Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Nu er der jo en grund til at Borini har fået så meget spilletid!
Jacks skade m.m

Montella skal have kritik for ikke at reagere i pausen mod Lazio. At han først prøver et 3 mandsforsvar nu, giver sig selv pga skader.
Jeg håber Montella på sigt tænker på et 3-4-3 system, da jeg mener vi på den måde kommer til at bruge vores bedste spillere.

Nå den skidte kamp mod Lazio som man må sige var et kollektiv kollaps gør stadig ondt. Men håber virkelig at Montella og truppen for vist at det var en enlig svale. At holdet siger til sig selv, nu skal vi fandme ud og bevise vi er et godt hold m.m
Målet bør selvfølgelig være top 4, materialet er til det. Men at spille så mange nye spillere ind på engang, er ikke let - det tager tid. Heldigvis har vi 2 overkommelige runder nu i serie a og torsdagens el kamp skal selvfølgelig også vindes!
Vigtigt at få styr på balancen og at holdet viser at de vil det her!
Skrevet af Martinovic
Toppen i Serie A er tættere i år end i mange sæsoner.

Havde vi haft dette materiale i sidste sæson, havde jeg ikke været i tvivl om, at vi ville sikre fjerdepladsen.

Nu synes jeg til gengæld, at det er træls, at vi selv med et så godt hold på papiret ikke er favorit til en top4-placering - at holdet skal præstere bedre, end det er.

Lazio-kampen var heldigvis kun én kamp, men spillet bekymrer mere end resultatet. Det har ikke været godt i de tre første kampe.

Jeg glæder mig til Wien-kampen og håber, at en ny formation kan skubbe holdet i den rigtige retning.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er endnu engang imponeret over Fassone.

Han er dygtig ud i diplomatiets og kommunikationens svære kunst - modsat Mirabelli, som jeg efterhånden har lidt af et horn i siden på (i hvert fald ift hans nuværende stilling).

Men førstnævntes kommentar til Raiolas skaberi til pressen, afvæbner den fede pizzabager - præcis som det var tilfældet under sommerens farce omkring Donnarumma.
Fassone formår endnu engang at udstille Raiola som en landsbytosse der helt har misforstået sin egen rolle.

Det er nu ikke så overraskende at kæden er hoppet af for Raiola, hvor han også har været i gang med at sælge spillere som han end ikke er agent for.
Hans ego, der nærmest overgår hans dunk i størrelse, må virkelig været såret over at se at Mendes fuldstændig har overtaget scenen i det netop overstået vindue.

For fanden hvor ville jeg blive glad for at få en kapacitet ind som DS og så kan Mirabelli indtage sit gamle job som chief scout - hvilket han efter sigende skulle være rigtigt dygtig til.

I hvert fald udtalte både Silva og førnævnte Mendes at de var meget imponeret over det hjemearbejde Mirabelli havde gjort før deres første møde.
Skrevet af Lentini
Enig omkring Mirabelli. Imo skal han slet og ret ikke kaste sig ud i ordkrig med Raiola gennem pressen. Slet ikke når niveauet højst tangerer et sædvanligt mudderkasteri på den lokale bodega.

Mirabelli er for let antændelig. Han virker som en jovial type med humor, men også et for let antændeligt temperament. Forhåbentlig lærer han over tid at udtale sig mere elegant.

Og så tror jeg også at du rammer hovedet på sømmet. Raiola tætte bånd til Milan er kappet midt over og ind kommer hans værste rival, Mendes. Den rammer selvforståelsen hos fedesen.

