Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det bliver et nederlag, der er til at føle på, men forhåbentligt også et wake up call.

Og så håber jeg, det er sidste gang, vi ser den ligegyldige 4-3-3.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Kollektiv kollaps i dag, efter deres første mål.

Det vin laver de første 10 min efter pausen, er bare håbløst elendigt og pinligt.
Jeg håber dette var en KÆMPE opsang til truppen, træneren m.m.
At vi lukker 4 mål ind, med så mange defensive spillere på banen er pinligt....

Om en ny formation er løsningen, ved jeg ikke - jo på sigt tror jeg. Men om holdet er klar til det nu,ved jeg ikke.
Idag var et kollektiv kollaps.

Men ønsker Montella at bruge sine bedste spillere på sigt, så skal vi spille med et 3 mands forsvar.
Alle spillere der startede i dag var under niveau, længere er den ikke.
Meget skuffende at se sådan et kollaps mod et ordinært Lazio hold!
Håber ikke det gentager sig!!!!!!!!!
Skrevet af Yetilover
Den her kamp har på alle måde været elendig. Tror ikke vi kan tage noget som helst positivt med fra det her. Biglia er komplet uduelig, Bonucci fungerer ikke i et 4mands-forsvar, Kessie som forventet svinger i sine præstationer og vi har intet alternativ, Borini skal åbenbart ikke være starter (what a surprise)og Cutrone kan heller ikke leverer varen hver gang endnu(what a surprise). Jeg er på alle måde enig i at dette må og skal være døden på vores 4-3-3 formation.

Hvis ikke Montella ser det så på porten med ham ASAP.
Skrevet af Great Milan
Som flere andre har været inde på, falder dette kun og kun tilbage på én mand - Montella. Hvis så dygtige fodboldspillere får et kollektivt kollaps, rettes pilen med det samme på træneren. Hverken Biglia, Kessie eller Bonucci er dårlige spillere, nej de er faktisk nogle af de aller bedste i Serie A, men vi har desværre også en af ligaens ringeste trænere. Det er jo ikke noget nyt, at vi kollapser i den grad! Det er set flere gange i sidste sæson.

Konklusion: Vi skal kæmpe røven ud af bukserne og håbe på, at spillerne kan levere varen (til trods for at vi en røv og nøgler træner) og blive nummer 4 og dermed opnå det alt afgørende CL! Alternativt skal vi stå model til flere kampe som disse, og så håbe på at Yong Hong Li fyrer Montella!

Den er ikke længere! Videre ...
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Hvem er et alternativ til Montella?

Vores kære ejer og CEO så ikke for glade ud.
Skrevet af Martinovic
Ancelotti til januar eller Conte efter denne sæson. Jeg tvivler på, han tager tre sæsoner i Chelsea.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Ancelotti skulle være på vej til Kina.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Der er en verden til forskel på Biglia og Kessie og så Bonucci.

De to førstnævnte spiller deres foretrukne pladser og roller og leverer kort og godt bare begge en pinlig indsats. Det kan aldrig være Montellas skyld at de to ikke præsterer.

Kessie laver fejl på fejl og ser generelt bare uskarp ud i både tanke og handling.
Enormt overraskende da han har været vores klart bedste spiller i pre-season.
Som tidligere skrevet, må man dog forvente udfald hos en blot 20-årig spiller.

Hans rolle er dog så enormt kritisk for succes at jeg faktisk synes det trækker gevaldigt ned i den samlede vurdering af vores mercato at vi står uden alternativer.
Krychowiak ryger til West Brom på leje - der er ingen der skal bilde mig ind at vi ikke har haft mulighed for at intercepte den, selvom det kun var på et rent lån.
Hellere det end at stå så ukomplette igen.
I stedet var det tilsyneladende mere presserende at lukke handler på spillere til Primavera´en.

Biglia lignede en mand der ikke anede hvilket ben han skulle stå på over at være tilbage på Olimpico. Skal man klandre Montella noget, så er det at have mistolket Biglias tilstand.
Man må dog forvente at en så rutineret spiller som Biglia er i stand til at sætte sig op til sådan en kamp.

Hvad der nærmest provokerer mig allermest, er at han hele kampen igennem lunter rundt - fuldstændig uden gejst og vilje.
Han har selv sagt at han valgte #21 pga Pirlo - han har umiddelbart ikke kun arvet nummeret, men også hans løbepensum.

