Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Søren F er gud
Det er vel kun de engelske hold, der ikke kan købe efter i morgen.
De italienske har til d. 18
Skrevet af Rossoneri
Hvorom alting er, håber jeg bare ikke at se Daniele Baselli i klubben. Det er unødigt fyld i Borini-klassen.

Han vælter i hvert fald ikke højskoler med hans blændende talent. Og så var det måske i virkeligheden også bare bedre at lade Halilovic spille nogle kampe på den plads.

Kan vi finde en wing der er så alsidig at han dækker begge sider, er der tilpas dækning.

En spiller jeg faktisk godt gad se i klubben, var Soriano (som meldes i forhandlinger med Atalanta).

Det er jo ikke en spiller der hæver topniveauet, men mindre kan også gøre det. Det er i hvert fald klart at vi har behov for at styrke bredden.

Det er ikke meget han fik ud af det i Villarreal i den forgangne sæson, men året før scorede han 10 af lagde op til yderligere syv.

Jeg synes på mange måder han er en spiller der minder om Bonaventura i kompetencer - og så er han enormt alsidig. Ikke mindst at han er, mere eller mindre, lige god med begge fødder, gør ham yderst brugbar.

På afgangssiden, har Dino Zampacorta (agent for Jose Mauri) været til møde med Leonardo og Maldini igår - antageligvis for at få at vide at hans klient ikke ses som en del af fremtiden i klubben. Det vil være rigtigt fint at få sendt nogle af de spillere afsted som aldrig kommer i nærheden af førsteholdet.
Samme kategori tæller også Jherson Vergara og Gabriel.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/125907/atalanta-look-soriano

Her ser jeg gerne, at Milan smed Bacca den anden vej. Så vil vi få en fin breddespiller ind og slipper for at sælge Bacca, som ingen vil købe til den pris, Milan ønsker.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Så ser det sandelig ud som om, at Kalinic har underskrevet. Puha. Så mangler vi bare resten. Det bliver nogle travle dage for Leo og Maldini.
Forza Milan!
Skrevet af Pirlo21
Locatelli ser desværre ud til at smutte alligevel for at få fast spilletid. Forhåbentlig drejer det kun om et salg med buy-back option eller en låne aftale... Syntes det er ret underligt at han vælger at smutte nu, nu hvor vi også ser udtil at skille os ad med Monty..øv
Ved godt vi forhandler ang Bakayoko, men ham ser jeg klart mere som et alternativ til Kessie end Biglia...


Spændende at se hvad der sker..
Skrevet af Milanisti
Det er vel kun de engelske hold, der ikke kan købe efter i morgen.
De italienske har til d. 18


Præcis. Der er god tid endnu. Lad os håbe at vi når at sælge Bacca, Antonelli, Montolivo og Mauri.
Ind med en kant og en midtbanespiller. Vi kommer nok til at skulle hænge på Biglia i et år igen - men 6´eren skal også besættes af en anden hurtigst muligt.
Skrevet af Lentini
Det kunne der meget vel komme indenfor ganske kort tid i form af Bakayoko.

Jeg tror Rosso og Vitiello, redaktør på Milannews, har ret i at der kommer flere rokader på midtbanen end først antaget.

Locatelli er på vej ud i form af en aftale med Sassuolo(hvor jeg virkelig håber der er tilbagekøbsklausul i). Det samme er dog også Montolivo. Klub og spiller snakker om opsigelse af kontrakten som forventes at gå igennem indenfor nogle dage. Det efterlader os i underskud på 6eren, hvorfor det meget vel kunne være til den rolle Bakayoko er tænkt, fremfor for "vice" Kessie, som imo og tidligere beskrevet ikke rigtig gav mening ift den løn som Bakayoko trækker.

Derfor kan Baselli(gys) meget vel være tænkt til rollen som vice-Kessie snarere end Bakayoko.

Kunne de for he.... dog ikke finde en anden end Baselli.
Skrevet af Lentini
Leonardos mobil må være glohedende, fordi aktiviteten omkring Casa Milan er godt nok heftigt kørende. Og væsentlig mere end hvad jeg havde troet.
Iflg Carlo Laudisa, har Milan accepteret at sende André Silva på lån i Sevilla med købsoption på 38mio€. Iflg. spanske medier havde Sevilla indledt med at forsøge med bud omkring 20mio€, som blev blankt afvist. Dog blev der på daværende tidspunkt hvisket om at alle tre parter faktisk havde en interesse i at få et skifte igennem.

Det efterlader nogle scenarier for Leonardo, hvis skiftet til Sevilla går igennem for André Silva. Enten er Carlos Bacca nødt til at blive i klubben, ny angriber hentes eller at man finder en kantspiller, som ligeledes kan figurere som 9er hvilket vil snævre feltet at muligheder ind.

