Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Stort set helt enig med Rossoneri her.

Roma har mistet virkelig mange profiler henover sommeren: Salah (involveret i 28 af holdets 90 Serie A mål), Rüdiger, Paredes, Scschhsnschhsncsny - alle spillere med mere end 1500 Serie A minutter i sidste sæson - for ej at glemme Talisman Totti og Spalletti.

Af tilgangene, ligner kun Kolarov og Pellegrini indtil videre fuldgode forstærkninger. Defrel har ikke niveauet, er en endog meget paver erstatning for Salah og ligner desuden ikke en mand, der skal hjælpe skarpe, men stationære Dzeko til en ny capocannoniere titel.

Endvidere er jeg heller ikke sikker på, at Di Francesco kan håndtere et italiensk tophold. Som Rosso helt rigtigt påpeger, så var alt over en 10. plads flot klaret for Sassuolo - de behøver ikke vinde stort set hver kamp, ej heller forventes det, at de er spilstyrende i alle kampe. Det er noget helt andet i Roma.

Om Roma ender over eller under Lazio, tør jeg ikke spå om - men sidstnævnte har kontinuiteten i orden og har haft et fornuftigt transfervindue.

Set med blåsortrøde briller, er Roma´s situation dog mere end i orden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg er nu ikke helt enig.

Roma har mistet vigtige spillere, men deres rutine vil stadig sikre dem mange sejre. Rutinerede spillere som Strootman, De Rossi, Nainggolan, Kolarov, Manolas osv. skal ikke undervurderes. Dertil har de gode spillere i Shaarawy, Florenzi, Perotti, Peres, et stort talent i Unger og andre dygtige spillere.

Deres udfordring bliver trænerposten, men på papiret ser jeg stadig Roma have bedre spillere end os. Vi er meget lige på trænerposten.

Vi skal kæmpe med dem og Lazio om den fjerdeplads, og her er Roma favorit i mine øjne.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Det er da godt, at spillerne kan fortælle træneren, hvor de er bedst egnet til at spille.

http://www.football-italia.net/109716/calhanoglu-%E2%80%98has-montella-message%E2%80%99

Sosa blev brugt forkert, og røg retur til Tyrkiet. I går startede han så inde for sit nye hold. Hans placering på banen? Lige bag ved angriberen som en 10´er. Holdet vandt 3-1, og Sosa fik store roser for sin præstation. Ikke nok med at vi har en træner, der ikke kan finde ud af at udtage de bedste spillere i truppen, vi har også en træner, der ikke kan finde ud af at placere sine spillere rigtigt på banen. Nøj hvor er vi bagud på trænerposten!
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Foggy

Roma er jo stadigvæk et tophold - det er bare det tophold, der har mistet flest profiler, i øvrigt uden at erstatte dem ordentligt. Selvfølgelig er deres midtbane stadigvæk blandt de bedste i Serie A og har de stadigvæk Shaarawy, Manolas, Peres, Fazio og Dzeko - men der har været store omrokeringer på holdet, hvilket man har kunnet se, synes jeg.

Inter kampen er et fint eksempel: Roma´s midtbane var i store dele af kampen bedre end Inters ditto og Perotti og Kolarov voldte D´Ambrosio og Candreva også store problemer (især i første halvleg). Men Dzeko fik ikke meget at arbejde med, og det han fik, kom stort set kun fra deres venstre kant, hvor han i forrige sæson også kunne regne med indlæg fra højre. Endvidere havde Perisic en field-day overfor JJ (i Peres´ fravær), mens Defrel fik Ninjaen til at se god ud.

Vigtigst er dog, at Manolas alene ikke kan gøre op for Fazio´s inherente tempoproblemer. Argentineren har sine klare forcer, men skal have opbakning - og det fik han ikke. Endvidere blev Nainggolan tøjlet af taktikken, hvorimod han under Spalletti havde en mere fri rolle.

