Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
er tottenham ikke ret intereserede i suso? burde være muligt at få en god sjat penge. og håber vi går til 2 angribere. det har trods alt været godt for os før i tiden.
Skrevet af Rossoneri
@Maggi
Det går der i hvert fald rygter om.

Og med de penge der bliver betalt i PrL, ville det da også være en fin destination.

For mig handler det primært om at vi skaber nogle chancer på den sidste tredjedel, så vores offensiv kan få noget struktur.

Vi må acceptere at vi ikke lige henter en Top5 angriber, så vi må i stedet bero på et velfungerende kollektiv.

Og da Kalinic ikke umiddelbart er den store chanceskaber, stiller det store krav til de to andre.
Det forekommer mig at Suso aldrig kommer til at leve op til dette.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kan vi hente en dygtig spiller som også passer bedre ind i systemet, så ser jeg ingen grund til ikke at skyde Suso af sted.
Skrevet af Milanisti
Jeg tilslutter mig koret, som gerne ser Suso blive solgt. Han mister bolden tit; skal bruge 100 forsøg for at ramme målet 1 gang og han sætter tempoet ud af angreb. Han passer slet ikke ind.

Jeg så hellere at man brugte pengene fra en Suso handel til at hente en god og solid 6´er. Så kan Locatelli spille på venstre, mens at Kessie tager højre side.

Bag Silva og Cutrone på toppen kan Calhanoglu og Bonaventura skiftes. Kalinic må henvises til bænken og skiftes ind efter behov.
Skrevet af Bishop
Et salg af Suso skal vel i første omgang dække at vi højst sandsynligt ikke kommer i CL næste sæson.

Montella er nok fortid nu, vi har tabt til alle vores konkurrenter, og så har der udadtil været for mange mystiske dispositioner mht spillervalg.

Jf vores sidste snak Rosso, så begynder der virkelig at tegne sig billede af at vi mangler en top angriber, frem for to talenter og en erfaren mellemvare. Men det er jo vand under broen.

Jeg synes det er synd at Silva ikke har fået flere chancer, ja ærlig talt er uforståeligt, ikke bare er han et kæmpe talent, han er jo også brandvarm i landsholdet regi.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Sky Sports meddelte dog sent igår aftes at Fassone og Mirabelli havde møde med Montella stort set lige efter kampen hvori de mener at vide at Montella fortsætter som træner. Men fucker vi op i Athen på torsdag tør jeg ikke garantere at han fortsætter i sædet.
Skrevet af Lentini
Corriere dello Sport insisterer i øvrigt hele tiden på Paulo Sousa. Såfremt Montella skulle få vist vejen og det ikke blir Sousa har CDS lidt at tjekke op på hos deres kilder.
Skrevet af Bishop
I og for sig så hylder jeg ledelsens ageren Mht Montella, det er trods alt sjældent at en fyring uden en solid backup har gjort underværker. Men der skal altså ske noget, nu har vi de næste 6 kampe hvor kun Napoli er rigtig svære, der er vel en vis forhåbning om at man skabe lidt momentum.

For Bonucci´s vedkomme så kan han heldigvis glide fint ind i startopstillingen uden at det kan kaste specielt meget kritik af sig.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Skægt med din signatur, Bishop. I foråret var det allerede 10 år siden.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Lige mht Bonucci syns jeg der er gået autopilot i kritikken på hans præstationer, hvis man ser på det han reelt har leveret på banen de sidste kampe. Han er på vej i den rigtige retning og ser væsentlig mere fit ud nu end de første kampe hvor han var reel tung i røven.

Jeg syns det både er forsimplet og usagligt når kritikken i Italien går på at han har været ringe hele tiden og at han kun kan spille i et 3mands forsvar. Så var det lige godt utroligt at Juventus kunne havne i en CL finale med en mand der ikke kan andet, når de vel og mærke spillede 4-4-2 sidste år også. Det er selvsagt noget sludder, idet det ligger mere i selve balancen på holdet og den strukturelle opsætning rent defensivt på det kollektive plan. Hans individuelle fejl ligger sgu ikke i om han har en eller to ved sin side.

Romagnoli, vores næstbedste stopper ser væsentlig mere afklaret ud når han spiller 4mands linjen eller den centrale i 3mands linjen, end når han spiller venstre centerhalf.

