Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af El Rifle
Vores gode gamle ven Adriano Galliani stiller op til senatet for Forza Italia. Lad os se om han kan hente nogle kontraktløse spiller eller lave et kæmpe scoop de sidste par dage af transfervinduet for hele det italienske folks vegne!
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Egentlig utroligt hvor meget den mand(Galliani) går gennem ild og vand for Berlusconi. Det kan man i det mindste kalde for en loyal højre hånd.

Ift sommeren har vi godt nok lagt på "den lade side" denne vinter ift aktivitet på markedet. Jeg undrer mig dog lidt over vi ikke har set marginalspillere flyve afsted. Mirabelli lægger arm med Boca om Gomez, men ellers er der godt nok stille.

Vi har dog fået en 17-årig kroatisk playmaker ind, Moanic tror jeg navnet var. Og samtidig danser Mirabelli rundt om Melegoni, defensiv midt i Bergamo, som har snuset lidt til førsteholdet. 18år gammel.

Yderligere blir det interessant med Rino første store test i ligaen, når Lazio kommer forbi i weekenden. Forventer mig et fysisk wrestle mellem Kessie og Milinkovic-Savic.
Skrevet af Lentini
Nå - så fik vi en ordentlig bredside fra Gomez´ agent. Eller snarere nok Mirabelli.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg tænkte netop det samme (omkring Mirabelli).

Man skal selvfølgelig huske på at ordene kommer fra en frustreret agent, men synes efterhånden at Mirabelli har så tilpas mange ridser i lakken, at man må vurdere at der er noget om snakken.

Diplomatisk sagt, kunne man i hvert fald nemt argumentere for at hans manglende erfaring begynder at vise sig.

Og hvad er formålet egentlig? 1m EUR til eller fra? Det er næppe en overdrivelse at vi befinder os i en delikat situation. Det sidste vi har brug for, er yderligere uro.

Realistisk set, sker der dog intet på ledelsesgangen før vi (forhåbentlig) får ny(e) ejer(e).
Skrevet af Milanisti
Juventus laver endnu en god handel ved at hente Pellegri for 10€ med 20€ i bonusser..
Skrevet af Rossoneri
@milansti
Har man penge kan man få...

Dét sagt, så mener jeg dog ikke umiddelbart det er oplagt at investere på 9er positionen.
Vi har trods alt to store talenter i Silva og Cutrone.
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DUcXMJMU8AE4vuv.jpg:large

Første bud på mulig opstilling til søndagens kamp. Overrasker mig hvis Antonelli starter istedet for abate, havde regnet med at Calabria skulle spille venstreback.

Er meget spændt på kampen, ser ikke udtil at Rino sparer nogle profiler selvom vi i skrivende stund er hele 15 points efter Lazio!!
Forventer i øvrigt, at Locatelli og Cutrone starter inde i coppa italia onsdag.

Lazio er det andet bedste ude hold i serie a denne sæson og har i den grad tur i den. Så deres kamp imod Udinese i onsdags, hvor resultatet imponerede - men havde Udinese kendt deres besøgstid, havde de som minimum fået uafgjort.
Jeg tror på vi vinder, selvom det selvfølgelig bliver mega svært! Men at Immobile er ude gør ikke vores odds dårligere :D Spændende bliver vores næste 2 kampe...

Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Overrasker mig hvis Antonelli starter istedet for abate, havde regnet med at Calabria skulle spille venstreback.

Ja, det er næppe at overdrive at sige at Antonelli ikke just synes at være inde i varmen. Og nu mangler vi også at se at Antonelli rent faktisk kommer til at starte på søndag.

Kommer det til at ske, tænker jeg dog at det er en taktisk betragtning (fremfor en formmæssig).

Under Montella, var det wingsnes opgave at bringe bolden frem og slå indlæg til boksen fra en bred position. Dette i særdeleshed via Suso.

Hvor Suso tidligere var det primære omdrejningspunkt for opspillet, tegner der sig et tydeligt billede af en anden strategi under Rino.

Her er vores backs (samt Bonucci) de spillere med flest boldberøringer, mens Suso faktisk pludselig er blandt dem der er mindst i boldberøring.

Forklaringen findes i at vores wings roller er blevet ændret til at søge mere centralt i banen og i øvrigt være mere målsøgende. De er i højere grad angribere end playmakere.

Og her er det så at det giver god mening at smide Antonelli ind, da han er naturligt venstrebenet og dermed bedre kan slå indlæg.

Men lad os se hvad Rino har besluttet når den endelig opstilling bliver offentliggjort.

Som Gattuso udtalte, er Lazio-kampen virkeligt en lakmustest. Sammen med de fleste andre, er jeg dybt imponeret over hvad Inzaghi har udrettet i den evige stad.

