Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg har virkeligt prøvet at bryde mit lille hoved med hvem der kunne overtage tøjlerne, hvis man vælger at sige farvel til Montella.

Jeg er meget skuffet over det jeg vil betegne som en panikhandling af Montella igår - i form af hans taktiske eksperiment(er).
De eksploderede i hænderne på ham og det synes jeg er foruroligende.
Dermed ikke sagt at jeg mener man skal fyre Montella - og slet ikke inden man har et positivt alternativ (præcis som du er inde på @Lentini).

Og så er jeg meget enig i dine betragtninger. Vi skal, i så fald, finde en træner der har nogenlunde samme filosofi. Boldbesidende, kontrollerende og offensivt.
Man kunne kigge lidt mod Spanien, men jeg synes ofte at de spanske trænere er for taktisk svage og for naive til at begå sig i Italien.

Milan vil for altid være forbundet med hollandsk fodbold. Ikke blot fordi at nogle af de største legender i klubbens nyere historie er derfra. Men også fordi at Berlusconi helt klart var inspireret af denne filosofi.
Det forekommer mig at de nye ejere og ledelsen, ligeledes anser underholdningen som central.

Herfra kom jeg til at tænke på gode gamle van Gaal.
Manden som skabte det Ajax hold der nok havde været anset som et af historiens bedste, hvis man i Holland havde haft økonomien til at holde på spillerne.
Og ikke mindst holdet der slog os i CL finalen i ´95.

I realiteten mener jeg han har alt det vi leder efter. Han har rutinen, han spiller den type fodbold vi både ønsker og har truppen til (herunder benytter han 3-5-2) og så er han fri på markedet. Ja, han havde i første omgang pensioneret sig selv, men fik hurtigt vendt den på hovedet til at han tog et sabbatår.

Skulle Fassone & co. se på navne, håber jeg virkeligt han er med i hatten.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Louis Van Gaal er pensioneret. Jeg ville elske ham i Milan.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Hvis jeg ikke tager fejl, ændrede han selv udtalelsen til at han tog et sabbatår. Dette var i januar i år....
http://www.independent.co.uk/sport/football/european/louis-van-gaal-retirement-u-turn-manager-manchester-united-retire-valencia-job-a7532836.html


Skrevet af Pirlo21
Montella får de næste 3 kampe i serie a til at bevise sit værd. Det tror jeg fast på.Her vil jeg tro at vi som minimum skal hente 7 points.
En fyring giver ikke meget mening, bare skel til naboen sidste sæson og når folk kommer med bud som LVG som afløser... giver det endnu mindre mening.

Kigger man isoleret på kampen igår, så gjorde vi bestemt nok til at vinde kampen. Længere er den ikke, vi havde i hvert fald 3 hundrede procent chancer og et hav af halve chancer. Det var på ingen måder en fantastisk kamp, men AEK gjorde det godt og især deres målmand. Vores spil var ide forladt og uden tempo, især de første 45 min.

Det er selvfølgelig ikke imponerende og kampen gav ingen svar udover at det er tydeligt at Montella ikke har knækket koden i forhold til et spillesystem der fungere.
Endvidere var det tydeligt at spillerne virker frustreret og forkrampet til tider. Alvoren er tydelig og Montella har en stor opgave foran sig i forhold til søndagens kamp imod Genoa.

Hvis jeg var Montella, ville jeg sørge for at finde en formation Suso og Jack shiner i. Vi så imod Inter hvor meget de har at byde med når de får lov, find en formation hvor de får plads og lov. Så tror jeg på vi går imod bedre tider.

Mit bedste bud er:

3-4-2-1, eller 4-2-2-2 (med Biglia og Kessie på midten, Suso og Jack i frie roller hvor de har udgangspunkt som kant og med 2 angribere.