Så fik jeg lige lidt rant ud og tydeliggjort min mening omkring opsætningen af holdet..
Skrevet af Lentini
Når jeg ser kampen mod Juventus igen irriterer mig grundlæggende at Biglia hele tiden sænker tempoet. Få nu for helvede en retningsbestemt førsteberøring så første pasningen kan gå frem i banen, og sæt dog noget tempo i pasningen istedet for lidt slatten tjatten rundt.

Han er den store slendrian i anden halvleg fordi meget af spillet skal gå gennem ham. Og hvis han ikke sætter tempoet højere end tilfældet blir det væsentlig lettere at forsvare imod os. Juve står ikke specielt pressede ud i anden halvleg igår.
Skrevet af Milanisti
https://www.football-italia.net/112010/milan-stand-montella

Damn. Desuden er kandidaterne til at afløse ham intet at håbe hurra over. Hvem af dem har kvaliteten til at gøre det bedre end Montella?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er Sousa ikke lidt bedre end Montella? Nogle Viola fans der kan kommentere.
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Jf vores sidste snak Rosso, så begynder der virkelig at tegne sig billede af at vi mangler en top angriber, frem for to talenter og en erfaren mellemvare. Men det er jo vand under broen.

Ja, vi kunne i hvert fald rigtigt godt bruge en spiller der kan score mål på egen hånd. En type som Aubameyang.

Min tese har dog heller aldrig været at vi ikke kunne bruge dette, eller at fx Kalinic dækker behovet. Det var snarere en pro/con anskuelse at at vælge Aubameyang fremfor Kalinic + Silva.

Tænk dig et scenarie hvor Aubameyang var ude i flere måneder og Cutrone (hvis komet-karriere få nok havde regnet med), var vores eneste alternativ.
Dertil mener jeg at risikoprofilen er for stor.

Derfor anser jeg ikke dette som det store trade-off. Jeg tror snarere at "pakkerne" har heddet Bonucci + Silva + Kalinic vs. Aubameyang + Silva.

Der kan man så diskutere om ledelsen valgte rigtigt. Jeg vil til enhver tid påstå at man ikke siger nej når muligheden for at signe Bonucci opstår fra en direkte konkurrent.

Men jeg vedholder stadig at Kalinic ikke er problemet. Det er servicering (eller mangel på samme) af ham.

Ser man på sidste sæson, kan Kalinic (som afslutter), faktisk måle sig med de allerbedste i ligaen. Her har jeg kigget på hvor stor en andel af hans afslutninger der rent faktisk bliver til mål. Kalinic konverterer 17%, sammenlignet med Icardi (22%), Higuain (18%) og Belotti (20%).
Her hører det med til historien at Icardi scorede på tre straffespark, mens Belotti scorede på to.

Kalinic rammer målet på 59% af hans afslutninger, Kun overgået af Higuain (60%), mens Icardi (40%) og Belotti (49%), halter noget efter.

I parantes bemærket, konverterede Bacca 23% af sine chancer til mål, men havde markant færre afslutninger end de andre. Han ramte også målet på 63% af sine forsøg.
Det understreger endnu engang pointen om at vi er for dårlige til at skabe chancerne.

Kalinic fungerer også fint som spilstation - hans pasningsprocent er med 78% kun overgået af Higuain (83%), mens Belotti og Icardi igen er under.

I mit univers, er nøglen til at få en stærkere offensiv, at skabe mangle flere chancer. Der må vi se på vores hold og vurdere om der er spillere der ikke passer på den beskrivelse.

Jeg har intet imod Suso. Min anke mod ham går på at jeg ikke mener han bidrager med det vi har behov for.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Du har helt ret i at Bonucci kan fungere fint i en 4-back kæde.
Dét sagt, så kan man nok konkludere at det der gør Bonucci til en af verdens bedst, er hans evne til at diktere spillet fra egen zone, snarere end det er mere "klassiske" defensive dyder.

Som du selv er inde på, handler det i højere grad om en mere generel defensiv struktur. Her havde Bonucci oftest Khedira liggende foran sig - endda med Marchisio / Sturaro som partner til tider.
Det gav ham selvfølgelig en kæmpe defensiv support.

