Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Du er sgu en underlig fisk, Foggy. Hvorfor håber du nu vi ikke vinder pokalen?

Il Predatore. Der er krummer i knægten.
Skrevet af Martinovic
For så skal vi spille EL, og de kampe er da de mest intetsigende overhovedet.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Det gav virkelig kuldegysninger i kroppen at se spillerne så glade og især Cutrone. Det er tydeligt at han har Milan helt inde i hjertet. Forza!!
Skrevet af Pirlo21
@Foggy

EL KVAL er, enig. Men i knockout spillet, er EL super spændende. Endvidere er det en indtægt vi ikke kan undvære og vi tjener points til os selv og serie A.
Så det er noget sludder Foggy :D
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, de kampe er spild af kræfter. Måske en arrogant holdning, når Milan ikke er bedre i øjeblikket, men jeg vil personligt foretrække en sæson uden europæisk bold med fuld fokus på Serie A. Det har Inter tydeligvis nydt godt af. Vi skal helt hen til jul, før de blev ramt af de første skader.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
kan være spillerne kan klare det, men kan vores vaklende økonomi klare det? nu er jeg måske lidt pessimistisk, men de nyheder omkring Li og hans luftkasteller gør mig muligvis en anelse nervøs.
Skrevet af Pirlo21
Nå ovenpå en dejlig kamp, syntes jeg der er nogle ting der skal fremhæves.

Bonucci kan sagtens spille godt i en 4 back kæde.
Abate er vores bedste back pt, han er simpelhen bedst defensivt. Men Calabria gjorde heldigvis et godt indhop.

Biglia spiller muligvis ikke fejlfrit, men han skal helt klar forblive på 6ér pladsen istedet for Monty. Meget mere flow og rytme i spillet, han tænker hurtigere, gør spillet mere simpelt og er stærk defensivt. Monty er også stærk defensivt, men med bold går det simpelhen for langsomt.
Locatelli er et godt alternativ til Jack på midten og han gør Kessie bedre, da Kessie ikke er så låst defensivt.

Kessie er et MONSTER, wow en fysik den mand har og sikke et løbearbejde han levere. MOM i dag uden tvivl.

Jack og Suso skal oppe deres spil, men begge bliver ved og ved med at tage initiativ og de skaber chancer. Uden dem er vi på spanden, vi har simpelhen ingen offensive alternativer til dem der er gode nok. Her har Fassone og co fejlet big time i sommers, jeg håber vi henter en hurtig kant i januar vinduet.

Cutrone, fantastisk talent. Wow for et indhop og sikke et mål. Elsker hans vilje og fight. Brug ham nu hver gang, så Kalinic og Silva afløse ham tiltider. Han talent er enormt.

Hakan sikke et flot indhop, det bedste han har vist denne sæson. På sigt kan han være det alternativ jeg råber og skriger efter til kanterne. Han skal have meget mere spilletid, Borini skal ikke foretrækkes!!

Donnarumma nr 2. sikke en kamp. Super redning han har efter pausen og flere gode aktioner. Lad os håbe vores fans vil anerkende denne indsats, istedet for alt deres hates imod gigio og co. Flot kamp
Skrevet af Pirlo21
Skrevet af Lentini
Vi skal nok smadre den gode stemning når vi gæster Artemio Franchi og Borini er tilbage.

Vi så egentlig ret solide ud centralt i banen.

Liverpool har lige basket 84,5mio ud for Van Dijk. Vores centrale par har tilsammen kostet 65mio. Premier League er sgu for sindssygt.
Skrevet af Milanisti
Jeg er helt enig @Pirlo. Calhanoglu gjorde det rigtig godt og må ikke blive erstattet af Borini, som bør forblive på den bænk.

Bonucci synes jeg så meget usikker ud i flere situationer, og jeg kunne egentlig godt tænke mig at se Musacchio - Romagnoli til næste kamp. Bonucci er den bedste forsvarsspiller vi har, men han smider alt alt for mange bolde væk, er meget usikker når han selv har bolden og er dårlig i dueller. Kan ikke se hvad han gjorde godt i dag.

RR skal blive en bedre holdsspiller og få sig en bedre spilforståelse. Han prøver tit at drible, hvilket han tydeligvis ikke kan og udnytter selv ikke at Calhanoglu står fri flere gange og råber efter den; han vil hellere spille den centralt hver gang. I øvrigt skal han i bedre form.

Vi kan håbe at Kalinic ikke kommer i kamp i meget lang tid.
Skrevet af Lentini
Så skulle det være lige op over førend Montella ikke længere er på lønningslisten i Milan.

Di Marzio skriver at Milan og Montella er enige, og derfor skulle han nu være helt fri til at underskrive halvandet år i Sevilla.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Musacchio har vel været sæsonens dårligste mand. Hvorfor ønsker du at se ham?
Skrevet af Rogosjin
Jeg ved ikke om det høre hjemme i tråden med et kuriøst indslag, så jeg undskylder på forhånd hvis det er spild af spalteplads.