NB Håber slutningen af oktober bliver der hvor vores elsket klub får medvind :-)

Skrevet af MaggiMagg
jeg får mere og mere medfølelse for liverpool fans, og forstår hvorfor de er så irriterede over det kære "next season"
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Som så ofte før, savner din kritik fuldstændig baggrund.
Hvorfor skulle det ikke give mening at nævne LvG som potentiel afløser?
Han var efter sigende med i feltet da Mihajlovic skulle afløses og jeg har svært ved at se hvilket projekt han ellers skulle være oplagt til.
Skrevet af Flying Dutchman
Van Gaal har, for så vidt jeg ved, aldrig overtaget et hold midt-season, blandt andet fordi han helst vil være relativt involveret i transferpolitikken - så jeg har godt nok svært ved at se ham træde til midt i sæsonen i Milan, for at overtage et hold der mangler identitet og selvtillid, og som han ikke har kunnet satte sit præg på. Endvidere er han heller ikke en mand, der siger ja til en perspektivløs opgave.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Ja som altid er du uenig i det jeg skriver, intet nyt.

LVG var bestemt en dygtig træner, hans CV fortæller det tydeligt selv. Men en træner som ikke kender Italien og næppe kan sproget, ser jeg ikke som en god løsning. Endvidere er alderen ikke med ham. Behøver jeg at uddybe det mere? LVG var en fantastisk træner, det samme var Capello - men tror ingen af dem er det vi har brug for nu. Mener også begge har pensioneret sig selv.
Skal vi have en legende ind, er Carlo klart min fortrukkende. Han virker stadig til at have lysten til fodbold og han opnår stadig resultater. Carlo vil ikke overtage et hold midt i sæsonen.
Men alt i alt, håber jeg bare på at Monetella finder løsningen - sæsonen er langt fra slut og EL kan være vores redning. Men ligaen er heller ikke tabt. Lazio brede tror jeg ikke på og så langt er vi ikke efter Roma. 3 sejre og så er vi med igen. Tingene kan gå hurtigt i fodbold og kvaliteten tror jeg på vi har.

NB er der andre end mig der ikke kan sende over sin tlf?? pisse trælst!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Ja som altid er du uenig i det jeg skriver, intet nyt.

Sludder.
Du angreb det jeg skrev - uden på nogen måde at argumentere herfor. Det er useriøst.
Desuden er det jo netop dig der er citeret for at sige at du er uenig i alt hvad jeg skriver. Så lad vær at vende tingene på hovedet.

Hvor meget du ønsker at uddybe er naturligvis op til dig. Det afhænger af hvor seriøst du vil tages.

Men at han ikke kan sproget og er 66 år, har jeg meget svært ved at forstå skulle være de tungtvejende argumenter for ikke at hente ham.
Men igen, det er din holdning og den har du naturligvis ret til.
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Det kan nemt være at van Gaal ikke ønsker at overtage et hold i en igangværende sæson.
Argumentet giver mening, men omvendt kunne jeg påstå at han rent faktisk ville overtage et hold der var designet til at spille den type fodbold han praktiserer.

At han skulle have problemer med at overtage et hold der mangler "identitet og selvtillid" som du skriver (og som jeg i øvrigt ikke er helt enig i), har jeg svært ved at nikke genkendende til.
Han overtog fx et Utd hold der kom fra en 7. plads i den forgangne sæson og var bredt udskældt efter Moyes´ lederskab.

Jeg er ikke lige med på hvad du mener med en "perspektivløs opgave". Kan du ikke lige sætte nogle flere ord på hvad der ligger i det?

Når alt det er sagt, så er dette jo blot et ønske herfra. Jeg har ikke hørt hans navn nævnt (i denne omgang).

Skrevet af Martinovic
Jeg er nu heller ikke fan af Van Gaal. Jeg bryder mig ikke om hans stil. Hver gang kameraet er på ham, sidder han på sin flade og skriver ned.

Hvor meget succes har han lige haft de senere år? Nej tak herfra.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Kunne være interessant at høre hvem du så som et realistisk og kvalificeret bud på en træner såfremt klubben skiller sig af med Montella...

Hvis van Gaals meritter ikke er gode nok, er jeg nysgerrig på hvis´ der så er.
Skrevet af Martinovic
Jeg ved det ikke. Også derfor jeg måske mest er til, at Montella får resten af sæsonen. Sæsonen er allerede svær at rette op på, og får Montella til næste sommer, kan han ikke sige, han ikke har fået chancen.

