Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja!!!

VAR-Lazio 2-1.
Skrevet af Rossoneri
Synes sådan set kun vi kan være tilfreds med 1. halvleg.

Over hele linjen er der agressivitet, gnist og villighed til at løbe. Og så spiller vi som et hold. På den led er det tydeligt at se Gattusos aftryk.

Apropos Gattusos aftryk, så synes jeg at det er lykkedes rigtigt godt med at få vores to "wings" ind mere centralt i banen. Ja det kunne jo ligefrem ligne Carlottos juletræ.
Både Suso og Calhanoglu har imponeret mig - førstnævnte med en række skarpe træk.

Derudover synes jeg at Calabria og Bonucci falder i øjnene.

Skrevet af MaggiMagg
dejligt at se vi bruger hovedet i dag
Skrevet af Bishop
Hakan er en kæmpe fornøjelse en yderst vigtig brik for den overordnede succes
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg havde ikke troet på en sejr mod Lazio. Hvis Inter kan fortsætte gummibenene, og Roma fortsætte den svingende form, er der måske et lille håb.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
hvor er det vigtigt
Skrevet af Pirlo21
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TAK

Puha det holdt hårdt og skidt anden halvleg, hvor vi simpelhen slipper initiativet alt for meget de sidste 30 min. Heldigvis holdt vi stand og Donnarumma beviste også lige hvor god han er efter pausen.

Calabria spiller en fantastisk kamp, nøj hvor er det fedt at se - godt vi fik forlænget med ham.

Hakan spillede en super flot første halvleg og kæmpede også flot efter pausen

Jack voksede igennem kampen, var træt til sidst - men ham og Jack gør det godt sammen.

Kessie er bare en motor, vores bedste spillerindkøb denne sæson - han er et monster med teknik og klasse :)

Biglia er tilbage, igen en god solid kamp - hvor han tager ansvar og holder godt flow i vores spil. Dummer sig lidt til sidst som kunne ha kostet dyrt, men ellers flot kamp.

Romagnoli, var klasse i dag og kan lidt af det hele, godt i luften, god fysik og god teknik og overblik.

Antonelli kom med noget offensivt i første halvleg, men defensivt var jeg ikke imponeret. Syntes han sover ved deres mål, en back må aldrig lade sin modstander så let komme ind i banen, men han spillede sig heldigvis op. Godkendt indsats

Bonucci, god med bolden og en rigtig leder. Syntes stadig han laver nogle mærkelig ting i luften når han skal dække af, men en solid indsats.

Suso,er ikke i det gear han tidligere har været. Han gør nogle gode ting og var især god de sidste 15 min af første halvleg, men generelt lykkes han med for lidt og han indlæg ligger heller ikke helt godtnok. Ham skal vi have igang igen, så begynder vores offensiv virkelig at tage form - nu hvor Hakan og Jack er kommet godt igang.

Cutrone, hvor er han bare vild. En chance i kampen og den score han så på, arbejder stenhårdt og kan også noget med bolden selv. Flot kamp


Silva, fint indhop - han kæmpede flot og skal bare have noget mere spilletid.

Alt i alt en god kamp, første halvleg var vi klart bedst - men efter pausen overlader vi alt for meget initiativ til Lazio. Det skal vi forbedre, moralsk en vigtig vigtig sejr tror jeg. Men nu kommer der 2 svære udebanekampe, hvor vi skal går efter 6 point. Inden da, går det løs på onsdag i den første semifinale mod Lazio, spændende bliver det! Dejligt med noget at se frem til :)
Skrevet af Pirlo21
Syntes Rino siger det meget fint ang Cutrones mål,
Gattuso: "Cutrone´s goal? I sincerely thought he had scored with his head. Watching the replay he did it with his hand, so it was not regular. But it´s simple to speak about an incident, the team have expressed good football. We are happy, we know that we have to improve."

Som jeg skrev, var der ingen der brokkede sig over målet og de replays man ser lige efter - ser målet helt korrekt ud.
Skrevet af Martinovic
Det er stadig skidt, at ingen tv-kameraer fanger den. Må ikke ske.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Heldigvis holdt din optimisme stik.

Set over hele kampen, mener jeg også også at vi ganske fortjent vinder.
Der er naturligvis ingen grund til at diskutere Cutrones mål - den rammer armen og skulle ikke have været godkendt.

Dét sagt, så mener jeg at vi kontrollerede kampen og lige så godt kunne have vundet større.

Og noget der i den grad blev bemærket, var at vi ikke panikkede da Lazio begyndte at presse lidt på. Her synes jeg navnlig at Bonucci, Biglia og Bonaventura var dygtige til at holde i bolden.

Calabria var et monster. Vi laver i alt 25 tacklinger, hvoraf Calabria tegner sig for de ni. Dertil fire ud af 13 interceptions. Lulic blev fuldstændig neutraliseret indtil han (Calabria) blev smidt på venstre back.
Kan han holde det niveau, bliver Conti umiddelbart ikke førstevalg.