Så selvom der ikke er tale om elleve nye spillere, så vil jeg ydmygt mene, at tilgangen af Di Francesco (eller afgangen af Spalletti snarere) og dennes taktik, samt fraværet af Salah og Rüdiger har svækket Roma mere end som så.

Hvilket er gode nyheder for os andre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jo, men det er også derfor, jeg tipper Roma til en fjerdeplads. Uden Spaletti og profilernes afgange ville de igen ligge i tæt kamp med Napoli om andenpladsen.

Milans mangler ser for os Milan-fans ud til at være større end håbet. Vi har ikke spillet godt i de tre første kampe. Vores chance består i, at Inter og/eller Roma får en sæson med mange udfald.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ros og FD, nu skrev jeg heller ikke andet end at Roma trods alt stadig bør ses som et bedre hold end Lazio og det derfor stadig bør forventes de ender over dem. Roma har trods alt et af serie A´s bedste og mest kompetente midtbaner. Er man i tvivl kam man jo gense Roma-Inter kampen.

Jeg er helt med på at deres forsvar er væsentligt svækket og at deres kreativitet og offensiv ikke er nær så stærk. Hvilket jo er hvorfor andre hold er kommet ind i kampen om 3 pladsen. Havde Roma ikke haft disse afgange, ville Inter aldrig være kommet i nærheden af at kunne true Roma. Derimod ville Roma stadig kunne blive en kompetent udfordre om anden pladsen.

Men Roma har trods alt stadig et kompetent hold, sammen med Inter ser jeg dem stadig som de største favoritter om 3-4 pladsen, hvertfald indtil vi ser andre indikationer. Men det er klart at det nok er på stående fod, Inter der ligner det mest sansynlige hold der snupper tredie pladsen. Pga. de problemer i skitsere

Lazio ser jeg stadig mest som en black horse om 4 pladsen, men pga. jeg ikke ser dem hente væsentligt mere end 60-65p så tror jeg som udgangspunkt et andet hold snupper fjerdepladsen med nogle få point ned til demSkrevet af Flying Dutchman
Roma har en bedre trup (måske) - jeg er slet ikke sikker på, de er et bedre hold lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Z4E
Ros og FD, nu skrev jeg heller ikke andet end at Roma trods alt stadig bør ses som et bedre hold end Lazio og det derfor stadig bør forventes de ender over dem. Roma har trods alt et af serie A´s bedste og mest kompetente midtbaner.

Og jeg skrev personligt ikke andet end at jeg er uenig :)

Nu er dette jo vurderinger og tankespind fra alle der deltager i debatten - med mindre nogen ligger inde med en krystalkugle der viser fremtiden.
Så der er reelt ikke noget at blive enige om, idet de kun er de kommende 36 runder der vil vise hvad Romas kvaliteter rækker til.

Lazio hentede 70 point sidste år og jeg mener ikke der er indikatorer på at de skulle komme med et svagere udgangspunkt.
De er bedre sammenspillet og har en (i grove træk) intakt trup. Biglia er naturligvis et tab, men ikke et uerstatteligt. Navnlig ikke efter Inzaghi gik over til 3-5-2.

Afskeden med en "trouble maker" som Keita, ser jeg reelt også som en styrkelse. Ikke mindst fordi de har hentet nogle fine offensive forstærkninger.

Med de præmisser jeg tidligere har beskrevet; væsentlig svækket trup, markant nedgradering på trænerposten og et system der, i hvert fald på papiret, ikke er optimalt for truppen, ser jeg tegningen til en potentiel katastrofesæson for romerne.
Og jeg kan sagtens forestille mig en placering der er under Lazios (dermed ikke sagt at Lazio spiller sig i Top4).

Som sagt, så kender vi først svaret når alle 38 runder er fløjtet af.
Som respektive fans af de to Milano-klubber kan vi jo i hvert fald skrive under på at meget kan ske på en sæson. Vores 2. plads ved julepausen, fik som bekendt meget hurtigt ben at gå på.
Skrevet af Lentini
Simone Inzaghi fortjener nu alt mulig anerkendelse, hvis man tænker på hvorfra han egentlig kommer. Han blev i første ombæring vejet for let af Lazios ledelse, der hentede Bielsa ind som permanent afløser for Pioli. Det gik i lort og pludselig stod man med et problem, og måtte krybe tilbage til vikaren.