Derudover syns jeg bare det er uklædeligt hvordan Raiola udtaler sig om kollegaers klientel. Det viser meget godt moralen hos pågældende. Ikke at det på nogen måde er videre overraskende. Overhovedet.
Skrevet af Milanisti
Mulig startopstilling til på torsdag ifølge GdS

3-5-2:
Donnarumma
Musacchio(Zapata), Bonucci, Romagnoli
Conti, Kessie(Suso), Biglia, Bonaventura(Calhanoglu), Rodriguez
Silva(Cutrone), Kalinic

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21728215_1862566993761420_7169290917589062767_n.jpg?oh=7701e0a1f2bfd2d2feceba816a5744d4&oe=5A54DFE9
Skrevet af Great Milan
Synes vi bør prøve 3-4-1-2 af mod svagere hold som f.eks. A. Wien. F.eks. kunne vi stille op således:

Donnarumma - Musacchio - Bonucci - Romagnoli - Abate - Kessie - Biglia - Bonaventura - Calhanoglu - Silva - Kalinic

Conti er stadig ude med ankelskade derfor Abate fremfor ham. Calabria SKAL for guds skyld holde sig langt væk fra startopstillingen.

Ved godt at Montella ikke vil stille op med disse 11 spillere. Han skal jo have plads til sine verdensklasse spillere Montolivo og Borini. Dog ville han ikke dø af at afprøve 3-4-1-2 systemet mod A.Wien.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Hvem skal spille venstre wing back i det system?
Personligt tror jeg det er så godt som sikkert at Rodriguez starter på den plads.

Jeg tror rent faktisk at vi kommer til at se en "omvendt" midtbane, med Bonaventura bag to angribere. Kalinic er sikker starter og der spekuleres i at Silva starter ved siden af ham. Alternativet skulle være Suso.
Skrevet af Rossoneri
Ja, der tog jeg så fejl.
Rodriguez er ikke udtaget til kampen imorgen. Spørgsmålet er om Montella kunne finde på at spille med en meget offensiv venstre wing back (Suso), som vi fx så det med Ocampos.
Alternativt Calhanoglu, men ham ser jeg dog som alt for doven til at tage de mange løb op og ned af fløjen.

Mine penge er dog nok alligevel på Antonelli.

Men det bliver da spændende at se hvordan Mister blander kortene.
Skrevet af Lentini
Det er næsten Berlusconisk at forlange offensivspillere på wingbacken. Suso har nok problemer med at følge backen i en 4-3-3. Og spørgsmålet er om man ikke fjerner de bedste kompetencer ved Jack, Hakan etc ved at udstyre dem med ønsker om Serginho løbekapacitet.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det var bestemt ikke et ønske, men den gode Mister har ved flere lejligheder været ganske kreativ - for nu at sige det diplomatisk.
Men mon ikke det bliver Antonelli?

Jeg synes ligeledes at det ville være en fejlfortolkning at smide Jack eller Calhanoglu derud. Begge er spillere der i meget høj grad trækker ind i banen.
Når vi nu har Kalinic i boksen, skal han også fodres med indlæg - derfor skal vi have en spiller derude der holder en bred position og som kan slå et indlæg.
Skrevet af Lentini
Jeg ville gå på Antonelli. Han plejer at komme susende derude. Selvom han selvfølgelig blir skadet. Det er nærmest naturlov med Antonelli.

Og jo, Montella har det med sine skævvridninger fra de forskellige faser. Jeg ved dog ikke om det vil være kløgtigt. Efter fadæsen ville jeg nok holde det mere simpelt. Men nu tjener jeg heller ikke 2-3mio ? net pr år for den slags beslutninger.
Skrevet af Rossoneri
Men nu tjener jeg heller ikke 2-3mio ? net pr år for den slags beslutninger.

Og det kan man undre sig over :)
Skrevet af Lentini
Hehe, nej det er vildt uforstående.

Pengene tog jeg sgu gerne.

Men assistenten fik sig et hårdt arbejde med at stå frem på samtlige pressekonferencer for at svare på dumme enerverende spørgsmål fra den ene mandagstrænerjournalist efter den anden.

