Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er et scoop for Serie A og Juventus, men de har det nemt nok i forvejen, og Ronaldos ankomst vil kun gøre det nemmere.

Han er dog købt til CL, da de lykkedes ikke med Higuain. Måske han kan købes til spotpris, da han trods alt bliver 31 år næste gang.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Higuain rygtes til Chelsea sammen med Sarri.

Tror heller ikke han ville passe godt ind hos os - han er alt for doven.
Skrevet af Lentini
Jeg hilser stigningen af Ronaldo til Juventus velkommen. Det er glimrende eksponering for ligaen pt., som forhåbentligt kan få de skandinaviske/danske medieudbydere til at lette røven og få signet kontrakt om tv-rettighederne til Serie A. Eneste grund til Viaplay har sikret sig Ligue 1 er PSG og i særdeleshed Neymar. Nu har Serie A et endnu større aktiv og ikon at tilbyde.

Sammenkoblingen af en flamboyant Ronaldo og sterile Juventus har jeg stadigvæk svært ved at forene mig med. Men det kommer vel.
Skrevet af Lentini
Så kom den officielle melding fra Elliott jeg gik og ventede på. De overtager klubben fra kinesiske hænder;

La proprietà e il controllo della holding che detiene la maggioranza del capitale sociale di AC Milan sono stati trasferiti a fondi gestiti da Elliott Advisors (UK) Limited (“Elliott”). Tale trasferimento è avvenuto all’esito dell’escussione di alcune garanzie a seguito dell’inadempimento, da parte del precedente proprietario di AC Milan, delle proprie obbligazioni nei confronti di Elliott.
Ora che ha assunto il controllo, la visione di Elliott per il Milan è chiara: creare stabilità finanziaria e di gestione; ottenere successi di lungo termine per AC Milan cominciando dalle fondamenta, assicurandosi che il club sia adeguatamente capitalizzato; e condurre un modello operativo sostenibile che rispetti le regole della UEFA sul Financial Fair Play.
Elliott è pienamente consapevole della sfida e dell’impegno che derivano dall’essere proprietari di un’istituzione così importante. Elliott non è soltanto lieta di supportare il club durante questo momento di difficoltà, ma anche della sfida di raggiungere obiettivi ambiziosi in futuro attraverso il successo sul campo da parte del tecnico Gattuso e dei suoi giocatori.
Come prima misura Elliott intende apportare 50 milioni di Euro di equity al club per stabilizzarne le finanze, e pianifica di apportare, nel tempo, ulteriori capitali per finanziare la crescita di AC Milan.
Paul Singer, fondatore, Co-CEO e Co-CIO di Elliott Management Corporation ha dichiarato “Supporto finanziario, stabilità e una supervisione adeguata sono prerequisiti necessari per un successo sul campo e per una fan experience di livello internazionale. Elliott è impaziente di cimentarsi nella sfida di realizzare il potenziale del club e di restituirlo al pantheon dei top football club Europei al quale AC Milan appartiene di diritto. Elliott crede fermamente che vi sia l’opportunità di creare valore su AC Milan”.
Elliott
Elliott Management Corporation gestisce due fondi multi-strategy che in aggregato gestiscono circa $35 miliardi di assets. Il suo fondo principale, Elliott Associates, L.P., è stato fondato nel 1977 ed è pertanto uno dei più antichi fondi multi-strategy ad essere gestito continuativamente. Gli investitori nei fondi Elliott sono rappresentati da fondi pensionistici, fondi sovrani, endowments, fondazioni, funds-of-funds, e personale della società. Elliott Advisors (UK) Limited è un affiliato a Elliott Management Corporation.

Skal se om jeg kan finde en engelsk oversættelse så alle er med.
Skrevet af Rossoneri
Ja, pressemeddelelsen indikerer at de ser klubben som en investering på en lidt længere bane - hvad det konkret betyder, er selvfølgelig svært at sige.

Af interessante detaljer, er bl.a. en kapitalindsprøjtning på 50m EUR samt at man vil drøfte FFP.