Den support har han bare ikke mulighed for i Milan (med den nuværende trup).

Og så kunne man påstå at din vurdering af Romagnoli falder i samme kategori (som påstanden om at Bonucci ikke kan spille i 4-kæde).
Det må antages at handle om aftaler og samstemming. Der er vel næppe noget der taler for at Romagnoli ikke skulle kunne fungere i et tre-mands forsvar.
Skrevet af Magnifico
@ Fossa

Montella gjorde det jo egentligt godt i viola med tre 4. pladser i træk. Man sad dog hele tiden med fornemmelse af, at det kunne have været blevet lige dén plads højere, hvis Montella i visse situationer havde nedtonet det Guardiolaske forbillede med stor boldbesiddelse og meget boldflytteri midt på banen og anlagt en mere aggressiv stil og i slutfaser en mere defensiv kontrolleret påpasselighed, så de tre points oftere var blevet forsvaret hjem. Ledelsens tilbageholdenhed med større investeringer i kvalitetsspillere udgjorde dog også en afgørende indflydelse på, hvorfor det ikke lige blev til CL. Montella spillede i store træk med samme trup i de tre sæsoner.

Suosa startede som fyr og flamme. Han anlagde en betydeligt mere direkte og pressende stil end Montella. Portugiseren har også mere karakter end italieneren og ynder at kommunikere direkte med sine spillere, hvor Montella er mere flegmatisk. Suosa var da også yderst aktiv på sidelinjen med opsmøgede ærmer og en masse tilråb, hvor Montella som oftest sad passivt på bænken. Vi var ret begejstrerede for den synlige forandring i den første sæson - især i første halvdel af sæsonen, hvor viola faktisk lå på førstepladsen i fire runder og var helt frem til 26. runde på en CL-plads. Det endte i sidste ende med en 5. plads, idet viola som traditionen byder snublede nogle gange til sidst. Den anden sæson var ikke god og da vi rundede nytåret 2017 var det som om, at både ledelse og træner havde smidt håndklædet i ringen og i realiteten havde opsagt samarbejdet, der dog løb sæsonen ud. Suosa var ihvertfald helt opgivende og apatisk i sidste halvdel af sæsonen.

Med en bedre trup, en bedre sportsdirektør samt en ledelse, der bedre forstår at bakke både ham, holdet og klubben op - også økonomisk - vil jeg mene, at Suosa kan få en bedre trænerkarriere end Montella, der hurtigere optræder handlingslammet og falder tilbage på stereotype anskuelser af taktikken. Sousa skal dog - ligesom Montella - bedre forstå, at der i løbet af en kamp skal ligge en plan B, der kan effektueres hurtigt og effektivt. Personligt er jeg af den opfattelse, at Suosa ville passe bedre til Juve end Milan, men det er en subjektiv fornemmelse...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Så begynder brikkerne at falde på plads.
Vi bliver linket til den nordkoreanske angriber, Kwang-Song Han.

Inden længe bliver det afsløret at Yonghong Li faktisk er stråmand for Kim Jung-Un.

Fra én diktator til en anden - cirklen er sluttet.

Umiddelbart efter, bliver Montella indkaldt til møde i Pyongyang, hvor det nordkoreanske styre, degraderer ham til bygningsarbejder.

Dennis Rodman bliver indsat som ny træner.

I hørte det først her!
Skrevet af Lentini
Når nu det er så gudsjammerligt at følge holdet på banen, så sker der i det mindste lidt rundt om holdet. Siden Montella kastede sin personlige ven, Massa(hed han vidst), ud af klubben har klubben ledt efter en fysisk træner. Insaurrato er navnet på manden, hvis jeg ikke har fået det forkert ind, som pt. er tilknyttet Elfenbenskystens landshold. Hvad jeg lige kan lede frem til, har han tidligere bl.a været beskæftiget i belgisk og portugisisk fodbold.

