Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Der er vel snart ikke en spiller der ikke er blevet rygtet til Milan.
Skrevet af Milanisti
Milan har fået afvist et bud på Edgar Elizalde fra Montevideo i Uruguay. Elizalde er en 17-årig venstreback, som også kan dække CB og HB.

Milans bud lød på en lejeaftale for €100.000 med købsoption på €1m. Montevideo kræver mere for selve lejeaftalen. Det er Milan ikke interesserede i at betale. Pescara er stærkt interesserede i spilleren.

Kilde: Sportitalia
Skrevet af Rossoneri
Lyder som en pudsig historie, idet vi (mig bekendt) ikke kan hente spillere fra Sydamerika under 18 år.
Skrevet af Great Milan
Zlatan Ibrahimovic: Mange italienske medier skriver i dag, at Zlatan er en mulig Mr.X. Han har sagt nej til den amerikanske liga, MLS. Han vil gerne blive i Europa.

Kilde: MilanWorld


Zlatan til Milan vil være/har altid været en drøm for undertegnede, men han kommer nok ikke til at spille en officiel kamp før ultimo 2017. Derfor er han naturligvis velkommen, men trøje nr.7 og Mr.X er nok ikke Zlatan. Men jeg tager da gerne pænt imod Mr.X. og Zlatan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Leander Dendoncker: Vi ser ham som alternativ til Renato Sanches. Nu ser jeg af gode grunde aldrig fodbold fra den belgiske liga, så umiddelbart kan det være svært at sige, hvor god han egentlig er. Men jeg har studeret en del video´er med ham på Youtube, og jeg er meget positiv overrasket over ham. Ved godt, at det kan være svært at vurdere en spiller ud fra Youtube, men hold da op hvor vil han være brugbar på det kommende Milan hold.

Hans force er klart hans speed, hans tacklinger/bolderobringer samt hans lange afleveringer tværs over banen. Jeg vil betegne ham som en moderne fodboldspiller. Man ser altså ikke mange defensive midtbanespillere, der er lynhurtige. Umiddelbart vil jeg mene, at man kan bruge ham på flere forskellige pladser - en meget alsidig fodboldspiller set ud fra hans klip. De lange afleveringer vil være guld værd, hvis vi f.eks. beholder Suso. Med andre ord kan jeg godt forstå, at vi er interesserede i ham.

Han er belgisk landsholdsspiller og blot 22 år. Anderlecht vil have 30 mil euro for ham, men tænker den handel kan lukkes til omkring 25. Jeg vil personligt meget hellere have en type som ham end Renato Sanches, som Bayern nu kræver 50 mil euro for.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Craiova: Der er solgt 56.000 billetter til kampen på torsdag mod U. Craiova.

Kilde: MilanNews

http://www.milannews.it/casa-milan/milan-craiova-venduti-oltre-56mila-biglietti-263023

Det er ganske enkelt fantastisk! Nøj hvor er det fedt at se, at vi endelig er ved at få tilskuerne tilbage på San Siro.

I øvrigt spillede U. Craiova i går 1-1 ude mod Steaua Bukarest i den rumænske liga. Holdet indtager p.t. en 5. plads i ligaen.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
5 timer efter åbningen for nye sæsonkort havde 6.000 nye subscribers sikret sig sæsonkort til 17/18 sæsonen.

Til retur kampen i EL har vi nu rundet 57.000 solgte billetter.

Derudover har vi også nu fået vores nye CFO på plads med en stor erfaring indenfor børsnoteret virksomheder. Valentina Montanari er navnet. Vigtigt og afgørende led i bestræbelserne om en børsnotering i Hong Kong fremtidigt.
Skrevet af Lentini
Ift til EL-kampen så melder Di Stefano om kamp om højre back pladsen mellem Abate og Conti. Resterende forsvar blir det samme som i Rumænien.

Yderligere ser det ud til at Montella smider Locatelli spil sammen med Kessie og Jack på midten.

