Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Bagud 1-2. Igen elendigt af Musacchio og Calabria. På bænken med dem begge.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Flot sammenspil mellem Cutrone og Higuain og 2-2.

Offensiven er skarp. Gid vi havde et forsvar.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ingen tvivl om at Cutrone fra start, giver mere plads til Higuain og man da også sige at Cutrone levere varen.

Men til gængæld sejler vi defensivt. Kessie spiller hovedløst og efterlader et kæmpe tomrum på midten som Biglia aldrig kan dække alene. Vores midterforsvar skubber samtidig bagud, hvilket gør at vores 4 backkæde giver alt for meget plads i mellemrummet mellem forsvaret og midten. Det udnytter Sampdoria til ug.

Calabria spillede en rigtig flot kamp imod Inter, men i dag fejler han fuldstændig defensivt. Begge deres mål har han kæmpe andel i. Muchaccio fejler også igen igen. Han er god med bolden, men svigter alt for ofte defensivt.

Rino skal få rette på vores balance på midten, Laxalt må arbejde mere ind i banen eller man må ofre med en type som Hakan.

Suso, Higuain og Cutrone skal bare fortsætte.

Kom så med 45 super min fra vores side. VI SKAL VINDE

Forza AC Milan
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/129956/milan-match-1946-record

Viser meget godt hvorfor vi har så mange problemer.

Vi mangler i den grad kvalitet i bagerste geled.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
3-2 Suso. Hold så fast eller øg føringen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Vigtigt med en sejr over Sampdoria. Kan vi besejre Genoa i den udsatte kamp på onsdag, er vi pludselig en del af top4-striden igen. Men der skal styr på den defensiv. Her er vi et stykke efter de andre tophold.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Flot comeback! Tillykke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Tak.

Jeg håber faktisk, at I vinder i morgen. Ikke at jeg har nogen præference mellem Inter og Lazio, men jeg spår, at Juve, Napoli og Inter sætter sig på de tre første pladser. Dernæst skal Lazio, Fiorentina, Roma og Milan kæmpe om den fjerdeplads.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Sådan vigtigt, fortjent - men ikke imponerende.

Efter 9 runder, syntes jeg godt vi kan tillade os at konkludere. Vi er gode med bolden, men meget sårbare uden. 4-4-2 systemet gjorde os bestemt ikke bedre uden bold, selvom anden halvleg var meget bedre defensivt. Uddyber senere, skal putte mine 2 drenge.

Vigtigt, Forza Milan

Skrevet af Flying Dutchman
Tak. Som tingene står nu og Lazio´s ikke videre imponerende bredde in mente, kan jeg egentlig godt forstå, du lige nu hellere vil dyste med Lazio end os. Men altså, der er meget, der kan ændre sig.

Det er dog altid sjovt at se Lazio-tråden implodere i diverse dommerrelaterede konspirationer! (møz, Ilse)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg sidder egentlig tilbage med en række indtryk efter dagens kamp.

Generelt set, synes jeg dog det er vigtigt ikke at drage konklusioner baseret på en enkelt kamp - hvad end den måtte være god eller dårlig.

Skal man starte med det negative, så er vores defensiv kort og godt bare ikke afstemt ordentlig. Omend målet til 1-1 er en virkeligt flot aktion af Saponara, så kunne man have ønsket sig at Musacchio er bedre placeret og ikke tillader en afslutning mellem benene. Det gør det immervæk meget svært for Donnarumma at reagere.

På 1-2 målet misser Calabria fuldstædig sin markering, mens Musacchio endnu engang har en stor finger med et spillet, da han står og kigger fodbold, i stedet for at trække Quagliarella offside som han burde.

Det sagt, så synes jeg at den nye formation viste nogle interessante perspektiver.

