Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke helt med på, hvad Li skulle få ud af at høre på Elliot i den her sag - er der nogen, der kan forklare mig det?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Én ting er at FFP har givet dispensation grundet ejerskifte, men er markante indkøb, som bla Foggy lægger op til, men i den plan? I har vel også et par obligatoriske købsklausuler, der først belaster indeværende regnskabsår, der skal med i betragtningen?

Det er faktisk ikke kun grundet ejerskiftet (som jeg forstår det) at vi bliver "frikendt" på den del.
Som man kunne se i den video klubben postede i søndags, er vores indtægter steget væsentligt (bl.a. ved en massiv fremgang i billetsalg), mens vores driftsomkostninger (beklager igen for potentiel begrebsforvirring) er faldet med €6m.
Sidstnævnet er i sig selv ret vildt, da vi som bekendt har langet nogle monsterkontrakter ud til navnlig Bonucci og Donnarumma.

Spillerkøb (og obligatoriske klausuler) beregnes (som du tidligere var inde på) anderledes ift FFP. Men jeg føler mig overbevist om at disse indgår i beregningerne, på den ene eller anden måde.

Anyway, det bliver da spændende at se hvor lang tid der går før økonomien er balanceret og i har noget mere langtidsholdbart. Italiensk fodbold har sgu brug for det.

Skal man tage de positive briller på, har klubben trods alt taget nogle babysteps henimod en bedre balanceret økonomi. Dit er dog ingenlunde nok til at nå frem til en balanceret (eller ligefrem positiv) økonomi som man fx ser i Juve, Roma, Arsenal osv.

Her kræver det først og fremmest at man bliver herre i eget hus (læs: får eget stadion).
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Det er et rigtigt godt spørgsmål, som de fleste interesserede vist stiller sig selv.

Jeg synes det rejser et mere relevant spørgsmål - er det reelt Li der træffer beslutningerne? Som du skriver - hvad skulle Li dog få ud af dette?

Om halvanden uge, har han, potentielt set, ikke længere kontrol med klubben. Men måske det ikke betyder så meget om Li går konkurs eller ej - det ville i hvert fald puste yderligere til rygterne om at den gode kineser blot er stråmand.

Som jeg forstår købstilbuddet, vil det give €500m til Li mens klubbens gæld hos Elliott cleares. Af de €500m, skylder han så de €380m til Elliott, med forfald til oktober.
Spørgsmålet er så hvor det efterlader Li ift den kapital han selv måtte rejse initialt. De fleste er enige om at det ikke lige var noget der stod på bogen i forvejen.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg husker nu ellers det blev fremført her i tråden som et endda ret tungt argument for dispensationen. Driftsforbedringer er naturligvis noget som FFP medtager positivt i en forbedring.

Men nu vi er ved det, så ligner det da at man i seneste halvårsregnskab havde små stigninger i omkostningerne og en begrænset omsætningsvækst. Det forbedrede resultat var som følge af transfers. Hvor har du dine tal fra?

"Spillerkøb (og obligatoriske klausuler) beregnes (som du tidligere var inde på) anderledes ift FFP. Men jeg føler mig overbevist om at disse indgår i beregningerne, på den ene eller anden måde. "

Det indgår så vidt jeg ved på samme måde som i det normale regnskab. Altså vil man have en effekt herfra næste år. Men okay, i vurderingen af Milans økonomi FFP kan du have ret i at man har medtaget den viden i vurderingerne, nu det trods alt var obligatoriske klausuler.

"Her kræver det først og fremmest at man bliver herre i eget hus (læs: får eget stadion)."

Ja, det vil utvivlsomt hjælpe en del. Men hvad sker der dér? Afventer man ejersituationen? Jeg mener da planerne har været på et ret avanceret stadie. Eller hvad?

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Netop. Der er noget enormt uldent ved alt det her. I har mine sympatier og jeg håber, det trods alt løser sig så godt, som det kan løses.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Hvor har du dine tal fra?

Dette er sakset fra Fassones officielle udmelding i søndags (hvis jeg husker ret). Jeg har ikke kigget i regnskaber, så det kan naturligvis godt være løgn og latin.

