Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Får Milan egentlig del i nogen af Aubameyang-pengene, eller tæller det ikke, at han var i klubben fra 18-22 år? Jeg kender ikke reglerne for at få udviklingspenge.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DU3l5ytWsAAcdru.jpg:large

Ikke vild med Borini som back!!! Bare her i weekenden var han ved at koste et mål, fordi han slap sin markering.
Skrevet af Bishop
Jeg er ikke vild med at Kalinic nok engang skal starte i front. Oplagt kamp at bruge Silva fra start. Men troen på Kalinic og vigtigheden i at han får gang i selvtilliden synes essentielt i Rino´s planer. Og eftersom at holdet rent faktisk er begyndt at præstere og finde selvtilliden så må tvivlen komme Rino til gode.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Enig. Og problemet er nok at når/hvis han får chancen skal han slå til med det samme fordi tiltroen er så (ekstrem) stor til Kalinic. Koulibaly siger Kalinic er værst at spille overfor, så kan være vi alle misser noget udenfor kameravinklen. For min egen part er jeg dog ikke imponeret. Ricardo Oliveira var nærmest mere skarp foran mål.
Skrevet af Bishop
En ting er hvad vi får igen af at bruge Kalinic. Straks værre er hvad vi potentielt mister ved ikke at bruge Silva, meget apropos så kunne man godt frygte at Silva efter et par magre år i Milan skifter videre og ender som en anden Aubameyang. Talentet er der i hvert fald.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Borini som back i en start 11´er kan vel bedst betegnes som en farce. Han har været helt igennem katastrofal på pladsen.
Med mindre det skyldes at Antonelli pr. dags dato har fået ny arbejdsgiver, har jeg svært ved at finde nogen form for logik i dette.
Førnævnte spillede ganske vidst ikke nogen stor kamp i søndags, men jeg foretrækker han any day for Borini.

Omkring Silva, må vi stadig have en formodning om at se ham fra start i de kommende uger. Hvis jeg ikke tager fejl, har vi (inkl. de to Lazio-kampe) 11 kampe på 43 dage. Det kræver trods alt en eller anden form for rotation.
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DU46iFWX0AAlWj_.jpg:large

Udover Borini, syntes jeg det er en ok opstilling. RR blev skadet, Calabria trænger åbenbart til en pause, det samme gør Hakan.... Alt i alt en fin opstilling, glædeligt med Locatelli fra start igen og forhåbentlig starter Cutrone så imod Udinese... Silva er desværre sortepær, i dette spil pt... men vi har mange kampe i feb
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DU4-rkLW0AEhDoW.jpg:large

Puha masser af speed de kommer med og så deres stjerneangriber!!
Skrevet af Pirlo21
Hold da op, engang håbløs fodbold vi kommer med i de første 45 min.
Vi er overhovedet ikke aggressive nok, spiller med trukket håndbremse og laver et hav af opspilsfejl især fra vores backs...

Eneste positive er, at vi ikke er bagud. Vi skal ville det meget mere efter pausen. Vi er altså på hjemmebane, vores backs, locatelli, jack og suso. Skal igang efter pausen, ellers må Rino reagere.
Hold kæft en ringe halvleg!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes at halvlegen først og fremmest sætter streg under hvor smal en trup vi har. Det er i den forbindelse, meget svært at følge hvad Montellas tanker omkring hans trup har været.
Sidste sæson vadede han i midtbanespillere, for derefter at efterlade hans to specifikke indkøb (Sosa og Matí) på bænken det meste af sæsonen.
I denne sæson er vores midtbane meget smal på begge 8er positioner. Navnlig Sosa og Matí kunne være nyttige i Bonaventuras "fravær" (afstikker til kanten).

Omend jeg er meget stor fan af Locatelli, så er han bestemt ikke løsningen til Bonvanturas rolle. Han har simpelthen ikke det samme drive med bolden.
Under Gattuso, har Bonaventura været rigtigt dygtig til at falde ned i banen og bringe bolden frem, sammen med Kessie, Biglia og de to wings der falder ind i banen.

Uden dette, er vi tilbage til opspil fra backs på wings, der modtager bolden med ryggen mod mål - og helt nede i fart, som du også er inde på @pirlo.

