Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Du kan da ikke seriøst bebrejde Gattuso at Romagnoli står og kigger fodbold. Hold nu op.
Skrevet af Martinovic
Både og. Taktisk er det bare ikke godt nok.

Ellers må Rino lære sine spillere ikke hele tiden at komme på bagkant med tingene.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej, Rossoneri. MEn vi kan godt bearbejde ham for endnu en gang ikke at kunne få spillerne til a tholde fokus alle 90 minutter af kampen og bare trille den frem og tilbage nede i forsvaret.

Nu må sæddet for alvor brænde under GAttuso. En decideret dårlig sæsonstart af os.
Skrevet af Martinovic
Tre dårlige kampe i træk. En pligtsejr i EL og to dumme pointtab mod hold, vi skal vinde over, hvis vi skal i top4.

Sædet begynder at brænde under Gattuso.

Det ville det også have gjort under Spalletti, hvis det ikke var blevet til to smalle sejre. Di Franceso i Roma ligner en færdig mand, hvis der ikke sker noget snart.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vrøvl. Det er simpelthen for tyndt at skyde på Gattuso.

Nu er det så taktikken den er galt med.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lad os nu bare fyre ham nu, så vi kan få Conte.
Skrevet af Rossoneri
@fossa
Nåårh ja, havde lige glemt at Gattuso stod og styrede dem med et joystick ude fra sidelinjen.

Hold nu kæft en gang nonsens.

Og ja, lad os da endelig få Conte ind. Et overbetalt og overvurderet fjols, der rager uklar alle steder han kommer hen. Lige den type vi har brug for.

Lad os glemme at alle i og omkring klubben, roser Gattuso for hans arbejde.

Lad os fyre træneren, der i sin periode sidste år hentede 4. flest point - med en trup der ikke var til det, som han overtog fuldstændig ude af form og uden nogen form for spilkoncept.

Det er en flot og skarp analyse på baggrund af at Romagnoli er uskarp!
Skrevet af Pirlo21
Så meget godt offensivt spil i dag, vi kunne ha scoret så mange mål. Vi lavede 2 flotte mål, men det hjælper bare ikke meget når vores defensiv er så forbandet uskarpe.
Indlæg ind i vores feltet og alt kan ske... det er den følelse man sidder med. Frustrerende at vi ikke vinder.

Vi skulle udnytte Romas og Inters dårlige form.. det gør vi på ingen måder.
Vi skulle selvfølgelig ha lukket kampen i første havleg, men det gjorde vi ikke og man sidder tilbage med en meget bitter følelse. Syntes vi klart var det bedste hold, men vores defensiv skal simpelhen bliver bedre. Rino laver 2 decideret defensive indskiftninger i dag, men det hjalp INTET.


Skrevet af Rossoneri
Abate og Bakayoko er vel ikke defensive indskiftninger (?)

Calabria blev taget ud fordi han løb rundt med et gult kort og Jack var løbet tør for kræfter. Men ingen af de to, fortolkede vel rollerne mere defensivt.

Ville Gattuso satse defensivt, var han vel gået på et tre-mands forsvar og havde sat en ekstra mand på Zapata.
Skrevet af Martinovic
Der skal i hvert fald trænes på defensiven. Håbløst at lukke syv mål ind i fire kampe.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi mangler en styrmand til forsvaret. Romagnoli formår ikke at udfylde den rolle - i hvert fald ikke endnu. Og efter flere forsøg, er spørgsmålet om det kommer til at ske.

Henover sommeren kritiserede jeg at vi brugte så mange penge på Caldara. I bagklogskabens klare lys, havde det nok været mere fornuftigt at gå efter en mere etableret spiller. Eksempelvis Silva, der formentlig ville cykle fra Paris hvis opkaldet kom.

Vi har ingen ledere på holdet. Man kan synes hvad man vil om Bonucci, men hans fravær er virkeligt tydeligt nu.

Musacchio er en fin spiller - men ingen leder. Måske det fornuftige vil være at sende ham videre til januar og finde den styrmand der kan skabe noget ro i bagerste kæde.

Og som @pirlo skriver, så spillede vi en rigtig fin offensiv kamp - i hvert fald ift at skabe chancer.
Vi kunne jo reelt have lukket kampen meget tidligere og undgået at Atalanta overhovedet var i en situation hvor det kunne blive aktuelt at jagte en udligning.
Skrevet af MaggiMagg
hvor lang snor har gattuso egentlig i forhold til elliot og deres top4 målsætning? han kan vel ikke blive ved med at levere dårlige resultater, uden at de reagerer.
Skrevet af Rossoneri
Vinder vi den udsatte kamp mod Genoa, er vi ét point foran Inter, tre foran Roma og ét efter Lazio, som må anses som de umiddelbare bejlere til Top4.