To angribere giver mere plads til den enkelte spiller i boksen, hvilket vi så ved 1-0 målet. Ved 2-2 målet så vi samtidig fordelen ved at have to spillere tæt på hinanden helt fremme. I virkeligheden var det jo tæt på en kopi af målet fra tidligere i år, hvor det dog var Higuain i oplæggerens rolle og Cutrone der havde sidste fod på.

To angribere giver også mere plads til vores wings, hvilket jeg synes både Suso og Laxalt nød godt af.

Og så var det ligeledes tydeligt at Higuain bliver langt bedre udnyttet, når han har en makker. Det er der jo ikke rigtigt noget nyt i, men nu har vi i hvert fald også konstateret det i Milan.

Der hvor vores problemer primært opstod (de personlige fejl ikke medregnet), var i afstemningen mellem Biglia og Kessíe. Der er der klart nogle rutiner der skal indarbejdes, hvilket selvfølgelig også omfatter wings, backs og det centrale forsvar.

Men med tanke på at det er første hele kamp vi spiller opstillet i en 4-4-2, er jeg egentlig fortrøstningsfuld omkring at de rutiner nok skal komme på plads - underforstået altså at Gattuso tænker at gøre dette til en mere permanent løsning.

Jeg sidder dog umiddelbart tilbage med en følelse af at vi var langt mere overlegne end resultatet umiddelbart fortæller. Personligt håber jeg at Gattuso bygger videre på dette fundament. En sejre på onsdag og så leger vi med i toppen igen - som Maldini var inde på igår i sit interview.
Skrevet af Rossoneri
Som jeg skrev igår, sad jeg egentlig tilbage med en fornemmelse af at vi var væsentligt mere dominerende end de afsluttende cifre indikerede.

Man kan så diskutere om resultatet ikke altid er retvisende (med mindre der har været dommerfejl involveret), men det er en anden snak.

For lige at starte et andet sted, var Berlusconi (igen igen) ude og kritisere Gattuso (som flere af hans forgængere) for ikke at spille med to i front. I flg. Il Padrino, skabte vi ikke nok chancer og derfor kunne vi ikke forvente at vinde.

Jeg har ofte været enig med Berlusconi i en del af hans betragtninger - manden er trods alt ikke idiot når det kommer til fodbold - og jeg er egentlig også enig i konklusionen. Altså at vi bør spille med to i front (lidt mere om baggrunden længere nede).

Men hans analyse er forkert. Det forholder sig faktisk sådan at vi, sammen med Atalanta, er det hold der har tredje flest afslutninger i ligaen.
Hvad angår mål, er det kun Juve der overgår os (vi snitter 2 mål per kamp, mens Juve snitter 2,1).

Retfærdigvis skal det siges at disse tal inkluderer gårsdagens kamp, men det ændrer ikke noget i det samlede billede da tallene var rimeligt repræsentative ift sæsonens tidligere præstationer.

Det sagt, er jeg dog (som nævnt) enig med vores tidligere ejer i at vi bør satse på to i front. Primært af de årsager jeg var inde på igår.

Higuain synes at befinde sig langt bedre når han har en makker tæt på, vores wings får mere plads og midtbanen får også flere muligheder, da den ene angriber nu kan falde ned, mens modstanderen stadig skal forholde sig til den anden.

Når man snitter to mål per kamp og stadig står tilbage med problemer, er det relativt let at pege på defensiven som værende problemet. Som @pirlo konkluderede igår (og som jeg er meget enig i), er det svært at se det på andre måder.

Men "defensiven" er jo en størrelse med mange ansigter.

I sæsonen hidtil, er vi blandt de hold der både tackler mest (faktisk kun overgået af gårsdagens modstander).
En spiller der virkeligt har taget skeen i den anden hånd, er Biglia. Fra at være blandt dem der havde færrest tacklinger og interceptions, er han nu blandt topscorerne.

Sammen med Calabria, er han den som scorer højst på de to parametre over de seneste kampe. Derfor synes jeg, i parentes bemærket, også det er en fejl når man skyder på Calabria for hans defensive egenskaber. Men lad nu det ligge.

