Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jeg syns sgu det er sløjt hvis der ikke ligger en tvungen option på Bacca. Som minimum efter et antal spillede kampe. Og når man så læser at det er fordi det er lidt bøvlet med den tvungne klausul, så står jeg af. Bacca skal bare ud.

@ Milanista

Vi havde et gnmsnit på over 40.000 sidste sæson. Det skulle vi gerne distancere med en vis margin.
Skrevet af Mjohnsen
Hvordan er stemningen ift Kalinic? Han har vel aldrig været førstevalg, men han er selvfølgelig garant for 10-15 kasser årligt. Han er en god spilstation og god til at skabe plads til andre, men han brænder godt nok også nogle direktører engang imellem.
Forza Viola
Skrevet af Lentini
Sådan lidt blandet. Og den blandede fornemmelse er nok også fordi Kalinic er en blandet pose bolsjer.

Niveaumæssigt syns jeg vi havner på Bacca niveau. Forskellen er så bare at de kvaliteter Kalinic indeholder,passer bedre til den måde Montella gerne vil spille på, modsat Bacca. Så rent individuelt vinder vi ikke noget på det. Men relationelt skulle vi gerne.
Skrevet af Serpente
Jeg må sige at med et udlån havde jeg hellere beholdt bacca. Nu står vi alligevel med en masse dødvægt som vi plejer, i form af paletta, Monty, Niang, zapata og Bacca. Sidstnævnte fordi jeg ikke tror de giver pengene næste sommer. Jeg tilslutter mig de som dumper ledelsen for evnen til at sælge. Det er sku ikke godt nok. Heldigt at vores daddy sender penge så vi kan få de sidste spillere på plads, nu hvor vi ikke kan klare os bedre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Jeg tvivler oprigtigt på at man har gjort en større indsats i at få afsat Montolivo, Zapata og Niang, idet de netop ikke udgører dødvægt, men betragtes som brugbare breddespillere.
Skrevet af Pirlo21
Underligt med Bacca, hvor lån uden tvunget købsoption!? Skidt.
Et lån gav ok mening, med tvungen købsoption. Da vi så ikke ville tabe noget på ham i forhold til hvad han vil værdisat til næste sæson... nu kan jeg kun undre mig... endvidere undre jeg mig over at klubber som Marseille, Sevilla og Valencia ikke har meldt sig mere ind kampen. Når vi tydeligvis går med til lån uden købsoption! Skuffende

Iforhold til Kalinic, så er der bestemt ingen nævneværdig niveau forskel på ham og Bacca. Personligt syntes jeg Bacca er en bedre angriber. Det positive er at Kalinic er montellas mand, det var Bacca aldrig.

Når handlerne er blevet offentliggjort, så håber jeg, at vi benhårdt går efter en wing.
Skrevet af Lentini
Bacca skal bare ud. Manden kan jo for pokker ikke tæmme en badebold, uden at vikle sine ben ind i hinanden med et kluntet brag tilfølge. Og nu er vi trods alt nået et punkt hvor vi igen har ambitioner om at spille fodbold.

Fiorentina prøver at presse lidt på millionerne fordi de har et bud fra Everton på 29mio betalt over to år. Kalinic vil dog kun til Milan.

Så har vi fået bud fra uventet kant på Niang. De russiske mestre, Spartak Moskva, vil smide 18-20mio. Historien melder dog ikke hvorvidt Niang er interesseret. Der er dog CL på programmet, så lidt må det da friste. Kilde: Di Marzio.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Så har vi fået bud fra uventet kant på Niang. De russiske mestre, Spartak Moskva, vil smide 18-20mio. Historien melder dog ikke hvorvidt Niang er interesseret. Der er dog CL på programmet, så lidt må det da friste. Kilde: Di Marzio."

Mon dog at nogen vil betale 18-20 mil euro for Niang. Godt nok er der mange penge i russisk fodbold men så mange penge er der vel ingen kloge mennesker, der vil betale for Niang. Men lad dem bare, hvis de virkelig mener det.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
@Lentini

Ja, det kan jeg se her. http://www.worldfootball.net/attendance/ita-serie-a-2016-2017/1/
Det havde jeg slet ikke forestillet mig taget det lave antal solgte sæsonkort. Ser man det. Er der meldt noget ud omkring en målsætning hvad angår tilskuergennemsnittet i år?
Skrevet af Milanisti
€18-20m for Niang? Sælg.

Det kan være at man er glad for ham nu, men han falder garanteret igennem i løbet af første par runder.
Skrevet af Lentini
@ GM

Watford ville gerne indløse deres klausul på Niang. Spilleren ville bare ikke skifte permanent. Og uagtet hvad du skulle mene om spilleren, kan det jo ske at der findes andre i denne verden som godt kan se potentialet i Niang.

Spørgsmålet er ikke bare om Niang vil skifte, men lige såvel om vi rent faktisk er i stand til at finde en kompetent erstatning i denne tid af mercatoen.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini
Har svært ved at følge dig ang Bacca.
Hvorfor sælge under disse betingelser. Transfermarkedet er stadig længe åben, så hvorfor acceptere så dårligt et tilbud. Flere klubber burde være interesseret, når man kan få lov til at låne ham uden tvungen købsoption!
Skidt solgt af fassone og co, intet mindre!