Hold nu lige hestene før der bliver råbt krise.
Skrevet af MaggiMagg
har nok ikke formuleret mig ordentligt. var mere bekymring om endnu et trænerskifte, grundet en ny ejer (som har været meget klar omkring målsætningen).
Skrevet af Rossoneri
Det fangede jeg egentlig godt.

Min pointe er at jeg ikke har hørt nogen i klubben tale om krise - dermed er Gattuso næppe til diskussion i skrivende stund.

Men det siger selvfølgelig sig selv at han ikke bare kan tabe kampe i en uendelighed uden at ryge - men det er vel præmissen for alle trænere.

Jeg oplever dog at der er fuld opbakning omkring Gattuso.
Skrevet af MaggiMagg
jep det håber jeg. hvis der skulle have været trænerskifte burde det være sket i sommerpausen (igen, ikke fordi jeg vil have trænerskifte, det er bare ret dumt midt i en sæson)
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/128439/leonardo-warns-gattuso

Jeg ved ikke, hvor meget der skal lægges i det. Første halvleg mod Atalanta var rigtig god, men når vi alligevel ikke får resultaterne, er det ikke godt nok.

Det er øv, at vi ikke fik hentet en venstre wing, når Hakan kæmper med at ramme formen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg har godt nok svært ved at få øje på at Hakan skulle være vores akilleshæl. Nuvel, han kan med rette kritiseres for en knap så skarp indsats mod Atalanta, men han har i de andre kampe, vist at han (sammen med Higuain) vel nok er vores bedste spiller når han leverer på sit højeste niveau.

Desuden er vi numerisk fint dækket ind, da både Samu (som han har gjort to gange nu), Borini og Laxalt kan dække pladsen.

Som flere aviser var inde på igår, er vores udfordring åbenlyst forsvaret. Jeg vil stadig påstå at det endnu mere specifikt er en leder i forsvaret vi savner. Det håber jeg at Leonardo og Maldini adresserer i det kommende vindue, fremfor at planlægge til fremtiden (Rabiot fraregnet).
Skrevet af Pirlo21
Spændende nyhed fra igår. https://www.football-italia.net/128452/milan-repay-li-bonds

Det meldes ud at den sidste del af den gæld vi havde, fra Yonghong Li tiden, er blevet indfriet af Elliott. Det betyder at Milan pt er tæt på gældsfri. Bestemt noget der vil have stor indflydelse på klubben økonomisk.
Mest af alt at gælden ikke er en klods om benet på os, med for høje renter der skal betales.
Ligeledes er det et interessant træk fra Elliott. De har ikke indfriet gælden uden selv at have en bagtanke omkring det, hvor de vinder økonomisk på det på sigt.
At indfri gælden vil helt sikkert gøre at klubben bestemt vil stå stærkere overfor UEFA i forhold til FFP, hvilket må være hoved grunden, men ellers er der nok en plan for at de penge der er indfriet skal tilbagebetales eller lignende til Elliott i et omfang vi ikke kender til.

Men en god nyhed, der dog ikke skal forveksles med flere penge til transfers.Men driften af Milan er særdeles sund, når vi ser på gældsforpligtelser, dog særdeles usund når vi ser på indtægter overfor udgifter. Vi SKAL have hævet vores omsætning og reduceret vores udgifter.
Skrevet af Rossoneri
Det viser reelt den fundamentale forskel på vores tidligere ejer ift den nuværende.

I CFCBs begrundelse for vores udelukkelse, lå først og fremmest mistillid til ejerens og klubbens evne til at tilbagebetale deres låneforpligtelser (i parentes bemærket, først og fremmest til vores nuværende ejer).

Selve driftsøkonomien (som defineret iht FFP), blev godkendt.

Nu er alting som bekendt relativt, men vi har faktisk formået at nedbringe vores driftsomkostninger. Men jeg er egentlig ikke helt enig i at målet må være at sænke dem yderligere.
Vil man være topklub, må man også forvente at ligge i toppen ift omkostninger.

Isoleret set, kan man dog med fordel se lidt kritisk på de lønninger der er givet til middelmådige spillere.

Manøvren med at hente Gazidis, har ubestridt haft det primære fokus at forbedre indtægtssiden. Jeg er personlig meget spændt på at se hvad der bliver sat i søen, når han tiltræder om små to måneder.

Konsortiet bag Li, var først og fremmest interesserede i Milan, baseret på en analyse der vurderede at Milan havde en potentiel værdi på over tre milliarder euro. Det uudnyttede potentiale, findes først og fremmest i kommercielle muligheder i USA og Asien.

Som du skriver, er der ingen tvivl om at denne manøvre er gjort for CFCBs skyld, idet vi står overfor at skulle indgå en frivillig aftale - alternativt at vi bliver underlagt en ramme for økonomien.

Alt i alt, kan man som Milan-fan, næppe se andet end lysere på fremtiden, end man har kunne længe.

annonce
0