Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/124384/milan-still-without-president

Ikke meget der kom ud af dagens møde. Det er udsat til 21. juli - to dage efter Elliot skal forsvare klubben ved CAS.

https://www.football-italia.net/124392/leonardo-role-new-milan

Blev der ikke brændt nogle broer sidst, eller husker jeg forkert?

https://www.football-italia.net/124394/everton-buy-bertolacci

Stort underskud på ham, men bare vi kan få ham solgt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Et forsinket take på Milans situation..

Og det er fair nok pointer og betragtninger, L’Imperatore, som du har. Som min grundtanke for en succesfuld fodboldklub, behøver der ledelsesmæssig stabilitet og kapital. En af de to elementer, eller begge, har været fraværende fra Milan i nu, et årti. Det er faktisk lettere utroligt, og samtidig ganske foruroligende, at ingen af de sidste ejere har fået forløst bare tilnærmelsesvis det kæmpe potentiale Milan besidder. Men det er en anden sang.

Jeg tror det vigtigste at huske på altid ifbm. at Elliott Management Corporation nu er blevet ejer af AC Milan, er at de i slutenden har et facit som skal gå op; økonomisk profit via et salg.

Først og fremmest skal det dog siges at jeg faktisk er ret overrasket over at Elliott overhovedet påtager sig opgaven. Jeg havde klart forventet at de ville have sat Milan til salg, nærmest med det samme de fik fingrene i klubben for at få hjem det udlånte beløb på ca. 420mio€ inkl. renter + lidt ekstra(der var rygter om en salgspris i omløbet af 500mio€).

Man kan sige at Elliott ingen forstand har på fodbold, og det er ganske givet korrekt. Til gengæld ved de hvad de laver indenfor deres felt, og jeg tror ikke Paul Singer ikke har lavet en meget gennemført cost/benefit analyse førend han har taget beslutningen om at beholde Milan, gøre den mere rentabel over tid og derved sælge med større profit. Du skal huske på at Elliott har ”købt” Milan for 303mio€ - det er satme spotpris til en klub med enormt kommercielt og fodboldmæssigt potentiale. Selv med Milans deroute har Elliott bud på 500mio€ allerede nu, knap 200mio€ mere end det han lagde ud som garanti for Li Yonghong og kumpaners køb af klubben.

Spørgsmålet er så hvordan man bevæger sig hen imod at øge værdien på sit aktiv yderligere. Det gør man primært ved at havne i Champions League, men det betyder ikke at der skal gå spending spree i den. Det er sådan set heller ikke nødvendigt når man kigger på den trup som Rino skal arbejde med. Der er tre meget klare og specifikke ønsker for at komplementere det nuværende mandskab. Det kræver naturligvis god scouting, ordentlig forberedelse og korrekt udførslen af manøvren fra Mirabellis side. Iflg. Gazzetta dello Sport får Mirabelli 35-50mio€ at ”lege” med. Ekstra budget skal kreeres gennem salg.

Derimod tror jeg også godt man kan regne med at Elliott går gennem organisationen for at effektivisere hvis nødvendigt. Yderligere kommer de til at stille deres eget hold, men jeg har ikke fantasi til at tro at Elliott, i de givne omstændigheder og alt den uro det i hele Li’s regeringsperiode, vil tilføje ekstra uro ved at cutte båndet til både Fassone og Mirabelli, uagtet i at jeg er enig i din scapegoat betragtning omkring Fassone. Hans seneste interview indikerede også en anelse frustration, og knap så slick tale som sædvanlig. Men vi er snart kun én måned fra vinduets lukning og man er allerede bagud på point. Jeg tror dog godt der kunne komme udskiftning til efteråret. Men tidligst til efteråret.

De 121mio€, som du har set omkring CFCBs erklæring på 33 sider ifbm. deres afsigelse af dom og eksklusion af Milan fra Europa, retter sig imod de sidste år i Berlusconi æraen 14-17. Min hukommelse er ikke helt skarp omkring det sidste år, fordi der var noget med at kineserne dækkede eller skulle tilbagebetale driftsomkostninger i 16/17 sæsonen under den her marathonforhandling mellem kineserne og Berlusconi. Underskud forinden dækkede Berlusconi og Fininvest selv til Marinas mangeårige fortrydelse.
Hvordan Milan kommer til at agere, kortsigtet, på markedet afhænger dog også helt ufattelig meget af appelsagen ved CAS.
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Leonardos afgang med Milan hang mere sammen med at han blev forfærdelig træt af at blive svinet til af Berlusconi i offentligheden om og om igen.

Hans tidligere udtalelser for ham dog til at se lidt dum. Hamrende dygtig teknisk direktør dog(jeg savner brassere i klubben). Og som har været uvenner med Rino op til flere gange, hvor de har svinet hinanden til i pressen...