Jeg har tit været på nakken af Biglia, men i aften viste han det niveau der gjorde ham til en profil på sin plads mens han var hos gæsterne.
Cool på bolden, tilbyder sig til konstant og sikker i sine afleveringer.

Suso så træt ud til sidst, men jeg mener faktisk at han spiller én af sine bedste kampe i lang tid. Fra sin mere centrale position, modtager han langt oftere bolden i bevægelse frem i banen og med hans gode teknik formår han at drible sig forbi sin modstander ved flere lejligheder.
Hans pasningsprocent er også højere end vi har set i lang tid.

Bonucci er virkeligt begyndt at træde i karakter. Ikke alene betyder det at vi har fået en sand leder på banen. Jeg mener også at han bliver essentiel i at Romagnoli kan udfolde og udvikle sit talent.

I det hele taget synes jeg der rum til optimisme. Noget jeg ikke har følt i rigtigt lang tid.
Jeg bilder mig naturligvis ikke ind at vi er i nærheden af at udfordre toppen. Men jeg mener vi er på vej til at blive et hold igen.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Generelt meget enig i dine betragtninger.

Ang tabellen, så er jeg helt enig der er for langt op. Vi skal fokusere på EL kval og arbejde videre på at blive et sammentømret hold. I serie A, har vi nu to svære udebane kampe Udinese og Spal, her vil 6 points lune gevaldigt - men svært bliver det.

Onsdagens coppa italia kamp er jeg godtnok også meget spændt på, forventer at Locatelli starter - men udover ham, er jeg meget i tvivl om hvordan start 11´veren kommer til at se ud...
Skrevet af Lentini
10pts op. Det vil kræve to seriøse nedsmeltninger fra holdene foran, plus vi skal distancere Samp og nærmest spille et helt perfekt forår. Der er godt nok mange vinde og albuer som skal vendes vores vej.

Jeg håber Rino bruger klichéen og tager en kamp af gangen.

Så må Mirabelli også gerne få fingeren lidt ud og sendt de spillere afsted som skal afsted. Zanellato virker på vej mod Crotone. Nu slås Gomez´ agent internt med Boca alt imens Fenerbahce er kommet på tapetet ift Paletta. De har ekstremt langt til spilletid uagtet vi deltager i tre turneringer så vi kan ligeså godt få trimmet truppen retmæssigt. Så kan Rino fokuserer på de spillere han mener han kan bruge fremadrettet dette forår.

Skrevet af Rossoneri
Gomez og Paletta skal vi bare se at få skibet afsted. De kommer ikke til at spille og kan i værste fald skabe uro i truppen.

Zanellato forstår jeg dog ingenting af.
Han anses som et betydeligt talent og vi har meget få alternativer på hans plads - for ikke at sige reelt ingen. Hvad sker der Bonaventura eller Kessie går i stykker? Locatelli er selvfølgelig den oplagte erstatning for Kessie, men det ser meget tyndt ud.

Og efter sigende skulle vi kunne få €500.000 for ham. Det er ikke meget det luner i klubkassen og hans løn er jo også på Primaveraniveau.

Det ligner en ny Cristante.
Skrevet af Lentini
Der er tilbagekøbsklausul på Zanellato.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Hvor ser du det?
DiMarzio melder at vi netop ikke har dette, men får 50% af fremtidige transferindtægter...

Men glædeligt hvis vi kan købe ham tilbage. Forstår dog ikke timingen, da vi reelt ikke har alternativer til midtbanen.
Skrevet af Lentini
Det var noget jeg tror Romano skrev sidste dag, hvor der var en snes klausuler i spil, bl.a. fremtidige indtægter, tilbagekøbsklausul etc.

Idag skriver de så noget andet.

Jeg ser det ikke som et større tab idet der er langt til spilletid for ham. Yderligere har han slet ikke været så dominant i ungdomskredse som bl.a. Cristante og Locatelli var det.

Der er dog noget i ham som er interessant, men han mangler tempo i sit spil og sine bevægelser.
Skrevet af Magnifico
Med Juve´s 1-0 sejr på udebane over Atalanta er I - alt andet lige - i Europa League med en samlet sejr over Lazio i semifinalen. Ved godt at CL er drømmen. Men dette er sgu en let vej til Europa.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Jeg tror man skal være lidt varsom med at bruge ordet let i Milan i disse dage.
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DU2MKgwXkAAeYqQ.jpg:large

Havde forventet at Rino ville ha roteret mere, var især overbevist om at Locatelli ville starte. Men det ser ud til Rino stiller med stor set stærkest opstilling.
Fair nok, det er trods alt en semifinale vi skal spille i aften :D

Spændende kamp bliver det, Lazio ser noget stærkere ud på papiret end i søndags. Immobile ser ud til at starte og han er crazy denne sæson, vildt så god han har været. Men lad os håbe Bonucci og Romagnoli kan tæmme ham....

Skrevet af Magnifico
Jeg tror man skal være lidt varsom med at bruge ordet let i Milan i disse dage.

Jeg mente nu heller ikke de to specifikke kampe mod Lazio. Men det faktum at man spiller fire kampe og så er man i EL, ifald Juve går i finalen og ender i top 4.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0