Og indledningen med Felipe Andersons insisteren på OL. Keita som holdt forlænget ferie og pludselig havde skader ingen andre kunne finde udover ham selv.. Det er ikke lette betingelser han blev sat for næsen. Slet ikke når han så tydeligt var en plan B.

Og taktisk har han altså revet de fleste trænere i ligaen rundt. Spalletti, Montella, Allegri etc.
Skrevet af Lentini
Vores egen træner, Montella, har i øvrigt gjort noget så ukarakteristisk at skælde spillerne ud idag, og så lige lancere sin 3-5-2. Di Stefano siger at Romagnoli, Bonucci, Biglia, Rodriguez, Kalinic og André Silva spiller fra start. Resten ukendt.

Kritikken af Montella har været sønderlemmende siden blamagen på Olimpico, hvor holdets manglende relationer blev fremhævet åbenlyst. I og for sig er jeg enig med Montella i at selve systemet ikke var fejlen, men snarere mentaliteten.

Holdet var uafstemt, efterlod for meget plads mellem kæderne og fremfor alt var der en abnorm mangel på aggressivitet. Det var et bizart syn fordi jeg faktisk syns det første kvarter er rimeligt. Så klokker Kessié i det, og væk var den mentale tilstedeværelse fra samtlige, både på og udenfor banen. Skulle et 3mands forsvar opveje et mentalt sammenbrud? Jeg tvivler. Selvom jeg deler holdningen omkring 3-4-3 syns at være den stærkeste variation vi kan stille målt udfra de bedste vi har, og deres egenskaber og styrker. Reelt set ville vi have dobbeltdækning på samtlige positioner med god kvalitet der ville skærpe konkurrencen om startpladserne. Som nævnt tvivler jeg på det fordi Montella altid har spillet med en regista.

Er vi ligeså slatne i vores presspil og positionering kan vi dog imo stille 7 mand i forsvaret, uden en forandring.
Skrevet af Great Milan
Lentini

Hvem vil du stille op med i en 3-4-3 formation?
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Skudt fra hoften; Donna; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Conti, Kessie/Locatelli, Biglia, Rodriguez; Suso, Silva/Kalinic, Jack.

Hvorfor?
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Selvom jeg deler holdningen omkring 3-4-3 syns at være den stærkeste variation vi kan stille målt udfra de bedste vi har,"


Det var vist lidt mere end 11 ;)

Jeg spørger, fordi du skriver, at vi vil kunne stille stærkest op i en 3-4-3 formation. Hvem tænker du så er vores stærkeste 11 i en 3-4-3?
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Faktisk skriver jeg også at vi har stort set dobbeltdækning på alle positioner i den formation. Og vigtigst; Borini holdes langt væk fra start 11eren.

Edit: Jeg bryder mig dog generelt ikke om brug af 3 stoppere. Men det er en principiel diskussion til en anden god gang.

Jeg syns den er svær med Kessié kontra Locatelli samt Silva vs Kalinic fordi jeg syns forskellen individuel er marginal spillerne imellem.

I nuværende forfatning ville jeg nok gå på Locatelli fordi Kessié har lavet ret store personlige fejl og kunne have brug for lige at samle sig.

Helt fremme ville jeg nok til syvende og sidst gå på Kalinic fordi han har en bred rutine omkring Serie A som er nyttig i nuværende situation selvom jeg syns Silvas potentiale er langt større. Silva stresser dog imo, og vil gerne vise alt det han kan indenfor et minuts tid. Han savner lidt calmness. Måske også lettere presset af hans prisskilt. Men hans tid skal nok komme selvom han løber rundt med den forbandede 9er.
Skrevet af Great Milan
Lentini

Enig i din antagelse af Silva. Han virker noget stresset og utilpas. Ved ikke lige, hvad det er med ham, men tænker bare han er for ung til at stå i spidsen for en klub som Milan. Serie A er helt nyt for ham. En hård liga at være angriber. Det tager tilsyneladende hårdt på knægten.