--------------

Transfers:

Udinese forsøger at blande sig ifbm. Gustavo Gomez. De vil gerne leje ham for en given sum, med obligatorisk købsklausul på 5mio€.

Yderligere fortæller Di Marzio at Milan og Sassuolo er meget tæt på enighed omkring en transfer af Manuel Locatelli. Pris 11mio€ + 3-4mio€ i bonus. Pt. forhandler de om den tilbagekøbsklausul som Milan vil have for at afhænde Locatelli nu.

Så har jeg i øvrigt svært ved at forene mig med tanken om Bertolacci og Everton. Bertolacci vil via sin langsommelige trissen rundt på banen blive spist levende i den højintense engelske liga.

Og så pipper det en smule fra London, og nærmere Chelsea som får en ny træner der er beundrer af... Suso.

Intet, som i ingenting, omkring ingoing.
Skrevet af Milanisti
Bonucci til PSG? Milan vil ikke stå i vejen for et skifte, såfremt han skulle bede om det.

Fra Bonuccis perspektiv, så er det klart et step up ift Champions League og at Milan pt. - igen, vel at mærke - roder rundt med en opbygningsfase..
Skrevet af Martinovic
Jeg vil ikke sige nej, hvis PSG vil ham så meget, at de vil sende Thiago Silva og en stor pose penge den anden vej.

Milan er i en genopbygningsfase, og med mindre vi får købt tre-fire profiler den næste måneds tid, skal vi igen satse på en top6-placering.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg hører til dem der mener at det ville være katastrofalt hvis Bonucci smutter.

Han er den absolut største (og måske eneste) lederskikkelse vi har i truppen.
Ift signalværdi, ville det også være en kæmpe fiasko.

Vi har masser af salgsobjekter og vores mercato kan sagtens hænge sammen økonomisk - også med et ønske om at hente spillere i "profil" klassen. Om vi så er attraktive, er en anden snak. Et salg af Bonucci ville i hvert fald ikke gøre os mere attraktive - tværtimod.

Hvis Bonucci var klar på at "tage chancen" med Milan sidste år - hvorfor skulle han så ikke gøre det igen? Der er trods alt væsentlig større sikkerhed i projektet nu.
Skrevet af Slettet(561607200310)
Det giver ingen mening at have en spiller i truppen der vil væk ,uanset om det er vores anfører,donnarumma,eller suso . Hvis de ikke gider Milan så sælg og brug så pengene på nogen der godt vil milan.Dette er dig bare min mening
Skrevet af Martinovic
Bonucci har ikke sagt, at han vil væk. Det rygtes blot, at Milan ikke vil stille sig i vejen, hvis han indgiver et transferønske.

Det er en usikker tid. På den korte bane er det svært at være optimistisk, men på den lange bane tror jeg, at det gavner Milan, hvad Elliot har gang i.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@1556
Hvem siger at Bonucci vil væk? Han har selv udtalt det modsatte.
Skrevet af Milanisti
Maldini siger, at han ikke er blevet kontaktet af Milans nye ejere, men at han er ´åben for snak´. Det er den sædvanlige sang.

Lige nu skulle de mest sandsynlige til at overtage CEO og teknisk direktør posterne hhv. Ivan Gazidis fra Arsenal og Leonardo, som vi kender fra tidligere.

Jeg har ingen kendskab til Gazidis, men er han virkelig den bedste kandidat?

Ift Leonardo, så er jeg enig med Rossoneri - jeg savner brassere i klubben!

Ift Bonucci, så skulle United have budt €32m.. Jeg tror at de joker. Hvad fanden forestiller de sig? At vi skulle takke ja? Intet mindre end €65m, såfremt han selv kræver det.

Ift Li bringer Financial Times en spændende artikel, hvor de blandt andet kommer ind på, at Li på forhånd var dømt til at miste klubben. En kilde skulle have udtalt, at bankmænd, jurister og rådgivere havde arbejdet i 6 måneder på at vende den kaotiske situation - og alt arbejdet var forgæves, i og med at klubben blev overtaget af Elliot.

Hvad jeg ikke fatter er at Li virkelig tog den chance, og ikke bare skrev under for at sikre sig €500m som minimum. Nu har han intet. Det er sgu da for dumt.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/124495/milan-ultras-no-leonardo

Ultras bakker Mirabelli op og vil ikke se Leonardo tilbage.

Mon de får noget at sige..
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Næppe. Og de skal så sandelig heller ikke have nogen indflydelse den vej. Så er vi da virkelig ude i forfærdelig ledelse hvis man lader sig diktere af sine fans følelser og lyster.

