Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Fortjent finaleplads til Lazio. Jeg er egentlig ligeglad med, at det ikke blev til en finale, men jeg er sgu bekymret for niveauet. Det er pinligt og har været det siden Inter-kampen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Skulle der komme en trodsreaktion på en Gattuso-fyring ville den formodentlig være vendt mod ledelsen.

Efter alt at dømme har Gattuso en kæmpe stjerne i truppen, så ser ikke umiddelbart en positiv reaktion i en sådan handling.
Skrevet af Martinovic
Det skal jeg ikke kunne sige, men vi kommer ikke i top4, hvis der ikke reageres på den nuværende form.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Er ikke uenig i det du skriver rossoneri, måske var det snare suso og castillejo der ikke fungered som de skulle... måske var det bare kombien...

Men faktum er at vi var adeles håbløse, både offensivt og defensive og unden en plan. Ingen løbe mønstre med og uden bold og ingen ideer...
Må indrømme jeg er pissed og gider ikke at tænke mere på den her kamp.
Nu gælder det torino kampen og forhåbentligt vågner vores hold op nu, men man kan sku ikke lade være med at frygte det værst. Nøj vi var ringe idag
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Hentede man et stort navn og spørgsmålet er hvem, så ville det måske rykke rundt på holdet og indgyde respekt. tror rino er blev en tæmmet pitbull og hans fandensindvolskhed er stilnet af. Det skal være en som kan få den til at skide i bukserne og en hyggebamse som jeg efterhånden har fået indtryk af gattuso,selvom hans kropssprog til kampe ligner andet. Du kan ik respekterer en træner så meget og så skide på ham 5-7kanpe i træk. Hvor er lederen på holdet. hverken anfører eller træner træder i karakter. Den eneste er vel Reina. Vi har ik noget at gøre i chl. Neeeeej hvor er jeg bitter lige nu!!!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Ja, det er logisk at der både resultat- og spillemæssigt skal ske noget.

Her reagerer Gattuso så også ved at ændre noget ved konceptet - som i øvrigt har fungeret rigtigt fint i de seneste to kampe.

Det er så ganske tydeligt at det ikke lykkes.

Men spørgsmålet er vel også om Gattuso ikke allerede havde tankerne på weekendens opgør? En starter uden Paqueta og Hakan som de naturlige 10ere, med Laxalt og med et sats med Caldara, vidner i min bog om dét.

Personligt håber jeg at Gattuso holder fast i opstillingen fra idag - dog med en række udskiftninger.

Det har jeg tiltro til kan fungere godt.
Skrevet af Martinovic
Det vil være skuffende at gå glip af top4, men omvendt har vi også et ungt hold. Det gælder om om at holde på Donnarumma, Romagnoli, Caldara, Cutrone, Paqueta og Piatek. De er grundstammen på holdet.

Så er spørgsmålet mere, om der skal en gammel ræv ind som træner, eller klubben vil køre videre med Rino. Jeg ved godt, hvad jeg hælder til.

Hvis det ikke bliver til en fjerdeplads, håber jeg, at den går til Atalanta. Hvis den går til Roma, kommer vi heller ikke i top4 i næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@albanian
Der er jeg godt nok uenig med dig.

Nu har jeg ikke min daglige gang på Milanello, men jeg mener simpelthen ikke der kan herske tvivl om at der er kæmpe respekt omkring Gattusos person.

Det har en lang række spillere løbende indikeret - præcis som Maldini gjorde det for en uges tid siden.

Man kan spørge om Rino er dygtig nok til at implementere et nyt system på kort tid. Det er svært at svare på, fordi så mange spillere præsterer under niveau.

Den manglende rutine i at spille med i toppen, mener jeg helt klart er et meget væsentligt punkt også.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Rino har ikke vist sig som den store taktiker, men havde forventet en meget bedre indstilling. Vi kan snakke truppen op og ned, men en leder har ansvaret i sidste ende da det er hans job. Men ja lad os se hva der sker. Med eller uden gattuso.

Forza Milan per siempre
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg er i øvrigt meget enig din vinkel på Kessíe-Bakayoko.

Det har ikke fungeret godt. Hverken nu eller tidligere på sæsonen da vi spillede 4-4-2.

Her kan man med rette kritisere Gattuso for mindst ét af følgende; ikke at forsøge sig med Biglia-Bakayoko (på trods af dårlig form fra førstnævnte) og/eller at han simpelthen ikke formår at få det optimale ud af Kessíe.