Jeg er ligesom Lentini mest hooked på en permanent træner og ikke en panikløsning. Derfor har jeg svært ved at finde en kvalificeret afløser her og nu.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Argumentet giver mening, men omvendt kunne jeg påstå at han rent faktisk ville overtage et hold der var designet til at spille den type fodbold han praktiserer.

Hvilket fodbold praktiserer Van Gaal da? Snakker vi Ajax-Van Gaal, Bayern-Van Gaal eller Manchester United-Van Gaal?

Han overtog fx et Utd hold der kom fra en 7. plads i den forgangne sæson og var bredt udskældt efter Moyes´ lederskab.

Bevares. Men så havde han også hele opstarten til at banke selvtillid og identitet ind i holdet. Det vil han jo ikke have her.

Kan du ikke lige sætte nogle flere ord på hvad der ligger i det?

Gerne.

Hvis vi antager, at Montella bliver sagt op om maksimalt tre kampe, fordi han kun skraber to eller fire point sammen, så er vi elleve kampe ind sæsonen. Van Gaal kommer til, men skal bruge de gængse par uger på at sætte sig ind i holdet, sætte holdet op til taktikken, lære italiensk fodbold at kende, og alt det der. Det vil sige, han først virkelig kan tage fat i opgaven en gang i januar, hvor sæsonen er halvvejs overstået og hvor Milan til den tid alligevel formentlig ikke kan nå noget nævneværdigt.

Van Gaal er en vinder (og af samme grund en pragmatiker), og jeg tror simpelthen ikke på, at ovenstående scenarie er specielt tillokkende for ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
FLying: At kalde Milan perspektivløs er da himmeltråbende idioti. Milan er netop igang med en opbygningsfase.
Skrevet af Lentini
Oj oj oj - dristigt forslag med Louis van Gaal. Jeg tror ikke man kan sætte en eneste finger på hans faglighed. Og han er lidt af den gamle skole som Capello ved at respekt er ikke noget du får, det er noget du tager. Og han sætter ihvertfald umådelig høje krav til spillerne og tøver heller ikke med at flå en U-spiller op hvis han mener han kan gøre det job van Gaal vil have udført.

Jeg er ikke så vild med hans personlighed, omend respekt for hans resultater. Det er lidt samme problem som jeg har haft med Johan Cruyff. Der er forskel på at vide meget og tro man ved alt. Det sidste er enerverende, og er gældende for begge hollændere.

Frank de Boer kom valsende lidt ind med samme attitude i Milano og fik smæk.

Skrevet af Flying Dutchman
@ Fossa

Læs hvad jeg skriver. Jeg skriver ikke, at Milan er perspektivløs. Jeg skriver, at Van Gaal (eller hvilken som helst toptræner) nok vil synes, det er en perspektivløs opgave at tage over i en storklub midt i en sæson, hvor der så tilmed skal bruges en håndfuld uger eller to på at få det hele til at køre.

Der er en forskel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Fra min stol er det vigtigst at finde noget holdbart. Ikke noget caretaker scheiss, hvis man vel at mærke trykker på knappen. Det bedste ville trods alt være at Montella fik styret sig ud af stormvejret.

Jeg er lettere lykkelig over at Mancini tog jobbet i St.Petersborg ellers ville han være en oplagt kandidat med tanke på de gode relationer til Fassone. Plus at han virker som den nederen type menneske der bærer nag, som jeg er sikker på han gør til bysbørnene.
Skrevet af Rossoneri
Hvilket fodbold praktiserer Van Gaal da? Snakker vi Ajax-Van Gaal, Bayern-Van Gaal eller Manchester United-Van Gaal?

Mener du der er nævneværdig forskel? Indrømmet, jeg er ikke van Gaal ekspert - det kan du nok, qua din baggrund, i højere grad brøste dig af.

Og selvfølgelig har han også udviklet sig siden han satte sig i sædet hos Ajax for 26 år siden.
Jeg vil dog påstå at van Gaal er ud af en klassisk hollandsk skole, hvor boldbesiddelse, teknik og koncept er i fokus. Det synes jeg egentlig er en ganske klar rød tråd gennem hans hold.

