Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Pirlo21, de har haft chancer. Romganoli med en utilgivelig fejl, men vi skal stadig være mere agressive og blive ved med at spille fodbold efter, at vi er kommet foran.
Skrevet af Rossoneri
Udskiftningerne kommer et kvarter for sent. Uskarpt af Gattuso.
Skrevet af Milanistar
Next season...
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
Ej come on... Empoli spiller sig ikke til en eneste chance efter pausen og alligevel score de... i guder hvor går tingene bare ikke vores vej!!!

At vi kun formår at score et mål i dag er jo crazy, Suso gør jo alt rigtigt her til sidst, men bolden vil bare ikke ind for ham.
Kessie har to vilde chancer i første halvleg...

Men sådan er fodbold, i dag spiller vi vores bedste defensive anden halvleg lige indtil Romagnoli laver en børnehave fejl...

Vi havde brug for 3 points, vi fik 1. Nu venter der os en modbydelig udebane kamp, mod et hold der endda sparede der bedste spilere i dag. Men lad os håbe den kamp bliver vendepunktet for os.

Nøj hvor har vi bare ikke tur i den i dag. Havde vi vundet 1-4, havde ingen sagt det var ufortjent.
Skrevet af Pirlo21
@Fossa

Ja de havde 2 chancer i første halvleg.
Efter pausen kom de til intet, inden romagnoli fuckede i det. Mente at de efter pausen ikke var kommet til chancer.
Skrevet af Rossoneri
Gattuso påpeger efter kampen at skarphed endnu engang er problemet. Det har han selvfølgelig ret i, da vi har masser af chancer for at lukke kampen.

Endnu engang er det naturligvis ikke vores træners skyld at Romagnoli (igen) koster mål. Den pågældende situation har Gattuso selvfølgelig ingen indflydelse på.

Men jeg synes Gattuso fejler ved at vente så længe med sine udskiftninger.

Alle kunne jo se at det var helt håbløst med Borini i forreste geled. Han så regulært forvirret ud. Det burde Gattuso have reageret på tidligere. Han behøvede ikke engang skifte ud - han kunne blot have byttet rolle for Calhanoglu og Borini.

Det samme med Kessíe - han havde bare en af de kampe hvor meget lidt fungerede. Hvorfor vente til +70 minutter med at skifte, når vi har Bakayoko siddende på bænken.

Både Gattuso, Leonardo og andre omkring klubben, har i flere uger talt om at spillerne simpelthen ikke forstår hvor gode de er. Eller sagt på en anden måde - de tror ikke på sig selv.

Som leder har jeg selv set hvordan det kan påvirke individers performance i negativ retning - og positivt hvis det er med omvendt fortegn.

Men det er nu engang en leders opgave at sikre at ens ansatte (spillere) performer udfra deres evner - og gerne over.

Og her gentager jeg gerne mig selv - savnet til Bonucci er i den forbindelse enormt.

Det er uden tvivl blevet en meget sværere opgave for Gattuso, idet det ofte kræver (minimum) én blandt spillerne der viser vejen.

Det må den sportslige ledelse påtage sig ansvaret for. Det er deres ansvar at sammensætte en trup der besidder både de sportslige og menneskelige egenskaber, der kræves for at få succes.

Hvis man har haft en forestilling om at Romagnoli skulle overtage dirregentstokken, har man bare ikke været grundig nok i sit arbejde. Romagnoli har tidligere vist at han falmer når for meget fokus er på ham - det har vi fået genbekræftet efter vores tidligere kaptajns exit.

I mit univers har Leonardo og Maldini to primære opgaver i den kommende vindue; at finde en ekstra angriber og en leder til forsvaret.
Jeg er fuldstændig ligeglad med om det bliver til overpris og for høj løn - det er bare et krav!

Så må Romagnoli, Caldara og Musacchio slås om den sidste plads.
Skrevet af Rossoneri
Skal man komme med noget positivt, synes jeg at Biglia spiller sin hidtil bedste kamp i trøjen.

Jeg ser langt mere drive og involvering fra ham. Han tackler, kommer i vejen for modstanderens spil, dikterer spillet og søger indflydelse længere fremme på banen, når der er plads til det.

I virkeligheden alt det man havde forventet da vi hentede en etableret ligaprofil.

Lad det meget gerne blive standard. 6eren er en enormt vigtig rolle i Gattusos måde at spille fodbold.
Skrevet af Rossoneri
Gattuso bekræfter at vi er uden angribere til morgendagens kamp, da både Higuain, Cutrone og Borini er ude med skader - sidstnævnte er ikke det store tab.

Der tales om en tridente med Castillejo, Suso og Hakan. Mine penge er så på at det er tyrkeren der kommer til at indtage en "falsk 9er" rolle (i guder hvor jeg i øvrigt hader det udtryk).

Men uanset den mere specifikke analyse af vores problemer, så er det ikke de bedste kort Gattuso får på hånden. Hvis holdet mangler noget tro på egne evner, er et nederlag naturligvis alt andet end den rigtige medicin.

Men måske vi ligefrem kan have en lille fordel i at De Zerbis tropper vel et eller andet sted må ses som favoritter.
Skrevet af MaggiMagg
god kamp drenge.
Skrevet af Rossoneri
Helt ekstremt sløset af Kessíe - igen.
Skrevet af Martinovic
Til gengæld en klasse soloaktion af ham der og 1-0.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er rigtigt flot lavet. Men hvad laver Rogerio dog? Hvordan kan han finde på at lade ham trække uhindret til en afslutning på kanten ef feltet og først presse når det er for sent.

Jeg undrede mig dog over hans "adfærd" efter målet (Kessíe, forstået). Det lignede at han løber rundt med en skade eller bare er kørt helt tør for kræfter. I så fald håber jeg at Gattuso reagerer lidt tidligere end i torsdags.

Derudover en nervøs start, hvor jeg dog synes at vi får kæmpet os godt tilbage.

Det er noget skidt at Biglia trækker et gult kort. Der foregår rigtigt meget spil i rummet omkring ham og vi har behov for at han ikke holder tilbage. Alternativet er at få Bakayoko derind.
Skrevet af MaggiMagg
utroligt vi er foran, set over hele halvlegen. vi har været presset i bund og sassuolo har haft et par monster chancer. håber vi vågner lidt mere op i 2. halvleg og for en gang skyld tager de 3 point hjem.
Skrevet af Rossoneri
Suso Classic!
Skrevet af Martinovic
Hold nu kæft en kongekasse af Suso. Verdensklasse.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Flot mål ja.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af MaggiMagg
godt at suso stadig har mål i støvlerne
Skrevet af Rossoneri
Puha - kunne sagtens have været et straffe imod os.
Skrevet af Martinovic
0-3. Meget lykkedes i dag. Tre forskellige målscorere.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
ikke dårligt. håber at vi endelig har fået vendt heldet med afslutningerne
annonce
0