Den sidste tid har Calcio & Finanza haft øje på Lorenzo Giorgetti, vores nye CFO, og de planer som Milan har for Østen. Efter Giorgetti er blevet ansvarlig for den kommercielle del af Milan, har han efter at gennemlæst udvidelse mod Øst, udvidet den lancering man vil gøre, fra kun at handle om Kina, til at handle om flere dele af det fjerne Østen. Han har endda hyret en Markus Kam, som den nye CEO af Milan China, hvor de to herrer allerede har været på charmeoffensiv i det kinesiske i midten af oktober måned, hvor man også underskrev første partnerships aftale med Alpenwater. Markus Kam har en fortid hos hhv. Adidas, Infront(ejet af Wanda) og Century Sport Investment.

Nielsen Sport(grundlagt af en amerikaner til danske immigranter, deraf det danskklingende navn) som leverer markedsrapporter, har foruden Kina, fundet markedsgrundlag i andre lande i østen, bl.a. Indonesien, som Giorgetti vil udnytte. Nielsen Sport skulle igennem sine markedsøvelser have fundet frem til at Milan har 97 millioner fans og sympatisører alene i Kina. Jeg tror i den henseende at det er meget vigtigt at hæfte sig ved ordet sympatisører, idet sympatisører som regel også har andre præferencer. Det er kun overgået af Real Madrid.

Giorgetti vil yderligere forsøge at tænke videre end den gængse fremgangsmåde med bare sponsoraftaler, men ligeså meget søge partnere. Specielt med øje på de sociale medier, hvor man åbenbart i Kina er helt tosset med noget facebook-lignende WeChina(tror jeg det hedder) men hvordan han konkret har tænkt i den retning melder historien fra C&F ikke noget om. Troen er dog at disse partnerships, ikke bare med firmaer, men også institutioner der skal fremme kinesisk fodbold, kan kreere en awareness omkring Milans brand, som i det lange løb og sidste ende vil booste indtjening og omsætningen.

Tilsidst er der afløseren for Adidas, hvor alt hidtil tyder på, at Puma bliver afløseren. Giorgetti hævder at aftalen med den kommende trøjesponsor ikke bliver forringet. Min forventning er dog at der er lidt politisk svar over den udmelding fra Giorgetti. Hvis ikke; så har han gjort et ret godt stykke arbejde, hvis man tænker på Milans sportslige problemer i 7-8 år, kombineret med det jammerlige vatnisse udtryk man ser på banen i disse dage, selv efter en stor mercato Hvor jeg dog ønsker mig brasilianere; Richarlison og Malcom, fart, teknik, gennembrudsstyrke og ikke mindst speed.
Skrevet af Rossoneri
Det forekommer mig at der er ret mange ubekendte i den finansielle plan der synes at bero meget på netop det asiatiske marked.

Ingen tvivl om at det indeholder store muligheder, men jeg forestiller mig at det kan være ret svært at kvantificere i skrivende stund.

Meget enig omkring de to spillere du nævner (antager at det er Bordeauxs Malcom vi taler om).

Troede dog at Richarlison var købt, hvilket umiddelbart gør et køb usandsynligt, eller?

Men vores angreb mangler virkeligt noget speed (som du nævner). Dertil vil jeg gerne tilføje "direkthed" (Frit oversat fra "directness").

Bonaventura kan have noget af det, men savner én der bare kigger på målet hver gang.
Er det for meget at forlange at nogen laver en klon af Kaká??
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Du har helt ret i at Bonucci kan fungere fint i en 4-back kæde.
Dét sagt, så kan man nok konkludere at det der gør Bonucci til en af verdens bedst, er hans evne til at diktere spillet fra egen zone, snarere end det er mere "klassiske" defensive dyder


Han ville aldrig få tilsagnet om at være blandt verdens bedste, på sin plads, hvis han ikke kan forsvare. Det giver jo ingen mening - det er lige præcis derfor en mand som David Luiz aldrig havner i samme kategori. Bonucci, Ramos, Silva, Piqué etc. bliver smidt i den kategori fordi de udover at kunne forsvare, leder deres forsvar, og rent faktisk også ved hvordan de skal føre bolden frem i banen. Det offensive er icing on the cake. Defensiven er det grundlæggende.

Man kategorisere jo heller ikke en angriber som en af verdens bedste, fordi han som hovedpunkt er dygtig til at løbe hjem.


Og så kunne man påstå at din vurdering af Romagnoli falder i samme kategori (som påstanden om at Bonucci ikke kan spille i 4-kæde).


Vil du påstå noget eller ej? Det er en sær vævren.
annonce
0