Ang Niang har jeg svært ved at tro rygtet, men vil da hilse det hjerteligt velkommen! Syntes knægten har fået chancen i Milan og selvom jeg ikke syntes han er håbløs, så ville jeg fortrække en ny kant.
På midten tro jeg ikke klubben gør noget, medmindre sosa sælges.
I forsvaret må man forvente at enten paletta eller Gomez skiftes ud.
Gabriel burde også være fortid.

Ind kommer Kalinic til crazy overpris og forhåbentlig også en ny kant.
Skrevet af Great Milan
Hmm ...

http://www.football-italia.net/108240/chile-milan-make-%E2%80%98super%E2%80%99-vidal-offer

Nu ved jeg ikke, hvor meget man skal ligge i dette rygte. Men Vidal i Milan vil dels gøre ondt på Juventus men dels gøre Milan´s midtbane ekstrem stærk. Vidal, Kessie og Biglia på den centrale midt og ryk Bonaventura frem til venstre kant.

Men men men ... der er ikke andre end en TV kanal fra Chile, der er kommet med rygtet indtil videre. Så vælger ikke at ligge noget i det p.t. Men drømmen i sig selv er Wunderbar!
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Det lyder usandsynligt. Selv hvis det er troværdigt, så er det da dybt godnat at vi fordobler lønnen!
Skrevet af Great Milan
Milanisti

"Det lyder usandsynligt. Selv hvis det er troværdigt, så er det da dybt godnat at vi fordobler lønnen!"

Selvfølgelig fordobler vi ikke lønnen, men at give ham mere i lønningsposen for at trække ham væk fra Bayern, ville da ikke være dårligt. Han er vel stadig en af verdens bedste midtbanespillere, og de bedste koster altså lidt mere end andre. Men ja, du har ret i, at det ikke er besynderlig sandsynligt, når ingen andre har meldt noget om rygtet udover TVN fra Chile.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke de har glemt at skrive "Inter" foran "Milan"?

@Pirlo, hvad gør at du ikke tror på en tilføjelse til midtbanen med mindre vi sælger Sosa? Det må vel siges at være ret åbenlyst at vi faktisk søger en forstærkning.

Hvem tænker du skal være backup for Kessie?
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Fordi vores trup er for stor, sosa kan dække alle 3 pladser på midten. Han vil ikke smutte, derfor tror jeg ikke vi henter en ny. Mit bud i hvert fald, syntes da heller ikke vi ligefrem jagter en ny midt lige pt.

Når Kalinic signes, tror jeg ikke der kommer flere - medmindre vi sælger en spiller. Altså sælges sosa, kommer der en ny. Sælges Niang, kommer der en ny.
I forsvaret er vi for mange spillere allerede, så forsvinder gomes eller paletta - kommer der ingen ny ind.
Dog kan det jo være der opstår en uforudset skade eller at der opstår en mulighed for at hente en klassespiller mere...Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Fordi vores trup er for stor, sosa kan dække alle 3 pladser på midten.

Ja, så er det her vi er uenige. Mener bestemt ikke Sosa har egenskaberne til at spille samme rolle som Kessie - det er, for mig, nøglen til at frigive den anden mezalla til mere kreative opgaver.
Montella roterede på pladsen mellen Kucka og Pasalic - trods åbenlyse mangler hos begge.
Sosa var - hvis jeg husker ret - aldrig i spil til pladsen.
Det er svært at få øje på hvorfor han pludselig skulle være det nu.

Jeg synes i øvrigt heller ikke at vi er specielt godt dækket ind på midten (udover registaen):

Regista: Biglia, Locatelli, Montolivo, Sosa

Venstre mezalla: Bonaventura, Sosa (Calhanoglu)

Højre mezalla: Kessie

Det er umiddelbart en meget skæv fordeling - omend både Gabbia og Zanellato er en del af seniortruppen og som kan dække hhv højre og venstre mezalla.
Men ingen af dem har niveau til at være førstereserve.

Senest blev Montolivo afprøvet som højre mezalla (mod Betis). Der er nok ikke mange der vil være uenige i at success´en udeblev i det eksperiment.

Vi har da også virket ret opsatte på at hente endnu en spiller til højre mezalla, til trods for at man vidste at Sosa ikke ønskede at skifte.
Men Sosa er vel samtidig eneste reelle backup til den venstre mezalla (såfremt man holder Calhanoglu længere fremme).

Dertil antager jeg at der er en årsag til at Mirabelli har fået et ekstra budget. Det er næppe til Kalinic-handlen da jeg formoder at det hele tiden har været indregnet som "minimum requirement".

Jeg tror dog at du har ret i at en afgang i forsvaret, ikke nødvendigvis vil blive erstattet.
Skrevet af Great Milan
Romagnoli: Han er begyndt at træne sammen med resten af holdet. Det lader dermed til, at han så småt er ved at blive sin skade fri. 2 spillere der dog ikke deltog i dagens træning var Niang og Paletta.

Kilde: MilanNews


Hmm noget kunne tyde på, at Niang og Paletta er på vej væk fra klubben.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
EL: Vi er nu oppe på 25.000 billetter til Shkendija kampen i morgen aften.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
annonce
0