Lad mig sige det sådan; jeg misunder dem ikke rigtig den utaknemmelige tjans der ikke omhandler fodbolden specifikt. Og det er efterhånden blevet meget..
Skrevet af Lentini
Asian Promotions Tour fx. Jeg tror ikke man kunne finde én træner som syns det var en fantastisk idé at flyve til Asien midt i opstarten med 11 nye spillere, der allesammen også skal have et liv udenfor banen sat sammen et helt nyt sted.

Edit; Et godt eksempel på et bare idiotisk spørgsmål var da Montella inden kampen mod Lazio blev spurgt om André Silva var et flop... Herre Gud..
Skrevet af Martinovic
Ser frem til at 3-4-1-2 bliver testet. Den eller 3-4-3 passer bedst til de spillere, Montella har i truppen.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, blir lidt spændende med Hakan i en fri rolle bagved de to angribere.
Skrevet af Great Milan
Lentini

" Et godt eksempel på et bare idiotisk spørgsmål var da Montella inden kampen mod Lazio blev spurgt om André Silva var et flop... Herre Gud.."

Jeg tror man skal forsøge at forstå tanken bag dette spørgsmål. Naturligvis er der ingen, der stiller et sådan spørgsmål med tanke på "er han virkelig et flop eller hvad, jeg må lige spørge". Nej, det der ligger bag spørgsmålet er: "Montella, hvorfor bruger du ikke Silva noget mere?".

Det er netop det Montella skal svare på ud fra det spørgsmål. En mand som Borini har vel spillet samtlige kampe for Milan. Hvad sker der lige for det?! Manden er jo slet ikke på det niveau, der skulle give ham retten til at starte inde HVER EVIG ENESTE GANG! Silva er ikke nogen wing, han er en 9´er. Han skal bruges noget mere fremfor Cutrone eller ved siden af ham ved en evt. 3-4-1-2 formation. Desuden skal Kalinic bruges mere end netop de to omtalte angribere. Vores bedste angriber må alt andet lige være Kalinic, så han skal starte inde i de fleste kampe fremover.

En træner skal kende sin spillertruppe fra A-Z. Han skal benytte de 11 spillere langt mere end alle de andre. Rotation? Det kan han lave mod på de på papiret mindre hold. Men holdet skal have sin grundstamme af 11 startere, når det er sagt, er Calabria, Borini og Montolivo ikke nogen af de 11 spillere. Dette skal Montella have banket ind i rugen én gang for alle! Fortsætter han med at benytte netop disse tre spillere, bliver nummer 6 igen i år! Han mangler tilsyneladende en god assistent, der kan hjælpe ham med at udtage de 11 rigtige spillere til hver kamp. Det er åbenlyst, at Montella ikke magter dette på egen hånd.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Ja, blir lidt spændende med Hakan i en fri rolle bagved de to angribere."

Ja, og det skulle tage Montella hvor mange kampe at finde ud af? 7 officielle kampe plus træningskampene. Jøses han er langsom!
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, hvem tror han, han er? Træner for Milan? Det er jo ikke fordi han til dagligt går op og ned af de her spillere og er i stand til at bedømme, hvem er bedst i stand til at løse opgaverne. Han burde bare kigge på efternavnene og se hvad folk skriver på nettet, og sætte sit hold efter det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

Hvis du er af den mening, at Calabria har niveauet til at starte for Milan fremfor Abate, så skal du have lov til at have den mening. Du må også gerne købe ham til Inter. Det samme gælder Montolivo fremfor Calhanoglu og Bonaventura. Igen gælder det også Borini fremfor Bonaventura. Værsgo´ ...

Hvis en spiller sidder på bænken, må det være fordi træneren skønner, at denne spiller er i stand til at spille, ikke sandt? Eller sidder han bare på bænken for pyntens skyld efter din mening? Ergo skal Abate ikke sidde på bænken fremfor Calabria. Calhanoglu/Bonaventura skal ikke sidde på bænken fremfor Montolivo. Igen skal Bonaventura ikke sidde på bænken fremfor Borini. Fes den ind? Eller skal jeg skære den endnu mere ud i pap for dig.
Grande Milan!
annonce
0