Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er heller ikke min opfattelse taget i betragtning, at han kun er 19 år. Han er selvfølgelig ikke på niveau med Neuer, Alisson med flere, men han skal nok komme efter det.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg er godt spændt på i morgen, når vores sag skal høres hos CAS. Sæsonen kan meget vel stå og falde med den afgørelse. Uden EL tror jeg, at Bonucci ryger til PSG, og jeg tror heller ikke, det bliver nemt at lokke andre større navne til.

Med de ambitioner Elliot har sat i værk i Milan, vil jeg blive skuffet, hvis CAS stadfæster UEFA´s afgørelse. Li var tydeligvis en mand, der aldrig skulle have overtaget klubben.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg er også spændt på dagens begivenheder vedrørende appelsagen ved CAS. Der skulle være en lang række møder med domsafsigelse sen eftermiddag. Et eller andet sted vil jeg bare gerne have den her tirade overstået, indsat en ny bestyrelse så Milan (delvist) kan smide håndjernene.

Og der står nogle spillere og venter på en afklaring. Ikke mindst vores kaptajn, Bonucci. Egentlig syns jeg nyheden omkring Bonucci er blevet slået op til større brød end den reelt set er. Mirabelli har altid sagt at han ikke har nogen intention om at holde på spillere som ikke vil være i klubben, men at forespørgslen skal komme fra dem selv, så det er jo ingen nyhed. Umiddelbart forlyder det at Bonucci afventer CAS appelsagen samt den nye bestyrelse for at lære Elliotts intentioner og ambitioner. Så vi bliver nok klogere på den anden side af weekenden.

Milan Badelj afventer åbenbart også CAS og den nye bestyrelse iflg Di Marzio. Det virker til at Badelj holder alle sine andre muligheder hen for at se udviklingen i Milan den kommende uges tid, og det kunne tyde på at Mirabelli har en aftale liggende der. Jeg syns med Badelj at det indikere at man ikke har været helt tilfreds med Biglias sæson. Umiddelbart giver det dog også identikation om at Milan for nuværende ikke anser Locatelli moden nok til at være førstevalg på en 6er i Milan. Og i vinters var Locatelli allerede ved Milans ledelse for at få et skifte igennem(dengang Genoa). Jeg er dog altid lidt ekstra "følsom" overfor egne spillere, så den tilbagekøbsklausul skal dødpinemig i den kontrakt fordi det er det langsigtede perspektiv. Kortsigtet vil en tilføjelse af Badelj imo dog styrke os.

Ift angriber kabalen kan det godt se ud til at vi havner i en stoledans med Juventus, Chelsea, Dortmund omhandlende Higuaín eller Morata. Umiddelbart syns jeg det peger imod at Higuaín lander hos Sarri og Chelsea hvilket efterlader både Morata samt Batshuayi i dyndet. Det er så der både Milan og Dortmund kommer ind i billedet mht Morata.

Kalinic er stort set enig med Atletico, som jeg forventer materialisere sig efter den nye bestyrelse indsættes. Yderligere ser det ud til at man vil afgive Andre Silva også for at få råd til denne "topangriber". Så kan man jo lurepasse lidt og se om uønskede Simone Zaza i Valencia kan hentes på lån med option så man er ordentlig dækket ind.

Monchi er stadigvæk hot på at lande Suso til Roma. Personligt er jeg ikke afvisende hvis vi tilmed øger prisen. For udenlandske klubber er det nu heller ikke muligt at lande spanieren til spotpris. Apropos Roma så har de et varmt øje til Areola, hvor det kunne virke til at Raiola håber på at flytte nogle af sine klienter, idet han pønser på at flytte Gigio til Paris når Areola evt lander i Roma. Den vil jeg sgu se før jeg tror på det. Og jeg syns medierne i de her tider glemmer de restriktioner og genåbningen af sagen imod PSG. De har pengene, absolut, men er altså grebet lidt i halsen for tiden. De kan ikke bare splashe 90mio€ afsted til Milan for Bonucci og Gigio uden ihvertfald at sælge nogle af deres spillere som alle løber rundt med astronomiske lønninger.
Skrevet af Lentini
Omkring de ledelsesmæssige positioner virker det til at Mirabelli har en større(omend lille) chance for at blive i sin position idet det er ham som har alt den daglige kontakt med diverse agenter omkring de manøvrer Milan planlægger denne sommer. Yderligere skulle det "calabresiske brotherhood" med Rino også tælle op.