Det er fint nok at afprøve en anden formation i en EL kamp, hvor modstanderen ikke er stærk. Spørgsmålet er nok mere hvor længe Montella vil blive ved med at afprøve diverse formationer. Pludselig er vi helt fremme i 10. runde af Serie A, og han forsøger sig stadigvæk (er jeg bange for).

Nu vil han prøve 3-5-2 igen, og mon ikke det bliver således:

Donnarumma - Musacchio - Bonucci - Romagnoli - Abate - Kessie - Biglia - Rodriguez - Bonaventura - Silva - Kalinic

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Man kan håbe at han vender trekanten i den 3-5-2, fordi man har allerede den dybe playmaker i Bonucci. Og lige nu syns den simple tilgang at være vejen frem.

Jack er min favorit fordi han er så hamrende intelligent. Han er dygtig i presspillet når han ligger lidt fremskudt centralt, og kan "skære" banen. Det burde gøre arbejdet lettere for en kløgtig spiller som Biglia.

Jeg smider dog gerne Suso på bænken til fordel for et velfungerende kollektiv.

Jeg krydser fingrene for at Silva scorer, fordi ellers tror jeg han lader sig tynge. Fordi jeg er enig i at han er en anelse for stresset.
Skrevet af Rossoneri
I flg. Montella selv, har det hele tiden været planen at spille med tre i bagkæden.
Grundet transfertilgang og skader, har det dog ikke været muligt at træne det ordentligt.

Dermed kan man ikke tale om eksperimenter, men snarere en lidt fremskyndet proces.

Jeg synes det meste af holdet giver sig selv (spillemæssigt).
Jeg er dog spændt på hvem der skal spille seconda punta.
Jeg har en ide om at det bliver Suso.

Og så er det spørgsmålet om vi spiller med en regista eller Biglia og Kessie ved siden af hinanden og Bonaventura foran.

Uanfægtet hvordan det kommer til at se ud, skal vi næppe forvente et sammenspillet hold før jul.
Det bør være forventningen med så mange nye startere.
Så længe vi løbende ser forbedringer, vil jeg dog være tilfreds.

Men som du @Lentini skrev, så kan ingen formation gøre op for den ringe indsats fra mange spillere i søndags.
Dét skal Montella sikre allerede fra torsdag. Ellers må han have Rino med i omklædningsrummet for lige at forklare hvad der er op og ned på en mandfolkeindsats!
Skrevet af Lentini
Rino har vidst så rigeligt at se til efter de også leverede en 1-5 blamage mod Sassuolo hvor man gik i opløsning efter et rødt kort.

Jeg tror jeg får nervesammenbrud af at se Suso som SS, mens han konstant trækker ud mod sin højre side...

Men det er et kvalificeret bud.
Skrevet af Sandro Cois
Jeg er såmænd komplet uinteresseret i hvordan top 4, eller 6 kommer til at se ud, hvis ikke Fiorentina er i blandt navnene (og det sker ikke i denne sæson).
Jeg synes bare det er lidt for letkøbt at afskrive Lazio. De vandt fortjent Super Coppa´en i år, og det er for banalt bare at afskrive deres 4-1 sejr med at Montella begik en fejl.
De vandt fortjent, også fordi de rent faktisk var dygtige og ikke bare fordi Montella stillede med en forkert back. Det er alt for forsimplet.
Jeg ser dem helt sikkert som et hold som kommer til at spille med om top 4.
Skrevet af Milanisti
Et eller andet er helt galt. Borini skulle være købt til bænken, men jeg ser ham spille konstant.


Ift. formationen, så må det være slut med 4-3-3 og jeg deler Lentinis holdning om at ofre Suso for kollektivet. SÅ god er han nu heller ikke.
annonce
0