Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Italienske dommere er så vattede. Kalinic får et frispark dømt imod sig. Så sker samme forseelse til Biglia, og vi får intet.

1-1.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Calabria skulle bare have startet i højre og så Antonelli eller Abate i venstre. Du har ret i, at det er en dum fejl af Gattuso.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Fair nok med en pointdeling, men igen taber en af spillerne hovedet. Kommentatorerne sagde, det var sjette udvisning i sæsonen. Bare ikke godt nok.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vi er selvfølgelig allesammen skuffet over resultatet og det røde kort, som var så håbløst lavet af Calabria!! Frustrende og dumt.

For mig var Biglia den store oplevelse i dag for os, den mand fighter så meget og er virkelig vendt tilbage på højt niveau. De sidste 10 min af kampen, er kessie fuldstændig tømt for kræfter, men Biglia lukker flot hullet for ham og får trækket nogle frispark m.m FLOT kamp

Calabria er selvfølgelig dagens store skurk. Ligeså fantastisk han var sidste weekend, ligeså håbløst er hans andet gule kort i dag. Det ændre fuldstændig vores kamp, vi havde ellers godt styr på Udinese efter pausen. Ærgerligt, 3 points havde virkelig lunet!
Næste weekend gælder det SPAL og vi er tvunget til 3 points, inden de meget afgørende kampe for vores sæson.
Skrevet af Lentini
Jeg må sgu sige at jeg er pænt skuffet. Det giver en smule flashback til de andre sæsoner at så snart vi har mulighed for at lave lidt ravage, så kvajer vi os. Det er pænt irriterende.

Hvad der er endnu mere irriterende er Berlusconi som turnerer rundt nu og spiller klog på hvordan man skaber succes i en fodboldklub. Han ævler løs om at være nær holdet som præsident, men ret beset så den metie han snakker løs om udøvede han ikke de sidste minimum 10år af hans regeringstid. Jeg krummer sgu tæer over at vi stadigvæk bliver benyttet i hans politiske pis.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ja, det ville have været rigtigt fedt at hente yderligere to point på bysbørnene, omend den 4. plads stadig hører under kategorien "ønsketænkning".

Dét sagt, så synes jeg ikke det er en katastrofe at komme fra Friuli med ét point. Det er et hold der, med undtagelse af udekampe mod Napoli og Lazio, ikke har tabt siden 1. december.
Her må man give kredit til Oddo som gør et flot stykke arbejde.

Jeg har dog svært ved at komme med en samlet vurdering af kampen, idet jeg synes der er spillere der gør det rigtigt godt, mens andre faldt igennem.

Jeg har set at folk er meget på nakken af Silva. Det er jeg egentlig ikke helt enig i. Det er tydeligt at det er en spiller med underskud på selvtillidskontoen, hvilket svigter ham i et par afgørende situationer.
Skal dette ændres, er der kun én vej - flere kampe.

Jeg synes dog at han er rigtigt dygtig til at falde ned i banen og gå godt med i spillet med vores to wings (eller måske snarere 10ere).

Der er egentlig også ros herfra til både Suso og Calhanoglu.
Det er ikke for at være Rasmus Modsat, men til forskel fra dig @Pirlo, så synes jeg faktisk at Suso er bedre end han har været i lang tid.
Forklaringen ser jeg i Gattusos ændring af hans rolle, hvor han helt tydeligt har fået besked på at trække ind i banen.

Han er langt mindre på bolden end tidligere, men når han er, er det ofte i direkte udfordringer af modstanderen. Her kan han virkeligt gøre ondt og understregede jo også igår at han er en trussel fra distancen.
Det er ubehageligt for ethvert forsvar at de ved at de skal være tætte på ham.

Det skaber også et langt mere dynamisk spil, hvor der både er plads til Abate (i dette tilfælde) og Kessié til at søge det rum han efterlader bredere i banen.
Det samme gør sig gældende med Calhanoglu.

Derimod var jeg skuffet over Bonaventura. Han blev slet ikke den spiller vi fx så mod Lazio, hvor han bryder kæderne med gode drives med bolden.
Her skal vi virkeligt have et alternativ til sommer.
Mit personlige ønskescenarier (i den relativt realistiske kategori) er Sampdorias Praet. Synes han kan lidt af det samme som de Bruyne, som jeg er kæmpe fan af.

