Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Var Leonardo i øvrigt lidt kvik, forhørte han sig om sin landsmand, Marlon, i Barcelona.
Den unge brasilianer er ganske givet i overskud, idet katalanerne har flere non-EU spillere end de kan registrere.

Jeg synes vi mangler en ekstra CB for at have fleksibiliteten til at spille med tre i bagkæden.
Skrevet af Lentini
Det kan i hvert fald blive nødvendigt, fordi jeg synes Cristian Zapata glimrer ved sit fravær ift. rejsen til Madrid. Han er ikke nævnt skadet, og jeg kan da se han træner fuldt med..

Marlon kan jeg huske fra sin Fluminense tid, hvor han var en anelse nonchelant i sit spil, men talentet var tydeligt. Derfor forstod jeg heller ikke den besynderlige beslutning at tage til Barcelona for at være en del af Barcelona B.
Skrevet af Lentini
Locatelli tager i øvrigt ikke med til Madrid.

Iflg. Di Marzio er klubberne(Milan & Sassuolo) blevet enige om en transfersum på 12mio€ + bonusser samt en tilbagekøbsklausul.

Lægetjek mandag.

Fin løsning imo.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/126002/bakayoko-set-milan-loan

Vi lejer ham forhåbentligt ikke kun. Den slags er ikke det store værd uden købsoptioner.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Enig. Det er amatøragtigt. De store roser for Higuain og Caldara-handlen går i glemmebogen, når de er så dumme ikke at sikre sig en tilbagekøbsklausul. Utroligt de ikke har lært af Aubameyang og Cristante etc.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, det er en ridse i lakken.

Men hvis spilleren, Locatelli, insisterer på at komme fri af samtlige forbindelser til Milan er der ikke meget at gøre.

Dog absolut ærgerligt.
Skrevet af Pirlo21
Hold nu op, hvor er jeg skuffet hvis der ikke er en buy-back clause.... Ej hvorfor er der ikke det!!? Det giver ingen mening, knægten er 20 år og har allerede spillet 63 kampe for os.... HVAD FANDEN SKER DER

Et salg på 14 mio euro uden buy-back clause, er bare håbløst solgt... skuffende hvis det forholder sig sådan! ØV

NB kan ikke lade være med at tænke at Rino og ham ikke er på bølgelængde...
Skrevet af Lentini
Jeg har meget svært ved at se at en manglende tilbagekøbsklausul til den tid, ikke er på forespørgsel fra Locatelli når samtlige rapporteringer indtil for to timer siden, gik på at Milan har ville have haft den i. De rygter rumsterede allerede tilbage, da Mirabelli og Carnevali snakkede om transferen af Locatelli.

En tilbagekøbsklausul fjerner jo ikke det capital gain, som kommer ifbm. salget.

Og i dagens marked er det spillerens ønske som vægtes højt. Det kan man så mene om hvad man vil.
Skrevet af Martinovic
Der skal nogle kaniner op af hatten. Vi ser meget tynde ud centralt og offensivt med Monty, Locatelli, Kalinic og Silva ude.

Det er kun forsvaret, som er på plads.

Med mindre Bacca bliver, er vi ok besat med ham, Higuain og Cutrone, men vi mangler stadig en wing og en central midt eller to.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Sky skriver nu at vi ikke har en option på Locatelli. Det er mig simpelthen ubegribeligt - virkeligt dårligt arbejde af Leonardo og Maldini og en kæmpe ridse i lakken.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Hvis Carnevali har fået forhandlet sig til det, må jeg lette på hatten for ham. Fra Milans perspektiv vil det være underligt, fordi nok samler du kapital ind til evt. forstærkninger, men man tilfører sig et numerisk problem fordi Locatellis position skal alligevel udfyldes af en ny.

Men det kan være man fylder den position med enten Mauri eller Bertolacci.. altså decideret fyld og kvantitet. Så mangler vi bare Baselli til at have et trekløver af ligegyldighed.

La Scala, en af minoritetsaktionærerne, som altid brokker sig på generalforsamlinger er i øvrigt overbevist om at Leonardo allerede har købt SMS, men at Lotito vil vente til sidste dag fordi han så ikke kan nå at handle en ny spiller og dermed kan stikke pengene i lommen til sig selv. Yeah right..