Når det er sagt, så synes jeg dog at Montella rent faktisk er dagens dårligste.
Det er selvfølgelig altid let at sidde og være mandagstræner, godt hjulpet på vej at bagklogskabens evigt klare lys.

I dag mener jeg dog at han begår en række fejl der er så åbentlyse at de bør være klare for alle.
Og nærmest endnu mere bekymrende er det at han efter kampen udtaler at han ikke fortryder nogle af sine valg, men at det snarere handler om dårlig indstilling.
Han har ret så langt at der var en dårlig indstilling, men mon ikke det var på tide at spørge sig selv hvorfor der så ofte er det.

Forsvaret var nærmest en videnskablig bevisførelse af Murphy´s lov - alt der kunne gå galt, gik galt. Og ret forudsigelig kunne man tilføje.

Det er mig fuldstændigt ubegribeligt at Montella så stædig holder fast i sin fire-back kæde.
Vi har hentet verdens vel nok bedste spiller til at orkestrere et tre-mands forsvar, men samtidig en middelmådig duelspiller og markeringsspiller.
Og når det så samtidig betyder at vi lader Romagnoli sidde på bænken, ophører logikken fuldstændig.

Top den så lige op med at Lazio kommer fuldstændigt forudsigeligt ud til kampen idag, med offensive wingsbacks, to bevægelig angribere, hvor navnlig Immobile er dygtig til at rykke fri af sin oppasser og masser af løb i feltet fra midtbanen.

Og her stopper den jo ikke. For han smider samtidig vores defensivt svageste back ind, vel vidende at han ofte bliver fanget fremme i banen fordi han også er instrueret i at tage masser af offensive løb.

Det var jo nærmest en opskrift på fiasko.

Når han nu så alligevel vælger 4-3-3, så giver det naturligvis god mening at Biglia og Kessie spiller deres respektive pladser.
Deres fornærmende ringe indsats, må som sagt stå for egen regning.

Men hvorfor dog Montolivo som mezzala? Navnlig på en midtbane hvor vi kunne forvente at der hele tiden ville være pres på boldholder.
Hvis det var en kamp hvor vi skulle skabe kampen og mere tålmodigt lede efter åbninger, kunne jeg bedre forstå det.
Paradoksalt nok, er han vel vores bedste midtbanespiller set over hele kampen.
Det siger reelt mere om de to andre.

I tridenten har jeg egentlig ikke det store at udsætte på valget af Borini. Det var vel forventet at vi ville få en del omstillinger og her er Borini et fint kort.

Som så ofte før, spiller vores midtbane også vores wings dårlige (ved ikke at levere noget som helst til dem). Hele angrebet kommer til at se impotent ud, men jeg mener at midtbanen bærer en god del af skylden.

Dog er valget af Cutrone både taktisk forkert, efter min bedste overbevisning, og ikke mindst arrogant.
Det måtte forventes at vores 9er skulle ligge og tage en masse kampe med Lazios tre bagerste - og her blev Cutrone da også fuldstændigt pakket ind.
Det havde vel været oplagt at prøve Kalinic fra start for at have en spilstation helt fremme.
Og så var det måske også en lige lovlig stor mundfuld for en spiller der fik sin Serie A debut i sidste spillerunde af sidste sæson.
Form eller ej, så kunne man med fordel skæve til både egenskaber og niveau. Det mener jeg ikke Montella gør her.

Montella blive ikke fyret på baggrund af dette - han nåede som bekendt det erklærede mål sidste år og har spillet os i ELs gruppespil samt skaffet seks point i de to første runder.

Men, jeg tror omvendt ikke at der skal mange dårlige resulater i Europa og hjemme til, før ledelsen (kineserne) beder om at der bliver set på alternativer.
Ikke mindst fordi, det er velkendt at de faktisk ønskede en ny træner, men Fassone fik dem på andre tanker.

Med et par præstationer af denne kaliber, bliver det dog næppe lige så let næste gang.

Skrevet af Martinovic
Vores bedste håb er nok at vinde Europa League, og det er heller ikke umuligt.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
11 nye spillere og og som ventet nærmest et helt nyt hold. Det er hvad det kunne blive til for Milan her op til den nye sæson. Her nedenfor har jeg givet den enkelte spiller en karakter, som efter min opfattelse er, hvor god denne spiller er. Her tænker jeg ikke blot på, hvor god spilleren er her og nu. Jeg tænker også på, hvor meget denne spiller efter min opfattelse bliver gunstig/gavnlig for holdet den kommende sæson. Karakteren 0 er mindst, mens karakteren 10 er det højeste i denne skala.