“We immediately worked to make the organisation more efficient so we could run it in a virtuous manner. Despite the fact that after the ‘closing’ two main sponsors (Audi and Adidas) resolved their contracts with Milan, we still closed the balance sheet with €20m more in revenue.

“The Milan EBITDA (Earnings before interest, tax depreciation and amortization), including summer transfers, will be positive to the tune of €28m and €50m better than the previous year, meeting the target set in the business plan we presented to UEFA.

“We lowered the operating costs by €6m. Our majority shareholder increased the capital over the course of a year by €88m (not with loans), elevating the value of the club. Milan have always respected deadlines."

Ja, det vil utvivlsomt hjælpe en del. Men hvad sker der dér? Afventer man ejersituationen? Jeg mener da planerne har været på et ret avanceret stadie. Eller hvad?

Ja, der sker ret simpelt det at vi har en ejer der alene kunne udfylde en hel sæson af "Luksusfælden". Han har absolut ingen kapital.

Iht FFPs regulativer, må ejer investere i såkaldt "infrastruktur", uden det påvirker den økonomiske vurderingen. Med andre ord, kan en ejer via investeringer skabe et langt større indtjeningsgrundlag (igen Juve og Arsenal som fine eksempler), uden at den investering påvirker FFP.

Men Li har næppe penge nok til at leje et villatelt, så det kommer ikke til at ske før vi får ny ejer.

Berlusconi etablerede faktisk "Casa Milan" i 2014 som har bidraget positivt til økonomien. Men naturligvis ikke i det omfang der er nødvendigt for at skabe grundlag for driften af en topklub.
Skrevet af Pirlo21
Lis motivation for at ændre vilkårerne jo desværre naturlige nok. Han står til at komme ud med et tab, og muligvis være bankerot bagefter. Derfor skal han malke klubben alt han kan. Det er dog på bekostning af klubben og jo længere tid han er ejer, jo mere falder klubben ned i dybet og taber værdi.

Han har dog stadig en deadline hvor han skal betale 32 mio euro som Elliot har lagt ud for ham inden midten af Juni. Men det forlyder at han vil finde de penge så han står i en bedre handelssituation end nu. Dog kan jeg ikke se logikken for ham i, at det bliver bedre, når vi nu bliver udelukket fra EL i mindst 1 år!!
Kort og godt, LI røvrender os fuldstændig... hvordan kunne Berlu finde på at sælge klubben til ham!

Alt imens har vores konkurrenter travlt med at distancere os med opgraderinger af spillertrupper og trænere. Jeg tror desværre ikke, at vi kommer i nærheden af top 4 i næste sæson eller foreløbig...

NB dog er det positivt at så mange markante forretningsfolk er interesseret i vores elsket klub!
Skrevet af Geddar , moderator
Ah ok. Måske man har lavet en tidlig simulering af årsregnskabet. I så fald giver det bedre mening der er forskel. Men lad os nu se hvordan det ser ud når bøgerne er blevet lukket.

"“The Milan EBITDA (Earnings before interest, tax depreciation and amortization), including summer transfers, will be positive to the tune of €28m and €50m better than the previous year, meeting the target set in the business plan we presented to UEFA."

Det er en lidt underlig udlægning, idet spillerhandler rammer som afskrivninger, og dermed ikke burde være med i EBITDA. Og handlerne må trods alt fylde en del...

"Iht FFPs regulativer, må ejer investere i såkaldt "infrastruktur", uden det påvirker den økonomiske vurderingen. Med andre ord, kan en ejer via investeringer skabe et langt større indtjeningsgrundlag (igen Juve og Arsenal som fine eksempler), uden at den investering påvirker FFP."

I know. Det er et aspekt der ofte glemmes, når FFP kritiseres for at forhindre klubber i at udfordre de største.

Men spændende at se hvad der skal afløse det gamle betonmonster.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Til præcision skal Li betale de €32m senest 9. juli.
I parentes bemærket, står det Elliott frit for at forhandle med interesserede købere i denne periode. Så vi kunne meget vel være i en situation hvor en handel med nogle af de nævnte købere, hurtigt kan effektueres efter 9. juli.