Dermed falder Kessie, Locatelli og de to wings helt ud af spillet mens Kalinic bliver fodret med bolde fra egen banehalvdel som det tra bagerste Lazio-folk let får fat i.

Det viser hvor vores ledelse første og fremmest skal søge at forstærke holdet - en kreativ 8er og en to-vejs spiller der kan rotere med Kessie.
På 6eren er vi fint besat.
Vi mangler naturligvis også alternativer til de to wings.
Skrevet af Milanisti
Prøv dog at starte med Silva næste gang, mand..
Skrevet af Pirlo21
Godt indhop af Cutrone, han kommer med en masse gejst og vilje. Dog vil jeg sige at vores offensiv i dag bliver fuldstændig røvrendt af vores backs i dag!!!!!!
Det er simpelhen utroligt at vores backs først de sidste 20 min begynder at komme med overlaps...
For at en 4-3-3 formation skal kunne fungere, skal vores backs og midt komme med overlaps og dybde løb... det ser vi først de 20 min og derefter begynder vi at blive farlige og skabe chancer... Helt utroligt at være vidne til at en angrebs ivrig back som Abate aldrig kommer med overlaps de første 70 min... hvad sker der lige??? Må ærlig talt sige, at jeg bliver rasende over sådan noget. Det hæmmer fuldstændig vores spil, da vores offensiv - bliver alt for let at læse og vi skaber jo stort set intet de første 70 min...

Nå 0-0 er ikke et håbløst resultat, vi lever stadig og ovenpå 70 dårlige min, kan vi ikke være utilfreds. Men OMG en chance Hakan havde, vanvittig misser - intet mindre.

Donnarumma, Bonucci, Romagnoli og Biglia var virkelige en fornøjelse at følge. Vores offensiv blev efter min mening røvrendt de første 70 min af vores backs, som forsvarede ok, men alt andet var de håbløse til. Masser af pasnings fejl, ingen overlaps osv...
Borini kan man forsvare med han ikke er en normal back og er meget et benet, men at Abate intet offensivt kommer med de første 70 min, er mig en gåde og han laver også utrolig mange pasnings fejl.
Ang Locatelli, så skal han bare til at have flere kampe. I dag var ikke godt, han lykkes med nærmest intet, hverken med eller uden bold. Men imod Inter var han jo skide god, og han havde også et godt indhop fornyeligt. Jeg tror sagtens han kan supplere Kessie og Jack på midten. Håber Rino viser ham tillid.

Nå næste kamp hedder søndag kl 15 mod Udinese ude, den bliver virkelig svær. Forhåbentlig starter Cutrone i angrebet og RR og Calabria som backs...!!
Skrevet af Pirlo21
Nå nu hvor transfervinduet er lukket, undre jeg mig over at vi ikke lod Gomez gå. Selv en lejeaftale havde givet mening i mit hoved, fx til en italiensk klub - da manden skal skoles, hvilket også kræver kamperfaring.
Zanellato transferen forstår jeg heller ikke rigtig, hvorfor ikke sælge med tilbage købsoption klausul? Dog får vi 50 procent af hans pris hvis han sælges, hvilket måske også betyder - vi kan købe ham billigt tilbage.
Jeg syntes vi de senere år har dummet os med vores egne talenter, som vi jo rigtig nok har sendt videre - da de ikke var klar og skulle modnes, men uden mulighed for at hente dem tilbage til en god pris. Bare se på hvordan det fx er gået med Cristante og Verdi. Begge spillere vi godt kunne bruge nu...
Skrevet af Bishop
Gomez kan vi stadig sende til Argentina, og mon ikke at han er solgt inden deres transfer vindue lukker?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bishop
Lad os absolut håbe det. Det er, i den forbindelse, ubegribeligt at vi er så stædige omkring en spiller der tydeligvis ingen fremtid har i klubben.
Med 10 minutters fodbold i indeværende sæson, ville det i hvert fald være yderst overraskende hvis han pludselig var med i overvejelserne.
Skrevet af Bishop
Det virker til at især Mirabelli ønsker at gøre op med fortidens "vi forærer da bare vores spiller væk" mentalitet som Galliani udviste lidt for ofte. At han, Mirabelli er lige i overkanten, kører stilen hårdt mod hårdt er en ting, Men ellers så bifalder jeg egentlig at man insistere på at få den pris man mener spilleren er værd. Det sender et fint signal synes jeg.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Det er en god pointe. Måske han kunne komme på en workshop hos Lotito.
Og generelt set synes jeg også det er et rigtigt fint signal at sende ift fremtidige handler.