Snakken omkring Gandini og Leonardo tager fart syns jeg med Gandini som AM og Leonardo som enten DG eller DT med ansvar for den sportslige ledelse i Milan. Syns det er to stærke profiler.

Gazidis er dødt ud. Både fordi han er i besiddelse af en god kontrakt i Arsenal men ligeledes fordi han er ganske tilfreds med sin position i Arsenal nu post-Wenger, hvor han rent faktisk er istand til at lave de ledelsesmæssige forandringer i klubben, som han har kigget langt efter i nogen tid.

Fassone levner jeg meget små chancer. Der er helt enkelt ikke plads til ham i Elliotts setup. Men om han ryger allerede i sommeren vil jeg lade være uvist. Rygterne går på at han vil gå efter embedet i Lega, men at både Inter og Juventus vil sætte en kæp i hjulet på den ambition.
Skrevet af Rossoneri
Egentlig syns jeg nyheden omkring Bonucci er blevet slået op til større brød end den reelt set er.

Helt enig - VM er slut og aviserne skal have noget at tale om. Jeg hæfter mig ved at hovedpersonen selv, tidligere på sommeren understregede at han ville blive i klubben.
Det sagt, så går tingene som bekendt hurtigt i fodbold og Bonucci kan have ændret mening.

Der er ikke noget odiøst i at Lucci tager til Paris for at høre deres ideer - men derfra til et salg, er der trods alt et godt stykke.

Ift angriber kabalen kan det godt se ud til at vi havner i en stoledans med Juventus, Chelsea, Dortmund omhandlende Higuaín eller Morata.

Ja, man kan jo tilføje Donnarumma til den kabale.
Efter Chelsea missede ud på Alisson, skal der findes en erstatning for Courtois (der reelt meldes på plads i Real).
Her kunne man spå om et muligt bytte involverende Morata og Donnarumma - måske endda lån, hvilket vil pynte gevaldigt i bøgerne hos os.

Yderligere ser det ud til at man vil afgive Andre Silva også for at få råd til denne "topangriber".

Jeg havde egentlig fået indtryk af at Gattuso var meget opsat på at beholde Silva, fordi det giver muligheder for et to-mands angreb med to komplimentære typer.

Så kan man jo lurepasse lidt og se om uønskede Simone Zaza i Valencia kan hentes på lån med option så man er ordentlig dækket ind.

Gattuso udtalte for nylig at Zaza er udelukket fordi han minder for meget om Cutrone. Jeg har også svært ved at se hvad Zaza skal bidrage med.
Skrevet af Rossoneri
Omkring ledelsen, så føler jeg mig overbevist om at både Fassone og Mirabelli er fortid.

Førtnævnte er nærmest evident - ikke mindst i lyset af at det er vores (efter alt at dømme) bestyrelsesformand, Franck Tuil, der skal fremføre appellen hos CAS i dag.

Der tales om at Mirabelli skal afslutte indeværende mercato og at han derefter bliver sendt på græs. Det giver mening i lyset af et relativt kort vindue. Derefter tror jeg at Leonardo kommer ind og overtager tøjlerne.
Skrevet af Martinovic
Der er mange ´kontrarygter´ for tiden. Facebook-fansiden AC Milan Support Danmark skriver:

Ivan Gazidis bliver Milans nye administrerende direktør (Fassones nuværende stilling) og Paolo Scaroni bliver Milans nye præsident. Det bliver bekræftet den 21. juli til bestyrelsesmødet.
Kilde: CorSera


Dernæst skulle Leonardo blive teknisk direktør. Di Marzio skriver, at der vil blive plads til Mirabelli.

Jeg kan forestille mig, at Leonardo og Mirabelli kommer til at stå for den sportslige sektor, mens Scaroni og Gazidis/Gandini kommer til at stå for den daglige drift og økonomien.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
For fucks sake da. Domsafsigelse kan muligvis udskydes til imorgen, hurtigst i aften.

Fassone har været på. Her på eftermiddagen er det så advokaternes tur.

Hvor bægeret dog bare er overflødet med vand. Jeg gider ikke mere politisk pis og møder med diverse institutioner..