Men det helt store spørgsmål er om Li er i stand til at fremskaffe de €32m. Med de kvaler det har givet at rejse væsentligt mindre beløb, kan man jo nemt have sin tvivl. Ikke mindst fordi Li ikke har noget som helst at stille i sikkerhed.
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Igen skal jeg undlade at gøre mig klog på det rent regnskabstekniske, men mig bekendt er de fleste handler spredt ud over flere år, mens andre (som du nævner) ikke er effektueret endnu (Kessié effektueres først 30. juni 2019).

Hvis jeg husker ret, er både Bonucci, Biglia og Conti fordelt på tre årlige afbetalinger. Dermed har man egentlig ikke skulle have mange penge op ad lommen i første omgang.

Samtidig skal det med i beregningen at vi solgte spillere for €35m, mens vi har obligatoriske klausuler på Niang og Lapadula til en samlet værdi af €25m denne sommer.
Skrevet af Geddar , moderator
Det fungerer normalt på den måde at man bogfører det som afskrivninger over kontraktperioden. Køber man en spiller for 100 mio. og giver ham en femårig kontrakt belaster man dermed regnskabet med 20 mio. pr år. Sælger man ham i løbet af kontraktperioden bogfører man så den fulde salgssum, fratrukket den resterende bogførte værdi. Hvis han altså sælges for 100 mio. igen efter fire år, så bogfører man altså en indtægt på 100-20 mio = 80 mio. Betalingsordningen (straksbetaling, afdrag osv.) er i den forbindelse irrelevant.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/123634/milan-informed-uefa-sentence

Jeg brækker mig lige igen.

That may not be good news for the club though, as part of the reason such a heavy FFP sanction is likely to be imposed is doubts over Li.

Premium Sport believes Commisso would have appeared at the Court of Arbitration for Sport for the appeal, but without a new owner that is less likely to be successful.

Der skulle simpelthen findes en lov mod det her. Li og Elliot skader klubben og er årsag til, at vi ikke kommer i EL.

Jeg stemmer for tvangsskifteejerskab.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Av. To år uden europæisk bold. Vi anker og slipper sikkert med ét år. Hvis den skide kinøjser blot vil erkende, at han ikke har pengene og i stedet sælger klubben, vil det formentligt gå mindre skidt til.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Føler sgu med jer drenge. Håber i har held med en appel og at i får en mere seriøs ejer snart.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Der er en seriøs ejer, men Li sprang fra i sidste sekund. Sådan en klovn vil ikke klubben det bedste og burde sparkes ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Li kæmper for finansiel overlevelse og er (selvfølgelig) indifferent overfor hvor det efterlader klubben. Andet kan vi selvsagt ikke forvente.
Skrevet af Rossoneri
Som jeg læser det er vi i øvrigt ikke udelukket i to sæsoner. Vi er udelukket i én turnering indenfor to sæsoner. Der er en væsentlig forskel.

Det betyder at vi er udelukket i år, men kan stille op næste år (såfremt økonomien bliver godkendt og vi kvalificerer os naturligvis).

“The club is excluded from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. one competition in 2018/19 or 2019/20, subject to qualification)."
Skrevet af YNWA"96"

Get Italian Football News
@_GIFN
Breaking | UEFA exclude AC Milan from participating in European competition for the next two seasons.
16.49 - 27. jun. 2018


Håber i kommer stærkt tilbage !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Pirlo21
http://www.rossoneriblog.com/2018/06/27/milan-excluded-from-participating-in-next-years-europa-league-decision-may-be-appealed-to-cas-within-10-days/


Meget mærkelig formulering, men forstår det på samme måde som dig @Rossoneri!
Altså at vi er udelukket den kommende sæson, men ikke næste.

Endvidere står der ikke noget om en bøde eller lignende....

Nu må vi se hvad dette kommer til at betyde for vores klub i forhold til spillerflugt...
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Man kan spekulere i at CFCB har haft to primære dagsordner. At sende et signal og dernæst at sætte straffen højt med forventning om at CAS lemper den (som du var inde på igår).

At gøre straffen to-årig er jo reelt overflødig, da vi allerede er kvalificeret og dermed udstår vores straf i kommende sæson.
annonce
0