A. Donnarumma
Bonucci
Conti
Musacchio
Rodriguez
Biglia
Kessie
Calhanoglu
Borini
Kalinic
Silva

Egentlig vil jeg gerne se bort fra A. Donnarumma, når jeg sådan skal gøre truppen op. Han kommer nemlig efter min mening ikke til at få den store indflydelse på Milan´s præstationer den kommende sæson. Ser vi bort fra A. Donnarumma, havner vi på 7,7 i gennemsnit karakter for de nye køb, hvilket er det, jeg vurderer vores transferkampagne til.

G.Donnarumma: 10 (vores vigtigste forlængelse. Han er ikke med i den totale vurdering af nye køb).

Den vigtigste spiller i hele puslespillet er for G. Donnarumma. Uden en forlængelse af ham er jeg ikke sikker på, at vi kunne tiltrække så gode spillere til klubben. Derfor er han for mig at se den vigtigste spiller, vi fik forlænget med. Han er en fremragende målmand, som i løbet af ganske få år vil betragtes som verdens bedste målmand (igen min optik). Skal man vinde titler eller nå sine mål, er det vigtigt, at man har en god ankermand, og det må man sige Donnarumma er. Svaghed: Han skal arbejde på at blive bedre med bolden ved fødderne.

Bonucci: 10

Tja.. der var vel ingen der forventede, at vi ville hente ham i Juventus. Men sommetider åbner der sig en dør, mens man mindst venter det, og sådan kom Bonucci til Milan. Han er en af verdens bedste midterforsvarer. Efter min mening er han nummer 2 efter Sergio Ramos. Vi har her en rigtig dygtig styrmand i forsvaret og i øvrigt en rigtig ledertype, som vi i den grad har savnet i netop forsvaret de seneste år. Hans overblik og pasningsspil samt måden at føre bolden frem ad banen på, er helt fantastisk. Så med hans ankomst er vi helt klart blevet bedre i forsvaret. Svaghed: Mand mod mand er han ikke altid den bedste. Han har det med at lave nogle "rutine" frispark, som kan komme til at koste os dyrt i nogle vigtige kampe.

Conti: 7

En hurtig højre back, som har sin force i det fremadrettede spil. Han er god til at tage sine ture langs sidelinjen, ned mod baglinjen og lave indlæg. Han stod for en del assist sidste sæson for Atalanta, så lad os håbe, han kan fortsætte med det. Stort løbearbejde men til tider placeringsvanskeligheder. Måske han lige skal vænne sig til at spille i en 4-backkæde. Har store forventninger til ham i fremtiden. Han virker som en spiller med en lovende fremtid for både Milan og Italien. Svaghed: Placeringsvanskeligheder.

Musacchio: 8

Bestemt en forstærkning til forsvaret. Han er i min optik en bedre fodboldspiller end Romagnoli, som han skal kæmpe om pladsen med ved siden af Bonucci. Hans force ligger i ´mand mod mand´. Han er bomstærk i disse ´en til en´ dueller. Bruger sin krop rigtig godt i nærkampene. Han er pæn hurtig, og kæmper til det sidste - en rigtig fighter! Svaghed: Evnen til at føre bolden frem ad banen.

Rodriguez: 6

Havde personligt foretrukket en hurtigere mand på venstre back pladsen. Hans styrker er præcision i pasningsspillet, dødbolde (frispark) er han rigtig god til, og så er han generelt god til at ligge nogle gode indlæg. Svaghed: Som back spiller skal man være lyn hurtig eller i hvert fald bare meget hurtig i moderne fodbold. Det synes jeg bestemt ikke Rodriguez er. Han virker noget tung i det. Den største ulempe ved ham er, at han ikke kommer hurtigt nok tilbage, når holdet netop har haft et angreb. Han hænger sommetider langt oppe på banen, og giver dermed modstanderne en masse plads at boltre sig på. Med ham i startopstillingen udelukker jeg personligt en 3-5-2 opstilling. Han kan begå sig i en 4 back kæde men ikke i et 3 mands forsvar. Skal vi spille 3-5-2, må det være Musacchio, Bonucci og Romagnoli.