Set bort fra tidligere ord osv., så er faktum at Leonardo er meget dygtig til hans arbejde. Manden der trykkede på knappen ift Kaka, Silva, Pato etc.

Men det her minder så meget om de transfervinduer vi havde mens forhandlingerne mellem kineserne og Berlusconi var undervejs. Ingen kan tage beslutninger, hvilket er reelt frustrerende pga markedets åbningstid. Vi ser ingen moves førend en ny bestyrelse sættes ind d.21. Og så har vi under en måned til markedets lukning.

Spørgsmålet er så om Elliott vil stille eget hold midt i markedet hvilket forstyrrer mere end det gavner, eller vil mam vente til efter markedets lukning?
Skrevet af Martinovic
Det bliver noget hektisk noget, fordi de ikke kan snøvle sig færdig. Kalinic-salget til Atletico er på standby til efter den 21. juli, selv om den allerede kunne være i hus.

Det er også svært at hente nogle større navne, når flere spillere så småt er begyndt sommertræningen i deres klub.

Timingen er vildt dårlig.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Gazidis tror jeg ikke på. Efter næsten 10 år i klubben har han netop vippet Wenger ud og er begyndt en større omstrukturering på ledelsesgangen, hvor Mislintat, Sanllehi og Fahmy er kommet ind og man prøver sig med en regulær head coach i Emery. Videre er en større gruppe af Wengers tro væbnere i klubben pensioneret eller opsagt og på ungdomsfronten kører man også med helt nyt setup. Så langt er stort set alt positivt siden Wengers afgang, hvor man til en afveksling har adresseret huller i truppen før preseason starter. Jeg kan ikke se noget der kunne lokke Gazidis til Milan, midt i opstarten på et helt nyt regime hvor han har været blandt de primære aktører.

Gazidis havde jeg, inden sidste sommer, ikke den store tro på eller forhold til. Han virkede som en smilende brugtvognssælger, hvor fokus ensidigt var på de økonomiske fordele i stabilitet. Sidste år under Wenger så man så en ny transferstrategi, hvor jeg ikke helt var enig i dispositionerne, men i det mindste anerkender at det krævede lidt kugler. Da Wengers greb om klubben blev svækket, var han ret hurtig til at lave store ændringer, så nu er jeg faktisk positivt indstillet. Han fremstår meget mere som en mand der tager ansvar og er villig til at tage store beslutninger. Folkene han har hevet ind i den sportslige ledelse er store personligheder med solidt CV og man har faktisk også rekrutteret flot fra egne rækker i Ljungberg og Mertesacker, så selvom et regime på 22 år, med mange kendte ansigter udskiftes, tror jeg ingen føler en fremmedgørelse, som man ellers kunne frygte og har set eksempelvis i United post Ferguson. Det blandt andet også fordi folkene man henter lader til at forstå klubbens kultur og værdier. Videre er klubben på sponsofronten stærkere end nogensinde, selvom man sportslig har sejlet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Medierne fyrer en masse rygter af for tiden. Svært at finde hoved og hale i det.

Det bliver en spændende og afgørende uge, Milan går ind i. Først skal Elliot gøre sig over for CAS, og på lørdag er der møde vedr. fremtidige poster i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Nå, men der sker da lidt på transfermarkedet. Eller rettere, der sker ingenting på transfermarkedet, eller...?

I hvert fald meldes det at Bertolaccis skifte til Everton er blevet blokeret at Gattuso, fordi spilleren har imponeret i pre-season træningen.
Der ville selvfølgelig være en stor glæde i at han pludselig viste sig værdig til hans prisskilt (købspris, forstået).

Men jeg har godt nok svært ved at forestille mig det. Og ikke mindst i hvilken rolle det skulle være. Umiddelbart ville jeg tænke at han var bedst egnet til Bonaventuras mezzala. Men foruden ham, har Gattuso jo udtalt at Halilovic er hentet til den plads.

Jeg har svært ved at se Bertolacci smide det løbepensum ind der skal til for at være en seriøs backup for Kessié. Og fysik og dynamik er i øvrigt heller ikke just prædikater der i flæng bliver kastet efter italieneren.

Kunne det være på 6eren? Tja, det ville nok give mest mening med ovenstående in mente. Det var en rolle som Miha brugte ham i et par gange, og hvis jeg husker ret så gjorde han det ok.

Og så er der naturligvis jokeren - om Gattuso overvejer at spille med en 10er - 4-4-1-1 / 3-4-1-2 / 4-4-2 med diamant - ja, man kunne egentlig forestille sig flere scenarier. Det var i hvert fald på netop denne plads at Bertolacci skabte sig et navn som "talent".