Han har formået at skabe en samlet harmonisk trup af spillere der udfylder deres roller til UG. Man kan faktisk sige at Lazio har det vi lukrerede på i så mange år.
Problemet for Lazio (i parentes bemærket) er dog at de næppe kan holde på deres største stjerner.

Men det bliver selvfølgelig interessant at se vores niveau mod et af de bedste hold i ligaen. Ikke mindst fordi vi blev spillet ud på røv og albuer da vi mødte dem i sensommeren.

Må dog indrømme at jeg er en smule mere skeptisk omkring et godt resultat, men du skal naturligvis være mere end velkommen til at få ret.
Skrevet af Lentini
Vi kan håbe du får ret, Pirlo.

Rinos prognose omkring den fysiske forfatning har ihvertfald holdt vand indtil videre. Han forudsagde ca en måneds tid inden den korrigerede træningsmængde ville gøre sit udslag. Og det passer nogenlunde med slut december, hvor vi slog Inter i pokalen og fik slæbt et point med hjem fra Firenze.

God fysisk forfatning fordrer også bedre beslutningsevne og jeg syns ikke vi er så shaky som tidligere. Som det mindste er vi trods alt blevet noget sværere at slå med en bedre afbalanceret distance i kæderne rent defensivt igennem en HEL kamp.

Lazio er i strålende form for tiden, mens jeg har svært ved at pege hvor vi reelt står henne. Jeg tvivler stærkt på at Rino endnu har nået at justere alle elementer i spillet som han gerne vil påvirke. Der er trods alt også en form for restitutionstræning som er ganske vigtig, men jo naturligt nok afholder spillerne fra at træne "mere dybt".

Vi har ihvertfald kvaliteterne til at gøre ondt på Lazio. Hvor kunne man ønske at en angriber snart ville begynde at ramme kassen og her tænker jeg på Silva & Kalinic. Cutrone er mere en bonus spiller, som kan skabe kaos på dette stadie af hans karriere snarere end en angriber jeg ville binde alt for meget op på nu.
Skrevet af Rossoneri
Immobile er definitivt ude af kampen imorgen, hvilket vi naturligvis skal glæde os over. I stedet forventes det at Nani starter helt på toppen, omend det nok bliver i en meget flakkende rolle.

Vi har dog også vores kvaler i forreste geled, hvor Kalinic måtte udgå af dagens træning med en skade. I hans sted blev Cutrone brugt og det forventes at det også er ham der starter imorgen.

Jeg har virkeligt svært ved at se hvad der skal til for at Silva får chancen.
Mit bud må være at portugiseren er blottet for selvtillid i disse dage og at Gattuso derfor gemmer ham til en lidt lettere modstander.

Man kunne også argumentere for at vi gerne ville have lidt mere fysik ind og bokse med de tre bagerste hos Lazio - og her passer Cutrone lidt bedre på beskrivelsen.
Man kunne så håbe at Rino på et tidspunkt viste noget mod og forsøgte sig med to helt fremme.

I den nuværende situation, mener jeg dog at det (i et mere overordnet perspektiv) ville være en fejl at ændre ved taktikken. Fundamentet er simpelthen for skrøbeligt og fokus bør være benhårdt på truppens kondition og psykiske forfatning.

En sådan manøvre (taktiske ændringer) vil vi formentlig ikke se før til sommer (Gattuso hintede i et interview den anden dag, at han på lidt længere sigt havde andre taktiske planer - uden dog at gå yderligere i detaljer).
Skrevet af Rossoneri
Nettet strammer sig yderligere om Li og det ligner mere og mere at vi skal på auktion til oktober.

I hvert fald er Merril Lynch seneste navn der har takket nej til at give den kære kineser en udvej ift de €380m der skal betales til Elliott.
Skrevet af Rossoneri
Milan: G Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Antonelli; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone, Calhanoglu
Skrevet af Pirlo21
Hold kæft hvor er det klasse, fortjent
Skrevet af Magnifico
Godt servet, godt sat ind. Klasse.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Det var så også godt set og godt krøllet ind. To flotte mål.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Pirlo21
i guder mand, første chance de har og bum!!!!!!

Hvorfor starter antonelli?? Skidt
Skrevet af Magnifico
Så lige målet igen/igen - fordel ved Viaplay - og Cutrone scorer faktisk med overarmen.

Forbered jer på, at ilsemprelaziale nu går VAR-amok :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Det tror jeg ikke. Vi har accepteret at vi ofte bliver snydt. VAR eller ej
Skrevet af ilsemprelaziale
Ja Cutrone scorer med armen og ingen frispark til Caicedo da han bliver flæsket lige udenfor feltet. Rocchi er ikke min favorit dommer, så er ikke overrasket.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Magnifico
Dén var så ikke med hånden.

Satme nogle flotte indlæg, der bliver disket op med.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0