Biglia: 10

En af de bedste handler vi har lavet denne sommer. Endelig har vi fået en leder på midtbanen. Det er immervæk mange år siden, vi har haft det. En styrmand med stil. En der både kan noget med bolden, men også en der kan løfte resten af holdet. Han har et kæmpe overblik samt en sublim boldbehandling. Hans evne til at stå helt rigtigt på banen, findes ikke ret mange steder i de helt store europæiske klubber. Den ro han fremviser under pressede situationer, vil give de unge spillere (Kessie og Locatelli) den fornødne ro. Samtidig bliver han en god mentor for netop de to unge spillere. Svaghed: Han er 31, og desværre har han allerede vist, at han er lidt skrøbelig. Muskelskader er hans værste fjende.

Kessie: 10

Vores bedste køb i dette transfer vindue efter min mening. Han er dét, Milan har haft brug for på midtbanen i de seneste mange år. En dynamisk, bom stærk midtbane spiller med mål i fødderne. Han har et mega hårdt skud, og så er han om nogen svær at vinde en duel imod. Han holder godt på bolden, og dækker den samtidig godt af ved hjælp af sin fysik. Blot 20 år (hvis man skal tro afrikanere), så han har noget af en fremtid for sig. Jeg forventer personligt mest af ham som Milan spiller den kommende sæson. Svaghed: At han risikerer at få for mange kampe ved siden af Montolivo.

Calhanoglu: 7

Man kan tydeligt se, at de 4 måneder på sidelinjen har gjort ham dårligt spillende. Han er langt fra tidligere gode form. Han er ret svingende i sit spil. Den ene kamp spiller han udmærket for så at falde helt igennem i den næste kamp. Han har et vis bundniveau, som gør, at man bliver ved med at tro på ham. Han skal dog se at komme i omdrejninger, hvis ikke han vil sidde på bænken det meste af tiden. Personligt forventer jeg, at han kommer stærkt tilbage. Men når det er sagt, kræver det jo, at han får en del spilletid under Montella. Han bliver i hvert fald ikke bedre af at sidde på bænken. Svaghed: Han har det med at falde helt ud af kampene i ny og næ.

Borini: 5

Her har vi vores værste køb efter min mening. Han bør ganske enkelt være tænkt som joker på holdet, men man ved jo aldrig med Montella. Indtil videre er han startet inde i flere af kampene, hvilket personligt undre mig meget. Okay, han gør et stort stykke løbearbejde, men hey man vinder altså ikke kampe på blot stort løbearbejde. Der skal mere til i min verden for at starte inde for Milan. Borini er ikke en spiller, der kan løfte holdet. Svaghed: Han bliver brugt som kantspiller af Montella, men han er slet ikke hurtig nok til at udføre den rolle.

Kalinic: 7

Tja vi gik vel alle og ventede på et større navn på angrebspladsen efter som, Fassone og Mirabelli snakkede om "The ising on the cake" og "Mr.X". Ikke nok med det blev Belotti og Aubameyang nævnt op til hudløshed. I den sidste ende blev vi så spist af med Kalinic. Ikke en angriber på øverste hylde men dog en okay afslutter alligevel. Han er vel på niveau med Bacca i hans første sæson for Milan, hvilket slet ikke er så ringe igen. Om vi kan forvente, at han scorer flere mål end han gjorde for Fiorentina, må tiden vise, men et eller andet sted tror jeg godt han kan. Svaghed: Han er ikke besynderlig god til at drible.

Silva: 7

Ikke just en spiller der gør Milan meget stærkere på angrebsposten i forhold til sidste sæson, men derimod en spiller med fremtid i. Han er meget ung, og præsterer udmærket på det portugisiske landshold i selskab med verdens bedste spiller Ronaldo. Han lærer selvfølgelig en del ved at spille sammen med ham, men han bliver næppe halvt så god som Ronaldo. Silva er okay hurtig, men jeg savner meget mere af en angriber. En der kan drible, udfordre sin modstander og gøre noget på egen hånd. Det føler jeg ikke Silva kan. Skal han have succes hos Milan, skal han have meget mere spilletid, end det han får i dag. Samtidig med at vores kanter skal fodre ham. Svaghed: Han skal tro noget mere på sig selv. Han virker lidt til at mangle selvtillid.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Jeg vil også gerne komme med min forventede slutstilling for Serie A top 5 2017/18:

1. Juventus (1-2 - kamp om de første 2 pladser.
2. Napoli (1-2) - kamp om de første 2 pladser.
3. Inter (3-4) - kamp om 3-4 plads.
4. Milan (4-5) - kamp om 4-5 plads.
5. Roma (4-5) - kamp om 4-5 plads.

