala Pogba og Vidal, der mønstrer begge dele.

At du mener, han er god nok som mezzela, er du i den gode ret til mene.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg kan sagtens godtage at et hårdt sommerprogram kan være tærende og dermed have indvirkning på en spillers sæson, men nu har vi snart nået vinterpausen, det er jo yderst uholdbart at Monty er ramt SÅ hårdt. Jeg håber da selvfølgelig at De Jong og Monty kan fungere sammen på midtbanen, jeg har bare min tvivl. Men jeg husker heller ikke at deres konstellation i starten af sidste sæson fungerede særlig godt.

Jamen, jeg er enig i at det ikke er holdbart at Montolivo hænger så meget i bremsen, som han gør. Men der blev immervæk trukket store veksler på ham i sidste sæson. Oveni det kom en ConFed Cup(fuldstændig ligegyldig turnering!), hvorpå han kom småskadet hjem. Mener også at han blev ramt af en skade i 2-3 uger i starten af sæsonen, men det tjekker jeg lige op på(Edit: han var ude i 2 uger i slutningen af september med en muskelskade).

Så en fysiologisk forklaring er nærliggende, særligt når de resterende italienske landsholdsspillere vi har også har lidt under samme problematik. Hverken Abate, De Sciglio, Montolivo, El Shaarawy eller Balotelli har ramt vanligt niveau. Og det er kritisk for os, fordi vores breddespillere er flere niveauer under dem.

Ift. De Jong-Montolivo konstellationen begyndte den faktisk at tage form ca. 2-3 kampe forinden De Jong blev langtidsskadet(mener det var mod Torino). Og det var efter kampen i Napoli, som blir fremhævet konstant som Milans vendepunkt. Forinden brugte vi også mere tid på at skælde udover det igen håbløse forsvar, samt Princes uformåen som 10´er foran De Jong og Montolivo. De to ejede midtbanen mod fx. Inter, hvor vi dog tabte på en dødbold(igen igen igen) De Sciglio skulle åbenbart matche Walter Samuel(!).


Måske fordi han ikke har imponeret på den plads.

Og igen må jeg pointere at det er vrøvl, da Montolivo spillede mere mezzala end regista i Milans optur, som han var en væsentlig del af.

At du mener, han er god nok som mezzela, er du i den gode ret til mene.

Som sagt, for 117. gang, så er det bevist faktuelt ved at han har spillet mere mezzala end regista. Du kan nævne 100.000 gange at du synes han er bedst som regista, men at han ikke kan spille som mezzala er stadigvæk forkert ser man på den periode, hvor Milan hentede 17 sejre, 7 uafgjorte og kun 2 nederlag, hvor Montolivo vel og mærke trådte i karakter.

Derfor er det tåbeligt at sælge Montolivo, når det er bevist at hans optur i Milan hovedsageligt har været i mezzala-rollen.
Skrevet af Martinovic
Kan du dokumentere, at han spillede mere på siderne end som regista?

Jeg har ikke samme erindring.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Årh, det kommer til at tage lidt tid. Men finder det lige frem.

Edit: Her er de så, taget fra Milans vendepunkt ude mod Napoli. Derefter følger 17 sejre, 7 uafgjort og 2 nederlag, med et stærk pointgennemsnit a 2,23pts. pr. kamp.

SSC Napoli-AC Milan 2-2
Abbiati; De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant; Montolivo, de Jong, Nocerino; Prince, Bojan, El Shaarawy
Målscorere: El Shaarawy, El Shaarawy
Montolivo som mezzala.

AC Milan-Juventus FC 1-0
Amelia; De Sciglio, Mexes, Yepes, Constant; Montolivo, de Jong, Nocerino; Prince, Robinho, El Shaarawy
Målscorer: Robinho
Montolivo som mezzala.

Catania Calcio-AC Milan 1-3Amelia; De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant; Montolivo, de Jong, Nocerino; Prince, Robinho, El Shaarawy
Målscorere: El Shaarawy, Prince, El Shaarawy
Montolivo som mezzala.

Torino FC-AC Milan 2-4
Amelia; Abate, Mexes, Yepes, De Sciglio; Nocerino, de Jong, Emanuelson; Robinho, Pazzini, El Shaarawy
Målscorere: Robinho, Nocerino, Pazzini, El Shaarawy
Montolivo ikke med.

AC Milan-Delfino Pescara 4-1
Amelia; De Sciglio, Zapata, Yepes, Constant; Montolivo, Ambrosini, Nocerino; Robinho, Pazzini, El Shaarawy
Målscorere: Nocerino, Abbruscato(SM), Jonathas(SM), El Shaarawy
Montolivo som mezzala.