@ Foggy

Gazidis skulle selv have sagt nej.
Skrevet af Lentini
Donnarumma-Chelsea kombinationen kunne give mening såfremt Courtois, hvilket meget tyder på, havner i Real Madrid. I engelske medier syns der dog at være mere vind i Schmeichel-rygterne, alt imens han også skulle være en kandidat til Roma. Jeg har dog ikk den fjerneste ide om hvilket løn niveau Schmeichel befinder sig på.

Roma har trukket nallerne til sig ift til Gigio netop pga lønpakken.

Ift Gigios tekniske arbejde med fødderne syns jeg at der overdrives en vis grad. Det er blevet bedre, men elegance får han aldrig. Ydermere siger stats ikke alt omkring tekniske kvalitet. Det handler også om hvornår, timingen i pasningen, fordi han har stadigvæk ikke det overblik(som er ekstremt svært at træne) om hvornår han skal vælge en form af pasning fremfor en anden og kommer til tider til at sætte en medspiller i en dum (og presset) situation.

Derimod syns jeg hans udvikling omkring igangsættelse af spillet med hænderne er blevet mærkbart bedre. Der er hans vægtning ofte god og skarp.

Så bliver jeg dog aldrig fan af den italienske målmandsskole hvor man partout skal bokse til lortet nærmest uagtet situationen. Grib den dog.
Skrevet af Martinovic
Gazidis skulle selv have sagt nej.


Det var lidt det, jeg mente med kontrarygter. En avis skriver det ene og en anden avis noget andet.

De næste tre dage bliver afgørende.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tal forklarer ikke hele historien omkring Donnarummas spil med fødderne. Men når man ser at længden, antallet og præcisionen af hans afleveringer, er helt på niveau med Alisson (som er fix-punktet for diskussionen), så falder argumentet til jorden.

Vi kan altid diskutere om der er nuancer der går tabt, men det er svært at argumentere for at Donnarumma skulle være uaktuel for Sarri og Chelsea pga manglende kompetencer med fødderne.
Skrevet af Rossoneri
For fucks sake da. Domsafsigelse kan muligvis udskydes til imorgen, hurtigst i aften.

Det er enormt frustrerende, men med de positive briller på, kunne man fristes til at anse dette som et godt tegn.

Årsagen skulle være at nye fremlagte dokumenter er ganske "komplekse".

Man kan ikke konkludere at det dermed betyder at der er kommet ny information der giver CAS anledning til at omstøde dommen, men man kan i hvert fald konkludere at vores appel har indeholdt nok til at den ikke umiddelbart er afvist.
Skrevet af Rossoneri
Kan se at jeg også må rette mig selv ift Fassone.
Jeg havde fået forståelsen af at Franck Tuil skulle erstatte Fassone på dagens møde - det viser sig at de sammen fremlagde sagen.
Skrevet af Martinovic
Vi må bevare spændingen til i morgen kl. 11.00.

Fassone og co. skulle have haft flere dokumenter med end forventet, som skal læses igennem af CAS´ advokater.

Jeg tror, vi ender med en voluntary agreement, som Inter også var igennem.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/124733/fassone-confident-over-cas

Fassone er optimistisk, men det var de også under de andre høringer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nå, D-dag. Skal blive spændende at se hvad CAS har fundet frem til.

Aviserne får det næsten til at lyde som om at hvis vi udelukkes fra EL vil Gigio, Bonucci og Suso forlade os. Så vigtig en parameter tror jeg overhovedet ikke EL er. Jeg tror mere de skal pege pilen imod Elliott, deres intentioner og hvilke folk som kommer ind i ledende positioner.
Skrevet af Lentini
I det mindste har CAS bedt om at få udleveret rapporterne vedrørende PSG, City og Inter. Noget CFCB ikke var villig til at tage med i deres afsigelse af dom imod Milan.
Skrevet af Martinovic
Sky melder, at CAS har omstødt dommen, så Milan ikke bliver smidt ud af Europa League.

Mojn do!
Skrevet af L'Imperatore
Hvad er efterspillet så? En settlement agreement?
Pazza Inter Amala
Skrevet af Lentini
Il Sole 24 Ore melder sammen. We´re back!
annonce
0