Det kan i øvrigt nævnes at det er et engelsk datterselskab der formelt overtager ejerskabet. Jeg tænker ikke at det gør den store forskel.
Skrevet af Rossoneri
I ly af overtagelsen og ikke mindst Juves scoop, er en anden nyhed druknet lidt i overskrifterne.

Nemlig at CFCB har frigivet et 33-siders dokument med forklaring på vores udelukkelse.

Forvirringen er total, idet (som jeg har forstået det) de seneste år inder Berlusconi IKKE er årsag til udelukkelsen (som det ellers tidligere var blevet hævdet af vores ledelse).

Som primære grunde gives, en urealistisk of rodet økonomisk plan, hvor tal fra den ene version til den anden var justeret kraftigt, eller "pludselig" helt udeladt.
Dertil kommer at det ikke fandtes en reel plan for refinansieringen af lånet til Elliott.

Her er det allerede tydeligt at mistanken var mere end begrundet.

Det bliver dog interessant at se om det nye ejerskab har indflydelse på CAS´ dom.
Skrevet af Lentini
Jeg ved faktisk ikke om de CFCB har frigivet den, eller den er blevet lækket til MN. Spøjst nok samme dag som Elliott officielt udmelder at de overtager kontrollen i Milan som følge af Li´s default.

Som jeg læser det indgår de sidste år under Berlusconi som en del af dommen. CFCB har bedt Milan om at fremvise en likviditet på 165mio som sikkerhed for at kapitalforhøjelsen er realistisk og at man kan vedholde sin drift. Det har Milan aldrig efterkommet.

Yderligere er der den kinesiske business plan hvor tallene har fløjet rundt til højre og venstre. Et decideret makværk imo. Man har skrevet lige præcis 0 sponsoraftaler, hvorfor CFCB anser det som urealistisk at business planen vil holde fremadrettet. Jeg kunne forestille mig at den kinesiske regering har forpurret meget af det fordi man i sådant et tilfælde ville samarbejde med de off-shore kontis som de har gjort så meget for at lukke ned for.

Så var der afviklingen af gælden til Elliott, hvor man hele tiden har holdt CFCB hen med ord uden at fremlægge konkrete data på hvordan gælden skulle afvikles. Deraf deres mistro til den økonomiske kapacitet ved Milans ejere.

Jeg syns egentlig at bedømmelsen giver god mening. Så er der naturligvis det store kardinalpunkt nu ved CAS(eller TAS som de kalder det så fint i Italien) hvor Elliott må formodes at troppe op som nye ejere. Der er ihvertfald en gennemskuelighed omkring ejerskab, a shitload of money og skal de så bøde for 1) Berlusconis slendrian ledelse 2) Li´s useriøsitet - det er svært at gisne om.

Det lyder i øvrigt til på pressemeddelelse at de har tænkt sig at blive et lille stykke tid. Ihvertfald længere end jeg havde forventet. Så bliver det interessant at se hvilke ledende personer som skiftes ud, fordi det kommer til at ske. Rino bliver i sædet. Det syns jeg blir slået fast med syvtommer søm idet Elliott faktisk nævner ham decideret ved navn.

Tidligere idag skrev Corriere dela Sera at Elliott planlægger at smide i op til 150mio i klubben.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Som jeg læser det indgår de sidste år under Berlusconi som en del af dommen.

Den del havde jeg ikke fået med. Jeg læste en sammenfatning af dokumentet, hvor det ikke var inkluderet.

Berlusconi-årene skal dog nok ses i perspektiv af at Li ikke har formået at ændre den udvikling - tværtimod. Mit bud er at et økonomisk dueligt ejerskab, ikke ville være blevet straffet for fortidens synder.

Der skal ikke herske tvivl om jeg hellere så os i EL end ikke. Jeg er ikke med på holdet der mener at det er bedre at være "frisk" hver weekend. Jeg tror på at det giver noget gejst, selvrespekt m.m. at folde sig ud på den europæiske scene (omend en mindre scene).
Men rent proportionelt, anser jeg udelukkelsen (såfremt den bliver stadfæstet), som en bagatel ift de problemer vi stod i med vores tidligere ejer.