Jeg mener også at Gattuso fejler ved at smide Calabria på venstresiden. Vi har en naturlig back i Antonelli - brug ham dog.

Hvad angår Berlusconi, er der vist kun ét at sige; det er valgtid. Og hans retorik skal nok også forstås i lyset af at en af han partifæller, Lazios Lotito, netop har været ude og bruge sin succes i hovedstadsklubben i hans kampagne.

Noget der i øvrigt er faldet mig i øjnene, er den ret skarpe kritik der har været af Montella efter han er blevet erstattet. Ikke mindst fra uventet side, hvor både Bonaventura og senest Suso har udtalt sig om manglende evner i mandskabsbehandling og dårligt træningsmiljø.

Det forekommer mig at nogle trænere lidt har skudt gode gamle dyder som hård træning og god ledelse til hjørne, i en tanke om at de kan vinde gennem taktiske genialiteter, som en anden skakmester. Tydeligvis inspireret af Guardiola, som jeg personligt aldrig har været fan af.
Skrevet af Bishop
Jeg kan godt følge din individuelle ros af de 3 forreste, men samtidig så synes jeg at der bliver skapt ALT for få chancer, og der gik vel mindst 20 minutter igår før Silva overhovedet rørte bolden.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Sky rimelig standhaftig på at vi har hentet Strinic fra Sampdoria. Skiftet vil blive officielt til sommer. Det må i så fald betyde farvel til Luca Antonelli.
Skrevet af Lentini
Nå, i det mindste dræner vi vores modstandere for energi. Lazio lignede nogle der kunne have godt af en pause indenfor nærmeste fremtid.

Problematisk dog at vi selv deltager på tre fronter og ikke ligefrem vælter i kvalitetsmæssige alternativer til kanterne, som ikke bare sænker niveauet men i Jacks tilfælde også skader den centrale midt niveau- og typemæssigt.
Skrevet af Lentini
Kalinic er blevet skadet så Sky forventer Cutrone fra start i Ferrara i weekenden.

Mon ikke det så betyder Silva til torsdag i Bulgarien.
Skrevet af Rossoneri
Vi kører åbenbart Galliani-style anno 2014 og støvsuger markedet for transferfri spillere. Seneste navn skulle være den 20-årige CB Agustin Rogel, der til daglig tørner ud for Nacional i sit hjemland (Uruguay).

Det ville være at lyve at sige at jeg kender meget til knægten og han er da givetvis også set som en backup. Omvendt skal man dog næppe forvente at det er en spiller der hæver niveauet væsentligt fra første færd.

Er der hold i rygterne om Strinic, synes jeg egentlig det er fornuftigt nok. Han er en stabil spiller der kender ligaen.
Som du skriver @Lentini, så forekommer det ret tydeligt at Antonelli er fortid.

Vi skulle også være meget interesseret i Max Meyer fra Schalke, hvis kontrakt ligeledes udløber til sommer. Han har dog mange bejlere, navnlig i England hvor både Liverpool og Arsenal siges at være interesserede.
Dermed skal vi næppe sætte næsen op efter at se den unge tysker i rødt og sort næste år (omend han ville være en kærkommen tilføjelse).
Skrevet af Rossoneri
Jeg læser i øvrigt med glæde, løbende de udmeldinger der kommer omkring holdet fra Gattuso.

Personligt mener jeg at han ret dygtigt formår at håndtere det cirkus af superlativer der spænder fra "fiasko" til "genfødsel" på få dage.
Det er noget som man ser hos mange af de dygtigste erhversledere - evnen til at forholde sig kritisk (ikke nødvendigvis negativt) til både gode og dårlige resultater.

I vores tilfælde, påpeger Gattuso meget rigtigt efter min mening, at man bare skal kigge på tabellen. Vi fortjener ikke ros for at indtage en øjeblikkelig 8. plads med 10 point op til vores erklærede sæsonmål.

Omvendt så finder han elementer i spillet som han roser spillerne for at have forbedret. Den detaljegrad er der desværre ikke mange der finder relevant og de fleste jubler over 3 point og buh´er over det modsatte.

Her er Gattuso disponent for en ledelsesfilosofi som jeg personligt er stor tilhænger af - at man fokuserer på den enkelte spillers og holdets indsats, fremfor resultatet.

