Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
"Asamoah afgang giver det altså ikke meget mening at fejre."

Ikke meget men lidt har også ret. Det er naturligvis ikke på niveau med et evt. tab af Alex Sandro eller Dybala, men et tab er det vel.

Nu kommer det selvfølgelig også an på, hvem de henter som erstatning. F.eks. så anser jeg De Sciglio som en udskifter for et hvert tophold i Serie A. Knægten har et ekstrem latterligt lav bundniveau. Hans topniveau er bestemt heller ikke noget at prale af. Han er efter min mening en af de spillere, der er blevet overvurderet mest i Serie A. I øvrigt er han mental skrøbelig. Det kan man ikke sige om Asamoah - tværtimod. Den mand udstråler altid en vis "gå på mod". Han virker så selv sikker og behersket.

I kampen mod Lazio forleden så jeg en De sciglio i forsvaret fremfor en Bonucci. Det er om nogen en svækkelse i Juve forsvaret. Sælger man Asamoah, og henter en, der er ringere, så er Juventus svækket. Hvor meget de er svækket, kan diskuteres, men svækket det bliver de. Især når man tænker på, hvor professionel en spiller han er. Han brokker sig jo aldrig over mindre spilletid. Han yder 100% næsten hver eneste kamp. Han dækker flere pladser på banen, hvilket giver træneren bedre muligheder. Hans bundniveau er større end Milan´s anfører fra sidste sæson - Montolivo´s højeste topniveau (blot for at sammenligne). osv.. I øvrigt er han vel en rigtig Juventus mand.

P.S.: De Sciglio er allerede debat til uro i Juve. Bruger de ham ikke som udskifter, får de virkelig problemer i forsvaret. Blot min mening.

http://www.corrieredellosport.it/foto/calcio/serie-a/juve/2017/08/14-29258452/juventus_allegri-chiellini_su_de_sciglio/
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
GdS melder at vi er tilbage ved forhandlingsbordet med Bayern vedr. Sanches.

Det flugter egentligt ganske fint med meldingerne om ekstra frigivne midler.
Skrevet af Great Milan
Zlatan: Lader til at United har trukket det længste strå for Zlatan. Rygterne siger, at han bliver United spiller indenfor ganske få dage.

Kilde: The Sun

Æv... det forbliver vist blot en drøm at se ham i Milan trøjen igen for undertegnede.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Kalinic: Rygterne siger, at han bliver Milan spiller torsdag i denne uge. Han får en 4-årig kontrakt og en løn på 3 mil euro + bonus. Vi betaler Fiorentina 25 mil euro + bonus. Antonelli bliver dermed ikke en del af handelen.

Kilde: MilanNews
Grande Milan!
Skrevet af la.Vecchia.Signora
GreatMilan:

Jeg tror godt at du kan skyde en hvid pil efter at Dybala eller Sandro skulle blive solgt. Hvis du skulle ryge i dette vindue, ville det allerede været sket. Dybala seneste udtalelser, ny kontrakt og lige fået nr 10, taler ihvertfald for at han bliver.
Chelsea har allerede budt absurt mange penge for Sandro, og derfor tror jeg hellere ikke på at han skal nogle steder, han er en spiller man ønsker at bygge videre på.

Hvad Asamoah angår, har han været en yderst trofast spiller for Juve, og fortjener at komme videre, hvis han kan få fast spille tid et andet sted. Det er selvfølgelig beklageligt, da han er en af de bedste breddespiller man kunne tænke sig. Men der er mange spændende talenter derude, så mon ikke der kommer en ind den anden vej.....
Skrevet af Rossoneri
DiMarzio melder at en aftale er nået med Villarreal.

Vigtigt at notere sig, er at det drejer sig om lån med option på køb.
Det undrer mig hvis dette står til troende, idet alle meldinger har lyt på at vi kun var interesseret i salg eller lån med obligatorisk køb.

Spilleren selv skulle allerede være på vej til lægetjek.

Det bliver spændende at se hvad den officielle udmelding siger.
Skrevet af Great Milan
LVS

"Chelsea har allerede budt absurt mange penge for Sandro, og derfor tror jeg hellere ikke på at han skal nogle steder, han er en spiller man ønsker at bygge videre på."

Man forstår jo ganske udmærket, at i gerne vil holde på Sandro. Han er virkelig en fremtidens fodboldspiller. Meget moderne i dagens fodbold og utrolig dygtig. Der skal meget til, før jeg roser en spiller, men Sandro fortjener al ros! Den mand er fantastisk.

Det sidste jeg læste angående Sandro, var at hans agent havde holdt møde med Chelsea, og at man opfordrede spilleren til at fremtvinge en transfer. Derfor anser jeg den ikke helt lukket endnu. Der er trods alt stadig 16 dage tilbage af transfer vinduet, så der kan ske meget endnu. Men ja, i vil gøre alt for at beholde ham, for jeg kan umiddelbart ikke se en, der kan erstatte ham.

Dybala? Ved sgu ikke, penge kan gøre alt. Han har jo før ytret ønske om at spille for Barcelona. Om han bliver endnu et år, for så at skifte næste år, eller om han skifter i år, må tiden vise. Synes bare i har for mange offensive spillere i truppen p.t. Hvis ikke det bliver Dybala, der ryger for en kæmpe pose penge, så bliver det en af de andre offensive.