AS Roma-AC Milan 4-2
Amelia; De Sciglio, Mexes, Yepes, Constant; Montolivo, Ambrosini, Nocerino; Prince, Robinho, El Shaarawy
Målscorere: Pazzini, Bojan
Montolivo som mezzala.

AC Milan-AC Siena 2-1
Abbiati; Abate, De Sciglio, Acerbi, Constant; Montolivo, Ambrosini, Nocerino; Prince, Pazzini, El Shaarawy
Målscorere: Pazzini, Bojan
Montolivo som mezzala.

US Sampdoria-AC Milan 0-0
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Mexes, Constant; Montolivo, Ambrosini, Prince; Niang, Bojan, El Shaarawy
Montolivo som mezzala.

AC Milan-Bologna FC 2-1
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Flamini, Montolivo, Prince; Niang, Pazzini, El Shaarawy
Målscorere: Pazzini, Pazzini
Montolivo som regista.

Atalanta Bergamo-AC Milan 0-1
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Flamini, Montolivo, Prince; Niang, Pazzini, El Shaarawy
Målscorer: El Shaarawy
Montolivo som regista.

AC Milan-Udinese Calcio 2-1
Amelia; Abate, Zapata, Bonera, Constant; Flamini, Montolivo, Nocerino; Niang, Balotelli, El Shaarawy
Målscorere: Balotelli, Balotelli
Montolivo som regista.

Cagliari Calcio-AC Milan 1-1
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Flamini, Ambrosini, Muntari; Niang, Balotelli, El Shaarawy
Målscorer: Balotelli
Montolivo ikke med.

AC Milan-Parma FC 2-1
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Yepes, Constant; Nocerino, Montolivo, Muntari; Niang, Balotelli, Prince
Målscorere: Paletta(SM), Balotelli
Montolivo som regista.

Inter FC-AC Milan 1-1
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Nocerino, Montolivo, Muntari; Prince, Balotelli, El Shaarawy
Målscorer: El Shaarawy
Montolivo som regista.

AC Milan-SS Lazio 3-0
Abbiati; Abate, Zapata, Yepes, De Sciglio; Flamini, Ambrosini, Montolivo; Prince, Pazzini, El Shaarawy
Målscorere: Pazzini, Prince, Pazzini
Montolivo som mezzala.

CFC Genoa-AC Milan 0-2
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Mexes, Constant; Flamini, Montolivo, Muntari; Niang, Pazzini, El Shaarawy
Målscorere: Pazzini, Balotelli
Montolivo som regista.

AC Milan-UC Palermo 2-0
Abbiati; Abate, Zapata, Bonera, De Sciglio; Flamini, Montolivo, Muntari; Prince, Balotelli, El Shaarawy
Målscorere: Balotelli, Balotelli
Montolivo som regista.

Chievo Verona-AC Milan 0-1
Abbiati; Abate, Bonera, Mexes, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Muntari; Robinho, Balotelli, El Shaarawy
Målscorer: Montolivo
Montolivo som mezzala.

ACF Fiorentina-AC Milan 2-2
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Flamini, Montolivo, Muntari; Prince, Balotelli, El Shaarawy
Målscorere: Montolivo, FLamini
Montolivo som regista.

AC Milan-SSC Napoli 1-1
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Flamini, Montolivo, Muntari; Prince, Pazzini, Robinho
Målscorer: Flamini
Montolivo som regista.

Juventus FC-AC Milan 1-0
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Montolivo, Ambrosini, Prince; Robinho, Pazzini, El Shaarawy
Montolivo som mezzala.

AC Milan-Catania Calcio 4-2
Amelia; Abate, Bonera, Mexes, De Sciglio; Flamini, Montolivo, Nocerino; Prince, Balotelli, El Shaarawy
Målscorere: Flamini, Pazzini, Pazzini, Balotelli
Montolivo som regista.

AC Milan-Torino FC 1-0
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Flamini, Muntari, Nocerino; Prince, Balotelli, El Shaarawy
Målscorer: Balotelli
Montolivo ikke med.

Delfino Pescara-AC Milan 0-4
Abbiati; Abate, Zapata, Yepes, Constant; Flamini, Muntari, Nocerino; Niang, Balotelli, Robinho
Målscorere: Balotelli, Muntari, Flamini, Balotelli
Montolivo ikke med.

AC Milan-AS Roma 0-0
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Mexes, Constant; Flamini, Ambrosini, Muntari; Prince, Balotelli, El Shaarawy
Montolivo ikke med.

AC Siena-AC Milan 1-2
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Nocerino; Niang, Balotelli, Robinho
Målscorere: Balotelli, Mexes
Montolivo som mezzala.


Skrevet af Martinovic
Godt arbejde, men no offence - du mener, det er givet, at Ambrosini spillede regista i de kampe, hvor han spillede sammen med Montolivo? Jeg mindes, det var omvendt.
Mojn do!
annonce
0