Det er i øvrigt en filosofi som mange henviser til den legendariske NFL coach Bill Walsh, som skrev bogen "The score takes care of itself". Ret interessant læsning, hvis man er til den slags.

Jeg synes at dette er interessant fordi det, langt henad vejen, formår at fjerne det slør af tilfældigheder og "held", som ofte kan have en indvirken på vurderingen af et resultat, eller en sekvens af disse.

Vores egen sæson sidste år var et glimrende eksempel. Vi spillede bestemt ikke godt i efteråret, men formåede alligevel at indtage en 3. plads omkring juletid.

Havde man set udelukkende på holdets og spillernes individuelle indsats, burde der ikke have været den store ros. De efterfølgende måneder gav også et mere retvisende billede af hvor vi hørte til i tabellen.

Gattuso skal naturligvis vejes på samme vægt og, mens jeg synes han har bragt mange positive ting, så mener jeg også at hans indsats i Udinese-kampen må være genstand for kritik - selvom ét point på Friuli ikke nødvendigvis var en katastrofe.
Skrevet af Martinovic
Der render en ung gut rundt i Fiorentina, der har en endnu mere kendt far, som Milan gerne må kigge på til sommer, hvis klubben ellers har nogen penge. Han vil være super ideel til venstre kant.

Jeg er enig i, at det virker til, at Gattuso omsider har fået bragt mere ro på tingene. Montella skulle være kylet ud længe før.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Montolivo nævnte i et interview for ca en månedstid siden at Montella har forbedringspunkter ift sin kommunikation til den enkelte spiller. Det jeg forstod på den kommentar er at Montella har en vis distance til spillerne. Med tanke på den store udskiftning i sommers og hans megen rotation uden forklaringer til de enkelte, kan det godt lede til desillusion. Der er flere spillere som har været offer for svingdørsrotation, bl.a. Hakan. Han er først nu begyndt at vise noget, fordi Rino er meget mere nær ham og direkte i sin kommunikation.

Og jeg tror at Rino hidtil har haft succes med at få spillerne i ordentlig fysisk forfatning som forbedrer koncentrationsevnen. Men yderligere er hans man management det som holdet har brug for lige nu hvor holdet skal skabe relationer. Og der har man altså behov for en tydelig verbal leder, som Rino er og Montella ikke er.

I bagklogskaben kan man så også sige at Montella havde ret da han afskedigede sin fysiske træner, fordi det er først efter Rino har taget over at Milan er kommet i ordentlig fysisk forfatning.

Jeg kan dog tvivle på at det var Montellad helt egen beslutning. Jeg tror Mirabelli har lagt et vist pres på ændringer i efteråret da holdet led flere store blackouts.
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/...697792/photo/1

Fin opstilling, godt RR er med igen.
En kamp vi skal vinde, håber vi får gang i vores offensiv. Kampen kan ses på canal 9, god kamp til alle
Skrevet af Lentini
Wow, det ser godt nok defensivt ud fra SPALs side. Det ligner mere 5-4-1 end den 3-5-2, de normalvis henkaster sig til. Det kan godt blive en laaang eftermiddag.

Vi ser (næsten) ud som vi plejer. Cutrone på toppen mens Abate og Rodriguez tager sig af backs.
Skrevet af Pirlo21
Ja tak, god start.
Dejligt angriber mål af Cutrone og god start af Suso
Skrevet af Lentini
Selvfølgelig Il Predatore.
Skrevet af Lentini
Yderst vigtig at hamre hul i den defensiv så tidligt som Semplici havde stillet op.
Skrevet af Pirlo21
Godt vi er foran, men ellers er det godt nok ikke kønt.
SPAL spiller hårdt og kommer med masser af fart. De laver et utal af frispark og angriber ellers på kanterne. Det skal vi være bedre til at afvise efter pausen. Utroligt iøvrigt at de kun har fået et gult kort og at vi har fået 2 gule kort!! Skidt af dommeren

Når det lykkes at få etableret vores angrebsspil, syntes jeg det ser fornuftigt ud. SPAL defensiv er på ingen måder skræmmende, men vi skal altså gå hårdt efter at lukke kampen efter pausen. Ellers kan SPAL virkelig blive farlige de sidste 20 min.
Håber vi stepper op et gear efter pausen. Vi skal hente 3 points
annonce
0