I januar kan holdene naturligvis forstærkes, men sådan som landet ligger p.t., tror jeg på denne stilling. Skal Milan blive nummer 4, kræver det, at Montella bruger de rigtige spillere op til kampene. Han skal f.eks. ikke bruge Montolivo fremfor Bonaventura. Han skal ikke bruge Calabria fremfor Abate. Han skal ikke bruge Borini fremfor Silva osv. Manden får hjerneblødninger i ny og næ, så man kan ikke helt regne med ham.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Her er der lidt om de mange fejl Montella lavede i dag.

http://www.calciomercato.com/news/milan-la-giornata-nera-di-montella-tutti-gli-errori-del-tecnico--86313

Nogen må fortælle ham, at Calabria kun skal spille, når hverken Conti eller Abate ikke kan spille. Montolivo kommer heller ikke foran Bonaventura eller Calhanoglu. Ved ikke hvem der har bildt ham ind, at Borini har klassen til at starte for Milan, men den tanke må han se at komme væk fra i en fart. Ellers bliver vi nummer 6 igen i år!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Når man ser på hvilken løn Borini river så kan man da godt frygte at han er hentet ind til mere end den antagelse, vi finder her i tråden.

Montella blir testet nu, og blir interessant om han indeholder evnerne til at kunne styre sig igennem. Det ved man jo reelt ikke, idet det er første gang han befinder sig i en klub på det her niveau og et voldsomt mercato bag sig, der lægger et tyngende pres på klubben og hvor han skal være foregangsmand for at de enorme forventninger indfries.

Jeg er enig i betragtningen omkring at det hold han har foran sig indbyder til en 3-4-3. Jeg kan dog være bekymret for at vi reelt kommer til at spille det, fordi det ikke er noget Montella har afprøvet hidtil. Yderligere har han en tendens til altid at ville spille med regista, uagtet om han har spillet med 2 eller 3 stoppere.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan dog være bekymret for at vi reelt kommer til at spille det, fordi det ikke er noget Montella har afprøvet hidtil. Yderligere har han en tendens til altid at ville spille med regista, uagtet om han har spillet med 2 eller 3 stoppere.

Ja, her kan man undre sig.
Mario Sconcerti (som skriver for Il Corriere della Sera), mener at vide at Montella endelig tager konsekvensen og i hvert fald iværksætter et tre-mands forsvar. Allerede fra kampen i Wien på torsdag.
Han peger dog også på at det bliver en 3-5-2, snarere end 3-4-3.

Spørgsmålet er så hvordan de tre på midten bliver sat sammen.
Ser man på Montellas historik, kunne det godt pege i retning af en 3-4-1-2. Igår lignede det også at oplægget var at spille med Montolivo foran Biglia og Kessie.

Montella lagde, med rette, 3-5-2 midlertidigt på hylden efter forsøget i Makedonien. Primært var det opspillet der ikke fungerede og navnlig Bonucci og Locatelli havde svært ved at finde deres roller i den del af spillet.

Sconcerti skriver i den forbindelse om et "new look 3-5-2". Et bud kunne være at det betød at Bonucci mere enerådigt skulle orkestrere opspillet ud af egen zone mens Biglia bliver et kreativt omdrejningspunkt lidt længere fremme. Med hans manglende dynamik, ville det også passe bedre at han starter lidt længere fremme i banen.

Kessies rolle forbliver mere eller mindre uændret.

Foran de to, mener jeg så at Bonaventura skal ligge i en ret fri rolle. Backup vil være Calhanoglu og Montolivo.

Helt fremme er der så igen flere alternativer.
Mit umiddelbare bud vil være Suso i en seconda punta rolle, som jeg dog også tror Calhanoglu vil blive brugt på.

Og med en 10er i en fri rolle og en bevægelig seconda punta, vil det være 9eren der primært er det faste inventar i modstanderens felt.
Om det hedder 3-4-1-2 eller 3-4-2-1 bliver så et tolkningsspørgsmål.