Bevares. Men så havde han også hele opstarten til at banke selvtillid og identitet ind i holdet. Det vil han jo ikke have her.

Så det skal ses ift dét at opnå resultater? Jeg læste det snarere som at han ikke ville overtage en ikke-velfungerende trup. Ja, man kan jo sige at det var var din skrevne påstand - men jeg tror jeg forstår hvad du mener.

Omkring den sidste del, så hæftede jeg mig ved din brug af ordet "perspektivløst". Og jeg synes stadig ikke din forklaring flugter med denne påstand.
Det står dig frit for at mene at "Projekt Milan" er perspektivløst - men det hører jeg dig ikke sige.
EDIT: som jeg også ser dig svare til @Fossa.

At van Gaal skulle bruge tid på at sætte sig ind i holdet, er der næppe noget odiøst i. Jeg vil påstå at han nok er en af de mest "belæste" trænere i gamet - herunder påstået at hans viden om italiensk fodbold formentlig allerede er på et ganske højt niveau.

Skulle vi rent faktisk vælge at skifte træner på nuværende tidspunkt, vil jeg antage at den potentielle arvtager allerede inden for kort tid vil blive kontaktet. Dermed ligger der også en mulighed for at lave lidt hjemmearbejde - i hvert fald på den taktiske front.

Jeg køber slet ikke din tese om at placeringerne formentlig er fordelt til jul. Det burde du som Inter-fan og mangeårig iagttager af Serie A, vide er en påstand der ikke holder vand.

Men men men - det bliver en teoretisk snak på præmisser som ingen af os kender.
Skrevet af Flying Dutchman
Mener du der er nævneværdig forskel? Indrømmet, jeg er ikke van Gaal ekspert - det kan du nok, qua din baggrund, i højere grad brøste dig af.

Det jeg vil frem til er, at Van Gaal er en pragmatiker, der tilpasser sin taktik til den del af truppen, han har arvet, modstanderne, landet og hvad der ellers skulle spille ind. Det er også derfor at eventuelle prisværdige, men desværre også romantiske forestillinger som...

Jeg vil dog påstå at van Gaal er ud af en klassisk hollandsk skole, hvor boldbesiddelse, teknik og koncept er i fokus. Det synes jeg egentlig er en ganske klar rød tråd gennem hans hold.

... også ikke holder stik. Van Gaal er vel den af de hollandske toptrænere, der har haft mest held med at slippe den her såkaldte hollandske skole. Det så vi jo, da han var landstræner, hvor han droppede 4-3-3 og spillede med en 3-5-2 i stedet for.

Den hollandske skole er død og begravet - som vores landshold lettere og elegant understreger i disse år. Der skal tænkes nyt - og det formår Van Gaal. Det er også derfor, han har haft pænt succes udenfor landets grænser.

Jeg vil påstå at han nok er en af de mest "belæste" trænere i gamet - herunder påstået at hans viden om italiensk fodbold formentlig allerede er på et ganske højt niveau.

Jeg har det snarere omvendt - Van Gaal er ingen teoretiker, men en praktiker. Han ved sikkert en smule om italiensk fodbold, og vil formentlig med tid og lidt tålmodighed også få succes i Serie A, men jeg tror ikke på, at han allerede nu har en intern kartotek om italiensk fodbolds ins and outs.

Jeg køber slet ikke din tese om at placeringerne formentlig er fordelt til jul.

Det skriver jeg bestemt heller ingen steder. Jeg skriver, det er en perspektivløs opgave - ikke en umulig én.

Det er i øvrigt vigtigt at understrege, at jeg bestemt ikke tror, Van Gaal og Milan vil være et mismatch. Jeg er i og for sig enig med dig i, at hans profil er spændende og at han vil kunne få meget ud af hvad stadigvæk er én af de bedste trupper i Serie A. Jeg anfægter blot, at han vil tiltræde, såfremt Montella bliver fyret om tre runder. Jeg tror såmænd godt på, han kunne være interesseret til sommer, skulle muligheden opstå.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0