Et andet sted hvor der er stilstand, er omkring Locatelli. Carnevalli bekræftede at vi havde foreslået et bytte af lån med optioner på hhv Locatelli og Berardi - men at Sassuolo ikke er interesseret i modellen.

Jeg kan til dels forstå vores interesse i Berardi - ikke mindst pga anvendelighed på to positioner. Men jeg kan, for mit liv, ikke forstå hvorfor vi søger at komme af med Locatelli.

Og så konstaterer jeg i øvrigt at Gattuso nu er den tredje træner der ikke ser den unge italiener som et bud på en to-vejsspiller. Det undrer mig virkeligt, da jeg synes at han har gjort det fint i rollen - i virkeligheden på nogle punkter bedre end Kessié (taktisk forståelse og pasningsspil).

Kalinic er ligeledes i ventreposition, på trods af at madrasserne står klar med et beløb der skulle modsvare vores forventninger. Jeg kan ikke forstå hvorfor vi ikke bare trykker på knappen her - der kan næppe være nogen større økonomisk anskuelse der kræver den nye ledelses involvering.
Kalinic blev ikke den forstærkning man havde håbet og man kan hive investeringen hjem. Sæt i gang!

Og så er der naturligvis Donnarumma. Her tror jeg at vi sidder lidt i venteposition for at se om der kommer gang i den helt store målmands-karrusel. Courtois og Allison er naturligvis hovedpersonerne, men der er potentiale til en markant dominoeffekt

Sidste skud på stammen, skulle være at Raiola prøver at pushe Donnarumma til Roma som erstatning hvis den føromtalte brasilianer drager afsted. Det ser jeg egentlig som en glimrende løsning for alle parter - og Roma ville endda tjene på den handel.

Med VM vel overstået, kan fokus dog igen komme tilbage på klubfodbolden, så mon ikke vi ser nogle bevægelser over de kommende dage.
Skrevet af Lentini
Det må være en svær øvelse at være Fassone og Mirabelli i disse dage. Idag var de til møde med Elliott i London og ved ikke rigtig om de er købt eller solgt. Alt imens benyttede de lejligheden til at snakke med Moratas agent. Morata skulle søge en retur til Italien efter en halv tynd første sæson i Chelsea.

Ligeledes melder Sky at man er i konstant kontakt med Higuains bror, som også fungerer som agent. Higuain kunne godt ligne en mand som havner i et overskud efter Ronaldo har gjort sit indtog i Torino til stor ståhej. Og Higuaín er heller ikke afvisende.

Hurdlen ved begge spillere er ikke alene den givne sum som skal betales men ligeledes lønningen.

Ift udgående spillere på transferfronten melder italienske medier at man er nær en konklusion på skiftet for Kalinic til Atletico. Det spanske medie Marca er lidt mere offensiv i sine udmeldinger. De har nok glemt Milans nuværende situation.

Yderligere melder Sky at Milan gerne vil beholde Andre Silva men at Jorge Mendes har andre ideer for sin klient og gerne vil rykke ham videre til en klub hvor spilletiden er mere garant end tilfældet er i Milan efter en skuffende første sæson.

Og aå syns jeg altså at vinden puster kraftigere og kraftigere imod en retur af Leonardo i en direktør rolle.
Skrevet af Duck
Donna til Roma? Tjaaa, han får €6m i løn om året hos Milan, og sagde nej tak til €12-13m hos PSG sidste sommer. Jeg har svært ved at se ham flytte til Rom og tage til takke med i bedste fald €3-3,5m. Jeg ved ikke, om deltagelse i CL betyder SÅ meget for ham, men jeg betragter det som yderst tvivlsomt.
Skrevet af Rossoneri
@duck
Hvis jeg husker ret, var forlydender om PGSs tilbud "offer" for en klassisk misforståelse når man sammenligner lønninger på spillere i forskellige ligaer.

I Italien omtaler man lønninger i nettobeløb, mens man de fleste andre steder taler om bruttobeløb. Med andre ord var PGSs tilbud (i bedste fald) på niveau med hans nuværende løn.

Det samme gør sig fx gældende med Ronaldo, hvor der er tale om en årsløn på €30m - dette er dog brutto og i sidste ende kommer Ronaldo faktisk ikke til at tjene meget mere end Zlatan gjorde i Milan (€12m netto om året). I parentes bemærket, fortæller det også en del om Milans daværende ledelses uansvarlighed.

Om Roma skulle være interesseret i at betale en løn som Donnarumma (Raiola) er tilfreds med, skal jeg lade være usagt. En betragtning i den sammenhæng, må vel også være hvad Allison skal have hvis man har held med at beholde ham - mon ikke han ville blive den højst betalte i klubben?
Skrevet af Gustenv@rius
De €30mio der tales om til Ronaldo er netto.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0