Hvis det er Elliotts plan at drive klubben i 12-18 måneder (som Milano Finanza hævder), må det klart være ambitionen at få os i CL. Dertil skal der investeringer - det er nok klart for de fleste (inkl. Hr. Singer og Elliott Management).

Derfor tror jeg faktisk godt at vi kan tillade os at nære et lysegrønt håb til mercatoen. I ly af monsterhandler blandt de største klubber, tror jeg der findes en masse interessante emner, som kan være med til at gøre vores trup relevant til en top4 placering.
Skrevet af Martinovic
Elliot må gerne ´hijacke´ Rafinha i Barcelona, inden han finder sig en ny klub. Han gjorde en stor forskel for Inter.

Det store spørgsmål er systemet, som Rino vil bruge. I Inter spillede han den offensive midt bag Icardi, men hvis Rino spiller en flad 4-3-3, skal han nok spille mezzela, hvis han kan det.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36970918_10212115967279117_2442521014739927040_n.jpg?_nc_cat=0&oh=f1b8270d2cf0a95e84cab01c89411664&oe=5BDC9932

Seneste rygte :-)
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi har allerede hentet Halilovic til mezzala´en - dermed er vi besat der.

Hvis vi reelt er i markedet efter en 10er, peger mere i retning af 4-3-1-2.

Personligt synes jeg at det kunne være interessant at se nærmere på Maroni (som vi var linket kraftigt til i vinter).

Han kan både spille 10er og helt fremme i et to-mands angreb.
Skrevet af Martinovic
Er Halilovic ikke hentet som backup for Suso?

Jeg har aldrig set ham spille, men han virker lidt klein til en central midtbaneplads.

Hvem er Maroni?

Mojn do!
Skrevet af L'Imperatore
Kan ikke huske hvor jeg læste det, men det var i forbindelse med de 33 siders belæg for udelukkelsen, at udover de kommercielle planer, som slet ikke er gennemført, så eksisterer der også et minus på 120 mio ift. break even.

Det sætter vel sine begrænsninger til, hvad der kan foretages af transferaktivitet. Selv med en indsprøjtning på 50mio fra Elliot, er det jo stadig et stort hul, som skal lukkes, for ikke at puste endnu mere til ilden ved UEFA.

Det er helt sikkert godt for jer, at være sluppet af med Li, som var en værre imposter. Men er man måske lidt for optimistiske ift. hvad Elliot vil bidrage med til klubben, om at få klubben tilbage i chl og styrke klubben sportslig og financielt? Hele deres pressemeddelse lyder som den sædvandelig svade om at bringe X klub tilbage til storhedstider. De har ingen erfaringer med at drive en sportsklub, og er generelt kendt som en vulture fund. Desuden er fodboldklubber sjældent en speciel god forretning medmindre det er Barcelona, Real eller de engelsk klubber (m. deres tv-aftale i mente). Kan det tænkes, at de blot forsøger at stoppe de værste financielle blødninger, så de kan sælge videre til en god pris, og egentlig ikke har i sinde at smide adskillige millioner til diverse investeringer i etablerede spiller, som ofte ikke er en nogen god forretning?

Hele sidste afsnit er blot spørgsmål til diskussion. Og det kunne være interessant at høre jeres take på det. Jeg håber så sandelig at Milan får styr på det hele igen.


Forresten må Fassone vel stå for skud ift. de meget rodet økonomiske planer. Han er jo reelt bare scapegoat, men han står som ansvarlig for dem, så uanset hvilket setup man får - ser det vel bedst ud, at han ikke stadig står som den ansvarlig fremover. Det handler vel i høj grad om at sende et signal om ny retning for klubben.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Rossoneri
Gattuso har gjort det ret klart at han ser Halilovic som mezzala. Den unge kroat startede da også sin karriere som 10er (han fik hurtigt prædikatet som "den nye Modric").

Men der er nok ikke tvivl om at han vil kunne bruges derude også.

Gonzalo Maroni er en 19-årig argentiner der er blevet sammenlignet med Dybala - både pga statur og spillestil. Han er et produkt af Bocas talentfabrik og vi har efter sigende fulgt ham i noget tid.