Navnlig Biglias transformation, er en absolut nøgle til at spille med to centralt. Det er åbenlyst at konstellationen ser lidt anderledes ud, når man går fra 4-1-4-1 til 4-4-2.

Det burde dog være noget der kunne tackles med et par taktiske tweaks. i 4-1-4-1 pressede den ene 8er (oftest Kessíe) helt op på siden af 9eren når vi forsvarede. Ved at lade begge 8ere (6ere om man vil) stå lidt dybere, mens den ene 9er tracker baglæns, kommer man frem til nogenlunde samme resultat.
Og så længe den ene 9er hedder Cutrone, bør det ikke blive et problem, omend Gattuso har kritiseret ham for at arbejde for meget.

Ser man tilbage på en del af de mål vi får imod os, er der også tale om manglende afstemning i forsvaret. Og det er i virkeligheden en trist konklusion, da det ikke lige er noget man fixer over natten. Og da slet ikke når man umiddelbart ikke har spilleren der skal tage dirregentstokken.

Gårsdagens kamp var absolut ingen undtagelse, hvor Musacchio er involveret i begge mål.

Man skal naturligvis tage hatten af for Saponara for et flot mål, men man kunne altså godt ønske sig noget bedre backup fra argentineren. Med to forsvarere bag sig, skal Calabria naturligvis ikke satse og risikere et straffe.

Ved andet mål ser Calabria skidt ud, men virkeligheden er jo at det langt henad vejen skyldes at Musacchio ikke trækker offside. Det er dels Musacchios skyld, men det er nu engang også Romagnoli der skal dirregere forsvaret. Det gør han ikke særligt godt.

Efter at have set Romagnoli skulle agere "styrmand" over to omgange - først pre Bonucci og nu igen efter hans afgang, vil jeg tillade mig at konkludere at der er meget langt til at han kommer til at excellere i den rolle. Jeg vil ikke afvise af han kan lære det, men jeg mener ikke vi kan vente på det.

Romagnoli er omvendt en super dygtig duelspiller. Igår havde han eksempelvis flere clearinger end resten af holdet tilsammen, ligesom han havde flest interceptions.

Sidstnævnte er en meget vigtig detalje, da han (og Musacchio for den sags skyld) skal være opmærksom på rummet bag de to centrale midtbanefolk, der naturligt bliver lidt større med den ændrede formation.

Det er en kæmpe bet at Caladara nu meldes ude i to måneder, for Zapata er bestemt ikke løsningen. Han er, som Romagnoli, en dygtig duelspiller, men han har behov for en der kan dirregere ham.

Sad jeg med tøjlerne, gik jeg for et salg af Musacchio til vinter, mod at hente én ind med kompetencerne til at styre et forsvar.
Caio har jo tidligere flere gange været nævnt. Jeg skal indrømme at jeg ikke kender nok til ham til at sige om han netop kan styre et forsvar, men den umiddelbare logik siger "nej".
Det er meget typisk at de brasilianske forsvarere først skal til at lære de taktiske aspekter når de kommer til Europa og derfor er det næppe den vej vi skal kigge.

Man skal næppe have fulgt denne tråd længe for at vide hvem min favorit er, men jeg tvivler på at det er et realistisk bud.
Skrevet af Rossoneri
Fortsætter vi med 4-4-2, bliver det også interessant at se hvordan Paqueta kommer til at passe ind. Jeg tror ikke brasilianeren bliver fast mand lige med det samme, men det må være tanken at han skal have en væsentlig portion kampe.

Man må umiddelbart tænke at han skal spille ved siden af Biglia i en 4-4-2. Skal man kritisere Kessíe for noget, må det være at han er for dårlig med bolden. Spørgsmålet er om Paqueta, på sigt, er set som en opgradering. Og vil vi i så fald tillade at have så dyr en spiller på bænken? I ikke mindst med vores økonomiske situation in mente.

