Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Laudisa bringer også Diego Costa nyheden. Der syns at ligge utrolig mange æg i Jorge Mendes´ kurv. Chelsea er pænt irriteret over at spilleren kun vil til Atlético.

Jeg har også personligt mine forbehold imod ham. Ikke på hans kvaliteter men snarere engagementet hvis han vitterligt hellere vil være et andet sted end i Milano.

Det vil vel også kun tage ham 5min max før han har nikket Chiellini en skalle eller lignende.

Laudisa har også sine forbehold ift en eventuel tilbagekomst af Zlatan. Ikke mindst er han skadet men der er også et ganske køligt forhold imellem Milan-ledelsen og Raiola.
Skrevet af Rossoneri
Godt at se vi vælger at satse på at Locatelli skal fortsætte sin udvikling i klubben, fremfor at gamble med et lån.

Det meldes i øvrigt at Montella tester tre-mands forsvaret af i træning.
Det kunne vel betyde at det bliver udgangspunktet når Bonucci kan spille med.
Skrevet af Lentini
Hvorfor? Bonucci er jo ikke ubekendt med en 4-kæde.

Jeg tror stadig Montella vil veksle alt efter form, og nu har han forberedelse til at implementere det i de spillere som findes i Milan, og ikke er skadet. Deriblandt Romagnoli.

Det skal ikke lide dig til last, Rosso, men jeg er enormt træt af den ensidighed i italiensk sportspresse, hvor man konstant hæfter sig ved ét system og det er sådan vi kommer til at spille. Den tror jeg ikke på efter de typer som er hentet ind, som grunder for fleksibilitet.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

hmm umildbart mærkelig fremgangsmåde klubben vælger i forhold til Paletta, Bacca og Sosa. Helt fair man gerne vil sende dem videre, men er det virkelig måden... Alle 3, har noget at tilbyde på en fodboldbane og Sosa var da vist Montellas indkøb... Lad os håbe alle 3 snart er fortid, men bryder mig ikke om fremgangsmåden.
Paletta virker til at være næste mand der ryger, men de to andre tvivler jeg på vi bare lige får solgt! Spillere på vej væk - skal behandles ordentligt og ingen af dem har præsteret dårligt for os...
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Tja, jeg tror de får stillet træningsfaciliteter til rådighed samt en fysisk træner. Jeg mener, men min erindring kan svigte, at man for nogle år tilbage havde en del slåskampe klubberne og spillerforeningen imellem. Det handlede bl.a. om at klubberne ikke længere skulle have mulighed for at sende en spiller ned på Primaveraen for at træne, i et forsøg på at presse pågældende spiller ud af klubben. Og mener de fik sikret sig nogle rettigheder omkring det punkt. Men som sagt, men erindring om det står en anelse svagt.

Men ift. taktisk træning og når Montella spiller sin 11-mod-11, indgår de ikke i matchen.

Men på sin vis er jeg enig med dig i at man gerne skal behandle sine spillere ordentligt, hvad enten de er ønsket eller ej. Så der må man gerne opføre sig med en vis klasse, selvom jeg synes spillerne i Gallianis tid havde det alt for let hvad det angik.

Det er nok også en måde for Milan at sige til fx Paletta, at det er ved at være tid til at tage en beslutning. Har medierne ret i deres dækning, har han svælget lidt rundt i mulighederne omkring Torino og Fiorentina, hvor førstnævnte har været mest opsat på Paletta, men det virker til at han egentlig helst vil til Fiorentina.

Sosa ligner en klar måde at forsøge at fryse ham ud af Milano, mens Bacca nok er et shout out til håbløse Barillá om at finde en klub som gider betale transfersum samt løn for Bacca. Det har Barillá nu kludret rundt i, i mere end et år.
Skrevet af Lentini
Sky Sports skriver i øvrigt at Jorge Mendes er nået meget langt med at få overbevist Diego Costa om et skifte til Milan.

Der hviskes også så småt om André Gomes i krogene. Han er blevet lidt prügelknape i Barcelona, hvor jeg også synes han er dårligt castet til og i flere ombæringer har set uheld ud. Jeg synes dog han er en dygtig spiller, men lejemål er kun interessant såfremt der indgår en eller anden form for købsklausul på spilleren, ellers er det formålsløst at indlede sig i konkrete forhandlinger.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Jeg tror egentlig ikke vi er uenige.
Der vil givetvis være variationer - heriblandt ganske sikkert i forsvaret.

Montella har sagt at han ønsker et udgangspunkt (heraf min brug af udtrykket). Herfra vil der være tilpasninger med baggrund i taktiske vurderinger, skader, karantæner og form.
Skrevet af Great Milan
Pirlo

"hmm umildbart mærkelig fremgangsmåde klubben vælger i forhold til Paletta, Bacca og Sosa. Helt fair man gerne vil sende dem videre, men er det virkelig måden... Alle 3, har noget at tilbyde på en fodboldbane og Sosa var da vist Montellas indkøb... Lad os håbe alle 3 snart er fortid, men bryder mig ikke om fremgangsmåden."