André Silva har nået en fysisk tilfredsstillende form, som gør han bliver smidt ind fra start sammen med formentlig Suso. Den anden kant udstyres af enten Niang eller Borini.
Skrevet af Lentini
Mercato:

Outbound så er vi nået til enighed med Alaves om en transfer af Ely. Forventes offentliggjort i denne uge.

Vi er også nået til enighed omkring et lejemål af Crociata til Crotone. Forventes også offentliggjort denne uge.

Yderligere er vi enige med Antalyaspor omkring en Sosa transfer. Men spilleren virker ikke specielt forhippet på det skifte.

Inbound;

Iflg Di Marzio bliver vi ved med at hamre hovedet i en mur. Forstået på den måde at vi simpelthen synes vi skal forhandle om Diego Costa selvom spilleren igen og igen siger han kun vil til Atletico.

Syns det virker en anelse dumstædigt.

Hvorom alting er vil jeg dog gerne se en afslutning på den angriberjagt.

Og overall er jeg ved at være udmattet af mercatoen. Vil bare gerne snart kun koncentrere mig om at se bold og følge de kommercielle planer.
Skrevet af Wise1964
Lentini
De seneste rygter går på at Costa har bedt agenten kigge på alternativer da A.Madrid ikke har tilbudt sig endnu
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Lentini
Ok Wise - kunne tyde på at de(t) alternativ er os idet Jorge Mendes har en romance kørende med F&M.

Men det fjerner nok ikke spillerens lyst specielt meget idet Atlético først kan rykke på ham til vinter. Den trækker de nok så længe de kan.
Skrevet af Great Milan
Cavani: Nu forlyder det, at Milan vil gå efter Cavani, når Neymar skifte til PSG bliver officielt i de kommende dage.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Skadesituation: Romagnoli skal ikke opereres. Han skal i stedet have alternativ behandling mod hans skade. Suso er meldt spilleklar igen for første gang siden sæsonafslutningen. Han bliver efter sigende udtaget til kampen mod Craiova på torsdag.

Kilde: MilanWorld


Godt nyt for de to spillere. Vil personligt meget gerne se Suso i aktion torsdag fremfor Borini på højre kanten. Samtidig kunne det være godt at se Silva fra start og Calhanoglu på venstre fremfor Niang. Som Lentini også nævner, er der mulighed for at se Locatelli i spil fremfor Montolivo - fint fint.
Grande Milan!
Skrevet af paolomaldini
Et alternativ til midtbanen skulle nu være Andre Gomes. Egentlig tror jeg ikke, at der er så meget i det, da det bare virker som om, at vi kædes sammen med alle centrale midtbanespillere, der ikke har spillet så meget sidste sæson.

Det Andre Gomes dog HAR spillet har slet ikke imponeret mig. Det virker som om, at han skulle have været det, som Modric og Kroos er for Real Madrid, dog uden helt at kunne noget af det, de to kan.
Forza Milan!
Skrevet af Great Milan
Rodrigo Ely: Vi får 3 mil euro for salget af Ely til Alaves.

Kilde: MilanWorld


Hold da op! 3 mil for Ely ;) ;) ;) Shit mand jeg havde været glad bare for at komme af med ham gratis. Igen flot arbejde af Fassone & Mirabelli.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Suso: Her til morgen har Mirabelli og Suso´s nye agent haft et møde omkring en evt. forlængelse. Begge parter arbejder på at forlænge Suso´s kontrakt. Parterne vil finde sammen igen i løbet af ugen for at drøfte en endelig afgørelse.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Så er der ifølge MilanNews solgt 60.000 billetter til Craiova kampen. Ganske enkelt imponerende!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Paletta: Gazzetta dello Sport skriver, at Paletta bliver Torino spiller om ganske kort tid. Selv samme klub skulle også være interesseret i at købe Niang.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Carlos Bacca, Gabriel Paletta og José Sosa er alle blevet bedt om at finde en ny klub og er transferlistet. De træner nu separat fra førsteholdet .

Også ramte vi de 60.000 mod Craiova.
annonce
0