Sidstnævnte er egentlig både interessant, overraskende og bekymrende idet at ivorianeren i spil og kompetencer, minder en god del om
Gattuso selv.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det var edermande pinligt at se på, og den ændring Gattuso prøvede backfired fuldkommen. Det virker mere et farvel til Gattuso, og det er også helt fint, da han slet ikke har fået det optimale ud af spillertruppen. Jeg håber personligt på Conte.
Skrevet af Mjohnsen
Blot en lille observation fra en (nogenlunde) neutral side. Nu bliver der herinde talt meget om top 4, hvilket er helt logisk da Milan i mine øjne burde spille med om mesterskab og også spille en markant rolle i CL hvert år.
Men hvor mange spillere i den nuværende trup har reelt niveauet til det? Det er selvfølgelig svært at bedømme på gårsdagens kamp men alligevel.
Forza Viola
Skrevet af Martinovic
Ikke særlig mange. Mange af dem er unge og har aldrig prøvet det.

CL handler lige så meget om de mange penge, der er i turneringen. Det kan sætte fut i investeringerne.
Mojn do!
Skrevet af Mjohnsen
Ja det er selvfølgelig rigtigt men en klub som Milan bør vel ikke kun være med i CL for at skrabe penge sammen med i ligeså så høj grad for at gøre en forskel på banen. Eller er det mig, der har en forældet og små-naiv tankegang?
Forza Viola
Skrevet af Rossoneri
@mjohnsen
Men hvor mange spillere i den nuværende trup har reelt niveauet til det?

Det er altid svært at tale om et objektivt niveau for enkelte spillere. I hvert fald når mange af dem, som i vores tilfælde, stadig er i en fase hvor der må/kan forventes en fortsat udvikling.

Jeg vil egentlig hellere tale om "omstændigheder" eller "forhold". Spørgsmålet er om Milan har en samlet trup der har de egenskaber der skal til for at spille med i det gode selskab.

Personligt mener jeg at der er masser af talent i Milan-truppen. Nok mere end i nogen anden trup i ligaen. Spillere som Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Caldara, Paqueta, Cutrone og Piatek er alle spillere i deres udviklingsfase. Og de har, efter min ydmyge mening, alle talentet til at nå rigtigt langt.

Det de omvendt mangler, er mentorer eller forbilleder de for alvor kan læne sig op ad. Ser man på de etablerede spillere der er lidt ældre, er der ingen af dem der er ledertyper. Det tætteste vi kommer er Abate og Bonaventura. Det hjælper bare ikke rigtigt noget når de ikke spiller og dermed ikke kan gå forrest i kampene.

Derfor mente jeg også at Bonucci var et kæmpe tab for klubben - selvom hans niveau, rent spillemæssigt, efterlod noget at ønske sig.

Higuain var et direkte anti-forbillede.

Spillere som Musacchio, Zapata og Biglia er på ingen måde ledere.

Heri mener jeg faktisk at Leonardo har fejlet i sin sammensætning af truppen.
På den ene side kan jeg godt forstå Higuain-handelen (det økonomiske sat til side). Han var præcis medicinen til de problemer vi havde sidste sæson - vi var for dårlige til at udnytte vores chancer.

Men man havde måske ikke helt gjort sit hjemmearbejde godt nok ift hans motivation til at spille med om 4.-6. pladsen, fremfor et absolut tophold.

Og hvis man mente at Higuain skulle være en lederfigur, på det rent personlige plan, har man i hvert fald slet ikke gjort noget hjemmearbejde.

Når man ser tilbage på udtalelserne fra store talenter der kom til klubben (Silva, Pato, Kaka, Shevchenko m.fl.), har de alle talt om at de kom til en trup hvor de virkeligt kunne lære noget.

Så længe Milan mangler disse typer inde på banen, kommer vi fortsat til at se store udsving i præstationerne.

I forlængelse af dette, må man så se på om der kunne findes løsninger på markedet. Jeg har svært ved at få øje på de oplagte navne.
Dog mener jeg at Leonardo skal overveje dette meget nøje, inden han vil sprænge banken for at hente spillere som Everton, Richarlison m.fl.

Tilbage står spørgsmålet om man kan/skal være skuffet hvis Milan ikke kommer i CL næste sæson. Det er for mit vedkommende et "både og".

Før sæsonstart var CL en drøm, omend selvfølgelig ikke uopnåelig. Men det stod klart at der var rigtigt mange ting der skulle flaske sig for at vi ville nå det.

Med alle de skader vi har haft i sæsonen, på centrale pladser og en Higuain der viste sig som et kæmpe flop, kan man nok helt overordnet sige at EL må være tilfredsstillende.

Omvendt må man se på at vi, for ikke så lang tid siden, lignede en favorit til at tage 3. pladsen - ikke mindst i lyset af at de andre subtop hold også skøjtede rundt.

Tilbage står at Milan stadig er med i kapløbet om 4. pladsen. Faktisk har vi en fordel i det indbyrdes regnskab, hvor vi er bedre end de tre andre kandidater (regner ikke Torino med her).
Men det kræver selvfølgelig at vi selv leverer varen - startende mod førnævnte Torino på søndag.

Jeg ved ikke om Gattuso er den rette træner. For mig at se har han faktisk gjort et ganske fint stykke arbejde med det materiale han har til rådighed.