Hans agent bekræfter at der har været et "megabud" fra Kina. Samtidig forlyder det også at Tuchel skulle være meget interesseret.

Der er ingen tvivl om at ivorianeren er blandt Gattusos absolutte favoritter. Omvendt går der rygter om at det klør Leonardos fingre for at cashe ind på ham.

Og det kunne jo samtidig være en bargain chip ift at hente Rabiot, omend sidstnævnte meldes at hælde mod en forlængelse i Paris.

Skal vi hente Higuain ind permanent, tror jeg dog også vi skal forvente salg. Her er Kessíe vel sagtens det oplagte bud - baseret på efterspørgsel.

Næste sommer tegner (for nuværende) også et yderst interessant marked for klubber der er på jagt efter forstærkninger til midten.

Kunne vi hente Rabiot som alternativt til / langsigtet erstatning for Biglia samt enten Dembele eller Ramsey som alternativ til Paqueta på den anden 8er, kunne jeg egentlig godt se fornuften i at se hvad vi kan få for Kessíe.

Men der er meget der skal falde på plads før det kan lade sig gøre.
Skrevet af Rossoneri
Pudsig disposition af Gattuso når han samtidig har taget tre højre backs med på bænken.

Suso har dog vist sig bedre til at angribe på ydersiden af forsvaret i denne sæson, hvilket er essentielt. Som wing er det fint at Suso trækker ind i banen, da det skaber plads til backen.

Men i er 3-5-2 er der (af indlysende årsager) ikke nogen til at søge det rum og derfor gør man det let for modstandernes forsvar.
Man kan så håbe at Gattuso har fået en snak med Kessíe om at søge endnu mere bredt end han plejer.
Skrevet af Pirlo21
Hmm fuldstændig vildt at Rino satser så meget i en kamp - VI SKAL VINDE!

Meget overraskende...
Skrevet af Pirlo21
Hold nu kæft han er vild, konge mål.

Hold da op hvor skal vi være glade for at vi ikke solgte ham i sommers :D
Skrevet af Pirlo21
Kessie spiller stort set højre back i dag...
Skrevet af Pirlo21
Vi startede enlig fint, men er da gået fuldstændig i stå de sidste 15 min.
Vi er overhovedet ikke spil domminerende og det er alt for let at spille ud af vores presspil.

Hakan har godt nok en assist, men spiller virkelig skidt. Laxalt kigger kun bagud når han får bolden.
Offensivt er det kun Suso der kan noget på egen hånd. Vi får overhovedet ikke sat vores spil op, så vi kan få gavn af at vi bruger 2 angribere.

Endvidere syntes jeg der er flere af vores spiller der kæmper halvhjertet.

Få en højreback ind efter pausen, få Kessie frem på midten og så må man tage ente Laxalt eller Hakan ud.

Vil så gerne have at Hakan shiner på midten, men selv med bold ser han lige pt skidt ud.
Skrevet af Rossoneri
Der er vel ikke det store sats i det - det har bare ikke fungeret.

Hvad end han havde forestillet sig, så må han få det fixet i pausen.

Det skaber tydeligvis forvirring at Kessíe pludselig er højre back og mangler på midten, hvor Bakayoko skal dække et alt for stort område.

Derudover skaber vi absolut intet til vores angribere og det er fuldstændigt spildt at spille med to i front.

Laxalt er desværre endnu engang clueless og han minder mere og mere som en Borini-signing - han knokler, men har bare ikke niveauet.

Den simple løsning burde være at hive Laxalt ud, få en regulær højre back ind og gå "tilbage" til en 4-4-2 med Bakayoko og Kessíe centralt, Calhanoglu til venstre og Suso til højre.

Lad os håbe at Gattuso har set det samme. Det her bliver i hvert fald ikke ved med at gå godt. Piontek (som Strives kommentator insisterer på at kalde ham), har vist sig knivskarp tidligere og han skal næppe have mange flere chancer.
annonce
0