Meget tyder dog på at vi får ny sportslig ledelse. Dermed tror jeg også at alle rygter om transfers i disse dage, er ren spekulation.
Skrevet af Rossoneri
@l´imperatore
Man kan forestille sig mangt og meget med Elliott. Som du understreger, har de ikke den fjerneste erfaring med at drive fodboldklub.

Hvis det var formålet at sælge klubben hurtigt, tænker jeg at de blot havde gjort det. Både Commisso og Ricketts-familien har jo offentligt erklæret ønske om at købe klubben.
Dmitry Rybolovlev, siges ligeledes at have været i fremskredne forhandlinger (med Li dog).

Milano Finazas påstand (at Elliott vil drive beholde klubben i 12-18 måneder) synes at flugte fint med den seneste udmelding fra hestens egen mund.

Som du skriver, så er Elliott sat i verden for én ting - at tjene penge til sig selv og deres aktionærer. Med det in mente, skal man naturligvis se deres handlinger.

Målet må være at hente en højere pris end hvad de kunne hente nu. Derfra må man spørge sig selv (hvilket Singer & co. givetvis også har gjort), hvad der vil øge klubbens værdi.

Det umiddelbare svar må være sportslig succes. Og her vil jeg antage at de nye ejere også har opdaget at CL er det forjættede land. Som folk der til hverdag arbejder med investeringer, har de nok indset at det kræver netop dét - investeringer.

Man skal naturligvis også holde sig for øje at Singer ikke har tænkt sig at indsætte egne folk til at drive klubben i det daglige. Her tales der om en trio bestående af Gandini som CEO, Maldini som teknisk direktør samt Napolis Giuntoli som sportsdirektør.

Dit oplæg er dog meget relevant - ovenstående er blot det jeg mener er "logiske" ligninger. Er der noget man som Milan-fan har lært de seneste år, må det være at logik ikke har nogen plads her.
Skrevet af Martinovic
Gattuso har gjort det ret klart at han ser Halilovic som mezzala. Den unge kroat startede da også sin karriere som 10er (han fik hurtigt prædikatet som "den nye Modric").

Men der er nok ikke tvivl om at han vil kunne bruges derude også.

Gonzalo Maroni er en 19-årig argentiner der er blevet sammenlignet med Dybala - både pga statur og spillestil. Han er et produkt af Bocas talentfabrik og vi har efter sigende fulgt ham i noget tid.

Meget tyder dog på at vi får ny sportslig ledelse. Dermed tror jeg også at alle rygter om transfers i disse dage, er ren spekulation.


Ok tak. Jeg har ikke rigtig hørt om nogen af dem før.

https://www.football-italia.net/124303/anderson-west-ham-days

Nu ved vi ikke, hvad Elliot har af planer, men hvis vi skal have bare en lille chance for at konkurrere om top4, skal vi helst have spillere ind med lidt mere hår på brystet, hvilket også var Mirabellis plan.

Sidste sommer hentede vi mange unge spillere. Vi er nødt til at hente nogen, som med lidt større garanti kan gøre en forskel.

Vi må se, hvad Elliot vil bruge af penge på transfers.
Mojn do!
Skrevet af L'Imperatore
Målet må være at hente en højere pris end hvad de kunne hente nu. Derfra må man spørge sig selv (hvilket Singer & co. givetvis også har gjort), hvad der vil øge klubbens værdi.

Det umiddelbare svar må være sportslig succes. Og her vil jeg antage at de nye ejere også har opdaget at CL er det forjættede land. Som folk der til hverdag arbejder med investeringer, har de nok indset at det kræver netop dét - investeringer.