Enig omkring din antagelse af Asamoah.
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
"Han har jo før ytret ønske om at spille for Barcelona."

Nej, det har han ikke. Han har sagt han gerne vil spille sammen med Messi, for Argentina.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Gustenv@rius
"Synes bare i har for mange offensive spillere i truppen p.t. Hvis ikke det bliver Dybala, der ryger for en kæmpe pose penge, så bliver det en af de andre offensive."

Vrøvl.

Vi mangler tværtimod offensive spillere, da Allegri vil spille 4-2-3-1. Altså skal vi ideelt have 8 offensive spillere til de 4 pladser foran, hvor vi lige pt. har 7. Higuain, Dybala, Bernardeschi, D. Costa, Cuadrado, Mandzukic og Pjaca.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Ikke for at være fræk - men kunne man forestille sig at I tog denne Juventus-snak over i Juventus-tråden? :)
Skrevet af Rossoneri
Fiorentina melder officielt ud at Badelj bliver.
Det lukker naturligvis ned for spekulationerne om at vi skulle hente ham. Det har dog efter alt at dømme aldrig været mere end det - spekulationer.

Skrevet af Martinovic
Det er fint. Badelj havde været ok, hvis vi ikke fik Biglia. Vi har tre 6´ere i truppen - fire hvis Sosa bliver, da han til nøds kan spille den.

Vi mangler en, der kan spille en af siderne.

Kalinic ser ud til at blive officiel en af de næste dage. Det er et godt køb.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Neeeej ikke bare en option i Baccas lejeaftale, for helvede! Nu skal man håbe på at han leverer istedet for bare at få ham af bordet. Lorte aftale.
Skrevet af Great Milan
EL: 23.000 billetter solgt til kampen mod Shkendija.

Kilde: MilanWorld

Tja man kan vel ikke forvente mere end 30.000 mod så elendigt et hold.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ja, det giver meget lidt mening. Ikke mindst fordi det synes at vi har behov for at kunne stille garantier for indkøb.

Et håbløst scenarie hvis vi pludselig står med Bacca næste sommer - worst case scenario med en skade.

Det må siges at trække ned i den samlede bedømmelse af Fassone & Mirabelli.
Skrevet af Milanisti
Kan simpelthen ikke forstå at man accepterer en låneaftale hos Villarreal når man har afvist lignende tilnærmelser fra Marseille - endda med en højere købsoption ifølge de daværende rygter.

Det kan ikke skyldes andet end frygten for at Bacca bliver samtidig med at man er nødt til at lukke handlen med Kalinic.

Ift vores EL kamp så har vores kære modstandere oploadet en meget skæg video op til kampen.

Skrevet af Rossoneri
Ift vores EL kamp så har vores kære modstandere oploadet en meget skæg video op til kampen.

Det er virkeligt sjovt faktisk - og god klassisk sportsånd.

Jeg undrer mig over at der trods alt ikke er solgt flere billetter til kampen. 67.000 mod Craiova. Svært at se at
Shkendija skulle være et mindre hold eller at kampen skulle være mindre betydningsfuld. Omvendt, så er det vel (isoleret set) en ganske realistisk tilskuertal.
Skrevet af Martinovic
Når det blot er en købsoption uden tvunget køb, bør prisen stige, hvis eksempelvis banker 20 mål ind.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Når det blot er en købsoption uden tvunget køb, bør prisen stige, hvis eksempelvis banker 20 mål ind.

Lad os se detaljerne når aftalen bliver offentliggjort.

Men ja, det er jo netop problemet med den slags aftaler. Vi kan nærmest kun tabe på det.

Bacca bliver naturligvis værdisat baseret på to middelmådige (at best) sæsoner. Formår han ikke at hæve sit niveau ift det, står vi givetvis med en (ét år ældre) SortePer næste sommer.

Leverer han en kanonsæson, sælger vi ham reelt under markedspris. Vi står med al risikoen og en forsvindende lille mulig gevinst.

Det helt store problem består naturligvis også i at det må antages at vi har behov for at frigive ressourcer. Uden et obligatorisk salg, kan vi ikke bruge den fremtidige indkomst som garanti for andre handler.

Frygten for at stå med en ubrugelig spiller, med en relativt høj løn, har nok overskygget chancen for at skyde ham af i et regulært salg i vinduets sidste to uger.

Det er svært at sige hvad der er sket i den sportslige ledelse. Jeg synes dog det burde være anset som en nøgleopgave at få solgt Bacca.
Den opgave er ikke bestået.
Skrevet af Milanisti
Det er virkeligt sjovt faktisk - og god klassisk sportsånd.

Helt bestemt! Kan også at det må være stort for deres side.

Jeg undrer mig over at der trods alt ikke er solgt flere billetter til kampen. 67.000 mod Craiova. Svært at se at
Shkendija skulle være et mindre hold eller at kampen skulle være mindre betydningsfuld. Omvendt, så er det vel (isoleret set) en ganske realistisk tilskuertal.


Jeg tænker at det må skyldes vores transferkampagne, som gjorde folk så interesserede. Mon vi kan ramme et tilskuersnit på 35-40.000 i Serie A?
annonce
0