Det er, for mig at se, alt for simpelt at sige at Gattuso skal fyres fordi resultaterne og ikke mindst spillet, har været skuffende siden derbyet.
Så har man misforstået både præmisserne for succes og ikke mindst de parametre en leder bør vurderes på.

Omvendt er det svært at spå om hvorvidt en anden træner ville have gjort et bedre stykke arbejde.

Mange Milan-fans ønskede sig inderlidt Ancelotti retur. Når jeg ser på hans trænerkarriere efter Milan, ser jeg faktisk ikke at han har løftet de trupper han har haft. Senest er Napoli et godt eksempel, hvor jeg faktisk mener at vi ser et dårligere Napoli-hold end under Sarri. Tabellen taler i hvert fald sit tydelige sprog.

Ancelotti har derimod været dygtig til at håndtere trupper med store stjerner - men det er jo umiddelbart ikke en "problemstilling" Milan står overfor at skulle løse.

Det samme med Conte. Jeg har meget svært ved at være imponeret over hans meritter. Han vandt i Italien med den absolut stærkeste trup og hentede et mesterskab i PrL hvor de andre hold var meget svingende.
Nuvel, det er altid flot at tage et mesterskab i England, men nogen mirakelmager er han ikke i mine øjne.

Så summasumarum for mit vedkommende, er at vi enten har behov for at få min. én markant lederskikkelse ind på holdet, eller må vente at der er nogle år til at holdet er udviklet til at spille med hvor det er sjovt. Og så er spørgsmålet hvor mange af spillerne der vil vil vente på det.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kanterne er vores største problem, derudover, så har vi holdet til top 4.

Det kan jeg ikke se, hvordan skulle være anderledes især, når Atlanta, Roma, Lazio og Inter har gang i alt for svingende sæsoner. Vi har ihvertifald et bedre hold på papiret end Atalanta og Lazio, og vores start elver mod Inters og Romas er meget lige.

Der er blevet investeret meget i spillertruppen i de seneste snart to år, Gattuso er cheftræneren, og han har hovedansvaret.

Et argument for at beholde Gattuso er, at potentielle erstatninger ikke skulle være særlig gode navne: Sarri, Gasperini og Rudi Garcia nævnes som de realistiske navne. Conte er Leonardos drøm, og jeg tror, at hvis man virkelig vil, så kan man også hive ham ind, det vil dog kræve nogle lægger penge ud, men sådan er det. Rudi Garcia var god i sine første to sæsoner for Roma, men faldt af på den i sin tredje. Ham vil jeg ikke ha noget imod at hente ind en, givet at det var en to-tre årig kontrakt som en, der kan videreudvikle os for så at hente et stort navn ind senere. Gasperini er jeg på ingen måder fan af, og Sarri er jeg slet ikke varm på efter hans ophold i Chelsea.
Skrevet af Mjohnsen
Nu er det ikke for at tvære rundt i det, men hvis man sammenligner start 11´ere, synes jeg både Roma, Inter og faktisk og Lazio på papiret har et bedre hold.
Forza Viola
Skrevet af Rossoneri
@mjohnsen
Er i hvert fald enig i at Roma og Inter har bedre trupper. Ikke mindst når man ser på sammensætningen.

I Roma har man en række meget rutinerede forbilleder, som kan tage ansvar i modgang. Det er så ikke alle der har gjort det i lige høj grad i denne sæson.

Men jeg mener at Dzeko, Kolarov og selvfølgelig De Rossi er en meget vigtigt faktor for de yngre spillere i truppen. Her mangler Milan lignende skikkelser.

Det samme i Inter, hvor man har Handanovic, De Vrij, Miranda m.fl.

Og så er deres start 11ere også bare stærkere på papiret.

Lazio synes jeg egentlig ikke har en bedre trup, men de er et bedre kollektiv.
Skrevet af Rossoneri
Kanterne er vores største problem, derudover, så har vi holdet til top 4.

Men lige netop kanterne er vel også en væsentlig faktor i at vi har savnet mål og generelt ikke har formået at være dominerende på den sidste tredjedel af banen.
Skrevet af Martinovic
Vil det blive bedre med andre kanter? Måske.

Vi kan i hvert fald godt bruge kanter, der er hurtigere, men jeg ser ikke det som årsagen til vores problemer.

Problemerne skyldes i højere grad, at vi ikke har et spilkoncept til den offensive del af spillet. Hver evig eneste gang er det op til vores wings at skabe det offensive, og når de ikke rammer dagen - som den sidste måneds tid - så spiller holdet dårligt.

Der mangler i den grad et bedre kollektiv i modgang og ikke mindst nogle flere idéer til at løse det.

Rino har til tider haft held med at skifte formation undervejs i kampene. Nogen gange er det for sent.

Vi har brug for, at Rino får spillerne til at sætte deres aftryk fra kampens start og ikke først, når vi er bagud en time inde i kampen.

Mojn do!
annonce
0