Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
En billig baggrund bliver ofte nævnt i Milan sammenhæng disse dage, og ja det er da også evident at holdet ikke er testet mod et af de stærke hold som man er i direkte konkurence med, men nu har vi trods alt spillet 4 betydningsfulde kampe, med 4 sejre til følge og en måscore på 12-0, uanset hvordan man vender og drejer det så er det sgu over forventning og giver god grundt til optimisme.

Og fuck hvor er Kessie dog en stærk spiller! serie a erfaringen skinner klart igennem, det bliver spændene at se om Biglia også går ind og løfter niveauet fra dag 1.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Bishop

"Og fuck hvor er Kessie dog en stærk spiller! serie a erfaringen skinner klart igennem, det bliver spændene at se om Biglia også går ind og løfter niveauet fra dag 1."

Kessie er virkelig en type, jeg personligt har savnet i Milan. Siden Desailly har vi ikke haft en sådan power machine på midtbanen. En der bruger sin krop/fysik, og som bare tromler igennem midtbanen. Jeg ser utrolig mange ligheder mellem Desailly og Kessie. Sidst nævnte har dog et bedre skud i benene. Tør slet ikke tænke på, hvad denne unge mand kommer til at koste om et par år.

I øvrigt kan du være ret sikker på, at Biglia leverer fra dag 1. Han skal dog lige i form først. Han har jo ikke spillet fodbold længe.

I forhold til Marchiso er det vel bare at tage kontakt til Juventus ledelsen og spørge ind til disse opståede rygter. Har det noget på sig, er det da bare med at hente ham lige så hurtigt, som det var tilfældet med Bonucci. Han kan klart bruges på vores midtbane. Skulle vi hente Marchisio, ryger Borini ud på bænken. Tænker en midtbane med Biglia, Kessie og Marchisio. Længere fremme har vi så Bonaventura, Hakan og Suso. Helt fremme Kalinic. Men lad os nu lige se. Her tager jeg kun udgangspunkt i de spillere vi har i truppen LIGE NU. Der kan ske meget endnu - rigtig meget.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Både Rai Sport og MilanNews melder at vi faktisk skulle være opmærksomme på dagens rygter omkring Marchisio og at vi har stukket følere ud.

Det meldes dog at vi vil forholde os passive indtil Marchisio (potentielt) selv beder om en transfer.

Skrevet af Great Milan
P.S.: Hvem ved, måske har vi allerede drøftet Marchisio med Agnelli, der var på "høflighedsbesøg" i Casa Milan for 4 dage siden. Lad os se hvad der sker de kommende dage.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Desailly og Kessie?

Er godt nok uenig i at der skulle være sammenligninger mellem de to - udover et par åbentlyse visuelle.

Franskmanden var en mur der primært spillede forsvarer og "stålværk" foran forsvaret. I et nyligt interview, siger han faktisk at hans type slet ikke findes i moderne foldbold længere - dertil var han for dårlig teknisk.

Desailly tog aldrig løb frem i banen, hvilket jo netop er en af Kessies fornemste opgaver.

Den ene en rent defensiv spiller - den anden en dynamisk midtbanespiller.
Skrevet af Great Milan
Intet nyt i at vi to er uenige omkring ALT. Videre ...
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Omkring Marchisio, forestiller jeg mig ikke at et evt. skifte (som jeg anser som ren ønsketænkning for nuværende), værende så let som Bonuccis.

Vi var reelt eneste mulighed for Bonucci, mens Marchisio sikkert er mere åben for muligheder.
Conte er jo en velkendt "fan" og man kunne forestille sig at det var en løsning på den midtbanespiller de søger i Chelsea.
Skrevet af Rossoneri
Intet nyt i at vi to er uenige omkring ALT. Videre ...

Hehe - ja lad os bare lade den ligge der :)
Skrevet af Great Milan
Keita: Hans agent er i Milano.

Kilde: MilanWorld


Håber ikke det er den rød/sorte del af byen han er kommet for at besøge. Ikke flere af de dersens "Jeg er verdens bedste fodboldspiller" typer i Milan, tak!

I øvrigt går der rygter om, at Tottenham rykker yderligere på sig med hensyn til Suso. Om det blot er indikationer om et Suso afsked grundet hans kontrakt situation (at han ikke har forlænget endnu), eller om der virkelig er noget omkring ham Suso (kræver måske for meget i løn), må tiden vise.
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Keita: Det er os så bare rolig, desværre!
Skrevet af OC
Jeg tror ikke Juventus bare sådan uden videre slipper en af deres eneste home-grown spillere, til det der efterhånden på stående fod må betegnes som en direkte konkurrent.