Vi er dog nok alle meget klogere på torsdag.
Skrevet af Sandro Cois
Great Milan

Mindre end et døgn efter at i har tabt 4-1 til Lazio, virker det lidt pudsigt helt at afskrive Super Coppa vinderne i kampen om pladserne bag Napoli og Juventus.
Simone Inzaghi laver noget godt arbejde i Rom, og han får endda flere offensive strenge at spille på når Nani og Felipe Anderson er klar.
Skrevet af Great Milan
Sandro Cois

Du kan dels have ret. Dog tror jeg, at Lazio skal læne sig op af flere Montella fadæser a la den i går, hvis Lazio skal slutte foran Milan. Det kan vi ikke udelukke. Når man stiller op med Calabria mod Lazio, så indbyder man selv til øretæver. Ikke nok med det lader han Bonaventura sidde udenfor, mens Montolivo spiller. Borini er fast mand i Montella´s optik, så jo du har en god sag, Sandro.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nu også at Lazio skal have mere kredit.

Det er sandt at de måske er det mindst stjernebesatte mandskab af de umiddelbare kandidater til en Top6.

Men Lazio har en stærkt sammentømret trup, med spillere der passer rigtigt godt til systemet.

Man fornærmer næppe nogen hvis man siger at Inzaghi ikke er den taktisk stærkeste træner i Serie A. Men han er omvendt enormt stærk til at skabe en kultur og implementere et koncept.
Her kunne han i virkeligheden minde om Conte (uden bitcheriet).

Det er dyder man aldrig skal undervurdere.

Det er måske lidt af en påstand - og jeg kan nemt komme til at æde min ord. Men jeg spår faktisk at Lazio bliver det bedst placerede Rom-hold i år.
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mindre end et døgn efter at i har tabt 4-1 til Lazio, virker det lidt pudsigt helt at afskrive Super Coppa vinderne i kampen om pladserne bag Napoli og Juventus.
Simone Inzaghi laver noget godt arbejde i Rom, og han får endda flere offensive strenge at spille på når Nani og Felipe Anderson er klar.


Jeg tror også folks afviselse tildels skal findes i den anden ende af Milano, samt at Roma trods alt har været bedre og stadig bør ses som et bedre hold end Lazio, og derfor burde ende over jer.

Selvf. skal man ikke udelukke Lazio, men det hele skal gå op i en højere enhed, skal de snuppe en fjerde plads. De er ikke et hold der har kvaliteterne alene til at afgøre det selv, de på et eller andet plan afhængige af at to af Inter, Milan og Roma går i selvdestruktions mode, ellers er de det mindst sandsynlig kandidat. Samtidigt går Inter og Milan ud og yderligere forstærker sig til vinter.

En dårlig kamp fra Milan ændre ikke på favoritværdigheden. Det er en marathon ikke en spurt.

Skrevet af Rossoneri
@Z4E
Jeg deler ikke helt din vurdering af Romas styrke.

De har haft meget markante afgange i sommerens løb - den vigtigste er havnet hos jer.
Og erstatningen har jeg bestemt ikke høje tanker om.

I Salah har de mistet 15 mål og 13 assists ift sidste sæson. Og han har været en ekstrem vigtig brik i Dzekos succes. Erstatningen i form af Defrel, er langt fra på samme niveau.
Det samme gælder Perotti og SES.

Afgangen af en klassekeeper som Szczesny kan heller ikke undervurderes.

Personligt deler jeg ikke den hype der har været omkring Di Francescos præstationer i Sassuolo. Han har haft en stærk trup til rådighed, med profiler som Pellegrini (som han har taget med sig) og selvfølgelig Berardi.

Hans hold har altid været dygtige til at spille kontrafodbold og udnytte omstillinger. Problemet er bare at det bliver et sjældent kampscenarie i Roma, der i højere grad skal ud og skabe kampene.

Men mest af alt, anser jeg han taktiske oplæg som et mismatch ift hans trup.

Roma havde sidste sæson ligaens næstbedste forsvar. Trioen Manolas-Fazio-Rüdiger komplimenterede hinanden rigtigt godt og Manolas og Rüdigers speed gjorde det op for Fazios mangel på samme, der derimod kunne koncentrere sig om duellerne.

Modebrillen insisterer på at stå højt med sin fire-back kæde hvor navnlig også Kolarov har sin force i den fremadrettede del af spillet.

Karsdorp kender jeg ikke synderligt meget til, men hollandske backs plejer også at kunne mest i offensiven.

Her ser jeg Roma være yderst sårbare på omstillinger og jeg forudser at der ryger en del point på den konto.

Og så anser jeg som sagt også deres offensiv som værende markant svækket.

Jeg vil ikke blive overrasket hvis Roma bliver 6er eller 7er i år (og Di Francesco ryger på porten).
annonce
0