Jeg mener bare, at det er jo ikke så let, som det lyder. Der ligger 4 klubber, som alle er noget mere stabile på alle fronter. Udover det, så er vi igen tilbage til det break-even requirement, som vel skal opfyldes før der kan komme investeringer i truppen. Selvf. kan man lave låneaftale med købs-option, som jo også er noget man har brugt flittigt i Inter, og dog skal disse jo også kunne forsvares i Milans næste regnskab, når man stadig ikke har øget indtægterne. Jeg forestiller mig bare, at man ikke skal forvente særlig store investeringer, når Elliot først skal udligne break-even med en investeringer på potentielt 125mio for derefter at smide x antal mio for spillertransfer, for måske at komme i CHL, som 4 andre klubber har en noget bedre forudsætning for at opnå grundet stabilitet og planlægning af truppen m.m. Det kommer .. undskyld mig, at ligne fuldstændig det stunt som Li havde gang i med 200 mio i transferaktivitet for at håbe på en chl kval, som måske / måske ikke nåes, og så står man potentielt næste sommer igen med voldsomme udgifter, hvor indtægter sandsynligvis ikke har ramt et niveau endnu, som tilnærmelsesvis kan følge med. Dette har jo heller ingen værdi hos Elliot ift. at tjene penge, da det er en meget satset plan, og det bør de naturligvis også kunne se, at der skal en anden tilgang til.

Milans vej tilbage bør vel ligge i en langsigtet plan både økonomisk og sportslig. Så skal det hele jo nok komme igen, hvor klubben igen er med i det sjove selskab.

Det skal så siges, at jeg ved ikke om UEFA vurderer, at Elliot er nyt ejerskab, hvorfor de hører under disse regler, som eksisterer ift. dette, og hvor break-even requirement skubbes et par år. Jeg tænker dog, at der må være en grænser ved UEFA ift. ejerskift, hvor klubben simpelthen må få styr på økonomien først og investeringer skal gå til at styrke dette fremfor transfere. Vi så jo noget lign. da Suning overtog fra Thohir i Inter, hvor de på trods af stor økonomisk kraft forsat var begrænset af settlement agreement (dette var før den kinesiske regerings stop)

Næste skridt efter en appeal af dommen skal vel være en eller anden form for agreement aftale med UEFA.

Set i alt det her lys, forestiller jeg mig, at såfremt Elliot har tænkt sig at drive klubben i 12-18 måneder, så bliver det 1. prioritet at give investeringer i klubben, med det ene formål at skabe balance i regnskabet. Det gør alt om lige klubben noget mere interessant, at sælge til nye ejere i fremtiden. Transferere må så komme, hvis man kan afsætte forskellige spiller-aktiver, så man i det mindste ikke skaber mere omkostning.

Jeg tager muligvis fejl, og jeg kan selvf. kun gisne ligesom jer. Jeg håber dog for jer, at det bliver en mere gennemtænkt plan, for man netop ikke skaber en masse udgifter i håbet om chl kval næste sommer.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Martinovic
Jeg tror nu heller ikke, at der bliver spenderet store beløb. Det vigtigste er at få lavet en plan, der holder.

En masse rygter fra aviserne:

Elliott will soon open talks with Inter and the City of Milan to assess whether or not they will stay at the San Siro or build a new stadium. [Repubblica]


Umberto Gandini is likely to join the Milan management. His profile would be very useful in mending relations with UEFA. [Repubblica]

Elliott have already prepared a revised defence for TAS that they will present in Switzerland at the hearing. [La Gazzetta dello Sport]

Mirabelli virker som en færdig mand, mens Fassone måske fortsætter eller erstattes af Umberto Gandini.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fantastisk af LI virker til at være fortid, alt er bedre end ham!!
Forhåbentlig betyder dette at vi ikke skal holde brandudsalg og kan bygge videre på vores hold. Endvidere håber jeg Rino fortsætter!Tvivler desværre vi får lov til at deltage i EL denne sæson, men det må tiden vise.

Ens humør steg gevaldigt trods alt og iøvrigt fedt med Ronaldo i serie A. WOW
Selvom jeg allerede har sagt til min mindste søn som er KÆMPE Ronaldo fan, jeg køber ALDRIG en Juve trøje til dig :D

Forsat god sommer til alle, kommer med et bedre indlæg ang vores situation m.m.senere her i sommerferien... GOD SOMMER

Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@l´imperatore
Jeg mener bare, at det er jo ikke så let, som det lyder. Der ligger 4 klubber, som alle er noget mere stabile på alle fronter.