De ville i så fald stå væsentligt, indiskutabelt svækket, både på bredden og i dybden, på midtbanen såvel som overordnet set, i forhold til sidste sæson - ligegyldigt hvor vild man så skulle være med Matuidi.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Det er præcis det, der skulle være årsagen til, at Marchisio overvejer nye græsgange - spillertilgangene. Han er efterhånden et stykke nede i hierarkiet.

Jeg håber, Bonucci kan lokke ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@OC
Lige nu er det hele jo egentlig også "hvad-nu-hvis" betragtninger. Det forudsætter, efter alt at dømme, først og fremmest at Juve henter Strootman.

Ledelsen i Juventus har dog en politik der hedder at de ikke vil holde på spillere der selv beder om at blive solgt. Dette vil jeg absolut forvente også omfatter Marchisio.

Men lad os nu se, lige nu er det rygter baseret på andre rygter.
Skrevet af OC
Ramaskriget bliver jo uendeligt og ubegribeligt stort i Torino, hvis man ender med at sende to så store profiler og markante skikkelser til AC Milan i det samme transfervindue.

Bonucci var en ´once-in-a-lifetime´ signing der blev muliggjort af blandt andet hans søns sygdom og dermed ønsket om at blive i Italien, og hans anstrengte forhold til Allegri.
De samme forudsætninger kan jeg simpelthen ikke se er tilstede med hensyn til Marchisio, hvor meget i så end krydser fingre.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@OC
Ja, mon ikke Chelsea er mest oplagte destination hvis det virkeligt skulle vise sig at der er kød på den historie.
Skrevet af Great Milan
Jeg er tilsyneladende ikke den eneste, der tænker på Dedailly, når man ser Kessie spille. Direktøren for Sky udtaler her:

<a href="http://m.milannews.it/news/marani-kessie-mi-ricorda-desailly-domina-fisicamente-con-personalita-cutrone-mi-chiedo-quanto-valga-265280" title="http://m.milannews.it/news/marani-kessie-mi-ricorda-desailly-domina-fisicamente-con-personalita-cutrone-mi-chiedo-quanto-valga-265280" target="_blank"&kvgt;http://m.milannews.it/news/marani-kessie-mi-ricorda-desailly-domina-fisicamente-con-personalita-cutrone-mi-chiedo-quanto-valga-265280</a&kvgt;

Alle spillere er forskellige fra hinanden. Alle har deres egen spillestil. Dog minder Kessie utrolig meget om Dessilly. Ikke kun fysisk men også hans aggresivitet og power bryd gennem midtbanen. Desailly slippede dog bolden hurtigere end Kessie gør, når han rykker forbi et par modstandere. Kessie bliver ved med retning mod mål.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Roma har budt 38 mil euro for Schick!!! Oh my got syg verden vi lever i! Håber dælme de køber ham.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Nu tager du selv "sagen" op igen, så jeg svarer naturligvis gerne.

Inden da vil jeg starte med at citere Matteo Marani i det du selv linker til; "Deisally giocava in maniera diversa,..." - Desailly spiller på en anden måde (end Kessie, underforstået).

Siden Desailly har vi ikke haft en sådan power machine på midtbanen. En der bruger sin krop/fysik, og som bare tromler igennem midtbanen. Jeg ser utrolig mange ligheder mellem Desailly og Kessie.

Det var dette jeg reagerede på.
Desailly tromlede ikke igennem midtbanen. Når han spillede på midtbanen, var det som stopper foran de to centrale i forsvaret.
Franskmanden var bestemt ikke en dynamisk midtbanespiller der brød kæderne, som jo netop er det Kessie bringer i sin rolle.

Derudover var Desailly jo også primært brugt i forsvaret - både i Marseille, Milan og Chelsea.

Så kan vi godt tale om at begge spillere har en imponerende fysik og at der skulle findes fællestræk i deres indstilling. Men det var ikke det dit indlæg gik på.

Det gik på at de som type er ens - det er jeg (og Marani) uenig i.

Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/108548/marchisio-locatelli-bonaventura-swap

Så må de gerne beholde Marchisio. Den hopper Fassone og Mirabelli forhåbentligt ikke på.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Det er ren spekulation.
Klubben har tidligere gjort det fuldstændig klart at Locatelli ikke er til salg.

Bonaventura bliver selvsagt heller ikke solgt.
annonce
0