Men jeg tænkte at det har en smule interesse, i hvert fald for de lidt mere modne af jer, at jeres tidligere angriber George Weah, er nu President-elect i Liberia efter at han vandt præsidentvalget i går.

Han bliver indsat i næste måned.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Rossoneri
@rogosjin
Ja, det er en ganske "sjov" historie.
Dog er den ikke syndeligt overraskende, da Weah allerede i sin tid som spiller var politisk engageret.

Han var en kendt modstander af det daværende "regime" og han brugte en meget stor del af sine indtægter på at hjælpe fattige i Liberia.

Jeg mener i øvrigt ikke det er et helt ukendt fænomen at tidligere sportsstjerner søger mod offentlige embeder i Afrika, fordi det netop ses som gode eksempler.
Skrevet af Lentini
Det gør nu ikke noget, Rogosijn. Det er altid lidt sjovt at se/følge når tidligere spillere bevæger sig indenfor et andet felt. Weah har været politisk aktiv længe hvis jeg ikke husker helt galt. I Milan er han vidst mest kendt for denne; http://youtu.be/DDuZpma_Oxs

Kaladze blev også udnævnt som borgmester i Tblisi i sidste måned. På youtube findes garanteret en kavalkade af hans koncentrationssvigt, som jeg ikke vil belemre tråden med.
Skrevet af Rossoneri
On another note.
Jeg havde desværre ikke mulighed for at se kampen i onsdags, men kan se at der har været bred enighed omkring at Calhanoglu gjorde det rigtigt godt da han kom ind (pånær CMs match ratings, der havde ham som kampens dårligste sammen med Abate).
Gattuso kaldte ham MoM.

Kunne en venlig sjæl lige opdatere mig på om han kom ind som venstre wing (og Bonaventura røg ned som 8er), eller?
Skrevet af Rossoneri
Nu har jeg set lidt highlights fra kampen og min irritation over Biglia forbliver i den meget høje ende af skalaen.
Jeg glæder mig naturligvis over at han spiller det der betegnes som hans hidtil bedste kamp for os.

Men det ændrer ikke på at han stadig har væsentlige mangler i sit defensive spil. Hans markeringsspil er ikke-eksisterende og i de highlights jeg så, smider han sin direkte markering fem gange.

Det holder slet ikke, da vi har behov for en defensivt stærk 6er, der kan være med til at støtte det centrale forsvar.
Derfor mener jeg stadig at Montolivo er vores bedste bud på pladsen - omend der er behov for en gevaldig opgradering.

Det optimale ville naturligvis være hvis Gattuso kunne lære Locatelli "lidt" om placering i den defensive fase (og ikke at sælge holdet med raids frem i banen).

Samtidig undrer jeg mig over det fortsatte fravær af Silva.
Historierne gik på at han måske ikke var Montellas foretrukne valg i sommer - men han har så heller ikke formået at overbevise Gattuso om sit værd.
Det kan naturligvis være at han har væsentlige udfordringer med at tilpasse sig spillet i Italien, men jeg synes alligevel det er bemærkelsesværdigt.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Hvis du finder tid, kan du se kampen på følgende link:
http://www.fullmatchesandshows.com/2017/12/27/ac-milan-vs-inter-highlights-full-match-video/

Scroll helt ned i bunden, der er der link til første halvleg, anden halveg og ekstra tiden.

Jeg tror, hvis du genser kampen - at du ændre mening omkring Biglia indsats :-) Selvom han laver nogle fejl, så tilfører han meget mere flow og rytme i vores spil end Monty... Vores spil bliver ganske enkelt mere sikkert og hurtigere

Ang Hakan, så kom han i på venstre kanten - med masser af energi og fight samt udfordringer offensivt. Det var herligt at se, lad os håbe han fortsætter på den måde. Så har han virkelig noget at tilbyde os.

Forhåbentlig er det slut med Borini som offensiv kant fra start...
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Takker.

Omkring Biglia, så er jeg egentlig "kun" efter ham omkring hans defensive placeringsevne og ikke mindst hans markeringer (eller mangel på samme).
Det synes jeg stadig så kritisk ud - omend jeg kun så highlights.

Men det beror nok også på hvilken type spiller jeg ønsker mig som 6er - en mere defensivt orienteret spiller a la van Bommel eller de Jong, fremfor en regista.

Indtil videre synes jeg at Gattuso er lykkedes meget godt med Montolivo, som har været markant bedre end Biglia i den defensive del af spillet.

For mig giver det ikke meget mening at satse på en regista type, når man samtidig har Bonucci der jo netop er så dygtig i opspillet.

Som du skriver i et tidligere indlæg, er det dog et problem med Montolivos generelt langsomme boldomgang. Det problem bliver dog relativt større og mindre i takt med hans rolle som spilstation.

Faktisk synes jeg netop dette har set enormt sløjt ud hos Biglia indtil videre i sæsonen - men jeg kan forstå at han i højere grad viste noget af det vi ved han burde kunne kunne levere.
annonce
0