Jeg er fuldstændig enig med dig her. Min første tanke var, da jeg læste, at de tre spillere ikke måtte træne med resten af holdet, at det var unfair og dårlig behandling af spillerne. De har fået regelmæssig spilletid under Montella, og har ydet en ganske udmærket indsats i de kampe jeg har set dem spille. Så at de de skal fryses ud på den "grimme" måde grundet salg, er jeg ikke enig i. Enhver spiller i Milan bør behandles med respekt, og jeg må indrømme, at jeg ser denne løsning en anelse respektløs og kold. Jeg håber for alle tre spillere, at de skifter klub hurtigst muligt, så de slipper for denne dårlige behandling.

Paletta og Sosa har flere bud ved hånden, så de to ryger nok ret hurtigt. Udover Fioretntina og Torino er der også Fenerbahce, Trabzonspor og Antalyaspor på banen. Bacca bør få sin agent til at overbevise Marseille om, at han er 20 mil euro værd, for det er han bestemt.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Suso: Milan har tilbudt ham ny kontrakt, der løber frem til 2021. Hans løn vil ligge på 2,5 mil euro.

Kilde: MilanWorld


Er ved at være godt træt af denne forlængelse. Hvad sker der for, at det skal trække så langt ud. Det kan da ikke være så svært at få en Ja/Nej til en forlængelse på plads for en spiller, der var god for os i sidste sæson. Hvis der foreligger et nyt tilbud til spilleren, som så mange medier skriver, så må Suso se at få fingeren ud og skrive under på en forlængelse. Der er under 3 uger til den første kamp i Serie A.
Grande Milan!
Skrevet af la.Vecchia.Signora
Var AC ikke på udkig efter en angriber? Det ville være real time FM, hvis de nu gik all in og købte Neymar. ;-)
Skrevet af Martinovic
Hehe.

Neymar måtte komme ind til venstre wing :-)

Vi ender nok med Diego Costa.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Var AC ikke på udkig efter en angriber?


Ikke nok med, at engelske medier kalder Milan for AC, men gør folk der bare følger lidt med i italiensk fodbold også? Det ville være som at kalde Juventus for FC.

That aside, jeg tror PSG får problemer, hvis de betaler 222 mio. euro for Neymar grund FFP, selvom der har været rygter om, at Qatar køber ham og han skal være ambassadør for VM´22. Det kan, og burde ikke kunne hænge sammen. Men nu kan det være, at fokus flyttes lidt væk fra Milan.

Forza Milan!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Neymar måtte komme ind til venstre wing :-)"

Det er jeg nu ikke sikker på. Kunne sagtens forestille mig, at Montella ville foretrække kongen over dem alle - (Niang) på venstre wing, mens Neymar pænt kunne tage plads på bænken ;) Han ser ham jo nærmest som gud!
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Hahaha, GM.

Det bringer minder frem om et stykke graffiti i 80´erne:

Hvad gør vi, når Jesus kommer tilbage?

Hvortil der var tilføjet:

Sætter Elkjær ud på fløjen!
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Det var da noget mærkeligt nonsens at Montella skulle se Niang som "gud"....
Det er direkte forkert.

Montella har jo netop kritiseret Niang i utvetydige vendinger.
Skrevet af Lentini
Blir interessant at se hvor Niang befinder sig 1.september. Hans alsidighed gør jo faktisk at han er ret så anvendelig i både 4-3-3 og 3-5-2. Spørgsmålet er jo så hvordan man vurderer ham internt. Montella har både været ude med gulerod og pisk.

Det er heller ikke så let at finde en spiller som dækker så meget positionelt. Syns da også rygterne omkring wingen har været kraftigt nedadgående.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/107077/valencia-next-bacca

Håber snart nogen gider købe ham. Det trækker alt for meget ud.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, Bacca er godt nok vanskelig at slippe af med.

Om another note så har vi i de første 48timer solgt 10.000 nye sæsonkort som skal tillægges de sæsonkort som er blevet fornyet ifbm presale. Jeg har ikke set nogle tal på det, men sidste år havde vi 16.000 solgte sæsonkort. Så ledelsens mål om 30.000 skulle være muligt.
Skrevet af Rossoneri
Det synes i øvrigt at medierne har fået kogt lidt ekstra suppe på historien om de tre "udelukkede" spillere.

Først og fremmest fordi den er usand. I hvert fald i den udstrækning at spillerne har deltaget i visse dele af træningen.
De deltog alle tre i formiddagens træning - men ikke i eftermiddagens.
Mit bud er at det er fordi der var tale om kamp-specifik træning ift morgendagens opgør.

Derudover er det ikke uvant at spillere der er meget tæt på transfers spares til træning for at undgå risiko for kontaktskader.

Det skulle også undre mig om diplomaten Montella, pludselig ville kaste sig ud i sådanne metoder.
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår wings, er eneste rygte jeg er stødt på, at vi skulle have genoplivet interessen for Keita.

Svært at sige i hvilken grad det er spekulation. Vi hjalp dog Lazio med en lille "manøvre" idag ift at omgå udlændige-kvoten, så hvem ved - måske det var som led i en aftale.
Dette er naturligvis ren spekulation fra min side.
annonce
0