I scenariet med Gomez, har jeg dog lidt svært ved at finde logikken. Det må forventes at han blot vil falde i værdi med endnu en halvsæson på bænken.
Han har heller ikke et VM hvor han potentielt kunne tilføje til sin salgsværdi.

Og omend hans løn er relativt beskeden med €800,000 per år, så løber det samlede tab nok rimeligt hurtigt op de €1,500,000 som eftersigende skiller os.

Men nu er det ikke de helt store summer - og slet ikke vores sorte hul i pengekassen taget i betragtning - så fint nok hvis Mirabelli kan sende et statement på den bekostning.
Skrevet af Pirlo21
Ang Gomez, må der være flere faktorer der spiller ind hvorfor vi ikke solgte ham.
Sælger vi, skal vi jo nok have en afløser ind - hvem? Men den største årsag er nok, at Elliot ikke vil tillade, at man sælger et aktiv med en værdi på op mod 7,4 mio euro til 5 mio euro (hvis rygterne taler sandt).
Dernæst tror jeg også vi allerede nu er begyndt at kigge lidt på FFP mødet vi skal have senere på året. For selvom, vi ikke fik en frivillig aftale skal vi stadig have indgået et forlig med FFP for en nedtrapning af udgifterne. Og her tæller hver en euro. Så hvis vi starter med at sælge Gomez med et tab vil det kunne ses i regnskabet og vil blive taget med i vurderingen.

Vi skal nok få nogle gedigne lænker af FFP uanset, men det kan nogle gange også være vigtigt at have lidt goodwill at trække på.
Kigger vi på naboklubbens Inters transfervindue her i januar, så deres vindue været et godt eksempel på hvor stramme lænker man kan få. De har tonsvis af penge i ryggen ved Suning, som kan købe det meste. Fx. Pastore som man gerne ville have men kun kunne leje grundet FFP. Samtidig skulle de skære i lønningerne for at nå deres FFP mål.
Det kommer vi nok også til næste sæson, derfor kan et salg af Gomez med gevinst give lidt frirum i den sammenhæng.

Gomez blev iøvrigt i går udtaget til EL truppen for foråret.


Ang kampen søndag, så er første bud på en holdopstilling følgende:
https://pbs.twimg.com/media/DVAtP9GU0AEflSJ.jpg:large

Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Jeg tænker faktisk ikke at vi ville skulle ud og erstatte Gomez. Vores trup er/var designet til et tre-mands forsvar, hvilket gør at vi nu er mere end velbesat, rent numerisk.
Gomez´ 10 minutter fodbold so far, fortæller heller i just historien om en spiller der er behøvet.

Til de to pladser har vi allerede Bonucci, Romagnoli, Musacchio, Zapata og Gabbia (foruden altså Gomez). Det mener jeg er mere end rigeligt.

Jeg ved ikke hvor meget Elliott skulle blande sig i en sag af denne størrelse. Det seneste bud fra Boca lød på €5,75m. Med en løn for den resterende del af sæsonen på €800k og et forventet værditab, er det svært at se en økonomisk logik i at holde på Gomez.

I FFPs øjne, burde dette netop tælle i positiv retning - vi nedbringer lønomkostninger og har en indtægt (omend transfers ses på en lidt anden måde i den sammenhæng). Det betyder samtidig at et tab ift købssummen ikke vil påvirke FFP. De (FFP) ser på drift.

Min egen vurdering er simpelthen at Mirabelli er et kvaj der ikke er egnet til opgaven.
Der har nu været enormt meget kritik af ham fra "samarbejdspartnere" og omend det naturligvis kun er den ene side af historien, så er det påfaldende at han gentagne gange er blevet kaldt for uprofessionel.

Vi ændrer naturligvis ikke på det nuværende setup, men jeg tvivler på at en ny ejer vil lade ham sidde i stolen.
Det er simpelthen en katastrofe at have en mand på posten, der i den grad ikke evner at samarbejde og skabe gode relationer.
annonce
0