Bakayokos tilgang skulle i øvrigt bare være et spørgsmål om tid.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan ikke se hvorfor Locatelli skulle kræve at der ikke skulle være en option på tilbagekøb. Hvis han ikke ville tilbage til klubben, kunne han jo bare afvise en evt kontrakt til den tid.

Eneste tanke jeg kan komme på, er at vi er desperate efter at hente kapital til at hive en kanin op ad hatten i de sidste dage af vinduet.

Men igen - det er nok bare ønsketænkning.

Men de to herrer skal på arbejde, for vi kommer til at mangle folk på midten. I skrivende stund har vi kun én 6er (Locatelli fraregnet). Selv hvis det bliver med to mand centralt, er der kun Biglia som reel backup, hvis man samtidig tolker Bertolaccis fravær i truppen, som en indikation af et forestående salg.

Så med mindre SMS bliver præsenteret i løbet af næste uge, er det satme en ommer fra Leo og Maldini.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Jeg finder det væsentlig mere sandsynligt at Carnevalli har afvist en sådan klausul, hvilket ville understrege vores jagt på at frigive midler.

Du har ret i at det ikke ændrer ved det økonomiske i handelen, men der er tale om en spiller der har et kæmpe udviklingspotentiale.
Ville vi på et tidspunkt ønske ham tilbage, skulle vi op med et væsentligt beløb.
Skrevet af Martinovic
Nej, vi skal ikke ofre Bonaventura for SMS. Bedre er serberen heller ikke.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg vil ikke ofre hverken Suso eller Bonaventura for SMS. Suso er mere kampafgørende i mine øjne. Bonaventura er en nøglespiller for os. Det samme kan SMS blive, men jeg vil ikke mene, Milan skal ofre en af de to plus 50 mio. euro eller mere oveni.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Lentini, jeg læste lige din post angående Lotito sælger Sergej på sidste dag uden at købe nogen ind.

Det er selv noget jeg har været bange for af flere årsager. For det første fordi manden er meget udspekuleret i den måde han laver transfers på og dernæst fordi der er alt for mange midtbane spillere på holdet lige nu.

Valon Berisha spiller den samme LCM position som Sergej gør og da han blev købt var der mange der mente nu ville Sergej blive solgt. Så man kan selvfølgelig sige at det ikke er fordi Sergej blev solgt uden erstatning, men at sælge sit største salgsobjekt uden at hente nogen vil betyde folk går amok.

Der er endelig gang i sæsonkort salget i Lazio igen, harmoni i truppen og folk har helt glemt at hade Lotito. Det sidste Lazio har brug for nu er sådan en handel på den sidste dag i mercatoet.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Pirlo21
Hvorfor bruge alt den tid på SMS snak her i Milan tråden, han kommer ikke - det har Leo jo allerede været ude at sige mere end en gang! Vi har ikke råd til ham...

Nå så blev Silva officielt udlejet, fornuftigt handel: https://www.football-italia.net/126034/official-sevilla-sign-andre-silva

Håber det bedste for ham, jeg tror stadig på at han kan blive god for os.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Min vurdering er nok lidt anderledes. Jeg tror vi er ganske enige om at der er tale om en decideret transfer request fra Locatelli.

Det efterlader os med det problem at vi skal sælge ham (forstået som at vi ikke ønsker utilfredse spillere). På den måde sidder Carnevalli pludselig med de stærke kort på hånden.

Nuvel, det er som det er og der kommer nogle penge i den slunkne kasse.

Hvis det alt sammen skyldes at vi ikke har opgivet serberen, er alt forladt herfra.
Har dog set bud på at det skulle inkludere Jack, hvilket jeg ikke håber.

Lad SMS, Kessíe og Bakayoko rotere de to pladser centralt (i en 4-2-3-1) - der skal nok blive masser af minutter til dem alle.
Så kan Biglia kigge på fra bænken og få en indskiftning hist og her.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Nej så hellere Suso og en ændring af systemet.

Det sagt, så synes jeg dog at Sergej er et monster - også bedre end Pogba.
Skrevet af Martinovic
Biglia har for nyligt udtalt, at han ikke var på toppen i sidste sæson pga. skader. Vi må håbe, at det er årsagen til de svingende præstationer.

Higuain har scoret fire minutter inde i sin debut.
Mojn do!
annonce
0