Det var nu heller ikke for at påstå at det bliver let. Jeg gør mig blot den formodning at Elliott også har set at vejen til at forøge klubbens værdi over de kommende 12 måneders tid, går gennem at hæve det sportslige niveau.

Det er svært at få øje på initiativer der skal forøge den kommercielle værdi, på så kort tid. De primære sponsorer er på plads og det at påbegynde et stadionbyggeri, giver næppe heller det helt store.

Der ligger 4 klubber, som alle er noget mere stabile på alle fronter.

Der er jeg ikke helt sikker på at jeg er enig. Juve ser jeg naturligvis i en liga for sig. Jeg føler mig også rimeligt klar til at skyde penge efter at vores bysbørn ender blandt de fire første.

Ser man på Gattusos præstationer isoleret set, høstede han point til at kæmpe med om en CL-placering.

Roma har mistet en uhyre vigtigt mand på midtbanen og den italienske Steinlein imponerer mig stadig ikke.

Napoli har en ny og meget anderledes træner end Sarri. En af Napolis styrker over de seneste år (udover at være et enormt dygtigt fodboldhold), har været at truppen har været afstemt nærmest imponerende godt med trænerens ideer.

Ser man på de tre forreste, kan man med rette stille spørgsmålstegn ved om de er Ancelotti-spillere. Desuden løftede Carletto sløret for at han overvejer Hamsik som 6er.

Med andre ord, sker der mange omvæltninger sydpå og det kan nemt tage noget tid at vænne sig til en meget andet type fodbold.

Personligt anser jeg faktisk at Milan ikke mangler så frygteligt meget for at være med hvor det er sjovt.

Under Gattuso er vi det hold i ligaen der har skabt flest chancer - vi har "bare" været fornærmende ringe til udnytte dem. Her er navnlig Kalinic, men også Cutrone, Silva og Suso de helt store syndere.

Med en topangriber (og med Gattusos resultater in mente), er det vel fair at påstå at det ikke er en uoverskuelig opgave. Der hvor det så bliver svært igen, er når denne topangriber skal findes.

Dertil kommer behovet for backup på nøglepositioner. Resultatet har været rovdrift på navnlig Kessie, Suso, Bonaventura og til dels Calhanoglu og deraf udbrændthed sidst på sæsonen.

Men jeg gentager - jeg bilder ikke mig selv ind at det bliver let.

Udover det, så er vi igen tilbage til det break-even requirement, som vel skal opfyldes før der kan komme investeringer i truppen.

Her må man se på klubbens situation nu versus under Li. Sagen er den at klubben rent faktisk levede op til forpligtelserne omkring selve driften (som forstået ift FFP). Vores indtægter steg og omkostninger var €6m lavere end året før.

Det der gjorde Lis plan urealistisk/useriøs (kald det hvad du vil), var netop at der var et kortfristet lån på mere end €400m til Elliott, som skulle betales tilbage til oktober - en del af den sum var direkte relateret til klubben AC Milan.

Pr. idag har klubben ikke længere gæld - den har Elliott clearet. Derudover hænger der (af indlysende årsager) ikke et kortfristet lån og truer.

Det er også vigtigt at se på hvilke økonomiske muligheder der findes i den nuværende trup.

Kalinic: €20m
Suso: €38m
Borini: €10m
Donnarumma: €50m
Bacca: €15m
Gomez: €6m
Bertolacci: €5m

Hvis min hovedregning ikke har svigtet mig, frigives der en sum på €144m. For de penge skal man formentlig finde; en 9er af international klasse, et stærk alternativ til Kessies rolle og en wingangriber.

Hvis vi leger med nogle af de navne der har været nævnt;

Falcao: lån €2-3m
Depay: €40m
Duncan: €20m

Navnene kan naturligvis ændre sig og der er også en væsentlig forskel på et lån af Falcao og et direkte køb, men det bør stadig kunne gøres indenfor det beløb der sælges spillere for.

Det giver vel at mærke en væsentligt mere balanceret økonomi og, i mine øjne, en væsentlig styrket trup.
annonce
0