Alessandro Lucci er blevet spottet ved Trigoria(Roma), hvor samtaleemnet mellem Lucci og Monchi omhandlede en vis lille spanier, Suso. Af en eller anden grund, så søger Roma stadigvæk kantspillere. Umiddelbart vurderet, skal Roma diske op med et ekstravagant tilbud, som går udover den udenlandske klausul Suso havde i sin kontrakt tidligere på sommeren, før jeg forestiller mig at Leonardo lytter til det. Ikke alene har Rino ved flere lejligheder understreget hvor vigtig Suso er for Milan, så det vil være lidt af en bét at give sin træner. Ydermere har Suso heller ikke spildt tiden med at fortælle at han ikke går med intentioner om at forlade Milan for nuværende.

Derudover vil vi så skulle hente ikke bare en, men to kantspillere, naturligvis af en vis kvalitet indenfor en uge. Det er endnu en vigtig part af hele den overvejelse ift. der skulle komme et tilfredsstillende bud fra Roma.

Lige ift. kantposition er der begyndt at komme lidt varme strømninger omkring Samuel Castillejo, Villarreal, igen.

Leonardo havde besøg af Sassuolos Carnevali i dag, og umiddelbart forlyder det at man snakker om et lån med købsoption samt en tilbagekøbsklausul. Og det er på det sidste punkt at man ikke kunne nå hinanden i dag, men umiddelbart lyder det på Carnevali at man skal snakke igen indenfor de nærmeste dage.

Chelsea vil gerne have 5mio€ for lånet på Bakayoko. Den stejler vi lidt over i øjeblikket, og det er lånesummen som skulle være det springende punkt for transferen. Lønnen til spilleren virker som en mindre sag i denne sammenhæng.

Hvorom alting er, så skal vi, ift. de tre turneringer vi skal deltage i, gerne have 7 centrale midtbanespillere, hvor det for nuværende virker til at kun følgende er sikre; Bakayoko, Biglia, Kessié og Bonaventura. Der er usikkerheder ved Locatelli, Montolivo, Mauri og Bertolacci. Med mindre man ser Hakan som et muligt alternativ til Jacks position, er der immervæk nogle brikker som skal proppes i de rigtige huller. Umiddelbart vil jeg tro at en af Mauri og Bertolacci bliver i klubben.

I øvrigt enig i dem som pegede på Roberto Soriano. Han ville være et glimrende alternativ til midtbanen, både kvalitativt, men også via hans alsidighed. Han ser dog ud til at havne lidt længere øst på i Bergamo.

Antonelli vil gerne have nye udfordringer, efter at vejen til spilletid er blevet yderligere besværlig med Strinic’ ankomst. Som det ser ud pt., så er Empoli favoritter foran Genoa til at få Antonellis underskrift.
Skrevet af Milanisti
Jeg håber i så fald at det er Bertolacci der bliver fremfor Mauri, og det er en ærgerlig situation med Silva. Vi bør sælge Bacca og ikke Silva.

Mht Suso, så giver det ingen mening at man er villig til at cashe ind på ham for en sølle pris på 32 millioner euro. Det kan jeg simpelthen ikke forstå. Er alternativet så Halilovic eller Borini? Ikke holdbart i mine øjne. Sidstnævnte burde kun få kampe mod bundhold, når vi skal spare spillere. Han spillede alt for meget i sidste sæson!
Skrevet af Martinovic
Der er for megen snak om afgange i forhold til tilgange. Leonardo har otte dage til at sikre en kant og en central midtbanespiller, og det vil grænse til idioti, hvis han henter Baselli, fordi det ikke lykkes med andre.

En spiller som Bakayoko burde forlængst være hentet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
En spiller som Bakayoko burde forlængst være hentet.

Det ville i hvert fald være rart hvis vi efterhånden fik nogle hjørnesten på plads. Jeg tænker dog at der er en kabale der skal gå op - ikke mindst i dialogen med Gattuso omkring det taktiske.

Derudover har det en naturlig årsag at der ikke var fremskridt igår - at Chelseas sportslige ledelse givetvis var fuldt fokuseret på det hjemlige marked.Skrevet af Rossoneri
Et alt andet end tilfredsstillende element ift forberedelserne til sæsonen, er at der synes at være en lang række ubesvarede spørgsmål.

Ikke mindst omkring taktikken. Jeg er sikker på at Gattuso, Leonardo og Maldini ikke får mange timers søvn i disse dage, i bestræbelserne på at få det hele til at gå op.

Der er lidt blandende meldinger omkring Luccis møde med Monchi i går. Di Marzios site melder at det primært drejede sig om Florenzi, men tilføjer dog at Suso blev drøftet.

Skulle man finde logik i at sælge Suso, kan jeg umiddelbart komme på to aspekter der ville give mening.
Først og fremmest at det ville pynte gevaldigt på bøgerne. Suso blev hentet for en slik (ca. €1m) og med en salgspris der gerne skulle være nord for €40m, giver det os noget handlefrihed.

Sekundært tænker eg også at han kan være en indirekte nøgle til at komme ad med Bacca. Villarreal synes ikke at være opsatte på at møde vores krav ift købesum, men der skulle omvendt være større velvillighed i et bytte med Samu Castillejo.
I det spil kan det være at man er interesserede i at ofre Suso i et større strategisk perspektiv.

Men med en uges penge til vinduet lukker og kun et par dage mere til sæsonstart, er det satte på tide at Gattuso får et fundament på plads.
Skrevet af Lentini
Julian Draxler rygtet vil ikke rigtigt dø, og Sportitalia insinuerer en kobling til Silva transferen. Med Castillejo som et alternativ.

Der er dog nogle hager ved den imo. Først og fremmest er jeg slet ikke sikker på at PSG vil slippe Draxler. Ydermere tror jeg snarere at Castillejo er en plan hvis Suso forsvinder, og den ser jeg ikke lige rundt om hjørnet uagtet hvor tit Monchi mødes med Lucci.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/125950/sevilla-pay-20m-silva

Milan skulle allerede have sagt nej til dette. Det er kun godt halvdelen af, hvad Milan gav for ham.

Jeg synes, det virkede som om, der var en strategi, efter Higuain og Caldara kom til. Nu virker det rodet og forvirrende med handler, der ikke kan blive færdiggjort og flere spillere meldes på vej væk.

Det er alt for sent at sige farvel til profilerne. Suso skal forhåbentligt ingen steder.

Jeg er heller ikke fan af, at Locatelli igen meldes til Sassuolo, uagtet Bakayoko kommer til. Få skudt Monty, Mauri og Bertolacci af i stedet.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Naturligvis er det at foretrække at have sit rosa på plads så hurtigt som muligt, men ift første kamp mod Genoa er jeg ikke så nervøs fordi det formentlig bliver samme 4-3-3 som altid, bare med lidt udskiftning. Higuaín på toppen og en af Caldara og Musacchio istedet for Bonucci.

Jeg tror i øvrigt vores nye kaptajn kommer til at hedde Alessio Romagnoli.
Skrevet af Lentini
Leonardo og Maldini har fået besøg i Casa Milan af Alessandro Lucci sammen med Suso.

Forlængelse eller Roma ?
Skrevet af Rossoneri
Ville det ikke være overraskende hvis det drejede sig om ny kontrakt? Ikke mindst i lyset af at Lucci mødtes med Monchi igår. Læg dertil at han skrev ny kontrakt for mindre end et år siden.

Mine penge er på en Suso-Bacca-Castillejo operation.

I så fald synes jeg at det er et ganske fornuftigt træk fra vores sportslige ledelse, idet vi vi kommer af med noget dødvægt i form af Bacca (med en væsentlig lønpose ikke mindst).

Man kan også tillade sig at stille spørgsmålstegn ved Susos yderligere udviklingspotentiale. Hans ændrede rolle under Gattuso, synes jeg bestemt har klædt ham, men egentlig synes jeg ikke at han har bygget meget på sit spil. Ikke mindst har vi set endnu en sæson med mange udfald rent kvalitetsmæssigt og spørgsmålet er om vi simpelthen står med en ny El Shaarawy.

Uden at have fulgt Castillejo meget tæt, vil jeg dog mene at det vil være en mindre drop i kvalitet - men der er naturligvis et mere overordnet "gynger og karusseller" perspektiv at tage hensyn til.

I Villarreal render også en (af mig) glemt spiller rundt - Sansone. Ham så jeg egentlig også gerne inkluderet i en handel. Han er en mere klassisk wingangriber end Soriano, der også kan spille seconda punta. Det ville dække os ind til at spille med to fremme, hvis Silva drager til Andalusien.
Skrevet af Rossoneri
Alt tyder i øvrigt på at Antonelli er blevet enige med Empoli om en tre-årig kontrakt. Om det inkluderer en transfersum, kan jeg ikke lige blive klog på.
Skrevet af Lentini
Lucci kan jo bruge et evt bud fra Roma til at sikre Suso en ny forbedret kontrakt.

Men dit bud er ligeså godt som mit.

Ift Castillejo er jeg ikke videre begejstret.

Det som mest ærgrer mig er at vi pga af alt tumulten omkring ejerskabet står i tidsbekneb.

Hvis Suso kommer med en transfer request en uge inden vinduet lukker, er han en klovn.
Skrevet af Rossoneri
Og ja, du har naturligvis ret i at vi næppe skal bekymre os om hvorvidt vi skulle være til sæsonåbneren. Vi kan trods alt, som du skriver, tage udgangspunkt i et velkendt koncept. Og så anser jeg vores fysiske niveau som en væsentlig faktor - noget som Montella fik voldsom kritk for efter sin afsked.

I parentes bemærket, kan man gøre sig den tjeneste at læse interviewet med Abbiati, hvor både Montella, Li og hele organisationen (eller mangel på samme) bliver kaldt en katastrofe. Der bliver absolut ikke lagt fingre imellem.

Min bekymring omkring forberedelser, gå snarere på at vi gerne skulle godt ud af startblokken. Det kan man have sin frygt omkring, hvis vi skal til at ændre system. Den slags kræver som regel noget tilvænning.
annonce
0